Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΕΝΩΣΗ , ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΣ.


Το blog που έχετε στην οθόνη σας , ποτέ δεν υπήρξε επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΙ. Γεννήθηκε από μεράκι , συναισθηματισμό , αγάπη. Στους 14 μήνες ζωής του blog ''τα είδαμε όλα''. Από θανάτους έως κατακτήσεις ντάμπλ. Αλλοτε πάγωσε το αίμα μας , άλλοτε χαρήκαμε ανυπέρβλητα. Πάντα όμως βρήκαμε τον τρόπο να μεταφέρομε τα συναισθήματα μας , με τον γραπτό λόγο μέσω του blog.
Είναι η πρώτη φορά που αυτό ακριβώς , αυτά τα δευτερόλεπτα φαντάζει αδύνατο. Περιγράφομε τα γεγονότα , περιληπτικά και ''δημοσιογραφικά'' . Χωρίς ''λογικά επιχειρήματα'' , χωρίς συναισθηματισμούς.

Τις τελευταίες ημέρες , οι άνθρωποι του ΟΦΙ , της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και του ΑΣΙ κάθησαν στο ίδιο τραπέζι. Τα ''βρήκαν'' και αποφάσισαν να γίνει η ένωση των τριών ομάδων σε μία. Το πιθανότερο όνομα της νέας ομάδας θα είναι ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ f.c. (f.c. εκ του football club).
Η ομάδα η οποία θα δηλωθεί στο περιφερειακό θα είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , με ρητές δεσμεύσεις , παρουσία δικηγόρων , ότι ΠΑΝΤΟΥ (εισιτήρια , φανέλες , μέσα ενημέρωσης κ.λ.π.) θα αναγράφεται η ομάδα ως ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και όχι ως ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Ο ΟΦΙ και ο ΑΣΙ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα δηλωθούν και θα συμμετέχουν στον Α τοπικό ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
Πρόεδρος της νέας ομάδας θα είναι ο κ.Χρυσός ενώ το συμβούλιο θα είναι 17μελές (6 από τον ΟΦΙ , 6 από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και 5 από τον ΑΣΙ).

23 σχόλια:

  1. Παραθέτω λοιπόν ξανά το σχόλιο μου από την προηγούμενη ανάρτηση και να συμφωνήσω απόλυτα με τον κως1λαμ1 που είναι πολύ σωστός!!!

    Καλημέρα συμπολίτες και πρώην ομοϊδεάτες, και λέω πρώην γιατί από χθες έμαθα ότι συμφωνήσαν όλοι στο να γίνει ένωση και να διαλύσει η ομάδα που υποστηρίζουμε 40 ολόκληρα χρόνια τον ΟΦΙ μας...
    Έτσι λοιπόν από τώρα και στο εξής θα υπάρχει η ΕΝΩΣΗ με προπονητή τον Ν. Δεδελετακη(για τον οποίο δεν έχω κάνα πρόβλημα), για τον οποίον έχουμε πει και μας έχει πει τόσα πολλά, όλοι λοιπόν από τώρα και ύστερα θα φωνάζουμε υπέρ του αλλά και υπέρ της αναγέννησης (αφού από ότι έμαθα το όνομα της θα φαίνεται ως όνομα της ομάδας), επειδή όμως δεν έχω και πολύ καλή ενημέρωση δεν θα πω περισσότερα, αλλά θα επανέλθω αργότερα με πολλά ερωτήματα τα οποία φυσικά γεννούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΙΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ 'ΑΝΑΤΟΛΗ'

    Πολύ κοντά σε συνένωση οι ομάδες της Ιεράπετρας
    Τετάρτη, 28 Ιούλιος 2010 07:28 διαχειριστής
    E-mail Εκτύπωση PDF

    Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο η συνάντηση των παραγόντων των ομάδων της Ιεράπετρας, Αναγέννηση, ΟΦΙ και ΑΣΙ, για την συνένωση τους σε μια και πλέον απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας αυτής.

    Στη συνάντηση, το παρών έδωσαν από την Αναγέννηση οι κ. Φωτιάδης, Λαπιδάκης και Βορδώνης, από τον ΟΦΙ και τον ΑΣΙ οι πρόεδροι κ. Σακκαδάκης και Πατεράκης αντίστοιχα αλλά και άλλα μέλη των διοικητικών συμβουλίων.

