Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

''ENΩΣΗ'' ΨΗΦΙΣΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ


Η συνέλευση του ΟΦΙ , τελικώς ''πρόκρινε'' την ένωση των ομάδων της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Καλή επιτυχία στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ f.c. Εγώ προσπαθώ να παρηγορήσω τον μεγάλο μου γιό που πρόλαβε και έγινε ΟΦΑΡΑ και κλαίγοντας μου λέει ότι όταν μεγαλώσει θα φτιάξει μιά ομάδα που θα λέγεται ΟΦΙ.
(Στην ιστορική πλέον φωτογραφία: H είσοδος των γιγάντων . ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ - ΡΟΥΣΕΛΙΩΤΑΚΗΣ - ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ - ΣΑΜΠΡΟΒΑΛΑΚΗΣ κ. α. 1978. Η ομάδα θρύλος των παιδικών μας χρόνων. Οι παικταράδες που μας έκαναν όλους ΟΦΙ).

41 σχόλια:

  1. OMILOS OMILOS TRAGOYDAEI OLH H MEGALONHSOS
    DYNATA PIO DYNATA OFARA MOY GERA!!!!!!!

    ALHTES - PRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paidia phga sthn syneleysh kai eida ontos poly kosmo, proaspa8hse ligo o anatoliotakhs na mazepsei thn katastash kai na katebei aytonoma o ofi prosfairontas 20000 prospa8hse kai o kapsoylios me 2000, den akoysa kapoion allon na desmeyetai oikonomika oloi moyga(mazi kai ego giati eixa skopo na doso 50 eyro alla ntrapika) ayta loipon htan ''liga'' mprosta stis apaithseis ths omadas opote dystixos eipan nai sthn enosh.
    den ksero ti einai xeirotero, na katevene opos htan o OFI kai na termatize oyragos,na agonizotan sto topiko,na dialyotan telios. h tora me thn enosh?
    8a ksexasoyme kai to syn8hma mas?
    OMILOS OMILOS TRAGOYDAEI OLH H MEGALONHSOS
    DYNATA PIO DYNATA OFARA MOY GERA!!!!!!!
    eilikrina den ksero ti na leo se liga xronia otan 8a dixno tis foto ton kypelon ton prota8lhmaton kai ton agonistikon me thn aspromayrh fanela sta paidia mas
    MIA ISTRORIA 40 XRONON POY ESBHSE APOPSE
    8a epanel8o.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia afto pou enine simera einai aparadekto , afto den itan synelefsi tou ofi alla synelefsi olwn twn omadwn kai kurios aftoi pou itan ekei (oi perisoteroi ithelan ti dialysei tou , kai ematha oti kapoioi piran lafta(ladwthikan)gia na stiriksoun tin prospatheia tis enwsis, poioi itan? ma itan fws fanari den xreiazete na pw , elegan pantws oti einai ofitzides!!!

    giatre h omada tha ksanaftiaxtei tha deis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ η ΤΟ ΑΣΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΙΝΟΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΜΟΝΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΕΗ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΙΓΙΡΙΑ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΙΟΣΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΡΑ ΚΡΙΦΟΓΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φοβάστε την ώρα που θα συνηδητοποιήσετε τι κάνατε; Ο ΟΦΙ θα πλανάται από πάνω σας , από πάνω μας πάντα σα φάντασμα. Ησυχία κανείς δεν θάχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΤΙ ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε μου "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ" , λογικές ερωτήσεις υπάρχουν πάντα. Αυτό που δεν υπάρχει πάντα είναι οι λογικές απαντήσεις. Ειδικά τέτοιες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ Εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. να συμμετάσχει ο ΟΦΙ στη νέα ομάδα
    Πέμπτη, 05 Αύγουστος 2010 15:03 διαχειριστής
    E-mail Εκτύπωση PDF

    Μαραθώνια ήταν η χθεσινή γενική συνέλευση του ΟΦΙ που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ιεράπετρας.

    Περισσότεροι από 45 φίλοι του ΟΦΙ παραβρέθηκαν και συζήτησαν μέχρι αργά το βράδυ για τον αν πρέπει ή όχι ο ΟΦΙ να συνενωθεί με την Αναγέννηση και τον ΑΣ Ιεράπετρας και να δημιουργήσουν μιας ενιαία ομάδα στην Ιεράπετρα.

