Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΜΠΑΝΟ - ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ


Ειναι κάποιες στιγμές που απλά παγώνουν τα πάντα. Σκέψεις , συναισθήματα , αισθήσεις , ολα... Τι να πεις , και τι να γράψεις για ένα δεκαεννιάχρονο παλλικάρι σαν τον Αλμπάνο , όταν μαθαίνεις ότι πρίν λίγες ώρες "έφυγε" από τροχαίο. Πόσο μάλλον που μόλις στο χθεσινό "οικογενειακό" διπλό στην προπόνηση του ΟΦΙ έκανε όλους τους παρευρισκομένους να αναλογίζονται πόσο ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) , μέλλον έχει. Σήμερα δυστυχώς μας εξέπληξε γιά τελευταία φορά ο ΑΛΜΠΑΝΟ.

Καλό ταξίδι παλλικάρι.
Παραθέτουμε το σχόλιο του συμπαίκτη του , Χρίστου :
Τώρα φίλε θα παίζεις μπάλα στά γήπεδα των αγγέλων..Και είμαι σίγουρος οτι θα κερδίζεις και εκεί!!Χτες μαζί προπόνηση και σήμερα μας έφυγες....Γιατι ρε παιχτάρα...Γιατί?
Απο athleticradio.gr 31-8-2009
Τραγωδία στην Ιεράπετρα
Πενθεί από χθες το Λασηθιώτικο ποδόσφαιρο καθώς έφυγε από την ζωή σε τραγικό ατύχημα ο 16χρονος Αλμπάν Χουσκαΐ.Πενθεί από χθες ο ΟΦΙ λόγω του τραγικού θανάτου που βρήκε ο 16χρονος Αλβανός ποδοσφαιριστής της ομάδας Αλμπάν Χουσκαΐ. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λασηθιώτικου ποδοσφαίρου «έφυγε» από την ζωή χθες το απόγευμα σε τροχαίο ατύχημα. Ο Χουσκαΐ είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο χθες στις 2 το μεσημέρι. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όμως λίγο μετά τις 5 το απόγευμα κατέληξε φεύγοντας από την ζωή. Η είδηση της απώλειας του νεαρού ποδοσφαιριστή βύθισε στο πένθος το Λασηθιώτικο ποδόσφαιρο.Ο Χουσκαΐ πριν από λίγες ημέρες πήρε μεταγραφή από για τον ΟΦΙ προερχόμενος από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Κώστα Κατσουράνη. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το πρωί.
Απο "ΑΝΑΤΟΛΗ"
Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος ποδοσφαιριστής
Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2009 07:12 διαχειριστής

