Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΟΦΙ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-1. Βουζουνεράκειο για όλες τις κατηγορίες...

Ντεμπούτο  για  τον  ΟΦΙ  στην football league στο  Βουζουνεράκειο   κόντρα  στην ΝΙΚΗ  ΒΟΛΟΥ. Και  έγιναν  όλα όπως  έπρεπε. Γεμάτο  Βουζουνεράκειο , Ασταμάτητοι  οι  Κουρήτες , Παθιασμένοι οι  παίκτες  του  ΟΦΙ. Ανεβαίνει  τις κατηγορίες  ο  ΟΦΙ   παραμένοντας και  ο  ίδιος  ανταγωνιστικός , και  το  Βουζουνεράκειο  απόρθητο.
Ηταν  άλλο  ένα ωραίο  όμορφο απόγευμα , από  αυτά που μόνο ο  ΟΦΙ  ξέρει  να  μας  χαρίζει. Ξαναβρήκε  νόημα το Κυριακάτικο  απόγευμα μας  και  από  ότι  φαίνεται  μας περιμένει  ένα συναρπαστικό  πρωτάθλημα.
Μιά ισοπαλία  και  μιά νίκη για τον ΟΦΙ στους δύο πρώτους  αγώνες. Δεν έγινε τίποτα το σπουδαίο βαθμολογικά , το ξέρουμε , είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εγινε όμως κάτι πολύ σπουδαίο στην ψυχολογία μας.
Ενας  σοβαρός  ΟΦΙ  σήμερα , έπαιξε  ορθολογικά  και  με  υπομονή  και  πέτυχε  δύο  γκόλ  στην αρχή  του  δευτέρου ημιχρόνου  τα  οποία του  χάρισαν την νίκη. Το πρώτο  γκολ ο Χιντζίδης μιά άπιαστη εκτέλεση φάουλ , δοκάρι και μέσα και το δεύτερο με πλασέ  ο  Αποστολόπουλος. 
Η  ΝΙΚΗ  ΒΟΛΟΥ έδειξε  να  έχει  καλή  επιθετική  γραμμή , όμως  ήρθε  με  αμυντικογενές στήσιμο  και  αυτό της  στοίχισε.

Το καταπληκτικό γκολ του Ευστράτιου Χιντζίδη σίγουρα μπορεί να μπει στα καλύτερα της χρονιάς με το οποίο άνοιξε ο δρόμος προς τη νίκη στο 50΄ και λίγο αργότερα ο Αποστολόπουλος έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τη νίκη.
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν με πάθος, σοβαρότητα και σωστή τακτική προσέγγιση. Παρότι ο αντίπαλος, ενώ είναι ποιοτικός, έπαιξε παθητικά στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Ιωάννη Μάγγου δεν παρασύρθηκαν και συνέχισαν στο αρχικό πλάνο. Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο ,με τον ΟΦΙ να έχει την εδαφική υπεροχή, τους Βολιώτες να προσέχουν τα νώτα τους, αλλά με τους γηπεδούχους να παραμένουν μαζεμένοι και με πολύ πειθαρχημένες κινήσεις.
Τα καλά ήρθαν στην επανάληψη, όπου το τρομερό και φοβερό τέρμα του Χιντζίδη έβαλε… φωτιά στις εξέδρες του «Πέτρος Βουζουνεράκης» με τους πάνω από 1500 φίλους του ΟΦΙ να αποθεώνουν την ομάδα. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν ι πανηγυρισμοί και ο Κατσικοκέρης συνεργάστηκε άψογα με τον Αποστολόπουλο και ο τελευταίος χτίστηκε σκόρερ στο 57΄ για το 2-0.
Είναι αλήθεια ότι ο ΟΦΙ χαλάρωσε μετά το 65΄ και η Νίκη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, έπαιξε στρωτό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Είχε δοκάρι και ένα ακυρωμένο γκολ, όπου θα δούμε το βράδυ στην τηλεόραση εάν ο α΄ βοηθός είχε δίκιο που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση. Τελικά οι Βολιώτες μείωσαν στο 90΄ με τον κορυφαίο τους παίκτη Μασκουνάν Γκιγιέρμε.

Φάσεις και γκολ
Α΄ ημίχρονο
2΄ κόρνερ Ροντρίγκεζ πλασέ Παγώνη από μικρή περιοχή άουτ
16΄ σέντρα σουτ Ροχάνο, μπλοκάρει ο Καραγκιολίδης
18΄ φάουλ Χιντζίδη, στην περιοχή σουτ του Αποστολόπουλου κοντράρει
24΄ φάουλ Χιντζίδη, κεφαλιά Κατσικοκέρη στα δίχτυα, ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ
31΄ γέμισμα Σκόνδρα, κεφαλιά πάσα Κατσικοκέρη, πλασέ από κοντά Αποστολόπουλου απόκρουσε ο Αποστολίδης.
38΄ διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής Γκαρσία άουτ.
45΄ καλό σουτ Βογιατζή εκτός περιοχής άουτ.
45+1 κλέψιμο Κατσικοκέρη και σέντρα αριστερά, σουτ του Χιντζίδη από θέση βολής άουτ.
Β΄ ημίχρονο
Γκολ 50΄ εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη από 40 μέτρα, στο δοκάρι και στα δίχτυα 1-0.
Γκολ 57΄ από πάσα του Κατσικοκέρη, ο Αποστολόπουλος τετ τα τετ πλασέ 2-0.
71΄ φάουλ Κυριακή, προβολή από κοντά Ροχάνο λίγο άουτ.
73΄ ο Μασκουνάν Γκιγιέρμε έδωσε στον Ροχάνο που σε τετ τα τετ με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
82΄ από κακό διώξιμο με το πόδι του Καραγκιολίδη, ο Μασκουνάν Γκιγιέρμε με ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνει την μπάλα προς την ανυπεράσπιστη εστία, ο Καραγκιολίδης τρέχει να προλάβει και είχε μπροστά του τον Κρουθ, ο οποίος μπορεί να μην πήγε προς την μπάλα αλλά στάθηκε εμπόδιο στον πορτιέρο του ΟΦΙ, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί οφσάιντ και να ακυρωθεί το γκολ.
Γκολ 90΄ στην μοναδική φορά που αδράνησε το κέντρο άμυνας του ΟΦΙ ο Μασκουνάν Γκιγιέρμε με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-1.
92΄ από πλάγιο του Κυριακίδη, βγήκε και έδιωξε ο Καραγιολίδης, εν συνεχεία κακό πλασέ του Κρούθ πέρασε ψηλά άουτ.
ΟΦΙ(ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας(77΄Μπάμπης), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος(76΄ Μηνάς), Αναστασόπουλος(93΄Μάγκας).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(ΙΣΑΑΚ ΧΟΒΕ ΡΟΥΜΠΙ): Αποστολίδης, Ροχάνο, Ντομίνγκεζ, Κρουθ, Μπαλάφας(65΄ Μασκουνάν Γκιγιέρμε), Κυριακίδης, Μπιτσάκος, Γκαρσία(83΄Τσιόλης), Βοσκόπουλος(70΄ Ιορδανίδης), Παγώνης, Αλιατίδης



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951