Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Αισθάνεται την ανάσα μας πλέον ...

Η  απόσταση  βολής  που γράφαμε  την  προηγούμενη εβδομάδα έγινε  απόσταση  αναπνοής  πλέον. Ο  ΑΟΑΝ  έφερε  καινούργια  ισοπαλία , με  την  Κριτσά  αυτή  τη  φορά. Οταν  τελείωσε  ο  αγώνας  ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  πολλοί  βιάστηκαν  να  θεωρήσουν  ότι  το  πρωτάθλημα  τελείωσε. Και  προπάντων  οι ίδιοι  οι  άνθρωποι  του  ΑΟΑΝ , διοίκηση , προπονητής  και  παίκτες  που  ούτε  λίγο  ούτε  πολύ πανηγύριζαν  σαν  να  μην  υπήρχε  δεύτερος  γύρος. Μόνο  που  όταν  κερδίζεις  το  ντέρμπυ  του  πρωταθλήματος  και  μάλιστα  με  3-0  χωρίς  να  το  αξίζεις , επειδή  ο  Θεός  κλείνει  τα  μάτια  του , συμβαίνει  συχνά  να  ακολουθεί  μιά  κατρακύλα. Είτε  γιατί  γίνεσαι  υπερόπτης , είτε γιατί  κάποια στιγμή  θα  σου  κοπεί  η  ρέντα. Το  πρωτάθλημα  ξαναρχίζει  από  την  αρχή  και  είναι  τώρα  η  ώρα  που  πρέπει  να  δείξουν  σοβαρότητα  οι  παίκτες  του  ΟΦΙ. Τα  παιγνίδια  δεν  είναι  εύκολα  εκ  προοιμίου  και  οι  γκέλες  καραδοκούν. Χθες  με  την  Τουρλωτή  την  γλιτώσαμε  στο  παραπέντε. Τώρα  είναι  η  ώρα  να  δείξουν  την  αξία  τους  και  να  θυμήσουν  στους  συναδέρφους  του  ΑΟΑΝ  ότι  το  "Νάτοι , νάτοι  οι  πρωταθλητές"  το φωνάζουν  στο  τέλος  του  πρωταθλήματος  και  όχι  στο  τέλος  του  πρώτου  γύρου  όπως  έκαναν  αυτοί  στο  Βουζουνεράκειο  πριν  δύο  αγωνιστικές. 

12 σχόλια:

  1. Εσύ ήσουν από τους πρώτους που είπες ότι το πρωτάθλημα τελείωσε και τώρα το γυρνάς. Ο ΑΟΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΈΝΕ ΌΛΟΙ ΈΛΑ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ που πανυγυρίζεις με τις επιτυχίες των άλλων γιατί εσύ δεν μπορείς.ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΌ ΣΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποτίθεται ότι εσύ είσαι από τον Άγιο τώρα έτσι ?

      Διαγραφή
    2. Ψάξε να δεις τι σέντερ φορ έχει ο ΟΦΙ και τι σέντερ φορ έχει η ομάδα σου αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες, και κάνε μια σούμα από τα γκολ που έχουν πετύχει να δούμε αν όλοι οι υπόλοιποι σέντερ φορ του νόμου έχουν πετύχει περισσότερα...

      Διαγραφή
    3. Μην ψαρώνετε κοπέλια ο τύπος αγχώνεται και μπήκε εδώ μέσα για να μας ανακατέψει, τα παιδάκια του Αγίου άρχισαν να κουράζοντε γιατί είχαν εύκολο πρόγραμμα στην αρχή τώρα το πρωτάθλημα είναι επί ίσης όρης, έχουμε καλύτερους παίχτες αν είμαστε σοβαροί το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς.

      Διαγραφή
    4. Aoankia pigenete na kanete dikos sas blok kai na min mpainete edw dithen oti eiste ofitzides kai na mas valete na tsakothoume anametaxi mas..
      Tha ta poume ston agio....

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΡΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜAΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛY ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛY ΟΤΑΝ ΕΧΟΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓIΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΕΤA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο αυτά που άκουσα τους αδίκησε λένε η διαιτησία ! Στο παιχνίδι με τον ΟΦΙ μήπως ήταν σε άλλο γήπεδο οι άνθρωποι του Αγίου Νικολαου και δεν είδαν το πέναλτι στον Ξαγοράρη ; Μάλλον έλειπαν μαζι με τον κύριο Βλάσση !!! Υπάρχει θεός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το γύρισα εγώ. Ούτε ήταν ο ΟΦΙ αυτός που πανηγύρισε. Ο ΑΟΑΝ τα γύρισε με τις εμφανισεις του. Οσο για το αν χρειαστεί να ρθούμε στον Αγιο για να πάρομε το πρωτάθλημα δεν θα ειναι η πρώτη φορά. Τωρα όσο για τον ΟΦΙ τα ξέρομε , τα γράφω και εγώ. Εχομε πρόβλημα στο εύκολο γκολ , έχομε και άλλα πολλά , έχομε όμως και το τσαγανό όταν χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ομάδα πρέπει να κρατά χαμηλούς τόνους και να κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Νομίζω έδειξε ότι μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια και πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια. Χαμηλούς λοιπόν τόνους!! Μόνο έτσι θα εκπλήξεις πολλούς.
    Λ²

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜEΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕIΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΑΛΛΑ Η ΑΜΥΝΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ Η ΑΜΥΝΑ ΕΝΝΟΩ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ 6 ΓΚΟΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να χάσεις βαθμούς πρεπει να φας γκολ. Χαιρω πολύ. Αν στο παιγνίδι με τον ΑΟΑΝ έμπαιναν τα γκολ που χασαμε στο πρωτο ημίχρονο; Εκει δεν εφταιγε η επιθεση; Αλλα τελος πάντων ο ΟΦΙ είναι ομαδα. Δεν χωριζεται σε αμυνα και επίθεση. Οταν κερδιζει κερδιζουν όλοι , και όταν χανει φταινε όλοι. Αντε παμε γερά τωρα που τους πλησιασαμε και ας αφήσομε ποιος φταιει και ποιος δεν φταιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΦΆΓΑΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΓΚΟΛ Η ΛΑΘΟΣ ΔΙΩΞΙΜΟ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΟΑΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ..

      Διαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951