    Αποφασίστηκε να συνεχίσουν όλοι μαζί και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου, δημιουργώντας μια ομάδα η οποία θα έχει υψηλές και πρωταγωνιστικές βλέψεις. Οι παράγοντες των τριών ομάδων συζήτησαν και τα οργανωτικά θέματα, πως θα κινηθούν στις επόμενες μέρες για να προχωρήσει το όλο θέμα, καθώς υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος ώστε να κλείσει τόσο τυπικά όσο και νομικά πλέον αυτή η υπόθεση.

    Εκλέχθηκε μια δεκαπενταμελής επιτροπή η οποία θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα τα διαδικαστικά θέματα και ο άνθρωπος που θα ηγηθεί αυτή την προσπάθεια είναι ο Γιώργος Χρυσός ο οποίος ήταν κοινής αποδοχής και από τις τρεις πλευρές. Όπως μας είπε το μέλος της επιτροπής κ. Γιώργος Βορδώνης «τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ακόμα δεδομένο, αλλά βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη συνένωση αυτή. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση από όλους, αλλά πρέπει να περιμένουμε να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες».

    Πληροφορίες θέλουν το όνομα της νέας ομάδας να είναι «Ιεράπετρα», χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι δεδομένο, ενώ καμία από τις τρεις ομάδες δεν θα «σβήσει» αλλά θα μετονομαστούν σε «Ιεράπετρα Κ21» και «Ιεράπετρα Κ17» και θα συμμετέχουν στον τοπικό πρωτάθλημα.

    Προπονητής της μεγάλης ομάδας θα είναι ο Νίκος Δεδελετάκης.

    Μετά από την εξέλιξη αυτή, η πρώτη προπόνηση της Αναγέννησης η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, μετατίθεται για αύριο και στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών οι παίκτες τόσο του ΟΦΙ όσο και του ΑΣΙ.

    Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα θα έχουμε σήμερα, αλλά σίγουρα οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για το μέλλον αυτής της κίνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ athleticradio.gr
    Όλη η Ιεράπετρα μία ομάδα!
    Νέα συγχώνευση στο περιφερειακό πρωτάθλημα με την Αναγέννηση, τον ΟΦΙ και το ΑΣΙ να γίνονται μία ομάδα!

    Το παράδειγμα στο Ρέθυμνο φαίνεται να ακολουθούν στο Λασίθι καθώς μετά την συγχώνευση Ρεθυμνιακού-Αστέρα φαίνεται να έχουμε και άλλη συγχώνευση στο περιφερειακό πρωτάθλημα μεταξύ της Αναγέννησης Ιεράπετρας του ΟΦΙ και του ΑΣΙ!

    Όλες οι συζητήσεις μεταξύ των παραγόντων των ομάδων έγιναν σε χρόνο-ρεκόρ, οι οποίες και κατέληξαν σε συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr η νέα ομάδα που θα προκύψει από αυτή την συγχώνευση θα ονομάζεται Ιεράπετρα F.C!

    Πλέον ο όμιλος του περιφερειακού μένει με 13 ομάδες και πλέον οι αρμόδιοι φορείς καλούνται να δώσουν λύση. Ο Γιώργος Σαρρής είπε πως παρά την αποχώρηση της Σπάθας και την συνένωση του Αστέρα Ρεθύμνου με τον Ρεθυμνιακό οι ομάδες που θα παραμείνουν στον 10 όμιλο θα είναι 14 , ωστόσο μετά την συγχώνευση αυτή γίνονται 13 καθώς Αναγέννηση και ΟΦΙ θα αγωνίζονταν στο περιφερειακό. Πλέον οι 13 ομάδες που έχουν απομείνει προς το παρών βέβαια καθώς κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει τις επόμενες μέρες είναι οι Γιούχτας, Ρούβας , Ηρόδοτος, ΠΑΟΚ, Πατούχας, ΠΟΑ, Ασίτες, Ακρίτας, Πανακρωτιριακός, Αετός Αν.,Ρέθυμνο, Επισκοπή και Ιεράπετρα F.C.

    Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Ιεράπετρας Γιάννης Μεθυμάκης, μιλώντας στο athleticradio.gr τόνισε:

    «Eίμαστε υπέρ αυτής της συνένωσης. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Εμείς σαν Αναγέννηση θα κατεβαίναμε στο πρωτάθλημα αλλά είναι καλύτερα για την κοινωνία της Ιεράπετρας να έχει μία ομάδα. Αυτό το εγχείρημα είχε γίνει και παλαιότερα άλλα τώρα έχει καλύτερες προϋποθέσεις και καλύτερους οιωνούς. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει αυτό το εγχείρημα. Η ομάδα στο πρωτάθλημα θα κατέβει σαν Αναγέννηση Ιεράπετρας και θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες καθώς απαιτείτε και χρόνος για να αλλάξει και όνομα. Μέσα σε 6-9 μήνες θα έχει αλλάξει όνομα και φαντάζομαι πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει συμβεί αυτό και η ομάδα θα έχει ονομαστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο που ειπε ο προεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στο athleticradio

    ''Η ομάδα στο πρωτάθλημα θα κατέβει σαν Αναγέννηση Ιεράπετρας και θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες καθώς απαιτείτε και χρόνος για να αλλάξει και όνομα. Μέσα σε 6-9 μήνες θα έχει αλλάξει όνομα και φαντάζομαι πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει συμβεί αυτό και η ομάδα θα έχει ονομαστεί Ιεράπετρα F.C»

    τι ειναι; τρικλοποδια; καινουργιο; σαν ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ θα κατεβουμε; στα εισιτηρια ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ θα γραφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai pou eisai akoma file stef kruvontai kai alla pragmata apw pisw apo tin plati mas kai o perisoteros kosmos den ta gnwrizei , sou leei enwsh kai nomizoun oti einai kalo xwris na kseroun ti tous perimenei , aporw me tous filous tou ofi pws kai den exoun kseshkwthei akoma!!!
    kai min perimenetai mexri tou xronou na deite ti tha ginei giati sto parelthon h istoria to exei apodeiksei, prwta enwthike h thyela kai o diagoras kai vgike o ofi kai amesws idrithike kai alli omada h anagennhsh, ousiastika diladi den allakse tipota apla epapsan aftes oi thrylikes pleon omades tis ierapetras na yparxoun to idio tha ginei twra kai me ton ofi, alla as feroume kai paradeigma to mpasket pou ekane 2 kales xronies kai dialise, oti diladi tha ginei me tin enwsh kai tote oi megaloi dithen evergetes tou podosfairou tha ginoun prodotes, episis aporw kai me tous allous paragontes pou den sevonte tin istoria kai tis anagenisis alla kai tou asi, me ekplisi kai o dedeletakis me tin kinisi tou afti giati einai san na poulaei to paidi tou, ektos an exei kati sto nou tou....

    ksypniste prin na einai arga!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα και πάλι, καταρχήν να πω ότι συμφωνώ με τον ΟΦΙ 1970, και με τον στεφ,και τον κωσ1λαμ1, και να θέσω κάποια ερωτήματα.
    1. Με τι όνομα θα κατέβει η ομάδα, επειδή άκουσα ότι το καταστατικό δεν προλαβαίνουν να το αλλάξουν και θα κατεβούμε ως αναγέννηση(!!!!)?
    2. Άκουσα ότι από της 3 ομάδες που θα πλαισιώσουν την ένωση η πρώτη θα είναι στο περιφερειακό και οι άλλες ομάδες θα είναι στο τοπικό και θα απαρτίζονται από παίχτες κάτω των 21 και των 14 , οι άλλοι 40 παίχτες τι θα γίνουν θα, όλοι θα πάνε στους μύθους, και οι υπόλοιποι θα κόψουν τη μπάλα(και ποιος μου λέει ότι αυτοί, δεν θα φτιάξουν άλλη καινούργια ομάδα και να πάει στραφεί η όλη ιδέα της ένωσης)?
    3.Αν η ομάδα κ21 πάρει το πρωτάθλημα και βγει στο περιφερειακό τι γίνετε πάλι τα ιδία(ένωση της ένωσης)? Η μήπως θα πούμε στα παιδία να μην κάνουν πρωταθλητισμό, ξέρετε πολλους να μην εχουν στοχους?
    Αυτα λοιπον τα ερωτηματα περιμενω να απαντηθουν(με λογικη).
    Και να πάμε στα πιο σημαντικά θέματα που δεν είναι άλλα από την ιστορία του ΟΦΙ μας, η οποία έχει πέσει στα χέρια μη οφιτζιδων που δεν αγαπούν πραγματικά την ομάδα μας και θέλουν να τη διαλύσουν είτε από έχθρα είτε από αφέλεια...
    Μια ομάδα, μια ιστορία, μια αγάπη, που θα αφήσουμε τόσο εύκολα να χαθεί χωρίς καν να ρωτήσουμε τους ανθρώπους που την έφτιαξαν , αυτούς που μάτωσαν τη ιστορική ασπρόμαυρη φανέλα που αυτούς που φώναξαν, έφαγαν ξύλο, που έδωσαν τα λεφτά τους το χρόνο τους τη ζωή τους την ιδία, όλοι αυτοί λοιπόν που ζήσαμε όλα αυτά με την ομάδα αυτή στης μεγάλες χαρές της λύπες να βλέπουμε αυτούς να μας διαλύουν με τόση ευκολία πραγματοποιώντας και το όνειρο κάποιου...