    Η συνάντηση είχε μεγάλη απήχηση μαζεύοντας αρκετό κόσμο μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Ιεράπετρας Μανόλης Μαστοράκης και ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΙ Ανδρέας Ανατολιωτάκης. Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους τάχθηκαν υπέρ της ένωσης και την δημιουργίας μιας δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την πόλη αφού βλέπουν ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα ώστε ο ΟΦΙ να πορευτεί μόνος του στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

    Παρόλο που υπήρξαν πολλές αντιδικίες και διαφορές απόψεων με αποτέλεσμα να τραβήξει εις μάκρος η συνάντηση, ο περισσότερος κόσμος ήταν θετικός προς την συγχώνευση ενώ αντίθετα ο κ. Ανατολιωτάκης και μερικοί άλλοι διαφώνησαν. Τελικά επικράτησε η άποψη των περισσοτέρων και η γενική συνέλευση του ΟΦΙ ενέκρινε την συμμετοχή των «ασπρόμαυρων» στην νέα ομάδα που δημιουργήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε φίλε που ούτε το ψευδώνυμο σου , δεν θέλω να πω,και που μόλις σου διέγραψα το σχόλιο, είδες κανένα εδώ μέσα να γράψει οτιδήποτε κακό για την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ f.c ;Απλά χθες βράδυ κάποιοι δεν κοιμήθηκαν επειδή διέλυσε ο ΟΦΙ. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις , πολύ περισσότερο να το σεβαστείς , τουλάχιστον γράφε τις ανοησίες σε άλλο blog. Δεν έχω καμιά όρεξη να σβήνω σχόλια.

    GR@ πάρε με τηλέφωνο να σου πω το κινητό που θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ.
    ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑ.
    Ο ΟΦΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΕΘΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ.
    Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΦΙ.
    ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Θ ΑΞΑΜΑΔΩ ΤΟΝ ΟΦΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,
    ΑΔΛΦΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΓΑΠ[ΗΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nα σας πω μερικές πιθανες αλήθειες;; μπορεί να είναι αλήθεια οτι κάποιοι πληρώθηκαν στη συνέλευση για να υποστηρίξουν τη διάλυση του .ο.φ.ι. μπορεί να είναι αλήθεια οτι κάποιοι να ήθελαν απεγνωσμενα να παραδώσουν με κάθε τίμημα την ομάδα να την ξεφορτωθουν και για να μη τη διασύρουν υποστήρηξαν την ένωση πολλες μπορει να είναι οι πιθανές αλήθειες, και πόσοι απο αυτούς που απαρτίζουν τωρα το νεο συμβούλιο και ποζάρουν στις φωτογραφίες έχουν κάτι να προσφέρουν;; Το καλο της ολης ιστορίας είναι οτι "ουδεν κρυπτον υπο τον ήλιο" και ο χρόνος θα δειξει ποια λαμόγια αγαπουν το ποδοσφαιρο και ποια κάνουν απλά το κομματι τους. Το μοναδικό ΑΛΗΘΙΝΟ προεδρο που αναγνωρίζω στην Ιστορία του Ο.Φ.Ι. ειναι ενας ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ και θα συμφωνήσω με το κοσμο οτι ο Ο.Φ.Ι. θα ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. GR@ AN EINAI ETΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΚΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙ Ο ΟΦΙ; ΔΕ ΞΕΡΩ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΦΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 78 ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2 ΘΕΜΑΤΑ:
    1.δεν εχω την δυνατοτητα να σβηνω σχολια(αυτο για καποιους ενδιαφερομενους)
    2.Παρακαλουντε ολοι οι φιλοι του ΟΦΙ να πουν την γνωμη τους οσο αφορα το νεο σημα της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC.
    Αυτο γινεται για να προτεινουμε πως θα θελαμε να ειναι το νεο λογοτυπο και επειδη παντα πιστευα και πιστευω στην δημοκρατια ολοι πρεπει να εχουν την δυνατοτητα εκφρασης της γνωμης τους. Πρεπει να σας πω οτι εχουν ακουστει εως τωρα σαν εμβλημα να ειναϊ:
    α)το καστρο της πολης
    β)μια τριενα (λογω των ομαδων που απαρτιζουν την ενωση)

