Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ο ΟΦΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S.


Νομιίζομε ότι είναι καιρός να παραμερίσομε το δάκτυλο πίσω από το οποίο κρυβόμαστε και να ασχοληθούμε , ή τουλάχιστον ΝΑ ΔΟΥΜΕ όλοι μας την πραγματικότητα. Ο ΟΦΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΝΟΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ. Είναι η ώρα που η αγαπημένη μας ομάδα θα (ξανα)μετρήσει τους φίλους της. Κακά τα ψέματα το τέλμα στο οποίο βυθίζεται ο ΟΦΙ μέρα με τη μέρα είναι οδυνηρό. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ . Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ ο Κ.ΣΑΚΑΔΑΚΗΣ , ο πρόεδρος του ΝΤΑΜΠΛ και της πρόσφατης αναγέννησης της ομάδας , ο απόλυτα επιτυχυμενος στα μάτια όλων των ομιλιτών , θεωρούμε ότι πρέπει να δώσει μία διέξοδο σε αυτό το αδιέξοδο , ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Είτε θέλει να συνεχίσει ως πρόεδρος του ΟΦΙ (το καλίτερο) , είτε όχι.

Τα χρονικά περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα. Μαζί βέβαια (όλοι το γωρίζομε) στενεύουν και οι αντοχές πολλών από εμάς (ψυχικές , οικονομικές και άλλες).

Υπάρχει κάποιος να μπορεί να κάνει ένα βήμα μπροστά; Υπάρχουν πρόθυμοι εργάτες για τον ΟΦΙ; Επιτέλους μπορεί η οικογένεια του ΟΦΙ να τον σώσει (ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ναι ολοι το ξέρομε) από τα χειρότερα; ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.

28 σχόλια:

  1. XM. KAΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ. ΑΛΛΑ Η ΜΠΟΡΗ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν παίδες η ομάδα μας έχει έρθει σε οριακό σημείο, πρέπει να βοηθήσουμε τον πρόεδρο όλοι, 50 ΕΥΡΟ , 50 , είναι μια βοήθεια κι αυτή, κι αυτά που ψιλό ακούγονται για ενώσεις και λοιπά , ακόμα και να γίνει ένωση δεν θα αλλάξει κάτι , πάλι τα ιδία λεφτά θα μπουν , άσε που αν γίνει αυτό θα σηκωθεί θύελλα αντιδράσεων και από τις 2 πλευρές και κυρίως από πλευράς οφιτσιδων που δεν θα ήθελαν την ιστορική ομάδα μας να διαλύσει έτσι απλά...

    Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΦΑΡΑΣ
    ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΒΕΒΒΕΑΙΩΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟ BLOG. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ 50,100,200 ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΘΡΥΛΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΟΦΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ.
    Ο ΟΦΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kopelia oti mporei na dosei o ka8enas h opos alios mporei na treksei kai na bo8eisei thn omada
    prosopika prosfairo ena mikro xrhmatiko poso gia arxh kai desmeyomai na kano dorean sthn omada 2-3 mikrodapanes apo tis poles poy 8a ths prokypsoyn sthn synexeia (elpizo kai eyxomai na pane ola kala)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελατε ρε ολοι μαζι να μη σβησει η ΟΦΑΡΑ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia kana neo exoume? pote arxizei (an arxisei)h proetimasia tha paroun paratash?
    paidia oloi prepei na voithisoume tin omada opws mporei o kathenas!!!

