Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ REALNEWS ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ !!!






ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ (29-11-2009) REALNEWS (ενθετο Reallife σελιδα 27):
OYTE ΟΦΗ , ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ , ΜΟΝΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ!
ΤΟ http://www.ofierapetras.blogspot.com/ είναι ίσως το πιό σoβαρό οπαδικό blog του ελληνικού διαδικτύου. Δεν αφορά μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός , ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ. Δεν ασχολείται ούτε με τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ , τις μεγαλύτερες ομάδες της Κρήτης. Ασχολείται με την ομάδα του ΟΦΙ (Ομιλος Φιλάθλων Ιεράπετρας) , η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Λασιθίου. Αψογα ελληνικά και ωραίες φωτογραφίες , αποκκόματα εφημερίδων παλαιότερων δεκαετιών , θα σε κάνουν να αγαπήσεις και το blog και τον Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Ερασιτεχνική , αλλά πολύ καλή προσπάθεια. Οι άνθρωποι έχουν μεράκι και αυτό φαίνεται. Αλήθεια , το ξέρετε ότι η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ είναι η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης;
Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el

15 σχόλια:

  1. TΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΕΠΕΙ Η Ο ΟΦΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ , Η Ο ΟΦΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΠΣ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η REAL NEWS ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ; ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑΙ , ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ ΠΕΖΟΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ. Ο ΑΓΟΝΑΣ ΘΕΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΗ, ΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά σηκώθηκε η τρίχα μου. Η πλάκα είναι που ψάχνω όλη την Αθήνα να βρω μια REALNEWS της Κυριακής και δεν βρίσκω. Μπράβο ρε μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ. ΖΩ ΜΑΚΡΙΑ , ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΙΜΑΙ ΟΦΙ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΕ ΚΑΙ "ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ". ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sygxaritiria paidia kai apo mena gia to sait afti istili tis real mas anevase to kiros san omada, eykairia mas einai twra pou exoume kai nterby na mazepsoume ki allo yliko gia tin istoria tis omadas , dilladi na paroume fotos ton kosmo pou tha einai ekei alla kai fysika tin omada, ton coath tous paixtes ton proedro, kai genika tin atmosfaira pou tha dimiourgithei ... an erthoun kai oi kourites malista pou einai oi dynamh tou ofi tha einai polli wraia....
    alla na min ksexasoume kai ton skopo mas pou einai h nikh kai fysika to prwtathlima...

    pame re ofarraaaa!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΜΠΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ RΟLL DOWN
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ!!ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.ΝΑ ΠΙΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΜΟΝΟ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI TO SAVATO NA KANOME KAMINI PALI TO MISEDAKEIO. VAMMENE MAZI SOU.
    OFARA REEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ BLOG ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 3 Μ.Μ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. file gr@ mpika stin apothiki ofi , kai einai foveri pragmatika exete kanei polli kalli douleia kai exete ferei to sait se allo epipedo mpravo sas gia alli mia fora!!! mia erwtisi mono tis foto tis apothikis pws mporoume na tis katevasoume???
    kai telos gia na min ksexniomaste , paidia avrio oloi gipedo 3mm kai na fwnaksete kosmo na enisxisoume tin omada mas , min kxexname afti iomada einai pou mas sterise to prwtathlima ekmetalevwmeni vevaia tis atyxhs syngiries pou synevainan tote stin omada kai efere atoma apo athines gia na mas kopsoun vathmous xwris aftoi na pigenoun gia kati....

    pame re ofaraaa!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ athleticradio.gr

    ΟΦΙ: Χωρίς προβλήματα
    Χωρίς προβλήματα έγιναν οι προπονήσεις του ΟΦΙ όλη την εβδομάδα, ενόψει Νεάπολης.

    Ο τεχνικός των πρωτοπόρων της βαθμολογίας στο Α΄ τοπικό του Λασιθίου, Μάνος Καπαράκης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και είχε όλους τους παίκτες του στις προπονήσεις, με τους Ιεραπετρίτες να είναι πανέτοιμη για το ντέρμπι με την ΑΕΝ.

    Η ομάδα της Νεάπολης που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, θέλει να πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη με την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον ΑΟΑΝ και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και από το Μισεδάκειο, με τον Μάνο Μαρκάκη να έχει και αυτός στη διάθεση του, όλα του τα ''όπλα''.

    Οι άνθρωποι των γηπεδούχων περιμένουν και πάλι δυναμικό παρών από τους φίλους της ομάδας, που αναμένεται να κατακλίσουν τις κερκίδες του γηπέδου και όχι μόνο, με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα τους να κατακτήσει τη νίκη και να παραμείνει μόνη πρώτη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σάββατο 15:00
    Γήπεδο Μισεδάκειο: ΟΦΙ – ΑΕ Νεάπολης (Μπινιχάκης, Ταξειδαράκη, Παπαδοπετράκης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951