Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΟΑΝ-ΟΦΙ 0-1. ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ.

Ηταν ενα απόγευμα μαγικό. Απο αυτά τα απογεύματα που μόνο ο ΟΦΙ ξέρει να μας χαρίζει. Οι περισσότεροι θυμηθήκαμε μέρες του 2006 , τότε που πάλι καραβάνι πηγαίναμε σε Ηράκλειο - Χανιά - Ρέθυμνο , κάναμε το γήπεδο έδρα του ΟΦΙ , και παίρναμε το αποτέλεσμα . Οι παλιότεροι θυμήθηκαν ομηρικές μάχες ΑΟΑΝ -ΟΦΙ απο την δεκαετία του 70 στο ίδιο γήπεδο , όπου και πάλι ο ΟΦΙ έπαιζε ''εντός έδρας''.
Οταν στην προτροπή του blog προς τους παίκτες του ΟΦΙ , πριν απο μία εβδομάδα , να ''ηρεμήσουν και να συνέλθουν" ο Χρήστος ο Κουγιουμουτζάκης απάντησε όπως απάντησε (στα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης υπάρχει η απάντηση του Χρήστου) , αρχίσαμε να ηρεμούμε εμείς. Ξέραμε οτι οι παίκτες του ΟΦΙ είχαν πολύ πληγωμένο εγωισμό από πέρισυ , και ότι πάνω από όλα ήθελαν (και θέλουν βέβαια , τίποτα δεν τελείωσε) , τον τίτλο γιά ''πάρτη" τους. Και ξέραμε ότι την κρίσιμη ώρα ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ όπως έγραφε και ο Χρήστος. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Μπράβο παιδιά. Οταν στην διαδρομή για Αγιο Νικόλαο , σήμερα το μεσημέρι , συναντήσαμε το λεωφορείο των ΚΟΥΡΗΤΩΝ , η ηρεμία μας έγινε και σιγουριά. Ξέραμε πλέον ότι οι παίκτες του ΟΦΙ με ''μάτια που θα γυάλιζαν έτσι κι αλλιώς'' , θά παιζαν και στην έδρα τους. Ετσι και έγινε. Οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ , ο 12ος παίκτης του ΟΦΙ , δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν μετατρέποντας το γήπεδο σε ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ. Μπράβο παιδιά.

Σε ενα κατάμεσο λοιπόν σήμερα γήπεδο , στον Αγιο Νικόλαο (άνθρωποι του ΑΟΑΝ μας έλεγαν ότι ούτε όταν ήταν Β Εθνική ο ΑΟΑΝ δεν είδαν τόσο γεμάτο το γήπεδο) , με πάρα πολύ κόσμο (πέραν των ΚΟΥΡΗΤΩΝ) από την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , διεξήχθη το clasico του Λασηθίου. Ηταν ένα ντέρμπι βγαλμένο απο τα παλιά. Η μάχη της κερκίδας πολύ πριν την έναρξη του αγώνα , έδοσε τον απαιτούμενο τόνο. Η μάχη εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν για γερά νεύρα. Ο ΟΦΙ σίγουρα στάθηκε πολύ καλίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του από την αρχή του αγώνα ήξεραν τι ήθελαν. Και αυτό που ήθελαν ήταν το πιό απλό : Δεν τρώμε με τίποτα γκόλ , κάποια στιγμή θα το πετύχομε εμείς. Και έτσι έγινε. Η άμυνα του ΟΦΙ , δεν επέτρεπε στον ΑΟΑΝ να δημιουργήσει καν ευκαιρία , αντίθετα οι επιθετικοί του ΟΦΙ , έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Αν εξαιρέσει κανείς κάποια μικρά διαστήματα , που ο ΑΟΑΝ ήλεγξε το κέντρο , φλύαρα όμως και χωρίς να μπορεί να γίνει απειλητικός , ο ΟΦΙ είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και κέρδισε απόλυτα δίκαια. Οι παίκτες φάνηκαν να θέλουν περισσότερο τον αγώνα απο αυτούς του ΑΟΑΝ. Η ομάδα ήταν πολύ έξυπνα στημένη από τον προπονητή. Υπήρξε απόλυτα ομαδικό πνεύμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τους παίκτες του ΟΦΙ. Αντίθετα ο ΑΟΑΝ τα περίμενε όλα από τις εξάρσεις κάποιων παικτών του.