    Πειτε ελευθερα την γγωμη σας φιλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ GR@ ΟΙ ΑΛΙΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΤΑΙ ΣΗΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΟ , ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε maure 70 τον ΟΦΙ τον διαλύσαμε εμείς οι φίλοι του ΟΦΙ. Δεν μας φταίει κανείς άλλος. Το διέγραψα το σχόλιο σου διότι οι κατηγορίες ατόμων ασχέτων με τον ΟΦΙ δεν έχουν νόημα. Αν θες ξαναγράψε τις ερωτήσεις που έθεσες χωρίς όμως τις αναφορές στο συγκεκριμέμο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. GR το μονο σημα που εχω στο μυαλο μου ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι το σημα του ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. GR MIN XANAGRAPSIS EDO GIA SIMATA KAI TETOIA.EDO EINAI OFI...TELOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΦΙ. ΑΛΛΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ GR@ KAI ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΗΡΕΜΙΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥς ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. sovin ier ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
    φιλε kos1lam1 το τελευταιο πραγμα που σκεφτομαι ειναι η διασπαση τον οπαδων του ΟΦΙ και η αμεση επικοινωνια μεταξυ τους του μεσω του μοναδικου τροπου που υπαρχει αυτην τη στιγμη του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚ ofierapetras.blogspot.com.
    ευχομαι μεγαλο ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΔΥΝΑΜΗ στους διαχηριστες του μπλοκ και ιδιεταιρα στον γιαρτο
    και 8α τον παρακαλουσα να κρατησει ανοικτη την μοναδικη ελπιδα πλεον ολων τον ΟΦΙΤΖΙΔΩΝ αυτο εδω το μπλοκ ευχαριστω.
    υ.γ.να ξερετε κυριοι οτι μας διαβαζουν περισοτεροι απο οσοι νομιζουμε και ιδιαιτερα οι αντιπαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. gr@ prepi na exis megalo komplex gia na grafis aftes tis m.............s
    H enosi egine ke thelome den thelome tha tin stirixome!!afise ta pola pola logia. arketa ipame kai lisis den brikame!!
    den xanagrafo. zito h ierapetra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kahmene 1944 eisai ftoxos sto myalo re !!!!
    krima kai soy eixa zhthsei kai sygnomh se palaioterh anarthsh.
    den exeis ka8oloy idea ti 8a pei synes8hma
    oti grafo gia ton ofi einai ka8ara synais8hmatiko poy den svhnei eykola
    oso gia thn enosh ego phga na thn sthrikso protos apo sena kai apo poloys alloys(stis 5 aygoystoy) me prakseis oxi me logia.
    rota an den me pisteyeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. gr@ ta sinesthimata kratata re file gia parti sou. kala kanis.min kanis omos kako sto podosfero tis ierapetras. oli h ierapetra to theli. esi apo pou diaolo ise? piges lei kai egrafes giatsi athropous tou AOA oti ne kai kala den se ipothextikane kala.akousa omos apo (proin OFI) oti den itan etsi pou ta les!!! min pas kai fitronis ekia pou den se spernoune.yparxoun anthropoi axiopistoi pou ekprosopoun to podosfero tis ierapetras apo oles tis palies omades. ETSI EINAI RE FILE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΓΚΑ 1944 ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ , ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο GR. AΛΛΑ ΣΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΕΣΥ ΠΑΙΞΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙ Ο GR ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΙΑΣ ΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΥΤΡΩΝΗ;

    Α ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ. Η ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. RE 1944 THN ALLH FORA EGRAFES TIS M.....S SOU KAI EFAGES KOKKINH KARTA. GIATI SYNEXIZEIS? TOSO POLY SOY ARESEI TO BLOG TOY OFI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. KAΛΑ ΡΕ 1944 . ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΑΜΠΟΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΦΙΤΡΟΝΗ ΕΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ; ΕΤΣΑ ΤΗΝ ΕΝΟΗΣ ΤΗΝ ΕΝΟΣΗ ΕΣΥ; ΚΑΙ ΒΡΙΖΗΣ ΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΟ;
    ΑΛΗΘΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΗΜΕΡΟ Η ΚΡΗΤΗ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΖΟΥΝΕ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ; ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1944 απο τα γραφομενα σου φεναιται οτι εισαι αναγεννηση ""piges lei kai egrafes giatsi athropous tou AOA oti ne kai kala den se ipothextikane kala.akousa omos apo (proin OFI) oti den itan etsi pou ta les!!!"" για σενα υπαρχει η ΑΟΑ και ο (προϊν ΟΦΙ). την επομενη φορα θα μιλησω με οναματα ποιοι ηταν παρον και τι ειπα στην κουβεντα σταματα λοιπον να μιλας για αλη8ειες. Και στην τελικη δεν εχεις καμια δουλεια εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΙΡΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΗ ΚΟΣΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΗ ΚΕΡΚΙΔΑ; ΔΗΛΟΣΕΤΕ ΤΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΑΞΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΑΞΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ ΟΙ ΚΟΥΡΙΤΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΑΛΙΩΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πρωην ΟΦΙ; τοσα ξερεις , τοσα λες βλακα 1944. και στο ΑΟΑ γιατι δεν εβαλες πρωην; το ξεχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ti egine re paidia sto symvoylio shmera?
    kserete ti apofaseis par8hkan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ

