Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ : ''ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ''


ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ athleticradio.gr
Για παιχνίδια τα οποία...''χαρίζουν'' ομάδες στο α' τοπικό του Λασιθίου μίλησε ο τεχνικός του ΟΦΙ Νίκος Καπαράκης.Ο προπονητής της Ιεραπετρίτικης ομάδας ''ξέσπασε'' σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ''ΑΝΑΤΟΛΗ'' μετά την ισοπαλία 1-1 του ΟΦΙ στην Κρίτσα, που έδωσε έτσι την ευκαιρία στον ΑΟΑΝ να τον πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο νεαρός τεχνικός, μίλησε για παιχνίδια στα οποία η ομάδα του ''φτύνει αίμα'' για να κερδίσει ενώ σε άλλους χαρίζονται, αλλά έκανε λόγο και για εχθρικές διαιτησίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι κάθε Κυριακή.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καπαράκη όπως τις έκανε στην εφημερίδα του Λασιθίου: «Είναι άδικο εμείς να φτύνουμε αίμα για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και σε κάποιους άλλους να χαρίζονται. Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΑΟ Κριτσάς θα ήθελα να πω ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα τελευταία παιχνίδια, οι παίκτες μου δεν είχαν την απαιτουμένη πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να μην μας βγει το παιχνίδι μας και έτσι φέραμε ισοπαλία. Είναι η πρώτη φορά στα πέντε χρόνια που νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για την διαιτησία που πιστεύω ότι ήταν εχθρική απέναντι στην ομάδα μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Βλάση τι είδε και είπε στον διαιτητή να βγάλει κόκκινη κάρτα στο Χαρβαλιά; Μας έκοψε πολλές φορές την επίθεση με ανύπαρκτα οφσάιντ και θα ήθελα ακόμα να ρωτήσω τον διαιτητή πόσα τελικά ήταν τα λεπτά της καθυστέρησης, όταν με δικιά του υπαιτιότητα διέκοψε το παιχνίδι για τουλάχιστον 8 λεπτά.Το τελευταίο που θα ήθελα να πω είναι ότι διάφοροι παίκτες και μη, άλλων ομάδων, εάν έδειχναν το ίδιο πάθος και αγωνία με όλες τις ομάδες που έχουν αγωνιστεί ίσως τώρα να είχαμε περισσότερες ομάδες στην Δ΄ εθνική. Βλέπω ότι παίζουμε κάθε Κυριακή αντιμέτωποι όχι μόνο με την εκάστοτε ομάδα αλλά και με εχθρικές διαιτησίες που τους… τάζουν μάλλον να τους ανεβάσουν κατηγορίες για να τους κάνουν τα χατίρια στο Α΄ τοπικό. Εμείς όμως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε το στόχο μας και ζητάμε συγγνώμη αν στενοχωρήσουμε κάποιους. Άλλωστε τα παιχνίδια που έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα τα έχουμε κερδίσει καθαρά με την άξια μας χωρίς την βοήθεια κανενός. Παίκτες ομάδας του πρωταθλήματος μας βγαίνουν ανοικτά και ευχαριστούν παίκτες και ομάδες του Μεραμπέλου για τις βοήθειες που τους παρέχουν ώστε να πετύχουν τον στόχο τους γιατί προφανώς αυτοί από μονοί τους δεν μπορούν. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που μιλάω για την διαιτησία για όσα χρόνια ασχοληθώ με το τοπικό πρωτάθλημα μας».

Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el

5 σχόλια:

  1. RE VLASI , GKOYNTRA , GIANADAKI , MIRONA KAI SIA SAS VLEPOUNE RE. DEN NTREPESTE ? LAMOGIA OLOI SAS. ELA RE VLASI NA SFIRIKSEIS PALI STO MESEDAKIO. SKATOSOUVLATZH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. synfwnw apolyta me ton coath pou leei gia ta paixnidia pou xarizontai .... den ginetai h omada mas na idrwnei na parei apotelesma se dyskoles agionikoliwtikes edres, afou oi omades aftes mas antimetopizoun me antiathlitikes diatheseis kai mas rixnoun poly ksylo, kai me syndiasmo tin anektikothta twn diethtwn , kanoun ta paixnidia polemika me apotelesma na mas dyskolevoun, enw aftoi pane kai paizoun filika , kai oxi mono afto, alla otan h omada mas paizei se agionikoliwtikh edra mas vazoun allh mera kai erxetai olos o agios kai mas vrizei,kai olo ayto krataei apo perysh, hthelan na ebnohsoun pali ton agio adikwntas emas , alla o agios den eixe katholou omada kai epwfelh
    &hke to asi....
    oso gia to mats me thn kritsa, den ftaine mono oi paixtes pou epaiksan, alla ftaime oloi apo ton proedro mexri ton teleftaio filathlo, gi afto prepei na striksoume oloi mazi san mia grothia thn omada gia na petyxei to stoxo ths pou den einai allos apo to na parei to prwtathlhma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΑΧΑΣΙ-ΛΑΚΩΝΙΑ-ΕΛΟΥΝΤΑ-ΚΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ. ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΒΛΑΣΣΗΣ-ΓΚΟΥΤΡΑΣ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ. ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΟΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΝΙΚΗ. Η ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΑΔΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΡΦΟΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ; ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ''ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΡΟΝΑΣ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ''. ΜΕΧΡΙ ΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΕΥΑΜΕ.
    ΓΙΑΝΑΔΑΚΗ ΕΒΡΟΜΙΣΕ Η ΔΟΥΛΙΑ. ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός που έστειλε μήνυμα-καταγγελία σε κινητό με απόκρυψη , αν θέλει να δημοσιευθεί να αποκτήσει ονοματεπώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951