Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ -ΟΦΙ 2-1. Σφαγή.

Δυστυχώς  μετά  τις  προειδοποιητικές βολές  από  τα  πέναλτυ  που  δεν  μας δόθηκαν  στους  αγώνες  με  ΣΥΝΚΑ  και  ΓΙΟΥΧΤΑ , σήμερα  είχαμε  την εκτέλεση  από  την διαιτησία. Οσοι  είμασταν  σήμερα  στο  Κερατσίνι φύγαμε  όχι  απλά  απογοητευμένοι , αλλά  αηδιασμένοι. Ο  διαιτητής  ανέχτηκε  το  πολύ  σκληρό  παιγνίδι  των  παικτών  του  Κερατσινίου την ίδια  στιγμή  που  μοίραζε  κόκκινες  και  κίτρινες  κάρτες  στους  παίκτες  του  ΟΦΙ  με  χαρακτηριστική  ευκολία και  την  ίδια  στιγμή  που  ερχόταν  ασθενοφόρο  στο γήπεδο  για  να μεταφέρει τραυματία  παίκτη  του  ΟΦΙ. Δεν  χάσαμε  μόνο το  ματς  σήμερα. Χάσαμε  και  την μισή  ομάδα. Αλήθεια γιατί  αντικαταστάθηκε η  διατητής Κα  Αντωνίου  από τον Κο Μπακογιάννη ;

Η ομάδα μας  γνώρισε μια από τις πιο άδικες ήττες φέτος στο πρωτάθλημα με το τελικό 2-1 από τον ΑΠΟ Κερατσινίου να διαμορφώνεται με την συμβολή πολλών παραγόντων. Σε ένα ματς που το τελειώσαμε «λαβωμένοι» από το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου, είδαν την κόκκινη κάρτα δύο ποδοσφαιριστές μας, ενώ παράλληλα είχαμε και ένα τραυματισμό που προήλθε από τα σκληρά μαρκαρίσματα που δεχτήκαμε. Ο διαιτητής δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων μας άφησε με πολλά παράπονα, γιατί η ομάδα έδειξε να βρίσκει τον καλό της εαυτό και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα κέρδιζε. Είναι πολλά που χρίζουν εξέτασης και αφορούν την διαιτησία, ο πειθαρχικός έλεγχος είναι ο βασικότερος με τα σκληρά μαρκαρίσματα αντιπάλων που δεν τιμωρήθηκαν και απέφεραν έναν άσχημο τραυματισμό, το πέναλτι στις καθυστερήσεις που ελέγχεται κτλ.
Ο ΟΦΙ επιτέλους έπαιξε όπως τον είχαμε συνηθίσει, όσο υπήρχε αριθμητική ισορροπία ήταν κατά κράτος καλύτερος, προηγήθηκε στο 16΄ με το όμορφο τέρμα του Κορέτα, είχε  κλασικές ευκαιρίες να φτάσει σε νίκη με ευρύ σκορ. Η αποβολή του Βογιατζή στο 37΄ άλλαξε τις ισορροπίες. Το Κερατσινι χωρίς να καταγράψει ευκαιρία σε όλο το ματς, παρά τον παίκτη παραπάνω, ισοφάρισε με τον Ψυχογιό, οι «ασπρόμαυροι» έχαναν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Δυστυχώς στο 92΄ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε πολύ εύκολα από τον κ. Μπακογιάννη, ο Πασαλίδης ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Οι 70 φίλοι του ΟΦΙ που έδωσαν το παρών στις εξέδρες αποτέλεσαν μια μεγάλη πηγή ώθησης και στήριξης προς τους παίκτες. Από τα δυνατά μαρκαρίσματα στους «θύμα» έπεσε ο Βαγγέλης Αναστασόπουλους, στο 62΄ από άσχημη σύγκρουση με αντίπαλο και υπέστη εξάρθρωση ώμου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε η έκταση της ζημιάς.
Στεκόμαστε στην αλλαγή διαιτητή που έγινε μια μέρα πριν το ματς και αντί του κ. Αντωνίου από την Ανατολική Αττική που περιμέναμε ήρθε ο κ. Μπακογιάννης του συνδέσμου Αθηνών, ο οποίος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων
Φάσεις και γκολ
10΄ μπαλιά Χύσι δεξιά στον Αναστασόπουλο, σέντρα στην μικρή περιοχή προ του Μαρτσάκη διώχνει ο Γιαταγανάκης, η μπάλα περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Γκολ 16΄ από έξοχη πάσα του Χύσι, ο Κορέτα με υπέροχο γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 0-1
18΄ ο Αναστασόπουλος βγάζει αντεπίθεση από δεξιά, βγάζει αριστερά στον Μηνά, αλλά ο Παπαδόπουλος κάνει γρήγορο έξοδο και μαζεύει.
20΄ τεράστια ευκαιρία του ΟΦΙ με τον Χύσι να βγάζει στον Αναστασόπουλος σε θέση τετ τα τετ, πλασάρει αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε σωτήρια.
27΄ ο Μούτσα από αριστερά έκανε την σέντρα, ο Παπαδόπουλος έχασε την έξοδο και ο Μηνάς σουτάρει ελάχιστα άουτ.
34΄ σέντρα Μούτσα από αριστερά προς τον Κορέτα, η μπάλα έφτασε στον Βογιατζή που σουτάρει από το ύψος της περιοχής άουτ.
37΄ ο Βογιατζής κάνει φάουλ αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται
44΄ ο Κομνηνός βγήκε από δεξιά μόνος του εντός περιοχής έπιασε το σουτ άουτ.
66΄ φάουλ από αριστερά του Μούτσα, έδιωξε ο Παπαδόπουλος
72΄ μπαλιά του Μηνά προς τον Τοπούζη που έφευγε μόνος του υποδείχθηκε σε θέση οφσαίντ ο επιθετικός του ΟΦΙ σε μια οριακή φάση.
Γκολ 77΄ ο Ψυχογιός κάνει ωραία κίνηση και σουτ για να ισοφαρίσει 1-1.
82΄ κάθετη Χύσι, ο Τοπούζης μόνος μέσα αριστερά σουτάρει μόλις άουτ.
86΄ απευθείας φάουλ του Μάριου Παπαδόπουλου, απόκρουσε ο Παπαδόπουλος.
91΄ από σέντρα του Σφυρογιαννάκη και πτώση του Χαϊκάλη από τον Μίγγα δόθηκε πέναλτι, ταυτόχρονα αποβλήθηκε ο αμυντικός του ΟΦΙ.
Γκολ 92΄ το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πασαλίδης και έκανε το 2-1.

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΪΒΕΡΑΣ): Παπαδόπουλος, Γιαταγανάκης(73΄Σφυρογιαννάκης), Μύρκος, Χαλκιάς, Ντούμπερετ, Μεγαλοοικονόμου, Κιρτζιαλίδης(55΄ Ψυχογιός), Σιγάλας (39΄Ροκάκης), Κομνηνός(73΄Σιάνος), Πασαλίδης, Χαϊκάλης
ΟΦΙ(ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ): Πρίφτης, Αναστασόπουλος(62΄ λ.τ. Μπάμπη), Μίγγας, Κορομηλάς, Μούτσα(81΄Παπαδόπουλος), Χύσι, Πότσι, Βογιατζής, Μαρτσάκης(53΄Χολέβας), Μηνάς, Κορέτας(58΄ Τοπούζης),

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπακογιάννης (Αθηνών), Βοηθοί: Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής) – Καντανολέων (Δυτ. Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951