Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΚΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.

Να σώσομε τον ΟΦΙ μας με κάθε κόστος; Να κάνομε επιτέλους την πολυσυζητημένη "ένωση" ; Κάθε μέρα (αν και συγκυριακά μακριά ευρισκόμενοι από την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ) , δεχόμαστε πολλές αγωνιώδεις ''φωνές'' , από φίλους του ΟΦΙ.
Δεν θα προσπαθήσομε να μεταφέρομε την προσωπική μας γνώμη , όχι για λόγους υπερκφυγής , αλλά γιατί νομίζομε ότι μεγαλύτερη αξία έχει , να μεταφέρομε (όσο μπορούμε βέβαια) την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις των φίλων του ΟΦΙ , και βέβαια να δούμε τι γίνεται τώρα.
Λοιπόν προφανώς κατ'αρχήν είναι δεδομένο ότι , ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ (ούτε υπάρχει βέβαια) , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ , παράγοντας η φίλος του ΟΦΙ , που θα ήθελε να δει τον ΟΦΙ να σβήνει από τον χάρτη. Κάποια μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΙ διαπραγματεύθηκαν με τους αντίστοιχους τους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και του ΑΣΙ , προκειμένου να γίνει η ''ένωση''. Να το ξεκαθαρίσομε εδώ μία και έξω. ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΙ , ΟΣΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Και γιατί επέλεξαν την "ένωση" και όχι την αυτόνομο κάθοδο του ΟΦΙ; Θα αναρωτηθεί εύλογα ο καθένας. Γιατί ο ΟΦΙ όπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση εξέπεμπε επικίνδυνα S.O.S. και σωτήρες δεν υπήρχαν πουθενά.
Και είναι ικανά μερικά S.O.S να σβήσουν 40 χρόνια ιστορίας; Μήπως όμως είναι καλίτερα να ενωθούμε σαν ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , απο το να ξεφτυλιστούμε; Θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος. Και επιτέλους αφού λύση δεν υπάρχει;
Εγώ ΟΦΑΡΑ είμαι μιά ζωή. Ομάδα δεν αλλάζω. Αν σβήσει ο ΟΦΙ δεν ξαναπάω γήπεδο. Θα ακούσεις από κάποιους. Μήπως με λιγότερα λεφτά , και μόνο με ντόπιους θα είμαστε πολύ ωραίοι αν ενωθούμε;

Λοιπόν επανερχόμαστε. Τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΙ , βλέποντας τον ΟΦΙ σε αδιέξοδο έκριναν ότι καλίτερο για τον ΟΦΙ , την δεδομένη στιγμή την ''ένωση''. Αντιδράσεις φυσικά υπάρχουν πολλές, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. Το Δ.Σ. λοιπόν του ΟΦΙ , επειδή έκρινε ότι μιά τέτοια απόφαση πρέπει να έχει την αποδοχή του ''όλου'' ΟΦΙ (γιά να δανειστούμε και εκφράσεις από άλλους χώρους) , συγκαλεί συνέλευση για την ερχόμενη Τετάρτη.

Τι θα γίνει στην συνέλευση; Εδώ είμαστε. Ετσι κι αλλιώς ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ vs ΛΟΓΙΚΗ σε πρώτο πλάνο. Λοιπόν αυτά που πρέπει να γίνουν σίγουρα είναι τα εξής: Καταρχήν από στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στους ευατούς μας πάνω από όλα και φυσικά απέναντι στην ομάδα που τόσο αγαπάμε , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Από κει και μετά μέχρι την Τετάρτη ας βασανίσει λίγο ο καθένας το μυαλό του και την καρδιά του ίσως , και να ρθεί στην συνεύλευση να εκφραστεί. Το καλίτερο σίγουρα θα προκριθεί. Αρκεί εμείς να είμαστε οι καλίτεροι δυνατοί. Παρόντες , συγκεκριμένοι και πάνω από όλα ενεργείς.

Υ.Γ. Σήμερα το πρωί ο μεγάλος μου γιός , ακούγοντας κάποιο τηλεφώνημα μου , με ρώτησε: Tουλάχιστον μπαμπά , αν διαλύσει ο ΟΦΙ , το blog θα το κρατήσεις να θυμόμαστε κάτι; Παιδιά τίποτα δεν είναι εύκολο . . .