Μια δυσάρεστη είδηση έριξε στο πένθος τον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνο- κόσμο της Ιεράπετρας. Την Κυριακή το απόγευμα μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχασε τη μάχη με το θάνατο ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Αλμπάνο Χουσκάι. Ήταν ένα αγαπητό παιδί και όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά μιλούσαν μετά καλύτερα λόγια.
Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι και ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας «παλεύοντας» για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά η κατάσταση του ήταν άσχημη και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε. Συγγενείς και φίλοι του 19χρονου αλλά και αθλητικοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές του ΟΦΙ, της Αναγέννησης και των υπολοίπων σωματείων της Ιεράπετρας μετέβησαν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Αλμπάνο δεν θα είναι κοντά τους πλέον. «Έφυγε» από τη ζωή, δε θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, δε θα ξανακάνει τα… κολπάκια του με την μπάλα, τις τρίπλες τις περίεργες. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και την όμορφη διάθεση και όλοι είχαν να διηγηθούν μια ευχάριστη στιγμή που πέρασαν με τον Αλμπάνο, ένα παιδί που μπορεί να μην είναι Έλληνας και να μην γεννήθηκε στην Ιεράπετρα αλλά αγαπήθηκε σαν να ήταν θρέμμα αυτής της πόλης. Ένα παιδί που από μικρό είχε το ποδόσφαιρο στο αίμα του.
Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Νίκου Δεδελετάκη και έδειχνε ότι κατέχει πολύ καλά το… τόπι γι’ αυτό και ξεχώριζε πάντα με το ταλέντο και τις τεχνικές του αρετές και πολύ γρήγορα, σε ηλικία 15 ετών την περίοδο 2006-2007 «προβιβάστηκε» στην Αναγέννηση. Από τις πρώτες του συμμετοχές έδειξε τα προσόντα του, κυρίως με τη μπάλα στα πόδια και όλοι στο στρατόπεδο της Ιεραπετρίτικης ομάδας ήταν πεπεισμένοι ότι ο Αλμπάνο θα εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Την επόμενη χρονιά, ο 16χρονος πλέον Αλβανός «πιτσιρικάς» πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίζοντας σε 26 παιχνίδια από τα οποία τα 12 σαν βασικός και μαζί με την χρυσοφόρα γενιά των πιτσιρικάδων της σχολής Δεδελετάκη κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με έντεχνο τρόπο πέτυχε 11 τέρματα αν και δεν έπαιζε στην επίθεση. Τη χρονιά 2008-2009 ο Αλμπάνο ατύχησε γιατί η ομάδα του έπαιξε στο Περιφερειακό και δεν μπορούσε να συμμετάσχει αφού ο αθλητικός νόμος δεν επιτρέπει σε Αλβανό ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί αν δεν έχει συμπληρώσει τρία χρόνια στην ίδια ομάδα.
Φέτος ξεκίνησε με πολλά όνειρα να παίξει μπάλα και να καθιερωθεί στην Αναγέννηση. Ο ΟΦΙ τον ήθελε διακαώς με αποτέλεσμα να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα με την Αναγέννηση και να τον εντάξει στο δυναμικό του. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τον Αλμπάνο τον παρομοίαζαν σαν ένα μικρό «μάγο» της μπάλας κάτι που φάνηκε στις προπονήσεις και τα προπονητικά διπλά του ΟΦΙ, στα οποία έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση.
Τελευταία… παράσταση του Αλμπάνο ήταν το Σάββατο στο Μισεδάκειο σε προπονητικό διπλό αφού η μοίρα του έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.
Συλλυπητήρια
- Η οικογένεια της Αναγέννησης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα συλλυπητήρια μας της για την απώλεια ενός δικού της παιδιού του Αλμπάνο Χουσκάι που τόσο άδικα χάθηκε από κοντά μας. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί με πολλά χαρίσματα ποδοσφαιρικά και μη που ξεκίνησε από τα σπλάχνα της ομάδας μας και το είχαμε στην οικογένεια μας με πολύ αγάπη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.
- Οι άνθρωποι του ΟΦΙ εκφράζουν τα συλληπτήρια τους στην οικογένεια του Αλμπάνο Χουσκάι, ο οποίος ήταν ένα παιδί ξεχωριστό και τον αγαπούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Η θλίψη μας για τον θάνατο του Αλμπάνο είναι μεγάλη. Καλό ταξίδι Αλμπάνο και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2009 07:13 )

22 σχόλια:

  1. Τώρα φίλε θα παίζεις μπάλα στά γήπεδα των αγγέλων..Και είμαι σίγουρος οτι θα κερδίζεις και εκεί!!Χτες μαζί προπόνηση και σήμερα μας έφυγες....Γιατι ρε παιχτάρα...Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σέ ρώταγα ρέ φιλαράκο γιατι έφυγες από τήν ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ και συ μονο γελαγες. Τώρα όμως γιατί έφυγες τόσο μακριά ρε παίκτη; Σε βλέπω. Πάλι γελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ Ο ΟΦΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. simera xaseme ena diko mas paidi, ton almpano pou ektos tou oti itan polli mikros se ilikia gia na exei afti ti moira itan kai kalos paixtis alla kai kalo paidi , omws oi moira eixe graftei kai afto pou egine anapofefxto. sylipitiria stin oikogenia tou alla kai kai stin omada mas,kalo taksidi filaraki.