    pame re ofaraaaa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακολουθώ από την ημέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα τις εξελίξεις της ομάδας μας και το μόνο που νιώθω είναι πάνω απ'όλα απογοήτευση και μεγάλη πίκρα.
    Την σεζόν που μας πέρασε,μετά την ισοπαλία με την Κριτσά,είχαμε συνάντηση με την διοίκηση και τους παίχτες,τότε στο μίνι αυτό συμβούλιο που έγινε είχανε έρθει καμιά δεκαριά σύμβουλοι και κάποιοι φίλαθλοι και ''σταύρωσαν'' τα παιδιά για μια ισοπαλία γιατί τότε μας είπαν ότι αν χαθεί το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά η ομάδα θα διαλύσει.
    Το πρωτάθλημα κύριοι όχι μόνο δεν χάθηκε αλλά τα παιδιά το πείραν μάγκικα μέσα στον Άγιο.
    Τώρα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να κατέβει στην Δ Εθνική ξανακάλεσε τα παιδιά για να τους ζητήσει να κατέβουν να αγωνιστούν αφιλοκερδός στην αρχή και εάν η ομάδα πετύχει τους στόχους της να μοιράσει κάποια πριμ στα παιδιά,ξέρετε πόσοι ήρθαν από το συμβούλιο της ομάδας?ΈΝΑΣ μόνο ο πρόεδρος όπως έκανε και όλη την χρονιά μόνος του κράτησε την ομάδα.
    Κύριοι όλοι εσείς που μας σταυρώσατε τότε για να μην χάθει το πρωτάθλημα που είστε τώρα?
    Και να κάνω και μια ερώτηση,και να φύγει ο Πρόεδρος ποιός θα αναλάβει? Ποιός είναι ο ικανός που βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο? ΚΑΝΕΝΑΣ μάλλον.Το μόνο που κάνουν όλοι αυτοί είναι να κρίνουν,αλλά για να μπούν μπροστά όμως δεν έχουν τα.......κότσια.
    Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΏΜΗ από τους φιλάθλους μας-Κουρήτες και μη-που ήρθαν και μας βοήθησαν που μάτωσαν για μας στην κυριολεξία μάτωσαν για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελο και τώρα δεν μπορούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να συνεχίζει το δρόμο των επιτυχιών.
    Και κάτι τελευταίο η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paidia afhste ta sxolia sth selida kai na pane na broyne osoi endiaferoynte ton proedro poy oloi kserpoume poy einai (exei pitsaria sth gra-lygia)kai to thlefono toy kseroyne na toy dosoyme lyseis sthn praksei k oxi sta logia...sthn erwthsh toy nikoy poy einai twra oloi aytoi 8eloume oloi oi paixtes na mas thn apanthsoyn...emeis den deloyme leyta 8eloyme ton OFI PSILA..KOYRITES ELATE NA TON PAME MAZI..DWSTE MIA SYNANTISH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1944 Πως τολμάς και προσβάλεις εμένα προσωπικά και κυρίως τους παίκτες μου?Ευτυχώς που υπήρχαν οι φιλάθλοι μας εκεί και είδαν αν ήταν αγορασμένος ο αγώνας.Όσο αφορα το αν μάτωσαν όλοι είδαν τα παιδιά που ήταν ματωμένα τα προσωπά τους από τις καρέκλες που τους πέταξαν οι αλβανοί αγιονικολιότες.Όσο αφορά τώρα το μπάσκετ θέλω να μου πεις πόσοι γεραπετριτές παίχτες παίζανε βασικοί τα δύο πρώτα χρόνια στην Γ εθνική?στην δεκάδα είχατε 8 μεταγραφές.Όσο για τις σερβιέτες που ανάφερες μάλλον τις χρειάζονταιεμπαθείς τύποι σαν εσένα που κρύβονται πίσω από ένα ψευδώνυμο και πετάτε μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1944 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ....ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ....ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. file 1944 apodyknyeis kathe mera kai ston eafto sou akoma oti eisai megalos karagkiwzis , eftyxos pou eimastan polloi gerapetrites ston agio nikolao kai eidame oloi poso poulimena itan kai ta 2 mats, kai kala as poume oti st prwtathlima itan poulimeno (pou den itan), ston teliko kypelou pou egine mia evdomada argotera kai den yperxe kapoio oikonomiko kinitro ksanakerdisame 1-3 itan ki afto poulimeno??? episis ektos th martyria 200 kai pleon gerapetritwn yparxoun kai kapoia video kai fotografies pou deixnoun kapoia pragmata, alla ti lew, afou h nohmosynh sou einai polli xamili...
    kai telos symfwnw se ola me to niko kaparaki ektos sto thema tis enwsis, egw prosopika den pistevw oti prepei na dialusoun 2 istorikes omades gia na pame kala 2-3 xronia kai meta na exoume pali ta idia, tha mporousame omws na kanoume allo eidos enwsis xwris na dyalisoume ton ofi kai tin anagennisi, px. tha mporousame na paroume ston ofi opoio kalo ntopio paixti yparxei kai de theloume tipota allo, kai tha pame treno sto periferiako ante kai me 2-3 ksenous!!!
    kai telos na voithisoume oloi ton proedro kai na stathoume stin omada mas twra pou mas xreiazetai me opoion tropo mporei o kathenas