46 σχόλια:

  1. ΛΟΓΙΚΗ vs ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ;
    συγνωμμη κυριοι αλλα εγω ΟΦΙ ειμαι ΜΟΝΟ απο συναισθημα. καθολου απο λογικη. αρα τι να βαλω να παλεψουν;

    ΟΦΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ - ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ- ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΡΟΝΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαναβγάζω αυτό το σχόλιο μου για να το δει ο κόσμος…

    Παιδιά θα σας πω ακόμα ένα πράγμα , εγώ πχ υποστηρίζω μια από της 4 ομάδες της Ελλάδος δεν μπορώ να φανταστώ πχ τον ΠΑΟΚ να συγχωνευτεί με τον ΑΡΗ για το καλό δήθεν τις Θεσσαλονίκης , τι να το κάνω εγώ όταν δεν θα δω ποτέ ξανά την ομάδα που αγαπούσα από μικρός , στην προκειμένη περίπτωση τον ΟΦΙ μας με τα 40 χρόνια ιστορίας!!!
    Σας λέω λοιπόν ότι από όποια πλευρά και να το δείτε είναι λάθος η ιδέα της ένωσης, και να σας φέρω ένα ακόμα παράδειγμα τις ομάδες της ρόδου όπου είχε γίνει κάποτε το ίδιο όπως εδω , τι έγινε βγήκε ξανά ο Διαγόρας και τα αποτελέσματα γνωστά , ο Διαγόρας στη β και πολλά υποσχόμενος και η Ρόδος στη γ και πολύ αμφίβολη!!!!
    Και κάτι τελευταίο που ακούω συχνά τώρα που λένε, "και που ήσουν τόσο καιρό" εγώ από ότι ξέρω πολλοί ήθελαν να βοηθήσουν αλλά από τη μια δεν χώνευαν αυτους που ήταν στην ομάδα και άλλοι για προσωπικούς λόγους…..
    Γι αυτό όλοι την τετάρτη στο δημαρχείο να σώσουμε την ομάδα μας!!!

    Ρε παιδία έχω μια απορία που πήγαν ο vammenos , o black , και o black geraki???!!! Το λέω επειδή είναι οι πιο οφιτζιδες από όλους μας και δεν βλέπω σχόλια τους τελευταία , εκτός αν είναι υπέρ της ένωσης και ταυτόχρονα της διάλυσης του ΟΦΙ…
    Που είστε ρε παίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ..ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..ΦΙΛΕ ΟΦΑΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο.Φ.Ι ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ Ο.Φ.Ι ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ..
    ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟΝ Ο.Φ.Ι.ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ..
    ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ..ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ Ο.Φ.Ι.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ....
    ΦΙΛΕ ΟΦΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Φ.Ι. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ Ο.Φ.Ι.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΟΦΑΡΑ....ΚΙ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ..ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ Ο.Φ.Ι.

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Φ.Ι.

