Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΟΦΙ

Η  συνέλευση  του  ΟΦΙ  , το  βράδυ  της  Δευτέρας  3  Ιουνίου  2013 , εξέλεξε  νέο  διοικητικό  ενδεκαμελές  συμβούλιο  το  οποίο  θα  συγκροτηθεί  σε  σώμα  τις  επόμενες  μέρες. Περισσότερα  σύντομα...

10 σχόλια:

  1. παλι παρασκηνιακα
    καλοι μαλακες ειμαστε
    τελικα δεν αξιζει να ασχολειτε κανεις πραγματικα
    οποιους γουσταρανε ειδοποιησανε στις 18,30 και εγω σαν μαλακας ειχα γραψει στις 20,00 οπως και η προγουμενη αναρτηση παρακατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρηγόρη δεν ξέρω τι λες. Αλλά τι παρασκηνιακά; Ξερεις πολύ καλά ότι όποιος θέλει έρχεται και τώρα που μιλάμε και πάιρνει τον ΟΦΙ και τον κάνει δικό του. Αυτοί που συνεχίζουν και ασχολούνται με τον ....κάθε ΟΦΙ λιγοστεύουν επικίνδυνα. Και είναι ήρωες πλέον. Οπως σου το λέω. Μακάρι να υπήρχε η πολυτέλεια του παρασκηνίου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατρε το ''παρασκηνιακά'' το ενοω οτι καθορισαν αλλη ωρα απο την προβλεπομενη ακομα και εσυ το χεις γραψει. Γιατι λοιπον καποιοι ειδοποηθηκαν απο το σαββατο να πανε στις 18,30; Τι δεν ηθελαν να ξερουν οι υπολοιοι; γιατι δεν ειδοποιηθηκε καποιο ΜΜΕ? Προσωπικα με κατηγορησαν καθως ηρθαν 2 τυποι(δεν τους ξερω) και ο καμακας και μου ελεγαν οτι παραπληροφορω τον κοσμο και οτι γραφω οτι μου κατεβει. Και δεν θελω να επεκταθω στις κατηγοριες τους προς το συμβουλιο. Ο πολυβιος ελεγε οτι ''μαγειρεψατε απο πριν και στις 20,00 σερβιρατε''. ακομα και ο κουκου που ηρθαμε μαζι εμεινε με ανοιχτο το στομα, ειχαν τελειωσει ολα χωρις να ξερει ο μεχρι εκεινη την στιγμη προεδρος του ΟΦΙ τιποτα. βγαλε συμπερασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι μαγισες αρχισες να βλεπεις μεγαλε, προσεχε γιατι σε λιγο θα βλεπεις πεταλουδες, μην πας παλι να ανακατωσεις τα παντα..

      Διαγραφή
  4. mas ta les ligo berdemena, giati den afisate kapious athrwpous pou thelane na boune sto simvoulio kai 8 wra brikan klistes portes; kai episis akougete oti paraskinia iparhoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις



    1. οποιος θελει να μπει στο συμβουλιο ακομα και τωρα μπορει να μπει ελευερα και δημοκρατικα, ηθελα και να ξερα οταν στην Αναγεννηση δεν υπαρχει καν γενικη συνελευση γιατι δεν ασχολειστε καθολου, ε κυριε αθλοραμα?

      Διαγραφή
  5. Γρηγόρη αν υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ που να θέλει να μπει στο συμβούλιο και δεν μπήκε να μου τον πεις να πάρει την θέση μου. Ειμαι μια δεκαετία σχεδόν , εχω κουραστεί . Τα υπόλοιπα όλα sorry τα ακούω βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. plaka mas kaneis 2 hronia sas prosfere enas athropos kai de mpikate sto kopo na tou peite re proedre min ertheis 8 giati irthame noritera kai ta ftiaksame ola roloi!!! kano lathos giatre;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος κάνεις. Ο Μιχάλης πρόσφερε δυο χρόνια , μακάρι να καθόταν πολύ περισσότερα. Για οικογενειακούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει. Από κει μετά αν ήσουν στη συνέλευση θα ήξερες τι έγινε. Αν δεν ήσουν μάλλον λίγο σε ενδιαφέρει τι γίνεται στον ΟΦΙ.

      Διαγραφή


  7. Ιεράπετρα 4-6-2013





    Κύριοι,



    Με αυτή την επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφαση μου ότι δεν θα είμαι στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014 στο διοικητικό συμβούλιο του Ο.Φ.I

    Εισήρθα στο συμβούλιο αξιοπρεπής και αξιοπρεπής αποχωρώ.

    Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε.

    Προσπάθησα πάντοτε να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να δικαιώσω τους ανθρώπους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και αν τα κατάφερα θα το δείξει η ιστορία σε βάθος χρόνου.

    Την περίοδο που υπηρέτησα στον Ο.Φ.Ι. ανταποκρίθηκα υπηρετώντας αρχές, και αξίες. Δεν διαπραγματεύτηκα και δεν διαπραγματεύομαι την όποια ιδιότητα ως παράγοντας σε βάρος της αξιοπρέπειας μου.

    Ότι έκανα το έκανα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας χωρίς καμία ανιδιοτέλεια, ζητώ συγνώμη εάν στην προσπάθεια μου αυτή κάποιους αδίκησα ή έθιξα.

    Ευχαριστώ θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια μας αυτή και τους συμβουλεύω να συνεχίσουν να αγωνίζονται πάντα με πάθος και αγάπη για την ομάδα.

    Θέλω να συγχαρώ το Δ.Σ., για την άψογη συνεργασία μας.

    Θα παραμείνω κοντά στο σωματείο με την ιδιότητα του απλού φιλάθλου και θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα μας όποτε και όπως μου επιτρέπουν οι δυνάμεις μου και εύχομαι κάθε επιτυχία.



    Με εκτίμηση



    Μιχάλης Κουκουρογιαννάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951