    ΥΓ. Ελπίζω να γίνει κάτι και να σώσουμε την ομάδα μας για όσους πραγματικά αγάπησαν αυτή την ομάδα!!!

    ΟΦΑΡΑ για πάντα στην καρδία μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λυπαμε ειλικρινα λυπαμε.
    Η ομαδα μας και η ιστορι ατης πεταχτηκε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας....
    Τα πανο μας και τ ατραγουδια μας δε θα εμφαιστουν ξανα στο γηπεδο. θα πηγαινουμε στο γηπεδο ακ θα τσακωνομαστε μεταξυ μας.
    Κι εγω θελω να γινει η ένωση αλλα με ποια εχέγγυα? ειναι τα χρηματα της αναγεννησης πιο πολλα ? ειναι η ιστορια της? ειναι ικαλυτερη ομάδα?
    Τωρα που πλησιαζουμε στην ενωση μου ηρθε παγωνια στην καρδια γιατι δεν θα ξανακατσω στα δεξια της κερξιδας με ταμαυροασπρα ν αφωναζω με τους κουρητες.
    Δρν μπρω να μιλησω αλλο.
    Προταση:ας ενωθουν χωρις υποχρεωση οι παιχτες που θα πανε στην αναγεννηση(συμβολαιο)να κατεβει ο οφι ξανα στο τοπικο και ας παραπαιει.κι ας παιζομε και με το τελευταιο χωριο. Καλυτερα ν αμην βλεπω ποδοσαφαιρο και να μην εχω ονειρα αλλα το ονομα της ομαδας μου δεν θα σβησει θα υπαρχει και θα αγωνιζεται. Τα λεφτα μπορει να τελειωνιυν καποτε αλλα το ονομα δεν το σβηνει η φτωχεια.Ο θυμοσοφος λαος λεει: καλλιο να σου βγει το ματι παρα το ονομα...
    Βαζουμε πιτσιρικαι και παιζουνε τσονταρουμε οτι μπορει ο καθενας και συνεχιζουμε...
    Η διοικηση σιγουρα ειπε την αληθεια και εμεις την αληθεια λεμε....
    Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πολιτικο συστημα κυβερνησεων συνεργασιας.
    ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΤΡΩΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΘ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG Α ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΙΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG KAI ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΜΕΙΣ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ.
    ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΦΙ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    ΟΦΙ.ΟΦΙ.ΟΦΙ.
    ΚΙ ΑΝ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ..ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΛΟΥΣ...
    OFI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. loipon paidia mpavo gia ta sygginitika sas sxoleia ma an thelete na mi ginei afto to lathos prepei na kanete kati twra, simera einai h prwti syggedrwsh ths enwshs sto gipedo 6 h wra, kai telos na pw oti oloi oi ntopioi paixtes eipan oti den theloun lefta arkei na afto na isxeih gia olous afto kai oxi na pairnoun kapoioi kryfa, kai min ksexnate oti tha pesoun ligoteres omades fetos logo apoxwrisewn kapoion omadwn etsi loipon kai opws eimaste na katevoume h omada tha swthei efkola, alloi tha exoun provlima pou den exoun katholou paixtes kosmo kai lefta!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κύριοι εαν θέλουμε να λεγόμαστε οφιτζίδες ακούστε προσεχτικά και πράξτε αναλογα και γρηγορα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ Η ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Φ.Ι. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ, ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΕΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟΤΕ-ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΟΦΙ_1970 ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Φ.Ι.ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ,ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ Ο.Φ.Ι. 1ον ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ 2ον ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΡΕΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗ ΣΙΓΚΕΝΤΡΟΣΗ ΣΤΟ ΔΙΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕ ΘΕΛΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΟΦΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΜΟΣ 4-5 ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΛΙΣΙΜΟ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΘΕΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΙΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KALA RE MAGES
    H ANAGENHSH STHN KAINOYRGIA OMADA EXEI PROEDRO , PROPONHTH KAI ONOMA?
    EMEIS POY EIMASTE?
    TRELLOI EISTE RE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OMILOS OMILOS TRAGOUDAEI OLH H MEGALONHSOS
    DYNATA PIO DYNATA OFARA MOY GERA