    Υ.Γ. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
    , ΕΝΩΣΗ Η ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ Δ ΓΙΟΚ ! ΜΕ 5 ΚΑΙ 10 ΚΑΙ 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΦΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ . ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΙΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EINAI MIA ΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΦΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ Ο ΟΦΙ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ; ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ Ο ΟΦΙ; ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΜΕ; ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΒΑΛΟΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EDO EIMAI RE OFARA. POY 8ES NA EIMAI? AN DIAVAZES TA PROHGOYMENA DEN 8A GRAFES GIA MENA. PAIDIA OLOI TH TETARTH KAI O 8EOS VOH8OS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράφω από μακριά και γιαυτό ίσως δεν έχουν μεγάλη σημασία τα λόγια μου αφού δεν μπορώ να ξ'ερω ακριβώς τι γίνεται στη πατρίδα. Και εντάξει αν και ΟΦΙ , θα μπορούσα να δεχτώ να γίνει μιά ομάδα όλη η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. Ομως όταν ήμουνα πιτσιρικάς στα 70ς στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , υπήρχε μόνο μία ομάδα στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. Δεν πρέπει αυτή η ομάδα να έχει τον πρώτο λόγο στις συνθήκες της ένωσης; Αν έχω καταλάβει καλά , όλα γύρω από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ γίνονται και κινούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OI ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Ο ΟΦΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PEDIA NA LEME KAI THN ALITHIA.
    KI EMEIS (OFI)APO ENOSI GINAME.
    KAMIA ISTORIA DEN ESBISE. (DIAGORA-8IELLA)!!!!
    APLA ARXISE MIA KENOYRGIA ISTORIA POY LEGETE (OFI)GIATI NA MIN GINEI TORA H ISTORIA IERAPETRA F.C.???OLA TA XRONIA AFTO LEGAME OLI H IERAPETRA. TORA PIOS 8A EINAI O ETIOS THS MH ENVSHS?
    AS TO DOUME APLA KAI ME LOGIKI.
    OLOI EXOME TO LOGO NA ANISIXOYME ALA KATI PREPI NA GINI SAN IERAPETRA. H ISTORIA YPARXEI KAI 8A YPARXEI. TORA ARXIZEI MIA KAINOURGIA SKETI IERAPETRA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 16 Μαϊου 2010 (λήξη πρωταθλήματος)
    4 Αυγούστου 2010 (Γενική Συνέλευση)
    2,5 μήνες απόλυτης απραγίας...Και ξαφνικά ήρθε ο καιρός να κοιταχτούμε στα μάτια...!!!
    Που είσασταν κύριοι τόσο καιρό που η ομάδα αργοπέθαινε (δεν αναφέρομαι σε σένα γιατρέ!)...?Που ήταν οι φίλαθλοι του ΟΦΙ στις προηγούμενες Συνελευσεις που είχε καλέσει ο πρόεδρος για να δώσουν λύση στο αδιέξοδο...'Ολοι αυτοί οι "ΟΦΑΡΕΣ" που γράφουν καθημερινά στο blog και νοιάζονται τάχα για την ιστορία του ΟΦΙ..Που ήταν για να βγάλουν 500-1000 ευρώ ο καθένας για να δώσουν ανάσα στην ομάδα!!Εκτός αν στο μυαλό τους μέσα η ιστορία του ΟΦΙ τους επιτρέπει να δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στο Περιφερειακό (κάτι που μεχρι 3 μήνες ήταν αυτοσκοπός!!!) και ξανά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο τοπικό και "ταξίδια" χαράς στους Κρούστες,τα Λιακώνια και το Παλαίκαστρο!!!Αύτή δεν είναι ιστορία κύριοι..Αλλά μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία του ΟΦΙ!!!
    Για να πάρουν αυτή την απόφαση το συμβούλιο σημαίνει οτι είχαν φτάσει σε αδιέξοδο μετά από τόσες άκαρπες γενικές συνελεύσεις..Και για μένα καλά το έκαναν..Γιατί με το σύνθημα 'Πρόεδρε προχώρα και γώ είμαι εδώ' δεν γίνεται τίποτα..
    Τόσο καιρό μας έφταιγε ο Βόσκος που δεν γινόταν η ένωση...Που δεν ήθελε το καλό της Ιεράπετρας..Τώρα ποιός θα μας φταίει??
    Ειλικρινά δεν κατάλαβα την κίνηση αυτή να καλέσετε Γενική συνέλευση την στιγμη μάλιστα που οι παίχτες θα έχουν κάνει ήδη 10 μέρες προετοιμασία με την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ..Δηλαδή τι θα τους πείτε μετά..Γυρίστε πίσω δεν γίνεται Ενωση..Γελοία πράγματα νομίζω!!!
