Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΦΙ.

Το  Δ.Σ. του  ΟΦΙ  συγχαίρει  την  συμπολίτισα  ομάδα  της  Αναγέννησης  για  την  άνοδο  της    μέσω  της  διαδικασίας  των  μπαράζ  στην  Γ  εθνική  κατηγορία  και  της  εύχεται  καλή  πορεία.

                                                          ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ  Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

16 σχόλια:

  1. http://lasithisport.gr/index.php/webtv/11-webtv/anatoliwtakis-ean-den-brw-antapokrish-sthn-prospa8eia-enopoihshs-8a-egataleipsw συγχαρητήρια για την ανακοίνωση και συγχαρητήρια στην αναγέννηση για την αξια ανοδο.
    Εγω θα σχολιασω την συνέντευξη του πολυπροεδρου οτι ειναι τελειως ακυρη και καλα θα κανει να τα παρατησει απο τώρα. Εχουν γινει 3 προσπαθειες και το επιχείρημα αποτυγχάνει παταγωδως. Ο οφι οπως και η αναγεννηση εχουν μια ιστορια. Εχουν 2 καλες ομαδες οπως αποδεικτηκε φετος κυπελλούχος Κρήτης η μία πρωταθλήτρια η αλλη. Γιατί να ξαναμπούν σε διαδικασία διαλυσης; Αν θελει να βοηθησει ας βοηθησει μια απο τις 2 ομαδες οποια θελει αν και φετος δεν ειμαι σιγουρος ποσο βοηθησε και ας αφήσουμε τις ενώσεις . Για να γινει ενωση πρέπει να φυγουν πολλοί κι απ τις δυο ομαδες παράγοντες και προπονητες. Αν φυγουν αυτοι απλα δεν υπαρχουν ατομα να σχοληθουν με ομαδες οοοτε ας κατσουμε στα αυγα μας κι ας αφήσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες προεδρος της Ιεράπετρας και προπονητης της Ιεράπετρας γιατι ξερουμε τι φιλοδοξιες διαφορων.
    Μετά τιμης bala-deur.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο που ανταπωδώσαμε τα συγχαρητήρια που μας έδωσαν για την κατάκτηση του κυπέλου Λασιθίου και Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα. Πραγματικά σε όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια στείλανε συγχαρτήρια.

      Διαγραφή
  3. Ενας πρόεδρος μιας ομάδας μιλάει για ένωση. Και τι έγινε; ΤΟ ΔΣ της ομάδας του το ρώτησε; Τον προπονητή του που είναι όλη η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τον ρώτησε; Τα ΔΣ των άλλων ομάδων τα ρώτησε; Και τι έγινε αν ενωθουν οι ομάδες; Θα βρεθούν παραπάνω λεφτα; Που θα βρεθούν; Και γιατι την ανεβασε την ομάδα αν δεν μπορεί να τη στηρίξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΚΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ 5ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΚΑΤΣΕΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tα πράγματα είναι απλά. Είτε μιά ομάδα ειτε η Αναγέννηση μοναχή υπάρχουν λεφτά να στειλει η Ιεράπετρα ομάδα στη Γ Εθνική; Θελει πάνω από 100.000. Ποιός θα τα βάλει; Ας μας απαντήσουν αυτοί που πανηγυρίζουν την άνοδο και τα κουβεντιάζομε. Γιατί με παίκτες από την ΑΕΚ (;) και μόνο αυτό λεφτά δεν βρίσκεις να βγάλεις την χρονιά. Και τι θα τρωνε οι παίκτες αυτοί; Που θα κοιμούνται. Πως θα πηγαινοέρχονται; Τα πληρώνει κανεις αυτά; Και αντε βρεθήκανε με το ζόρε και βγήκε η χρονιά και έπεσε η ομάδα. Μετά; Πάλι να ψαχνομε να βρούμε ανθρώπους να ξανακάνουν τον ΟΦΙ; Μια δυό τρεις τελείωσανε κι αυτοί. Για αυτό ας κάτσομε στα αυγά μας με τις ακαδημίες μας κι αν θέλουνε καμιά βοήθεια από όξω και μπορούμε βλέπομε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΑΟΑΝ περσι εδωσε πανω απο 200.000 και επεσε ακλαυτος και τελευταιος και με 5αρες εντος και εκτος και ειχα παρει οτι καλυτερο παικτικα κυκλοφορουσε στο Λασιθι και εκανε και μερικες μεταγραφες ακομα και παλι χρεωμενος βγηκε, τοσα λεφτα πεταμενα σε τετοιες δυσκολες περιοδους, αυτο φαινεται το ειδε ο Ανατολιοτακης και ψαχνει κανενα κοροιδο να τσονταρει γι αυτο ψαχνει να κανει ενωσεις δειγμα αδυναμιας να παει την ομαδα μονος του, ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεται να γινει καποια ενωση για να παει παραπερα, εχει αποδειχτει οτι δεν μπορουμε σαν πολη οικονομικα να ανταπεξελθουμε σε Γ' Εθνικη και ειδικα σε τοσο δυσκολους οικονομικα καιρους, κυριε Ανατολιωτακη αν θελετε στηριξη ας μενατε στον ΟΦΙ που ειναι και πιο δυνατος κι αφηστε τις ενωσεις, στο κατω κατω Ενωση ειναι ο ΟΦΙ και ειναι η ομαδα που φερει το ονομα της πολης της Ιεραπετρας (Ομιλος Φιλαθλων Ιεραπετρας- ΟΦΙ) και με κοσμο ετοιμο να την ακολουθησει....

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδια αφού άκουσα πρώτα τον πρόεδρο της αοα στις δηλώσεις του μετά το ματς και αυτο που είπε οτι θα αφήσει το ποδοσφερο αν δεν ενωθεί όλη η ιεραπετρα για να έχει βοήθεια και πολύ σωστά το λέει μετά άκουσα τον κοουτς της αοα κύριο δεδελετακη να λέει οτι δεν ξέρει κατι τέτοιο ! Τελικά έχουν επικοινωνία μεταξύ τους η ο δεδελετακης το είπε αυτο απλά για να μην απογοήτευση τους φίλους της ομάδας του ; Καλη πορεία να έχετε στην Γ κατηγορία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΦΙ ΕΙΜΑΣΤΕ η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ; ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΑΖΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να γινουν αυτα που ζητα ο κ.Ανατολιωτακης θα πρεπει να διωξει δεκαεξι παιχτες και τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά. Αν ειναι να διώξει όλους αυτούς ας ερχόταν στον ΟΦΙ.

      Διαγραφή
  9. EΜΕΊΣ ΣΑΝ ΟΦΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΟΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να πει κάποιος σε αυτόν τον τύπο ότι ο ΟΦΙ δεν διαλύεται!!! Έφτασε μία φορά στο χείλος του γκρεμού, δεν θα το αφησομε να ξανασυμβεί. Αφού διάλεξε την αντίπερα όχθη ας μείνει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aν ολοι εσεις που χρησιμοποιηται την καταληξη ΜΕ Η ΜΟΥ στη λεξη,βοηθουσατε και οικονομικα τον ΟΦΙ τωρα θα ηταν παραμενοντας τις Γ ΕΘΝΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπράβο στο ΔΣ της ομάδας για την συγχαρητήρια ανακοίνωση! έτσι προάγεται ο αθλητικός πολιτισμός!πιστεύω με την άνοδο της ΑΟΑ αναβαθμίζεται γενικότερα το γεραπετρίτικο ποδόσφαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951