Το γκόλ το πέτυχε ο Λ. Πετράκης στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο αμέσως επόμενο πεντάλεπτο ο ΟΦΙ έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες να τελειώσει τον αγώνα.

Υ.Γ. 1. Οι φωτογραφίες όλες κλικάρονται.
Υ.Γ. 2. Η κόντρα ΟΦΙ και ΑΟΑΝ κρατεί δεκαετίες. Σε αθλητικά και μόνο πλαισια είναι απόλυτα θεμιτή. Απο κει πέρα δεν αισθανόμαστε σαν φίλαθλοι του ΟΦΙ , αλλά και σαν ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ , ότι έχομε οποιοδήποτε ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΗ διαφορά με τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. Απεναντίας θεωρουμε τεράστια ΠΑΝΛΑΣΗΘΙΩΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ το γεγονός ότι ΧΩΡΙΑ όπως ο ΜΟΧΟΣ , η ΒΙΑΝΝΟΣ , ο ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ , ο ΡΟΥΒΑΣ , η ΕΠΙΣΚΟΠΗ , τα ΑΝΩΓΕΙΑ , το ΠΕΡΑΜΑ , οι ΜΟΥΡΝΙΕΣ , το ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ και άλλα , μπορούν (και καλά κάνουν) και συντηρούν ομάδα στο περιφερειακό , και πόλεις όπως ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και η ΣΗΤΕΙΑ δεν μπορούν να ξεμυτίσουν από τον νομό ΛΑΣΗΘΙΟΥ.

18 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΖΥΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ καποιους ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΤΙ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ , ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ !!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο.Φ.Ι......ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΤΑ.ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oo oo oo oo ooo ofi ole ofi oleo omilara s agapw OFI......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ANTE GEIA SE OLOUS TOYS ANTIOFITZIDES.
    OPIOS HTAN X8ES STO GIPEDO KATALAVE GIATI EINAI MEGALI OMADA O OFI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΔΑΜΕ ΟΛΑ. ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παίδες θα με τρελάνετε; Θέλετε να πάω ψυχιατρείο; Χθες βράδυ μέχρι τις 10 έμπαινα στο blog και δεν έγραφε κανείς τίποτα.Ημουνα σίγουρος ότι είχαμε χάσει. Μη μου τα κάνετε αυτά ρε παιδιά.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kai Tora tin pempti pame Pali Ston agio dunata opos kai xtes..polla mravo stous paixtes gia tin niki tous kai fisika sta tsakalia pou itan sto gipedo kai deiksame pia einai ta afentika tou nomou.!!Rantebou mages pali gia tin pempti..
    Y.S-Simera oloi stin proponisi tis omadas..yparxoun eklpiksis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγχαρτηρια στους παιχτες στον προπονητη στα αλανια τους κουρητες και στον γιωργο του blog που μας ενημερωνει και μας ενωνει. AW ETOIMASTOYME SOBAΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ . ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κώστα ευχαριστούμε γιά τα καλά σου λόγια , αλλά κανόνισε να σε βλέπουμε πιό συχνά και στο blog και ιδίως στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ (ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΙΠΩ ΣΤΗΝΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ(ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ)ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AYTO TO ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΗΓΡΑΨΕ ΣΑΝ 'ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ' ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΞΕ; ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΘΗΚΕ; ΔΕ ΘΑΣ ΠΗ ΣΙΓΧΑΡΤΙΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΡΑΙΟ ΤΟ VIDEAKI. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΠΑΘΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΚΟΥΡΗΤΕΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΜΟΝΟ Ο ΟΦΙ ΧΑΡΙΖΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΕΛΟΣ. ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΕΙ - ΚΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ki otan to kipello sikwsw mporei na palavwsw mono gia sena tragoudaw ofara s agapaw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O ENΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ...ΒΛΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951