    Αυτή την φορά θα μιλήσω και για ορισμένους ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ που υπονομεύουν αυτή την προσπάθεια..Λοιπόν μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που έγινε..Δικαίωμα σας είναι..Δεν σας έβαλε όμως κανένας με τον ζόρι να ακολουθήσετε..Αν απλά εσάς σας ενδιαφέρει να μην γίνει η ένωση για να μην χάσετε την όποια θέση στη ενδεκάδα σας λέω ότι καθρέπτης είναι το γήπεδο...Και αν αξίζεις θα παίξεις..Ομως μην υπονομεύετε..'Η τουλάχιστον μίλήστε ανοιχτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά πραγματικά χαίρομαι που ανταποκρίνεστε, vammene δεν αμφέβαλα ποτέ για σένα και συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που γράφεις, επίσης χαίρομαι που βλέπω ακόμα τους black geraki kai black ,να στηρίζουν ακόμα την ΟΦΑΡΑ μας!!!
    Και σας θυμίζω ότι υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος όσο αναφορά τη συμμετοχή της ομάδας στο περιφερειακό, γι αυτό στο συμβούλιο της τέταρτης πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και προσπαθήστε να φέρετε και εσείς ανθρώπους για να στηρίξουμε την προσπάθεια διάσωσης της ομάδας, αλλά και τον Aνατολιοτακη...
    Φίλε panag , και έτσι όπως είμαστε να κατέβουμε στο περιφερειακό θα σωθούμε εύκολα γιατί έχουμε καλούς παίχτες και μάλιστα άκουσα ότι αν κατεβούμε ως ΟΦΙ θα έρθουν και 4 παίχτες από το ασι και πιτσιρικάδες μάλιστα με 2 προσθήκες ακόμα πάμε για παραπάνω, και θυμίζω ότι ήδη 2 ομάδες έχουν αποχωρήσει και με μια αναγέννηση πολύ αδύναμη θα σωθούμε για πλάκα!!!
    Όσο για σένα Ιεράπετρα fc πες μου αυτή τη δουλειά θα κάνουμε συνέχεια ένωση της ένωσης ,δηλαδή αν του χρόνου ξαναβγεί μια ομάδα θα ξανακάνουμε το ίδιο και θα τη βγάλουμε Ιεράπετρα 2??? Αν και πολύ αμφιβάλω ότι εσύ είσαι οφιτζις, γιατί κανένας φίλαθλος δεν θέλει να διαλύει η ομάδα που αγαπά πραγματικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΣΙΝΕΛΕΥΣΗ ΕΧΟΜΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝΕ.
    ΧΡΗΣΤΟ Η ΣΙΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥς 5 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ. ΑΣ ΤΗ ΠΑΡΟΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "IERAPETRA F.C." και μενα ετσι μου την ειπανε την ιστορια του ΟΦΙ ,και εχεις δικιο σ αυτα που λες. ξεχνας ομως μικρολεπτομερειες. ισως να μη σου τις ειπανε. οπως π.χ. γιατι οταν ενωθηκανε η θυελα και ο διαγορας για να χει μια ομαδα η Ιεραπετρα αυτο κρατησε μονο 10 χρονια; εγω φταιω για αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Χρήστο Κουγιουμουτζάκη,
    Επειδή λίγα ξέρεις από Ο.Φ.Ι δεν έχεις κανένα μα κανένα δικαίωμα να υποτιμάς και να ειρονεύεσαι έστω και τον τελευταίο φίλο του Ο.Φ.Ι.Αυτούς που αποκαλείς οφάρες με ειρωνία είναι αυτοί που σου έδωσαν το πρωτάθλημα μέσα στον Άγιο είναι αυτοί που σου έδωσαν το κύπελλο μέσα στον Άγιο είναι αυτοί που έβγαλαν την ομάδα στην Γ΄Εθνική...
    Που άφηναν τις οικογένειες τους κάθε Κυριακή ,που γύριζαν σπίτι τους με σημάδια που εδιναν το χαρτζιλίκι τους μόνο και μόνο για να δουν τον Ο.Φ.Ι.Ξέρεις τι έγινε μέσα στον Άγιο και είδες..Τις περαμένες χρονιές όμως δεν ξέρεις γιατί δεν ήσουν στον Ο.Φ.Ι.Για τους φιλάθλους λοιπόν του Ο.Φ.Ι δεν μπορείς να μιλάς.Δεν πρέπει να μιλάς.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ.
    Όσο για τους συμπαίκτες σου που κατακρίνεις θα κρίνουν αυτοί για τον τρόπο σου..
    Στον Ο.Φ.Ι σου θυμίζω παίζεις 2 χρόνια και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου εμείς όμως φίλε Χρήστο μεγαλώσαμε Ο.Φ.Ι και κανείς δεν έχει τον δικαίωμα να μας κατακρίνει και να μας απγορευει να ανησυχούμε για την ομάδα μας έστω και την τελευταία στιγμή.
    Επειδή στεναχωριέμαι με την όλη κατάσταση σταματάω εδώ.Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.Δεν είναι λίγο Χρήστο να εξφανιστεί ο Ο.Φ.Ι.Μαζί με την ΟΜΑΔΑ θα σβήσουν πολλά.
    Γι΄αυτό όταν μιλάς για τους φιλάθλους να είσαι πιο προσεχτικός.


