Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ Ο ΟΦΙ .



Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε μόνο για τα αγωνιστικά του τελικού. Σέ ένα τελικό λοιπόν , αντάξιο της ιστορίας των δύο δημοφιλών ομάδων , κέρδισε ο καλίτερος . Κέρδισε η ομάδα της οποίας οι παίκτες είχαν ορκιστεί στους εαυτούς οτι ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ. (Ενταξει το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο). Οταν σε τελικό παίζεις εκτός έδρας , με ένα αντίπαλο λαβωμένο που ζητάει εκδίκηση , μένεις άδικα με 10 παίκτες στο 50' , λίγο μετά ισοφαρίζεσαι σε 1-1 και βρίσκεις ΤΗΝ ΨΥΧΗ να το κάνεις 1-3 , ε τότε ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΛΑ. Σε πέντε μέρες οι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ απέδειξαν τα πάντα. Σε όλους εμάς που γεμίσαμε το γήπεδο του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δύο φορές σε πέντε μέρες , στους συγκλονιστικούς ΚΟΥΡΗΤΕΣ που έδοσαν αυτές τις δύο εξωπραγματικές για τα δεδομένα του Λασιθίου μάχες της κερκίδας , στο πρόεδρο της ομάδας τον Κ.Σακαδάκη που δύο χρόνια τώτα δίνει τιτάνιο αγώνα για τον ΟΦΙ , και φυσικά στους ίδιους τους εαυτούς τους. Μπράβο για άλλη μια φορά παικταράδες του ΟΦΙ. Και μπράβο για μια ακόμα φορά στους ΚΟΥΡΗΤΕΣ.


ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ.ΟΦΙ. ''ΚΟΥΡΗΤΕΣ'': Eυχαριστούμε θερμά τους κ.κ Μπέργκοβιτς Ιωάννη (ιατρός αγώνα) , Μπέργκοβιτς Θανάση , Λεμπίδη Τέλλη , Βλάσση Μιχάλη , Δρακάκη Εμμ , Περάκη Εμμ , τον Αγιονικολιώτη ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Φιορέντζη , αλλά και κάποιους παίκτες του ΑΟΑΝ ,οπως και αρκετούς υγιείς φίλους του ΑΟΑΝ για την προσπάθεια τους για την αποφυγή των επεισοδίων.

16 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ; ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ; ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΥΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΟΛΗ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΦΙ - ΑΟΑΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟΑΝ. ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΡΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΡΑΜΠΕΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕ 60 ΚΟΥΡΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΓΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΑ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΝΕ ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ofi ofara ofi omadara...aytos einai o ofi kai ksanaxtipa...pame gera kai gi to protathlima!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ. ΗΡΕΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά όλοι αυτοί που ήταν στον πυρήνα των επεισοδίων χθές και κινδύνεψε άμεσα η σωματική τους ακεραιότητα , νομίζω ότι δεν έχουν γράψει τίποτα και είναι λογικό να μην έχουν "διάθεση" να γράψουν κάτι γιά τα επεοσόδια. Ολοι εμείς οι υπόλοιποι που ήμασταν θεατές η ακόμα και ...ακροατές καλίτερα να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομάτι του τελικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΑΟΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; Η ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΞΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΦΑΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΗΤΗΤΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΕΚΤΟς ΜΕ ΑΟΑΝ. ΟΜΙΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΠΑΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. paidia sas eixa pei kai prin merikes evdomades oti h omada mas exei paixtes periferiakou kai kai me dikaiwnoun paixnidi me to paixnidi kai me apokoryfoma ta poly dyskola paixnidia me to agio nikolao, einai megalh polytelia na exoume ston paggo mas paixtes opws o aggelakis , o akamwtakis, o petasis ,o miggas ,o lagoudakis, kai me syndiasmo me tous allous pou ksikinisan xthes synthetoun ena poli dynato synolo pou mporei na stathei psila sto periferiako an meinei ws exei, me prosthiki mono kana dyo mikrwn.
    sygxarythria loipon sti megalh epityxia sto proedro, pou efere aftous tous paixtes ston coath pou tous ekane omada alla kai stous paixtes gia to pathos pou evgalan kai mas ekanan peryfanous gia alli mia fora, episis ithela na stathw kai stous foverous filathlous mas pou vohthisan se afta ta poly dyskola paixnidia, mexri kai ksylo eriksan gia tin omada mas, oso gia ta episodeia pou prokalesan oi alloi den tha hthela na ta anaferw kan giati eniwsa meggalh aidia..

    ofara mas ekanes peryfanous efxaristoyme!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παίδες έχουν και λίγο δίκιο αυτοί στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. Για κάντε δικό σας. Ερχεται κάποιος δυό φορές σε πέντε μέρες στο σπίτι σας , σας πηδάει τη γκόμενα , φωνάζει κιόλας και τον ακούει όλη η γειτονιά και μετά φεύγει κορνάροντας και πανηγυρίζοντας. Και μετά από πέντε μέρες πάλι το ίδιο σκηνικό. Και συ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ε φωνάζεις κανένα Αλβανό , τον πληρώνεις στην ανάγκη μπας και τον δείρει. Το ότι μπορεί ο Αλβανός να τις φάει δεν σε ενδιαφέρει. Το ότι θα γίνεις ρεζίλι , ε πάλι δεν σε πολυενδιαφέρει , γιατί πόσο παραπάνω να γίνεις πια.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΦΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DYO FORES 8A R8EI O AOAN STHN IERAPETRA AKOMA FETOS. ME MI8OYS KAI KOTSIFIANH. 8A R8EITE KAIS SEIS AOANAKIA? KOTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ , ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. 16;00 ΟΦΙ-ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗ.
    ΟΜΙΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κατι μου λεει οτι αυριο θα ειμαστε νταμπλουχοι μετα τα ΟΦΙ-ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗ και ΝΕΑΠΟΛΗ-ΑΟΑΝ. ολοι αυριο στο ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΥΡΩΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΟΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ "ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΩΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ".ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ..

    Α ΡΕ ΟΦΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΟΦΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ !!! ΕΤΣΙ ΡΕ ΟΦΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ κυριε προεδρε του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ! ΟΦΑΡΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951