Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΛΑΚΩΝΙΑ-ΟΦΙ 2-1. Λευκή πετσέτα ...

Με  εννέα  παίκτες  τελείωσε  ο  ΟΦΙ  τον  σημερινό  αγώνα  στα  Λακώνια  αφού  Πετάσης  και  Λιλάι  αποβλήθηκαν  στο  δεύτερο  ημίχρονο  με  δεύτερη  κίτρινη  ο  πρώτος  και για  διαμαρτυρία  ο  δεύτερος , την  ώρα  που  στη  φάση  του  πέναλτυ  που  κέρδισε  ο  ΟΦΙ  , ο  τελευταίος  παίκτης  των  Λακωνίων  που  ανέτρεψε  το  επιθετικό  του  ΟΦΙ  δέχθηκε  κίτρινη  και  όχι  κόκκινη!

Τέλος  πάντων , ας  μην  ασχοληθούμε  πάλι  με  την  διαιτησία , η  οποία  κάτι  έχει  σίγουρα  με  τον  ΟΦΙ.  

Λευκή  πετσέτα  έριξε  σίγουρα  , σήμερα  ο  ΟΦΙ , όσο  αφορά  τις  όποιες  ορέξεις  του  για  το  κυνήγι  της  πρώτης  θέσης. Και  πως  να  τερματίσεις  πρώτος  όταν  σε  πέντε !!!!  επισκέψεις  στο  Μεραμπέλο  δεν  κερδίζεις  σε  καμία !!! (Ελούντα , Νεάπολη , Κρούστα , Πύργο , Λακώνια).

Το  ξαναγράψαμε  ότι  οι  παίκτες  του  ΟΦΙ  πρέπει  να  παίξουν  γιά  την  δική  τους  ιστορία  και  γιά  την  ιστορία  της  ομάδας  στο  υπόλοιπο  του  πρωταθλήματος. Και  βέβαια  να  έχουν στο  μυαλό  τους  ότι  πρέπει  να  σηκώσουν  την  κούπα  του  κυπέλου.

Για  την  ιστορία  το  γκολ  του  ΟΦΙ  σήμερα  πέτυχε  ο  Σκύβαλος  μειώνοντας  σε  2-1  στο  42'. Το  2-0  των  Λακωνίων  επίσης  έγινε  με  πέναλτυ.

22 σχόλια:

  1. ΔΥΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ...
    ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΚΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

      Διαγραφή
  2. Όσα χρόνια αγωνίζομαι στον ΟΦΙ πρώτη χρονιά φέτος αντιμετωπίζω τόσο εχθρική και προκλητική διαιτησία, και δεν εννοώ μόνο το τελευταίο παιχνίδι αλλά σχεδόν σε όλα τα φετινά με εξαίρεση 2-3 παιχνίδια. Δεν το λέω ως δικαιολογία, διότι κι εμείς δεν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιοι κύριοι να μην σέβονται τον ΟΦΙ!! Δεν μπορώ να εξηγήσω πως γίνεται σε κάθε παιχνίδι η κατοχή μπάλας να είναι 70-30% υπέρ μας και να τελειώνουμε το παιχνίδι το λιγότερο με 5 κάρτες... Το πρωτάθλημα πρέπει να παίζεται μέσα στις 4 γραμμές και όχι κάτω από το τραπέζι όπως γίνεται φέτος. Το παιχνίδι στα λακωνια το είχαμε χάσει πριν μπούμε μέσα στο γήπεδο...για να σας βάλω σε σκέψεις οι 2 από τους 3 διαιτητές ήταν και στο παιχνίδι με την αοα στο πρωτάθλημα, όπου είχα κερδίσει πέναλτι... Δευτερόλεπτα πριν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο έγινε ένα συμβάν όπου κατάλαβα ότι δεν θα νικουσαμε... Όλα αυτά τα είπα για να μην νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε πρόβατα. Δεν είμαστε ομάδα του παρασκηνίου όπως κάποιες άλλες, αλλά αντιθέτως έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι περήφανος που παίζω γι αυτή την ομάδα, που έχω αυτούς τους συμπαίκτες, που έχω αυτούς τους προπονητές και που είμαι ΟΦΙ!!! Πετάης Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΧΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΛΑΓΙΟ, Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ 90 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΟΧΘΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. THODORI PES TO SIMVAN POU EGINE MILA ME APODIKSEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήρθε ο ένας από τους τρεις διαιτητές και με βρήκε τετ α τετ και μου είπε κάτι που έχει σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με την αοα... Αυτά που μου είπε με βάλανε σε σκέψεις και ήξερα ότι κάπου αποσκοπούσαν...κατά την διάρκεια και στο τέλος του αγώνα βέβαια...κατάλαβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AN EXEIS APODIKSEIS PAEI PITHARHIKI O REFERI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπόιδες ακούστε λίγο δεν θές διαιτησία να κερδίσεις σε αυτές τις έδρες βάλτε νέα παιδιά μέσα να παίξουν διώξτε αυτούς που δεν παίζουν για την φανέλα και τα χρόνια είναι μπροστά μας ετσι και αλλιώς και λεφτά να δώσεις για μεταγραφές αν δεν ανέβεις στα μπαράζ είναι πεταμένα λεφτά και χρόνος δουλέψτε τα νέα παιδιά κάντετα ΟΦΑΡΕΣ και σε 2-3 χρονια θα με θυμηθήτε. τα χειρότερα είναι οτι μας πολεμάνε όλοι ακόμα και παλιοί παραγοντες της ομάδας μην δείνετε σημασία και συνεχείστε το μέλλον είναι μπροστα μας πανω απ'ολα να παιζουν όσοι έχουν όρεξη να νικάει η ομαδα από εκεί ξεκινιστε οι υπευθηνοι ας πράξουν αναλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω πως οι παίκτες που αγωνίζονται στον Ο.Φ.Ι. θα πρέπει να σέβονται την ιστορία του, το Δ.Σ. και τη φανέλα που φορούν.
    Με αυτό το σχόλιο μου απλώς θέλω να γίνει κατανοητό σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα σε αυτόν που αναμιγνύετε σε θέματα Δ.Σ. (εκτός εάν δεν έχει εμπιστοσύνη σε αυτό) ότι δεν ήταν δεν είναι και δεν θα γίνει δική του δουλεία.
    Βεβαίως, ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να ΄χει την γνώμη του πρόκειται, όμως, για μία επαναλαμβανόμενη ιστορία.
    Τα καθήκοντα τους τα ξέρουν πολύ καλά. Ας ασχοληθούν λοιπόν με αυτά ώστε να ανέβει η απόδοση τους και ας αφήσουν το Δ.Σ. να κάνει την δουλειά του όπως αυτό κρίνει.
    Το παραπάνω περιστατικό είναι αδικαιολόγητο !!
    Να προειδοποιηθούν από το Δ.Σ. και από τους προπονητές τους. Και από τη στιγμή που δεν συνετίζονται και δεν έχουν σεβασμό για την ομάδα, δεν έχουν καμία θέση σ' αυτή.
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ?
    Λ²

