Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟΣ: OΦΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 5-3. ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Συνεχίζει να παίζει μεγάλη μπάλα ο ΟΦΙ , ακόμα και στα φιλικά. Σήμερα κέρδισε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (της οποίας μάλλον της έχει πάρει εντελώς τον ''αέρα'' φέτος) , σε φιλικό αγώνα με 5-3 , πιστοποιώντας την σπουδαία φόρμα που διανύουν οι ποδοσφαιριστές του. Με απόντα τον τραυματία Κουτρούλια , αλλά και τον Γ.Μίγγα οι παίκτες του ΟΦΙ , κατά διαστήματα ''έκρυβαν'' τη μπάλλα. Ο γιός του παλαιού ''άσσου'' της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ , ο 14χρονος Ζουμπατόπουλος πέτυχε τρία περίτεχνα γκόλ , και έδειξε για μια ακόμα φορά , ότι ένα μεγάλος παίκτης ανατέλλει. Τά άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Λαγουδάκης και Χαρβαλιάς. Ευχή όλων αυτό το διάστημα φορμαρίσματος της ομάδας να διαρκέσει , γιά να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στο περιφερειακό. Αξιοσημείωτο της σημερινής συνάντησης , η εμφάνιση με τα χρώματα του ΟΦΙ για πρώτη φορά φέτος των Καραλάκη , Κορνάρου και Παπουτσάκη ο οποίος εδώσε τρείς ασίστ στον Ζουμπατόπουλο , με τις οποίες έβαλε τα τρία γκόλ. Τα γκολ της Αναγέννησης έβαλαν οι Τσιτλακίδης (2) και Δεδελετάκης.

11 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΡΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥ ΠΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ , ΚΑΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΠΕΚΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίδες την έχετε αλανιάσει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ φέτος. Ηρεμείστε λίγο.
    Αν κατάλαβα καλά 1970 , μετά τον αγώνα προπονητής και παίκτες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αγκαλιάστηκαν , φιλήθηκαν σταυρωτά και έδωσαν συγχαρτήρια ο ένας στον άλλο για την προσπάθεια τους στα 90 λεπτά του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΖΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ,ΛΟΓΟ ΠΑΘΟΥΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΟΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ , ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΗΡΟΝΟΜΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ? ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ , ΟΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΗΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ! ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ !!! ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η 5ΑΡΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΙ ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΟΦΙ .ΤΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΟΦΙΤΖΗ ! ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΟΦΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΠΕΛΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΜΕ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΦΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΜΕ ΝΑ Γ@@@@@@@ ΤΟΝ ΑΟΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KANEIΣ ΛΑΘΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ofikaideneimaikala. ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ . ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ. ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ETΣΙ ΟΠΟΣ ΤΑ ΛΕΗ Ο S.I. EINAI. AΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΗ Ο ofik.... ΕΧΗ ΜΙΑ ΒΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΠΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ , ΣΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΟΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Θ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ! ΗΜΑΡΤΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ !ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΟΦΙΤΖΗΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ !!! Α ΡΕ ΟΦΑΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ. ΞΕΡΩ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΜΕ ΦΙΛΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΚΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ . ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΟΒΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΙΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΚΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951