Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΚΥΠΕΛΟ: ΑΣΙ-ΟΦΙ 1-4. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...


Μετά το 3-0 του πρώτου ημιτελικού , το σημερινό 1-4 με το οποίο (ξανα)κέρδισε ο ΟΦΙ τον ΑΣΙ ήρθε φυσιολογικά και αναμενόμενα. Κι αυτό , γιατί όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ , είδαν εξ αρχής μία ομάδα τον ΟΦΙ να παίζει μπάλα , και μία ομάδα τον ΑΣΙ να κάνει περισσότερο αγγαρεία , έχοντας αποδεχθεί πλήρως την τύχη του. Δεν παραγνωρίζομε βέβαια το γεγονός οτι έμεινε νωρίς ο ΑΣΙ με 10 παίκτες (αποβλήθηκε δίκαια ο Ταρτάλας , διότι κτύπησε εκτός φάσης τον Ζουμπατόπουλο) , όμως και πριν την αποβολή και μετά , μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Τα γκολ του ΟΦΙ έβαλαν οι Πετρακης (1) , και Χαρβαλιάς (3). Ο Χαρβαλιάς να σημειώσομε ότι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και το σημερινό χαντ τρικ , είναι απλώς ενδεικτικό. Το δε γκολ του ΑΣΙ προήλθε από καραμπόλα , καθώς ο Κουτρούλιας σουτάρει δυνατά για διώξει την μπάλα , η μπάλα με πολύ δύναμη "βρίσκει" στο στέρνο παίκτη του ΑΣΙ , και επιστρέφει πίσω , καταλήγοντας στα δίκτυα. Εν πάσει περιπτώσει , σταματάμε τα του ΑΣΙ-ΟΦΙ εδώ. Αλλωστε ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ απο το γεγονός ότι ο ΑΣΙ περνάει πολύ δύσκολες ώρες. Είναι μια Γεραπετρίτικη ομάδα , η οποία όλοι θα θέλαμε να είχε αντιπροσωπεύσει την πόλη μας φέτος καλίτερα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μπινιχάκη που είχε βοηθούς τους Παπαπαδοπετράκη και Τζαράκη.
ΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ): Λυράκης, Ταρτάλας, Κίσσας, Πινάλε, Τριπολιτσιώτης (71΄ Κοντοπόδης), Καρύδης, Δασκαλάκης (23΄ λ.τ. Μαλαθράκης), Ασπραδάκης (55΄ Φρουζάκης), Ξωμεριτάκης, Αϊβαλιωτάκης.
ΟΦΙ (ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ): Λ. Καπαράκης, Τσαμπανάκης (55΄ Καβλεντάκης), Γιάννης Μίγγας (36΄ Βασίλης Μίγγας), Χατζηγιαννάκης, Κουτρούλιας, Κουγιουμουτζάκης, Ζουμπατόπουλος, Μπάτσης (61΄ Μπαριτάκης), Πετράκης, Χαρβαλιάς, Λαγουδάκης.

Τα σπουδαία τώρα για τον ΟΦΙ είναι πίσω. Αρχής γενομένης απο το Σάββατο , οπότε και παίζει ένα από τους κρισιμότερους αγώνες φέτος. ΚΡΙΤΣΑ-ΟΦΙ λοιπόν το Σάββατο στις 15:00 την ΚΡΙΤΣΑ , και όλοι περιμένομε ο ΟΦΙ να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διμήνου , και να πάρει μιά άνετη νίκη.
Υ.Γ. Στον άλλο ημιτελικό ΑΟΑΝ-ΝΙΚΗ 0-0. ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΣΛ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 , ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : ΑΟΑΝ -ΟΦΙ.

6 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΟΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΙ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΙΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ; ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΗ Ο ΟΦΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ. 27 ΓΚΟΛ ΗΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΜΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ 7. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΖΟΗ ΤΟΥΣ ''ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ''.ΠΟΝΟΥΝΕ ΤΑ ΕΦΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΡΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας παιδια. Καλως με στο blog. Mη μηζεριάσομε τώρα για το ΑΣΙ. Εκει καποιοι θα λενε στα εγγονια τους οτι μια φορα παιξανε στο περιφεριακο. Αλλοι θα λενε οτι ητανε προπονητες στο περιφεριακο. Καποτε το 2010. Αλλοι οτι ητανε συμβουλοι ομαδας περιφεριακου. Καποτε το 2010. Την ομαδα τη λεγανε ΑΣΙ. Πως τη λεγανε; Θα ρωτουνε τα εγγονια. ΑΣΙ . ΑΣΙ; Μαλιστα. Τοτε ο ΟΦΙ θα μετρα 70 χρονια ιστοριας. Θα συνεχιζει να παιρνει πρωταθληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ athleticradio.gr
    ΕΠΣΛ: ΑΟΑΝ-ΟΦΙ στον τελικό
    ΑΟΑΝ και ΟΦΙ θα ''μονομαχήσουν'' και στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ στις 25 Μαρτίου, στο στάδιο Αγίου Νικολάου.

    Οι δυο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα στο Α' τοπικό του Λασιθίου που έχουν κάνει δική τους υπόθεση το πρωτάθλημα, προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ την Τετάρτη σχετικά εύκολα απέναντι σε Νίκη Σητείας και ΑΣΙ.

    Ο ΟΦΙ μετά τη νίκη του 3-0 στον πρώτο αγώνα, επικράτησε και στη ρεβάνς 4-1 του ΑΣΙ, ενώ ο ΑΟΑΝ ήρθε ισόπαλος στο γήπεδο του χωρίς τέρματα (0-0) με τη Νίκη και χάρη στη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι 2-1 στη Σητεία, πήρε την πρόκριση για τον τελικό που θα γίνει την 25η Μαρτίου στο δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίδες τρελαίνομαι με τα αποτελέσματα που βλέπω. Και αυτό το ΑΣΙ είναι αυτοί που μας πήραν πέρισυ το πρωτάθλημα ε; Σκέπτομαι ότι αν υπάρχουν παιδιά χωρίς εμπειρίες στην ομάδα του ΑΣΙ , αυτά θα νομίζουν τώρα οτι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ=ΗΤΤΕΣ. Τους ευνούχισαν για μια ζωή. Κρίμα.

    Α ρε ΟΦΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. STAMATISTE RE NA ASXOLEISTE ME TOYS ANYPARKTOYS. PAME NA KSESKISOME KAI MESA STH KRITSA KAI TON AGIO META KAI XESTIKAME GIA TOYS POU8ENADES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΚΟΥΝΤΡΑΣ ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΑΟΑΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΑΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951