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Φίλε Λ2" επειδή καταλάβαμε όλοι ότι στοχοποιεις εμένα(Πετασης) θα ήταν συνετό να μας γράψεις κι εσύ το όνομα σου, διότι εσύ ξέρεις ποιος είμαι. Θα ήταν αντρικιο να μιλάμε με επωνυμία... Σέβομαι και αγαπάω την ομάδα περισσότερο απ'οτι εσύ...να είσαι σίγουρος και το ξέρουν και οι άνθρωποι του συμβουλίου και όλος ο κόσμος!! Εσύ...το μόνο που κάνεις είναι κρίνεις ανώνυμα με μόνο σκοπό το κακκο της ομάδος!! Ασχολησου καλύτερα με την πρώην ομάδα σου και άσε τον ΟΦΙ ήσυχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Πετάση,
      Μου θυμίζεις την φράση του Αλμπέρ Καμύ «όταν όλοι μας γίνουμε ένοχοι, τότε θα έχουμε δημοκρατία».
      Η ενοχή, όμως σε βαραίνει, κανείς δεν μπορεί να της διαφύγει, το θέμα είναι μέσα από ποιό πρίσμα να την προσεγγίσουμε και πως να την αντιμετωπίσουμε. Καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σου καριέρα. Τα υπόλοιπα άστα στους ειδικούς.
      Λ²

      Διαγραφή
  11. Βρε Πετάση, επειδή ο Λ² εκφράζει την γνώμη του όπως λέει στο τέλος (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ? ) του κάνεις επίθεση; γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά; Άλλαξε κάτι στην στάση σου απέναντι στην ομάδα μετά από όλα αυτά που αναφέρεις χωρίς να σκεφτείς το τι μπορεί να συμβεί στην ομάδα; Λύθηκαν τα ότι προβλήματα έχεις η έχει η ομάδα; Αντί να σκεφτείς ότι η ομάδα θα στερηθεί ένα παίχτη θα πληρώσει κάτι χρήματα εσύ αντιθέτως αναφέρεις με ονόματα σκάνδαλα διαιτητών. Γιατί δεν το ανέφερες στο Δ.Σ. που είναι και η δουλεία του. Το αν ασχολιέται ο Λ² με τον ΟΦΙ νομίζω ότι δεν είναι δικό σου το θέμα. Δεν βλέπω πουθενά να σε κατηγορεί. ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ανθρώπους που βοηθούν! Γιατί να αποδεικνύουμε κάθε σαββατοκύριακο ότι δεν μας αξίζει τίποτα παραπάνω; Μια συγγνώμη σου θα έκλεινε το θέμα για όλους! Εκτός και αν νιώθεις έτσι καλύτερα με τον εαυτό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κρύβεσαι πίσω τις λέξεις,εγω αυτό βλέπω! Όταν βρεις το θάρρος και μιλήσεις επώνυμα τα ξαναλέμε. Πετάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ . ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 3:23 Μ.Μ.

      Διαγραφή
    2. Ποιός Πατεράκης Γιώργος εισαι ρε μάγκα; Ο προπονητής ή ο παράγοντας και μέλος της ΕΠΣΛ; Ασε μας ρε φίλε. Βρες τουλάχιστον κανένα άλλο όνομα να γράψεις.

      Διαγραφή
  13. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που ανέβασα τον διάλογο αυτό , αλλά πλέον δεν κάνει καλό σε κανένα. Θοδωρή και Λ2 ας τον σταματήσομε εδω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951