    Ο.Φ.Ι Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

    Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. File stef7 nomizo oti den katalabes kala ti 8elo na po. asto o xronos 8a dikeosi polous !!!
    ego nomizo oti kanis la8os gia istoriew k.t.l. kali tixi na exome oloi oi ierapetrites .
    ean broume SOTIRA kalo 8a ine gia ton ofi kai thn istoriatou oke?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπόν , αυτά που λέει ο κουγιουμουτζακης είναι επιεικώς απαράδεκτα, γιατί?
    Πρώτα από όλα είναι ενεργός παίχτης και δε πρέπει να παίρνει μέρος στα διοικητικά των ομάδων , επίσης δεν έχει κανένα δικαίωμα αυτός να μιλά για τους οπαδούς του ΟΦΙ γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει δώσει ο καθένας από εμάς σε αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια , και στο ερώτημα σου "που ήταν όλοι αυτοί τόσο καιρό" την έδωσα σε προηγούμενη ανάρτηση και είπα ότι δεν γούσταραν κάποιους που ήταν στο συμβούλιο και άλλοι για προσωπικούς λόγους , κι όσο για τους συμπαίκτες σου , αμφιβάλω ότι κάποιος από αυτούς έχει τη δυνατότητα να κάνει τίποτα περισσότερο από το να πει την γνώμη του δημόσια ,εκτός αν απαγορεύεται αυτό , αν κάποιος υπονομεύει κάτι δεν είναι άλλος εκτός από εσένα που προσπαθείς να ανακατώσεις την ιστορία της ομάδας μας ,αν δεν θέλεις να την ακολουθησεις είσαι ελεύθερος να πας όπου θες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φιλε "ierapetra f.c." οσο γεραπετριτης εισαι εσυ , ειμαι και εγω. δεν νομιζω οτι θελεις να σωθεις ο ΟΦΙ , αλλα δεν εχει σημασια. το δικαιωμα να κλαψω για την ομαδα που αγαπω , αν δεν μπορω να τη σωσω , το εχω; ευχαριστω.

