Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΟΥΝΤΑ-ΟΦΙ 0-1. Αποστολή εξετελέσθη...

Στην  Πλάκα  σήμερα  το  απόγευμα
Μιά  κεφαλιά  του  Τοψιδέλη  μετά  από  εκτέλεση  κόρνερ  στο  32',  έδωσε  ένα  υπερπολύτιμο  τρίποντο  σήμερα  το  απόγευμα  στην  Ελούντα  στον ΟΦΙ  και  τον  κράτησε  ολοζώντανο  στην  μάχη  για  την  διεκδίκηση  του  πρωταθλήματος. 

Η  σημερινή  νίκη  του  ΟΦΙ  ήταν  σίγουρα  χειρουργική. Η  Ελούντα είχε  το  άγχος  τελικά , η  Ελούντα  προσπαθούσε  σε  όλο  τον  αγώνα  να  βρεί  τρόπο  να  πετύχει  το  γκολ , η  Ελούντα  προσπαθούσε  να  πιέσει  και  ο  ΟΦΙ  από  μιά  στημένη  φάση  κέρδισε .Και  κάτι  τέτοιες  νίκες    γιά  όσους  παρακολουθούν  χρόνια  μπάλα  , λένε  πολλά ...

Δεν  μπορούμε  να  πούμε  ότι  ο  ΟΦΙ  σήμερα  έπαιξε  μπάλα  αξιώσεων , μπορούμε  να  πούμε  όμως  ότι  ήξερε  τι  ήθελε  μέσα  στον  αγωνιστικό  χώρο. Και  ίσως  ο  συγκεκριμένος  αγώνας  να  ήθελε   αυτήν  την  τακτική  για  να  κερδηθεί.

Τώρα  στην  μάχη  του  πρωταθλήματος , αν  κοιτάξει  κανείς  την  βαθμολογία  θα  δει  πλέον  ότι  τέσσερις  ομάδες  έχουν  ξεχωρίσει  σαφώς  από  τις  υπόλοιπες , η  συνέχεια  θα  έχει  σίγουρα  ενδιαφέρον.


10 σχόλια:

  1. Μπράβο παλικάρια, πάμε γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη, και συμβαίνει τακτικά εναντίον της ομάδας μας, κάτι πρέπει να γίνει πριν είναι πολύ αργά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ιεράπετρα ασχολείστε υπερβολικά με τα διοικητικά και βεβαίως με τα θέματα της διαιτησίας. Έτσι, ξεχνάτε το πραγματικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να προσανατολίζεται και ο κόσμος σε αυτή τη νοοτροπία. Είναι κρίμα, γιατί η Ιεράπετρα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα τόσο στο Νομό, την Κρήτη όσο και εκτός τα τελευταία χρόνια. Επίσης, οι σύλλογοι κερδίζουν το σεβασμό με την παρουσία τους στις διοργανώσεις. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτά κι όχι να αυτομαστιγωνόμαστε με όλα τα υπόλοιπα. Η συνεχής και μονομερής ενασχόληση με όσα γίνονται έξω από τις γραμμές του γηπέδου, στερεί απ' όλους το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου. Ναι, όλα είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά το σημαντικότερο είναι το θέαμα, το ίδιο το παιχνίδι. Οι πρωταγωνιστές του είναι οι ποδοσφαιριστές κι οι προπονητές. Όχι οι παράγοντες και οι διαιτητές. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι πέραν του ίδιου του ποδοσφαίρου, ασχοληθείτε με τις κοινωνικές δράσεις που ήδη η UEFA έχει υιοθετήσει. Την καμπάνια εναντίον του ρατσισμού λόγου χάριν.
      Λ²

      Διαγραφή
    2. ETSI EINAI OPOS TA LES KAI MAKARI FILE NA GINOTANE KAI STIN IERAPETRA . ALA....... EDO IERAPETRA!

      Διαγραφή
    3. Εδώ Ιεράπετρα !!!
      Ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με ποδοσφαιρικό επίπεδο για να έχουμε αποτελέσματα και στο γήπεδο και έξω από αυτό.
      Η ψυχολογία της ομάδας δεν πέφτει όταν φοράς φανέλα της Ιεράπετρας.
      Λ²

      Διαγραφή
    4. Πάλι τα ίδια μυαλό δεν βάζετε, ομάδα μια κάνατε και αποτύχατε και επειδή δεν τα ξέρετε ακόμα υπάρχουν οφειλές σε παίκτες και ανθρώπους που ενεπλάκησαν σε αυτό το φιάσκο, για να ξεφύγουμε από το ταβάνι μας που είναι η Γ Εθνική χρειάζονται όχι μια αλλά πολλές ομάδες που θα ανεβάζει τον ανταγωνισμό αλλά και το επίπεδο πρέπει να υπάρχουν υποδομές δηλαδή τουλάχιστον 3-4 γήπεδα με φυσικό χόρτο και Παροχές στους παίκτες προπονητές και φιλάθλους για να μπορούν οι μεν να αποδώσουν και οι δε ώστε να αγκαλιάσουν την οποία ομάδα επίσης ακαδημίες και ακόμα ανθρώπους του συστήματος που να έχουν πάρε δώσε με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όλα αυτά όμως για να επιτευχθούν χρειάζονται χρήματα δηλαδή παράγοντες φίλαθλοι και χορηγοί οι οποίοι δεν υπάρχουν και οφείλεται στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας και αν δεν αλλάξει κάτι μην ελπίζει τίποτα περισσότερο, σταματήστε λοιπόν να τρέφετε αυταπάτες και ελάτε να στηρίξετε όλες τις ομάδες μας και να χαρείτε τον υγιή αθλητισμό..

      Διαγραφή
    5. Εσυ ρε φίλε που ξέρεις τόσα ακόμα και για χρέη της τότε ένωσης για πες μας και πιος την διάλυσε για να μάθουμε όλοι !

      Διαγραφή
    6. Δεν θα ανοίξω διάλογο μαζί σου. Αναφέρομαι στον Ο.Φ.Ι. Ίσως έπρεπε να ήμουν πιο ξεκάθαρος? Εννοώ λοιπόν το παρακάτω.

      Εδώ Ιεράπετρα !!!
      Ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε (τον Ο.Φ.Ι.) μία ομάδα με ποδοσφαιρικό επίπεδο για να έχουμε αποτελέσματα και στο γήπεδο και έξω από αυτό.
      Η ψυχολογία της ομάδας δεν πέφτει όταν φοράς φανέλα του (Ο.Φ.Ιεράπετρας).
      Λ²

      Διαγραφή
  3. Ξεκίνησε το τρένο!!! Γερά οφαραααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει δίκιο ο Λ², είναι αλλιώς να φοράς την φανέλα του Ο.Φ.Ιεράπετρας που για τα δεδομένα του Λασιθίου είναι ίσως η πιο βαριά φανέλα και μιας και φέρει το όνομα της πόλης μας, και για τον Γεραπετρίτη ποδοσφαιριστή πρέπει να είναι προτεραιότητα να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα..!!!
    Μπράβο σε όλους σας που την κρατάτε δυνατή το όνομα σας θα μείνει στην ιστορία...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951