    ofi 1970

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ.ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΟ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ...............
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΜΠΑΝΟ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Ι ΚΟΥΡΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΦΥΓΕ. ΚΡΙΜΑ. ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΜΠΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ.... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΡΙΜΑΣ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ. ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. krima gia to paidi.sylhpitiria sthn oikogeneia tou.as einai elafry to xoma poy 8a ton skepasei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα παρακαλέσω τον διαχειριστή του blog να σβήσει το παραπάνω σχόλιο του DIM.Αυτό το θέμα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αλμπάνο και δεν νομίζω οτιδήποτε άλλο να έχει θέση εδώ πέρα.Ας τοποθετηθεί κάπου αλλού.
    Ευχαριστώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει Χρίστο το έσβησα. Πιστεύω πάντως ότι δέν γράφτηκε κάτι κακοπροαίρετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. den tha se ksehasome re file. giati re gamoto!!!!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κεραυνός εν αιθρία η είδηση του χαμού, του άδικου χαμού του Αλμπάνο, σκόρπισε σε όλη και όχι μόνο στην αθλητική Ιεράπετρα στενοχώρια θλίψη και ένα μεγάλο γιατί να πλανάτε χωρίς απάντηση σε όλους μας.
    Μεγάλος αθλητής ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εξελίξιμο ταλέντο με πολλές δυνατότητες λένε όσοι είχαν την τύχη να νοιώσουν την ποδοσφαιρική του άξια να δουλέψουν μαζί του προπονητές συναθλητές παράγοντες αλλά και να τον παρακολουθήσουν στην ομάδα που αγωνιζόταν σαν απλοί φίλαθλοι , καλό παιδί με ήθος σεβασμό και γλυκύτητα που σπάνια ξεχνάς λένε αυτοί που τον γνώρισαν από κοντά και διέγνωσαν όχι το ποδοσφαιρικό του ταλέντο αλλά την αγνότητα του χαρακτήρα του .
    Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Αλμπάνο από πολύ μικρό , φίλος του γιου μου τους παρακολουθούσα να παίζουν μπάλα στο σαλόνι και τον χάζευα σκεφτόμενος πόσο μεγάλη καριέρα θα μπορούσε να έχει , και πόσο γλυκό και ευγενικό παιδί ήταν ένα χαρισματικό σε όλα του παιδί.
    Ένα παιδί που αν και γόνος οικονομικών μεταναστών είχε καταφέρει να έχει γίνει ένα με την τοπική κοινωνία δείχνοντας σε όλους μας ομοεθνείς του και ντόπιους τον δρόμο για συνεργασία σεβασμό αλληλοεκτίμηση των διαφορετικών κοινοτήτων στην πόλη μας επιβεβαιώνοντας αυτό που ακράδαντα πιστεύω ότι οι οικονομικοί μετανάστες προσέφεραν προσφέρουν και μπορούν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα από την εργασία τους σε όλους τους τομείς της κοινωνικής μας ζωής.
    Θέλω από βάθος καρδιάς να εκφράσω στην οικογένεια του πρώτα από όλα , στους φίλους του τους συναθλητές του στην ομάδα του και σε όλους όσους τον αγάπησαν θερμά συλλυπητήρια.
    Δε θα τον ξεχάσουμε
    Όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο
    Όχι μόνο για τον πρόσχαρο και ευγενικό χαρακτήρα του
    Όχι μόνο για το ότι κατάφερε να γίνει παράδειγμα για τους ομοεθνείς του
    και όλους γενικά τους συνομήλικούς του
    Αλλά γιατί ήταν Ένα δικό μας παιδί.


    Νίκος Κοϊνάς
    Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας
    Πρόεδρος των ΔΗΧΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kalo taxidi k silipitiria stin oikogeneia tou paixti,thrinei oli i ierapetra me ton xamo tou....na vazeis polla gkol k ekei pou tha pas,kalo taxidi file.....o ofitzis me to noumero 18 stin plati...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οχι μονο ενας παρα πολυ καλος παιχτης,ενας παιχτης που ζουσε καθε στιμη για τη μεγαλη του αγαπη το ποδοσφαιρο ,αλλα και ενα παιδι που αν τον πλησιαζες μαθαινες τι θα πει καλη ψυχη κ καρδια, αγνη αγαπη χωρις υποκρισια κ πραγματικο ενδιαφερον...ολα αυτα στα εδινε απλοχερα...
    ομωσ το ιδιο ευκολα χαθηκε, κ η ερωτηση που ολοι εχουμε ειναι αυτο το γιατι...γιατι να μην προλαβει να εκπληρωσει τα ονειρα του;γιατι να μην ζησει τη ζωη που του αξιζει;γιατι να μην προλαβει να μαγεψει τους παντες με το ταλεντο κ τον χαρακτηρα του;κ κυριως γιατι να γινει κατι τοσο αδικο;
    σε ξερω 5 χρονια και σε θαυμαζω για το ταλεντο σου κ σε αγαπαω για την ψυχη σου..δεν με αφησες να σε αποχαιρετησω γιατι ειπες πως θα βρισκομασταν πριν φυγω...τελικα οταν ταξιδευα εμαθα οτι εφυγες και εσυ χωρις να το θελεις...
    θα σε σκεφτομαι παντα,θα σε εχω μεσα στη καρδια μου κ θα σε αγαπαω παντα γ'αυτο που εισαι...
    ας βρεις εκει που θα πας κατι που να σου αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΜΑΣΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καποτε επαιζε καποιος ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στη δεκαετια του 80 με 90 αν καποιος εχει αρχειο για αυτον ας το βαλει ηταν καλος ποδοσφαιριστης ας θυμομαστε και τους παλιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951