Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ : OΦΙ-ΑΣΙ 3-0 . ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ...


Και η άλλη ομάδα του περιφερειακού της πόλης μας, ο Α.Σ.Ι. ένιωσε μετά την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τις ...δαγκωματιές του φετινού Ο.Φ.Ι. Ανετα , όπως δείχνει και το τελικό σκορ , κέρδισε το απόγευμα στο ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ ο ΟΦΙ , τον αγωνιζόμενο μία κατηγορία πιο πάνω ΑΣΙ , δείχνοντας μιά προφανή ανισορροπία αντιστοιχίας θέσης. Και αυτό βέβαια καθόλου δεν σημαίνει ότι η θέση του ΑΣΙ είναι στο τοπικό. Ομως σίγουρα ο ΟΦΙ αδικείται αγωνιζόμενος στο τοπικό πρωτάθλημα , και αυτό είναι το πιο ασφαλές συμπέρασμα που βγαίνει από τις αναμετρήσεις στο κύπελο με ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΑΣΙ.

Με δυο γκολ λοιπόν του Παπαδάκη και ένα γκολ του Κουτρούλια , ο ΟΦΙ θάλεγε κανείς οτι μάλλον χαλαρά κέρδισε σήμερα . Και το λέμε αυτό , γιατί και τον έλεγχο του αγώνα είχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σπουδαία απόδοση δεν χρειάστηκε να πιάσει. Στα τελευταία λεπτά δε , αν ο Πετάσης απέναντι στον τερματοφύλακα του ΑΣΙ προτιμούσε το σουτ και οχι την πάσα σε συμπαίκτη , και αν ο Μεμετζής δεν σημάδευε το δοκάρι , το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο...

Ο ΑΣΙ με κάποιες μόνο εξάρσεις των παικτών στο β ημίχρονο , έχασε κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς να κάνει την πολύ μεγάλη φάση. Αν και δεν μας πέφτει λόγος πιθανώς , νομίζομε ότι ήταν εμφανέστατη η ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ των παικτών του ΑΣΙ λόγω της κακής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα , και ίσως αυτό είχε κρίνει την τύχη του αγώνα πριν καν αρχίσει , με δεδομένο ότι τα μάτια των παικτών του ΟΦΙ ''γυαλίζουν'' το τελευταίο διάστημα.

Τα τελευταία δέκα περίπου λεπτά του αγώνα , ο ΟΦΙ έπιαξε με δέκα παίκτες , λόγω τραυματισμού του Κουτρούλια , και ενώ ο προπονητής του ΟΦΙ είχε κάνει και τρεις αλλαγές.
Τον αγώνα διετήτευσαν οι Δρανδάκης , Αδαμάκης , Ταξειδαράκη.
ΟΦΙ(ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ): Καπαράκης, Τσαμπανάκης, Γιάννης Μίγγας(62΄ Λαγουδάκης), Χατζηγιαννάκης, Κουτρούλιας, Κουγιουμουτζάκης, Παπαδάκης(65΄ Πετάσης), Μπάτσης, Πετράκης, Χαρβαλιάς)82΄ λ.τ. Μ. Μήλε), Μεμετζής.
ΑΣΙ(ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ): Βελίτσικος, Αιβαλιωτάκης, Μαλαθράκης, Τοψιδέλης, Ταρτάλας, Τζιρβελάκης(70΄ Μούσλη), Καρύδης. Κίσσας, Τριπολιτσιώτης, Φρουζάκης(46΄ Καταζάς).

Στον αλλο ημιτελικό που έλαβε χώρα στην ΣΗΤΕΙΑ , ο ΑΟΑΝ κέρδισε την τοπική ΝΙΚΗ με 2-1. Τελικά από ότι φαίνεται πάμε γιά μετωπική σύγκρουση ΑΟΑΝ-ΟΦΙ και σε πρωτάθλημα και σε κύπελο.

10 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. META TON AΓΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΙΣΗ ΚΑΠΙΟΙ ΤΗς ΑΝΑΓΕΝΙΣΗΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΕΤΗΤΗ ΚΟΥΤΣΕΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΣΗΜΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΠΙΟΙ ΤΟΥ ΑΣΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΕΤΗΤΗ ΔΡΑΝΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ 1970; Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ , Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Γ... ΦΑΓΑΝΕ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΟΦΑΡΑ. ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 40 XRONIA TORA TO AFENTIKO THS POLHS EINAI ENA. AKOMA KAI OTAN EINAI MIA KATHGORIA OLOI TON PROSKINANE.
    OFARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ. ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΥΣΑΜΕ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΜΕ ΟΛΑ , ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε παίδες. Ετσι κι αλλιώς έξω από την Κρήτη μία ομάδα ξέρουν από την Ιεράπετρα, καιρός να το ξαναθυμηθούν και οι ντόπιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΕ;ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟΥΛΗ,ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΡΕΞΗ...!!!ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΓΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΛΑΤΕ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΕΝΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΕΝΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ,ΕΝΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.Ο.Φ.Ι.

    Υ.Γ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΑΝΑ..ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAΛΑ - ΚΑΛΑ ΠΕΞΑΤΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΤΗΤΗΣ ΦΤΕΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΙ , Ο ΔΙΕΤΗΤΗΣ ΣΑΣ ΦΤΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XA XA , ...ME ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ , ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ ΡΕ 1970 , ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ athleticradio.gr
    Αγγελάκης, Δασκαλάκης και Κρασσάς θα λείψουν ακόμα μια φορά στον ΑΣΙ, στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Ρ.

    Σε κακή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ομάδα του ΑΣΙ, καθώς πέρα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν ρίξει την ψυχολογία της ομάδας, υπάρχουν και οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών που κάνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

    Η αδικαιολόγητες απουσίες παικτών ανάγκασαν τον Μανώλη Μυλωνάκη να πάρει μόλις 14 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΟΦΙ μεσοβδόμαδα, όταν και γνώρισαν μια ακόμα ήττα 3-0.

    Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα και η απογοήτευση μεγάλη, αλλά πρέπει να παίξουν για τη φανέλα και το εγώ τους στα παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος.

    DIM: ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΜΕ ΣΤΗΝ ΗΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951