    φιλε χρηστο Κουγιουμουτζακη. ακομα και δικιο να ειχες , οταν αυτα τα πραγματα τα λες τετοια ωρα το χανεις. καποιοι απλα πονουν την φανελα που φοραγες δυο χρονια. καποιοι κλαινε για αυτην. δεν εχουν μυαλο να σκεφτουν αυτα που λες. μονο πονουνε. μη τους στεναχωρεις πιο πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΗΡΕΜΑ ΟΛΟΙ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΜΑΣ . ΗΡΕΜΗΣΤΕ !!!Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΧΟΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακου Νικο...Δεν ειρωνευτηκα κανένα..Απλά αλήθειες λέω και πραγματικά γεγονότα!!!Και σου λέω ξανά οτι οι μισοί απο αυτούς που ήρθαν στον Αγιο να πήγαιναν στις προηγούμενες γενικές συνελεύσεις το πρόβλημα του ΟΦΙ θα είχε λυθεί...Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρές!!Και για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη..Κανείς δεν μάτωσε παραπάνω από παιχτες και προπονητές για να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα..Και κανείς δεν ντράπηκε παραπάνω απο εμάς όταν το χάσαμε πέρυσι!!!!
    Δεν λέω..Πάρα πολυ σημαντική η προσφορά σας και σας ευχαριστούμε...Και πάντα πίστευα οτι η δύναμη του ΟΦΙ ήταν ο κόσμος του..'Ομως τον τελευταίο καιρό διαψεύδομαι..Γιατί όπως είπα και πριν..Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ!!!'Ενα μήνα είχε ο γιατρός τίτλο ότι ο ΟΦΙ εκπέμπει SOS και ξέρεις τι έγινε?ΤΙΠΟΤΑ!!!
    'Ελα λοιπόν εσύ να πείς στους παίχτες αυτούς ότι επειδή δεν πρέπει να διαλύσει ο κάθε ΟΦΙ και η κάθε Αναγέννηση (για να μην παραξηγούμαι), οτι θα πρέπει να κάνουν τον περιοδεύων θίασο στο πρωτάθλημα και τον καρποζοεισπράκτορα του Περιφερειακού ή να αγωνιστούν ξανά στο τοπικό ενώ πριν δύο μήνες μήνες πανυγήριζαν νταμπλ!!
    Νίκο ο ΟΦΙ έχει χρυσή ιστορία..Και αν δεν μπορούμε να την συνεχίσουμε με χρυσά γράμματα είναι προτιμότερο να σταματήσουμε,παρά να την μαυρίζουμε!!!Το ξέρω δεν είναι εύκολο..'Ομως βλέπεις στον ορίζοντα κάποια άλλη λύση εκτός από την ένωση?
    Όσο για σένα ofara που δεν κάνεις τίποτα άλλο απο το να λές το πόσο καλούς επιθετικούς έχει η ομάδα,ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση,ότι θα έρθουν παίχτες απο το ΑΣΙ (ξέρεις τόσα λες και έχεις αγωνίστεί στον ΟΦΙ!!!!) μπορείς να μας πείς ποιός είσαι για να δούμε και τι έχεις προσφέρει και σύ..Γιατί πίσω απο ένα ψευδώνυμο μπορώ να λέω και γώ όσες μαλ...ς θέλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Ο.Φ.Ι ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS Ο Ο.Φ.Ι....ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κοίτα λίγο στις προηγούμενες αναρτήσεις να δεις πόσες φορές αναφέρθηκα σε επιθετικούς όπως λες , αν εννοείς ότι προστατεύω κάποιον κάνεις μεγάλο λάθος και αν θες ρίξε μια ματιά, σε προηγούμενο σχόλιο μου σε αυτή την ανάρτηση είπα για καλούς παίχτες(και μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ!!!) ,είχα αναφερθεί μόνο μια φορά , όταν τους υποτιμούσες δημόσια εσύ, και οποιεσδήποτε από την ομάδα μου να ήταν θα έκανα το ίδιο, απλά θα τον υπερασπιζόμουνα το ίδιο, αλλά είπες συγκεκριμένα γι αυτούς , και να ήσουν εσύ άλλου επιπέδου θα έλεγα να πάει στα κομμάτια αλλά και εσύ δεν είσαι καλύτερος, έλα στη συνέλευση να πεις τις προτάσεις σου και θα με καταλάβεις ποιος είμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ
    ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
    (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ)
    ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ: ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΝΑ 50ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΜΑΣ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΤΕ ΟΦΙ , ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΠΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΨΟΥΡΗΔΕΣ. ΚΑΙ Ο ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΣΙΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΙΡΙ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΔΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΄ΘΑ΄ ΚΑΙ ΄ΘΑ΄ Ο Ο.Φ.Ι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ MIA.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ BLACK GERAKI...