    pame re ofara!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κυριε 1944 ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΕΦΤΑ Η ΟΧΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΛΕΞΟΥΣΗΣ Β. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ.... ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ Ο ΚΟΥΤΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ . Β... ΤΥΦΛΕ ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΡΑΣΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ! ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ . ΜΗΠΩΣ ΑΦΗΣΕ ΑΘΕΩΡΗΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΑ ? ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ? ΜΗΠΩΣ .... ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!! ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ! ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ 1944 . ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΤΟΣ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ 1944 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ.......! ΤΕΛΟΣ . ΟΦΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. paidia de xreiazetai na svinete ta sxoleia tou apo monos tou geloiopoihte, afou den exoun kamia vasei , alitheia, kai sovarothta ta sxoleia tou...
    afiste ta sxoleia na vlepei o kosmos poso m@..kas einai, black kala tou ta pes ante na twra oloi mazi na voithisoume tin omada mas!!!!!!!!!!!

    pame ofaraa!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TA ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ 1944 ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΛΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ....ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ. ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ . ΠΑΛΙ ΔΕ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΦΙΚΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥ , ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.
    1944 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 1944 ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΟΥΤΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά μην παρεξηγήτε τον 1944..Ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα με τον Ο.Φ Ιεράπετρας και το ποδόσφαιρο..Θα σας πώ εγώ τι συμβαίνει!!Απλά τυχαίνει να έχουμε το ίδιο όνομα με τον Ο.Φ. Ηρακλείου (τον μπασκετικό)..Και ξέρετε ποιά είναι αυτή η ομάδα..?Ναι...Ναι...Είναι αυτή η ομάδα που ήρθε εδώ μέσα και τον γάμησε στο ξύλο..του έσπασε το γήπεδο και του πήρε και το πρωτάθλημα!!!Τι να κάνουμε...Του έμεινε το κόμπλεξ του ανθρώπου και απο τότε βρίζει όποια ομάδα αρχίζει από ΟΦ...Δεν αναρωτιέστε πως θα νιώθει αυτός ο άνθρωπος μετα από τοσο γαμήσι και ξύλο που του έριξε ο ΟΦΗ να έχει ένα άλλο ΟΦΙ στην ίδια του την πόλη να του τα θυμίζει συνέχεια!!Γι αυτό σας λέω..Αφήστε τον άνθρωπο!!!Και βλέπεις φίλε μου...Σχόλιο με οναματεπώνυμο..Ουτε ψευδώνυμο..Ουτε ημερομηνία..Για να ξέρεις και ποιος είμαι!!!

    Υ.Γ. Επίσης σου θυμίζω ότι η μπασκετική ομάδα που τόσο θερμά υποστηρίζεις προέκυψε από την ένωση Λιβυκού και Λυγιάς!!!
    Υ.Γ.Γ. Αν θές σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από ψευδώνυμα και μαλακίες και πες την γνώμη σου με ονοματεπώνυμο!!Τότε ίσως να μην σε έβριζαν κιόλας...Εκτός αν την βρίσκεις έτσι!!!
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1944 επειδή δεν πρόλαβα να δω τι έγραψες για μένα σε πληροφορώ ότι ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ.Όσο αφορά τώρα τον σύμβουλο που σου είπε ότι αγοράσαμε το παιχνίδι στον Άγιο μέσα πέστου ότι είναι μεγάλος βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σταματήστε να ασχολείσθε με τον ....1944. Κατάφερε να μας απροσανατολίσει την κουβέντα μας , μην του δίνετε άλλη αξία. Ο ΟΦΙ έχει πρόβλημα επιβίωσης και μεις ασχολούμαστε με την ανωμαλία του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΠΑΙΧΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΚΟΥΡΗΤΕΣ,ΦΙΛΑΦΛΟΙ,ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΟΦΙ)ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1. ΑΥΤΟΣ Ο 1944 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΒΕΑ ΟΦΙ.
    2. ΣΗΜΕΡΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολλα ακουγονται για ενωση. Τον ΟΦΙ μας και τα ματια μας. Καντε την αμα δε γινεται αλλιως , αλλα σωστα. Μη μας ξενεροσετε. Μη μας κοψετε το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. AΠΟ athleticradio.gr
    Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα η Σπάθα!
    Μετά την συγχώνευση Αστ. Ρεθύμνου και Ρεθυμνιακού, η Σπάθα είναι η επόμενη ομάδα που δηλώνει αδυναμία συμμετοχής.

    Τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κρίσης στο Κρητικό ποδόσφαιρο άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο.

    Η ομάδα της Σπάθας, μια ομάδα με σταθερά ανοδική πορεία τα 2 χρόνια στην παρουσία της στο περιφερειακό πρωτάθλημα, είναι απίθανο να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. paidia mallon ginete enosi me proedro to xryso.alhthia o voskos ti leei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. POIA EINAI H PIO PALIA OMADA STH GERAPETRO?
    POIA OMADA EXEI TON PIO POLY KOSMO STH GERAPETRO?
    POIA OMADA EXEI PAIKSEI G ETHNIKH STH GERAPETRO?

    ANTE NA GINEI ENOSI ALLA MH TA ISOPEDONOME OLA E?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. otan itan sti G o ofi san ierapetra legane stis ekpompes...kai oxi san ofi se periptwsh pou de ginei i enwsh oute ofi oute i anagennhsh de ti vgazoume sto perifereiako fetos etc?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σαν ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ της διασπορας , δεν μπορω να ξερω τι γινεται στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ οσο αφορα την πιθανη ενωση. Το blog οσο αφορα το θεμα δεν εχει καλη ενημερωση. Γιατι; Η ΑΝΑΤΟΛΗ της ΤΡΙΤΗς παντως γραφει:

    Έντονες συζητήσεις για συνένωση των ομάδων της Ιεράπετρας
    Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 10:26 διαχειριστής
    E-mail Εκτύπωση PDF

    Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Ιεράπετρας για συγχώνευση, καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις τρεις πλευρές φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

    Το καθοριστικό ραντεβού είναι προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα και αν όλα πάνε καλά, θα γίνουν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια των παραγόντων των Ιεραπετρίτικων σωματείων, που έχουν στόχο μια δυνατή ομάδα που θα έχει τις δυνατότητες να εκπροσωπεί επ’ άξια το ποδόσφαιρό της Ιεράπετρας και του Λασιθίου.

    Σύμφωνα πάντως με τα χθεσινά ρεπορτάζ από τα Χανιά, η Σπάθα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει τελικά τότε θα πράγματα στον 10ο όμιλο περιπλέκουν ακόμη περισσότερο αφού οι 16 ομάδες που προβλέπει η προκήρυξη, ήδη έχουν μειωθεί στις 15 μετά τη συγχώνευση του Αστέρα Ρεθύμνου και του περυσινού πρωταθλητή της ΕΠΣ Ρεθύμνου Ρεθυμνιακό και σε περίπτωση απόσυρσης και τις Σπάθας θα μείνουν 14. Αν μάλιστα συγχωνευτούν και ο ΟΦΙ με την Αναγέννηση τότε οι ομάδες θα μείνουν δεκατρείς οπότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

    Μέσα σε όλα αυτά πάντως και επειδή τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, στην Αναγέννηση ο προπονητής Νίκος Δεδελετάκης ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη πείρα, συνεχίζει τον σχεδιασμό της ομάδας του ενόψει του νέου πρωταθλήματος και αύριο Τετάρτη έχει προγραμματίσει την πρώτη προπόνηση της ομάδας του για τη σεζόν 2010-11.