    OTI KAI NA KANETE MIA ZOH AYTO 8A TRAGOYDAO.
    OFARA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οφι ομαδα που χεις γραψει ιστορια με μπαλαδορους που αφησαν εποχη..ομαδα μ μεγαλη στον κοσμο δν ειναι αλλη πρωχωρα για να φτασεις στους τρανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η συνελευση της τεταρτης θα ειναι για να πουμε ναι η οχι στην ενωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. file stef to erwthma den an theloume na ginei enwsh h oxi alla an theloume na sosoume ton ofi h oxi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά θα σας πω ακόμα ένα πράγμα , εγώ πχ υποστηρίζω μια από της 4 ομάδες της Ελλάδος δεν μπορώ να φανταστώ πχ τον ΠΑΟΚ να συγχωνευτεί με τον ΑΡΗ για το καλό δήθεν τις Θεσσαλονίκης , τι να το κάνω εγώ όταν δεν θα δω ποτέ ξανά την ομάδα που αγαπούσα από μικρός , στην προκειμένη περίπτωση τον ΟΦΙ μας με τα 40 χρόνια ιστορίας!!!
    Σας λέω λοιπόν ότι από όποια πλευρά και να το δείτε είναι λάθος η ιδέα της ένωσης, και να σας φέρω ένα ακόμα παράδειγμα τις ομάδες της ρόδου όπου είχε γίνει κάποτε το ίδιο όπως εδω , τι έγινε βγήκε ξανά ο Διαγόρας και τα αποτελέσματα γνωστά , ο Διαγόρας στη β και πολλά υποσχόμενος και η Ρόδος στη γ και πολύ αμφίβολη!!!!
    Και κάτι τελευταίο που ακούω συχνά τώρα που λένε, "και που ήσουν τόσο καιρό" εγώ από ότι ξέρω πολλοί ήθελαν να βοηθήσουν αλλά από τη μια δεν χώνευαν αυτους που ήταν στην ομάδα και άλλοι για προσωπικούς λόγους…..
    Γι αυτό όλοι την τετάρτη στο δημαρχείο να σώσουμε την ομάδα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ayth thn stigmh vriskomai sth thessalinikh......kkathe kyriakh epoikinwnousa me atoma apa ierapetra k akouga ta nea ths ofarasmas....thn ofara p klapsame pou xarikame...pou agapisame oso tpt....thn omada p megalwsame.......opou pigene thn akolouthousame...mia omada p exei grapsei istoria mesa se ayth thn istoria k emeis o yperoxos kosmos p den stamatise oute lepto na tragoudaei....stis xares k stis loipes htan mazi ths....thimamai prin kamposo kairo diavaza se diafora blog tis thesalonikhs diafores anartiseis gia ton ofi k ton kosmo tou....k eniwtha toso siginimenos k sinama perifanos.....40 xronia istorias den mporoun na svisoun toso eykola......as kanoume loipon mia teleytaia prospatheia na mhn svisei ap ton podosfairiko xarth to onoma tou ofi......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951