    Υ.Γ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η ιστορία (και αναφέρομαι στον ofara)...Δεν υποτίμησα κανένα συμπαίχτη μου και ούτε το παίζω ποδοσφαιριστής επιπέδου..Εγώ από την πρώτη στιγμή φώναζα ότι ο ΟΦΙ ήθελε 8-10 ποδοσφαιρίστες για να φτιάξει μια καλή ομάδα για το περιφερειάκο!!!Και όποιος δεν το βλέπει αυτό για μένα είναι άσχετος από ποδόσφαιρο...Ακόμα και αυτή η ένωση χρειάζεται ενίσχυση με 2-3 ποδοσφαιριστές υψηλού για τα 'δεδομένα' του περιφερειακού παίχτες..Και το λέω ξέροντας ότι αν έρθουν αυτοί ίσως να μην παίζω..Ισως να είμαι και εκτός 18άδας..Ομως πάνω από όλα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά η ομάδα που αγωνίζομαι!!!Αυτά από μένα...
    Στην συνέλευση θα ερχόταν ο Χατζηγιαννάκης (ως αρχηγός), όμως επειδή θα βρίσκεται εκτός Κρήτης και επειδή με καλέσατε (όχι μόνο εσείς αλλά και ο πρόεδρος) θα έρθω εγώ..Εκεί θα σας μεταφέρω και την άποφη όλων των ποδοσφαιριστών που αυτή την στιγμή προπονούνται με την Ιεράπετρα και ανήκουν στον ΟΦΙ (έχω μιλήσει με αρκετούς..Αύριο νομίζω θα έχω ακούσει την άποψη όλων)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λοιπόν , αγαπητέ μου φίλε για να τελειώνει και το θέμα , αυτό που λες ότι θέλουμε 8-10 παίχτες για να φτιαχτεί καλή ομάδα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο , αλλά όμως, για να φτιάξει καλή ομάδα όχι για να σωθεί, τι πρέπει δηλαδή να φέρουμε τον Πελέ για να σωθούμε στο περιφερειακό και η γνώμη μου από την αρχή ήταν , από τη στιγμή που δε βρίσκαμε λεφτά θα μπορούσαμε να πορευτούμε κατ' αυτόν το τρόπο...
    Και τέλος πάντων εμένα με ενδιαφέρει να σωθεί η ομάδα που στηρίζω από μικρός , και γιατί όχι και οι άλλες 2 ομάδες που έχουν τη δική τους ιστορία, και πιστεύω ότι και με κατάλληλη συνεργασία θα πάμε το ποδόσφαιρο μας μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
    ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΦΙ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗ. Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΤΕ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΦΙ , ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΥΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΦΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. IERAPETRITI Το σχόλιο σου σβήστηκε , όπως και οι απαντήσεις που σου δώσανε. Αν νομίζεις ότι είναι τώρα η ώρα να ξεστομίζεις τέτοιες κατηγορίες , λάθος ψευδώνυμο διάλεξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΙ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ; ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ''ΛΟΓΙΚΑ'' ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ.
    Ο ΟΦΙ ΘΑΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ , Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΣ , ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. σχεδον πενηντα χρονια , σε ειχαμε ΘΕΟ
    τωρα στη μαυρη αρρωστια , σε αφηνουμε ΜΟΝΑΧΟ.
    συγχωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παιδιά δε χάθηκε ακόμα τίποτα, αύριο είναι η πιο κρίσιμη μέρα για την ιστορία της ομάδας μας και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να τη στηρίξουμε, όσοι λοιπόν είναι πραγματικοί οφιτζιδες και δεν θέλουμε να διαλύσει η ομάδα μας αύριο είναι η μέρα που θα πρέπει να το αποδείξουμε έμπρακτα, και ελπίζω να μη σας παραμυθιάσει κανείς ότι δήθεν δεν θέλουμε το καλό του γεραπετριτικου ποδοσφαίρου , γιατί μόνο με τον ΟΦΙ το γεραπετριτικο ποδόσφαιρο ανέβηκε ψηλά και αν είχαμε την εμπειρία τότε και ήμασταν ενωμένοι (γιατί δεν ήμασταν), τότε θα παραμέναμε ψηλά!!!!