    Ο Ιεραπετρίτης τεχνικός πορεύεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και όλο αυτό το διάστημα ήταν στην ανεύρεση παικτών οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά που άφησαν στο ρόστερ με τη φυγή τους, βασικοί ποδοσφαιριστές και αυτά τα κενά μεταφράζονται σε τερματοφύλακα, αμυντικό και έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή έχοντας οργανωτικά καθήκοντα. Ο προπονητής της Αναγέννησης έχει βρει τους παίκτες οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές του και έχει έρθει σε επαφή μαζί τους, οπότε εξελίξεις και για τις τρεις περιπτώσεις αναμένεται να υπάρχουν εντός των ημερών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους τρεις δεν αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στην Κρήτη.

    Τα φιλικά παιχνίδια

    Ο κ. Δεδελετάκης συν της άλλης, φρόντισε να κλείσει και τα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα δώσει η ομάδα του στα πλαίσια της προετοιμασίας της, τα οποία ξεκινάνε την μεθεπόμενη Κυριακή 8 Αυγούστου στο «Βουζουνεράκειο» με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, συνεχίζονται την Τετάρτη 11 Αυγούστου με την Χερσόνησο εκτός έδρας, για να ακολουθήσουν αυτά με τον ερασιτέχνη Εργοτέλη στις 18 του μήνα και τον Πατούχα στις 21, σε Ηράκλειο και Βιάννο αντίστοιχα. Στις 28 Αυγούστου ο Νίκος Δεδελετάκης επιθυμεί να δώσει η ομάδα του ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς να έχει βρεθεί όμως ακόμα αντίπαλος, ενώ τα φιλικά θα κλείσουν απέναντι στον Πατούχα και πάλι, στις 5 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά όμως στην Ιεράπετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. de mou lete re palikaria ti ginete edo pera.tin istoria toy ofi ti rotisan an theli sixonefsi(palemaxous,filathlous palioys kai neous,emas pou fagame xilo kai eimaste mono ofi).an den xeroun oi torinoi paragontes dladi oi 2-3 pou apofasizoun kai paliotera o ofi htan se diskoli oikonomikh thesi den ton dialisan omos ekane to kyklo toy kai pali dika mas htan ola ti ekanan? A N A N E O S I KAI TOPIKO afto kyroi einai to entimo den mporo den pao kai doulevo gia to melon.kai min mou pei kanenas oti den dialithike? giati to onoiro tou voskou einai afto.na sas po telika ti tha ginei?mexri ta xistougena o voskos tha exei kanei mam tous paragontes proerxomenous apo ton ofi kai tha minei monos tou sthn irapetra ekplironontas to onoiro tou (na dialisi ton ofi)apo pektes thelei mono ena diko mas ti syxonefsi mou lete. APO AFTOUS POU ASXOLOUNTAI STA KOINA TOU OFI MALON MONO O FRAGAKIS KAI LIGO O TAKHS EINAI OFITZIDES.META TH GRA LYGIA O OFI POIOS EXEI SEIRA????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα συμπολίτες και πρώην ομοϊδεάτες, και λέω πρώην γιατί από χθες έμαθα ότι συμφωνήσαν όλοι στο να γίνει ένωση και να διαλύσει η ομάδα που υποστηρίζουμε 40 ολόκληρα χρόνια τον ΟΦΙ μας...
    Έτσι λοιπόν από τώρα και στο εξής θα υπάρχει η ΕΝΩΣΗ με προπονητή τον Ν. Δεδελετακη(για τον οποίο δεν έχω κάνα πρόβλημα), για τον οποίον έχουμε πει και μας έχει πει τόσα πολλά, όλοι λοιπόν από τώρα και ύστερα θα φωνάζουμε υπέρ του αλλά και υπέρ της αναγέννησης (αφού από ότι έμαθα το όνομα της θα φαίνεται ως όνομα της ομάδας), επειδή όμως δεν έχω και πολύ καλή ενημέρωση δεν θα πω περισσότερα, αλλά θα επανέλθω αργότερα με πολλά ερωτήματα τα οποία φυσικά γεννούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951