    Υψηλές προσδοκίες για τη νέα ομάδα της Ιεράπετρας
    Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010 10:24 διαχειριστής .
    Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας ομάδας «Ιεράπετρα FC», παρουσία όλων των ποδοσφαιρικών παραγόντων της πόλης, οι οποίοι ενωμένοι έδωσαν το σύνθημα για τη γραμμή πλεύσης που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ξεκίνημα της ιστορίας της. Οι στόχοι που έθεσε η επιτροπή που έχει αναλάβει τα τρέχοντα θάματα του σωματείου ήταν ξεκάθαροι «θα πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα χωρίς να είναι αυτοσκοπός μας ο τίτλος, αλλά αν στην πορεία προκύψει κάτι τέτοιο δεν θα πούμε όχι» ή ότι «έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να χτυπήσουμε άνετα μια θέση στην πρώτη 4αδα».





    Όσον αφορά την περίπτωση η ομάδα να μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού ή να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κατηγορηματικά ακούστηκε: «δεν έχουμε ούτε στην άκρη του μυαλού μας τέτοιες σκέψεις, αυτό δεν υπάρχει και δεν θα γίνει ποτέ». Τα παραπάνω που αναφέραμε αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το πώς θα πορευτεί η Ιεραπετρίτικη ομάδα από εδώ και στο εξής στα πρωταθλήματα που θα λαμβάνει και λέμε πρωταθλήματα γιατί οι στόχοι σε βάθος χρόνου είναι ψηλοί και υπάρχει το όραμα και η φιλοδοξία όταν θα είναι έτοιμη η ομάδα να αγωνιστεί ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όλα αυτά όμως θα γίνουν χτισμένα πάνω σε γερά θεμέλια και χωρίς βιασύνες και τυμπανοκρουσίες. Η πρόθεση και η δύναμη των ανθρώπων της ομάδας είναι τέτοια που εάν όλα κυλήσουν βάση του πλάνου και της οργάνωσης που φιλοδοξούν τότε πολύ γρήγορα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.
    Στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν πάρα πολλά θέματα όπως τα οικονομικά, οι σπόνσορες, τα οργανωτικά, οι μεταγραφές και οι στόχοι και πάρθηκαν αποφάσεις.
    Το γεγονός ότι η συγχώνευση ήταν διακαής πόθος και του Ιεραπετρίτικου επιχειρηματικού και μη κόσμου πηγάζει από το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για να μπουν χορηγοί σε αυτή τη νέα προσπάθεια κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο οικονομικά. Οι σπόνσορες που θα μπούνε είναι αρκετοί και αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του σωματείου, οι οποίοι βλέπουν ότι το εγχείρημα τους έχει πολλούς συμπαραστάτες.
    Σε ότι αφορά την οργάνωση, όπως έχουμε αναφέρει παλιότερα, το σχέδιο που έχει τεθεί από τους αρμόδιους αποσκοπεί στη λειτουργία του σωματείου σε πρότυπα ομάδων super league και θα μπει σε εφαρμογή από τώρα με πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο που θα πηγαίνει στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ;
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ ΑΥΓΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΦΑΤΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ : "ΔΙΑΛΥΣΕ Ο ΟΦΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. και στο δικο μου μυαλο το ιδιο πραγμα ειναι.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΦΙ. ΤΕΛΟΣ.
    40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γι αυτό φίλοι μου πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό τον ΟΦΙ μας μέσα από αυτό το blog με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουμε και ίσως μια μέρα ελπίζω σύντομα να ξαναδούμε να κυματίζει η ασπρόμαυρη φανέλα ξανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδια ολοι ΟΦΙ ειμαστε. Καμια αντιρρηση.Ομως ο ΟΦΙ μας τελειωσε απο τους αγωνιστικους χωρους. Δεν πρεπει σιγα - σιγα να αρχισομε να ασχολουμαστε με την "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ" ; Γιατι αλλιως πως θα βγει ο χειμωνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951