    ΜΟΝΟ Ο ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΥΦ! ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ; ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΩΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ; ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ; ΟΦΙ=ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΡΕ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΞΕΡΟΜΕ ΟΛΟΙ. ΜΟΜΟ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ:
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΗΔΗΤΙΠΟΙΗΣΟΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΟΙ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ ΠΑΡΕΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ma ti les twra re panag, gia tous pragmatikous ofitzides einai san les se enan pou einai pao , h osfp, na tou les oti den tha ksanadei tin omada tou na agwnizete ksana , kai mi nomizeis merikoi anthrwpoi pane stin enwsh mono kai mono epeidh murizontai lefta, kai mi nomizeis ta lefta teliwnoun,kai se 1-2 xronakia an den ginei kana thayma na vgei h omada parapanw tha tous deis na fevgoun enas enas, kai meta tha lete tsampa dialusame tis omades...kai epanerxomai loipon sto kuriws thema pou den einai allo , oti o gnhsios ofitzis den tha afine pote tin omada tou na dialysei, kai avrio tha fanei poioi agapousane panta afti tin omada...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΡΙΟ ?
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΦΙ 8Α ΒΡΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ?
    Ο ΑΝΑΤΟΛΙΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ? ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ?
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ-ΕΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. GR@ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ.
    ΕΝΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.
    ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΑΤΟΛΙΟΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. παιδια παμε γερα για την οφαρα μας!!! ο ΟΦΙ δεν ειναι ουτε ο Κουγιουμουτζακης ουτε ο Σακκαδακης ουτε εγω!!! Ειναι μια ιστορια και μια ιδεα που δεν πρεπει να χαθει!!! 2-3 ατομα που γουσταρουν να βοηθησουν και να στελεχωσουν τον προεδρο και μετα εμεις!!! οτι μπορει ο καθενας!!! για την ιστορια της καλυτερης Γεραπετριτικης ομαδας.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. O ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. εγω και αυριο ΟΦΙ θα ειμαι. οτι και να γινει σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. δυστυχως κατι προεκυψε εχ ραντεβου εκτακτο και δεν αθ παρευρεθω.
    Γνωμη μου στηριζουμ ετην ενωση .Βοηθαμε οπως μπορουμε και οταν ξαναβρεθουν τα φραγκα τον φτιαχνουμε ον ΟΦΙ μας απο το μηδεν.
    Ετσι κι αλλιως οφι θα μαστε γαι παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F.%CE%A6._%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. φιλε kos1lam1 στη δεξια στηλη τoυ blog στους ''ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ'' ειναι πρωτο-πρωτο αυτο. Ο ΟΦΙ στη wikipedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο.Φ. Ιεράπετρας
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

    Ο Όμιλος Φιλάθλων Ιεράπετρας, γνωστός και ως Ο.Φ.Ι., εἰναι αθλητικός σύλλογος της Ιεράπετρας Κρήτης και ιδρύθηκε το 1970. Την περίοδο 2005-06 ο Ο.Φ.Ι. κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας και για πρώτη φορά στην ιστορία του αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Είναι η παλαιότερη και ιστορικότερη ομάδα της Ιεράπετρας, και η μοναδική με συμμετοχή σε πρωτάθλημα επαγγελματικής κατηγορίας (Γ εθνική 2006-07). Παίκτης και προπονητής του Ο.Φ.Ι. επί σειρά ετών , υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Κρητικούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών , ο Πέτρος Βουζουνεράκης , το όνομα του οποίου φέρει το δημοτικό γήπεδο της Ιεράπετρας (ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ). Κουρήτες ονομάζονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ο.Φ.Ι. οι οποίοι είναι γνωστοί σε όλη την Κρήτη για την ένθερμη στήριξη της ομάδας τους. Τα χρώματα της ομάδος είναι το Μαύρο και το Άσπρο.
    [Επεξεργασία] Ιστορία

    Η ίδρυση του Ο.Φ.Ι. το 1970 προήλθε από την ένωση των τότε δύο ομάδων της Ιεράπετρας της Θύελλας και του Διαγόρα. Στην δεκαετία του 1970 , ο Ο.Φ.Ι. αγωνιζόμενος στο τότε Πανελλήνιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα , το οποίο ήταν η αμέσως επόμενη κατηγορία μετά τη Β' Εθνική και έχοντας στις τάξεις του μόνο ντόπιους παίκτες. Η έδρα του δε την εποχή εκείνη (το γήπεδο στη περιοχή Αλυκή Ιεράπετρας). Στις επόμενες δεκαετίες είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο αγωνιζόμενος συνήθως στο πρωτάθλημα Δ' Εθνικής , ενώ κορυφαία στιγμή της ιστορίας του ΟΦΙ , θεωρείται η κατάκτηση του περιφερειακού πρωταθλήματος του ομίλου της ΚΡΗΤΗΣ το 2006 και η άνοδος του στη Γ Εθνική. Αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την χρονιά 2006-07 , έκανε μια αξιοπρεπή πορεία, δεν κατάφερε όμως να σωθεί κυρίως λόγω απειρίας. Αξιοσημείωτο από την παρουσία του Ο.Φ.Ι. στην Γ Εθνική οι δύο νίκες επί της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΟΦΙ 0-1 στην ΠΑΤΡΑ, και ΟΦΙ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-1 στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951