Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ.

Για  την  επόμενη  Δευτέρα  3-6-2013  μετατέθηκε  η  συνέλευση  του  ΟΦΙ , λόγω  ελλείψεως  απαρτίας  καθώς  σήμερα  ήταν  παρόντες  περίπου  είκοσι  φίλοι  του  ΟΦΙ. Την  άλλη  Δευτέρα  λοιπόν , πάλι  στις  20.00  και  πάλι  στο  "ΣΠΙΤΙ  ΤΟΥ  ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗ"  στην  πλατεία  Τζαμί , καλούνται  οι  φίλοι  του  ΟΦΙ , προκειμένου  να  βρεθεί  διοικητική  διέξοδος  στην  ομάδα μας.

15 σχόλια:

  1. kala toso dyskolo einai re paidia na vrethoun kapoioi anthrwpoi na kanoun ena symvoulio , pio eykoli oikonomiki xronia apo aftin den exei kai malista me strwmeni omada..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo ayta poy ema8a shmera palikaria kai filoi toy OFI nomizw oti to ds einai etoimo apla thn deytera 8a anakhno8ei ! APARTHZETE APO GNHSIOYS OFITZHDES KAI FILOYS THS OMADAS MAS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι είναι εξαφανισμένοι και πάλι τρεις τέσσερις πέντε θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αποδεδειγμένο ότι το μεγαλύτερο βάρος της επιτυχίας μιας ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας το φέρει η Διοίκηση και η οργάνωση των ακαδημιών . θα πρέπει λοιπόν να αναλάβει μια διοίκηση που να είναι στελεχωμένη με άτομα που θα έχουν διάθεση ,χρόνο ,γνώσεις ,ενθουσιασμό και αγάπη για την ομάδα . θα πρέπει τα άτομα που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας να περάσουν στον κόσμο αλλά και στους ποδοσφαιριστές την άποψη πως ο Ο.Φ.Ι είναι μεγάλη ομάδα και έχει υψηλές προσδοκίες.Είναι σημαντική η οικονομική στήριξη της ομάδας από όλους.Η σωστή οργάνωση και το σωστό μάνατζμεντ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία .
    Πολύ σημαντική είναι επίσης και η οργάνωση των ακαδημιών.Θα πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη βάση σε αυτές γιατί εκεί θα πρέπει να στηριχθούμε για να έχουμε συνέχεια . Αυτό που συχνά στην Ελλάδα θεωρούμε μεγαλεπήβολο ή εξαιρετικά δύσκολο είναι εν τέλει απλό. Ο σκοπός είναι να έχεις διάθεση, σχέδιο και όρεξη για να αξιοποιήσεις τις όποιες υποδομές και όχι να χρησιμοποιείς ως άλλοθι τις ατέλειες για να μην κάνεις τίποτε. Κυρίως όμως χρειάζεται φαντασία , και με την σωστή οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος η ομάδα μας μπορεί να έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ σωστος ο φιλος, εχω ακουσει οτι με την συγκρωτηση του συμβουλιου θα μπουν ολα σε μια καλη τροχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λοιπον μαγκες ακουστε..εγω ξερω οτι ολοι λετε για τις ακαδημιες του ΟΦΙ και εμας που παιζουμε σε αυτες και οτι υπαρχει αφθωνο ταλεντο εκει μεσα και πρεπει να δωθει βαση εκει κτλ.εγω ομως ξερω οτι εμεις ποτε δε δεχθηκαμε εστω καποια στοιχειωδη υποστηριξη απο κανεναν εκτος απο καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις...και παλι καλα που υπαρχουν και αυτες οι εξεραισεις δηλαδη...και εγω σου λεω γιατρε οτι εδω μεσα απο τα 100 π.χ. σχολια που εχουν ειπωθει και εχουν σχεση με ακαδημια τα 98 απο τα 100 τα εχουν γραψει ατομα που ουδεποτε εχουν σκεφτει να ερθουν να μας υποστηριξουν...ΟΥΔΕΠΟΤΕ..αλλα εμεις παντα ερχομαστε...δεν λεω οτι ειμαστε η α-β-γ επαγγελματικη ομαδα η οποια πρεπει να εχει τους οπαδους της,το φαν κλαμπ της κτλ...ουτος η αλλως στα παιγνιδια που πεζουμε δεν υπαρχει εισοδος..απλα εμενα το παραπονο μου ειναι οτι ποτε δεν εχω δει π.χ. παικτη της μεγαλης ομαδας να ερθει να μας παρακολουθησει...δηλαδη γιατι κανεις?μηπως δεν παιζουμε ωραια μπαλα μεσα στο γηπεδο και ετσι ειναι βαρετα να βλεπει κανεις αγωνας της ακαδημιας του ΟΦΙ..?γιατι κατα την δικη μου αποψη αν υπαρχει τετοιο ατομο να εχει αυτη την αποψη καλυτερα να παει σε κανενα οφθαλμιατρο..!!!γι αυτο οχι μονο πισω απο τους υπολογιστες...ελατε και καμια φορα γηπεδο δε δαγκωνουμε..!!!ενημερωτικα...ΚΥΡΙΑΚΗ:2-6-13 (10.30) ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ.. ΚΑΙ (!!!) ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ) ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ!!!ΧΑΡΚΙΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα τα λεει ο μικρος εχει ενα δικιο αν και δεν ειναι τελειος αληθες μιας και παιχτες εχουν παρευρεθει και συμβουλοι κτλ. αλλα η αληθεια ειναι οτι χρειαζονται περισσοτερη στηριξη , απο τη νεα σεζον θα πρεπει επιτελους να γινουμε μια οικογενεια , αυτα τα παιδια ειναι το μελλον του ΟΦΙ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑΙ..ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ..ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΕΓΩ ΤΩΡΑ 2ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΝ ΟΦΙ...ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ Ο ΑΚΑΜΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ..

      Διαγραφή
  8. MAΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΦΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ti shmasia paizei?eipa kati pou me deixnei anwrimo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KALA TO PAS..ALLA DE KSERW AMA SOU KATSEI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χθες επαιζαν οι ακαδημιες του ΟΦΙ με αυτες τις Αναγεννησης ολα τα παιδακια προσπαθουσαν να κανουν οτι καλυτερο μπορουν για να κερδισουν και το θεαμα ηταν πολυ καλο για τα δεδομενα των ηλικιων ,για την ιστορια να πω οτι κερδισε η ομαδα μας ο ΟΦΙ με 3-0 , ομως στο τελος του αγωνα και καθως τα παιδακια γιορταζαν τη νικη τους και φωναζαν ΟΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε sorry που σου έκοψα το μισό σχόλιο αλλά δεν είναι δυνατό να ασχολούμαστε συνέχεια με την ίδια κατάσταση. Ας το να πάει. Το συνηθίσαμε.

      Διαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΝΕΟΙ ΟΦΙ ΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΦΙ ΚΑΙ ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ Γ.Σ. ΑΛΛΑ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951