Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΩΦΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 10ου ΟΜΙΛΟΥ

Στην  προηγούμενη  ανάρτηση  , γράφαμε  γιά  την  γεωγραφία  με  την  κυριολεξία  του  όρου , των  ομάδων  του  φετεινού  περιφερειακού  Κρήτης , θα  προσπαθήσομε  σε  αυτήν  την  ανάρτηση  να  προσεγγίσομε  λίγο  αγωνιστικά  το  θέμα  κατατάσσοντας  τις  ομάδες  σύμφωνα  με  τη  δυναμικότητα  τους, Βέβαια  δύσκολη  δουλειά  γιατί  δεν τις  έχομε  δει  καθόλου , μόνο  με  ότι  ακούμε  και  διαβάζομε.
Θα  εξαιρέσομε  τον  ΟΦΙ  και  την  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , μιά  και  γιά  αυτές  τις  δύο  ομάδες  όλοι  έχετε  εικόνα  και  άποψη , και  εκ  των  υστέρων  κατατάξτε  εσείς  όπου  νομίζετε.
Τώρα  γιά  τις  υπόλοιπες  οκτώ. Κατ αρχήν  να  το  ξεκαθαρίσομε  ότι  όλες  είναι  καλές  ομάδες. Καφενεία  όπως  θα  θυμούνται  από  παλαιότερα  περιφερειακά  πολλοί , του  τύπου  ΠΟΔΕΙΔΩΝ  ΓΕΡΑΝΙΟΥ ή  ΗΡΑΚΛΗΣ  ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ , όπου  τελειώνανε  το  πρωτάθλημα  με  4-5  βαθμούς  και  είχες  έξι  βαθμούς  σίγουρους  από  αυτούς , δεν  υπάρχουν.
Θα  τολμήσομε  , με  κάθε  επιφύλαξη  να  χωρίσομε  τις  οκτώ  ομάδες  σε  πέντε  γκρουπ  δυναμικότητος. Τολμηρή  διαίρεση , λες  και  βγάζομε  τελική  βαθμολογία.
ΠΡΩΤΟ  ΓΚΡΟΥΠΠΟΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ  Πιθανότατα  θα  είναι  οι  δύο  διεκδικητές  του  τίτλου. Συμπτωματικά  οι  δύο  πρώτοι  αντίπαλοι  του  ΟΦΙ. Μικρό  προβάδισμα  λόγω  εμπειρίας  στον  ΠΟΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟ  ΓΚΡΟΥΠ:  ΗΡΟΔΟΤΟΣ  Η  μόνη  ομάδα  που  πιθανώς  να  μπορέσει  να  απειλήσει  το  ανωτέρω  δίδυμο  βαθμολογικά.
ΤΡΙΤΟ  ΓΚΡΟΥΠ:  ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΠΑΟΚρουσώνα  Δεν  θα  διεκδικήσουν  πρωτάθλημα , δεν  θα  κινδυνεύσουν  αν  πέσει  λογικός  αριθμός  ομάδων.
ΤΕΤΑΡΤΟ  ΓΚΡΟΥΠ: ΑΕΚατσαμπά   Ισως  ένα  κλικ  παραπάνω  από  τον  πέμπτο  γκρουπ
ΠΕΜΠΤΟ  ΓΚΡΟΥΠ: ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΕΡΜΗΣ  ΖΩΝΙΑΝΩΝ . Μάλλον  οι  δύο  πιό  αδύναμοι  κρίκοι  από  τους  οκτώ.

Επαναλαμβάνομε  όλα  αυτά  με  κάθε  επιφύλαξη , αφού  δεν  έχομε  δει  σχεδόν  καμιά  ομάδα . Δεκτή  οποιαδήποτε  διαφωνία  ή  παρατήρηση.
Τον  ΟΦΙ  και  την  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  τις  ξέρετε  καλά  , κατατάξτε  τους  όπου  νομίζετε.
 
Και  το  σπουδαιότερο  ίσως. Μιλάμε  γιά  ένα  "τυφλό"  προς  το  παρόν  πρωτάθλημα  όπου  δεν  ξέρομε  πόσοι  πέφτουν , πόσοι  μένουν  , πόσοι  ανεβαίνουν  και  που  θα  πάνε  όταν  θα  ανέβουν. Μπορεί  να  πέσει  ένας  , μπορεί  να  πέσουν  δύο  , μπορεί  να  πέσουν  και  εφτά. Τα  παραπάνω  που  γράφομε  εύκολα  πάνε  περίπατο  ανάλογα  με  το  τι  ακριβώς  θα  ισχύσει  , και  αυτό  γιατί  πιθανόν  ανάλογα  με  την  προκήρυξη  να  έχομε  γρήγορα  πολλές  αδιάφορες  ομάδες.

14 σχόλια:

  1. H ANAGENNHSH STO TRITO GROUP KAI O OFI STO PEMPTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος είσαι εσύ που κατατασσεις τις ομάδες σε γκρουπ δυναμικότητας;για πες μας ποιος είσαι;τι γνωρίζεις εσύ για ποδόσφαιρο και κρίνεις τις ομάδες και τις λες καφενεία.οταν ο οφι ήταν καφενείο;τι έλεγες;πρέπει να θες πολλές πατσαβουρες εσύ που γράφεις.καθε ομάδα εχει την ιστορία της φίλε μου και εσυ είσαι ένας ανύπαρκτος για να τις όνομαζεις καφενεία.ακου εκεί που έβγαλε και γκρουπ δυναμικότητας,άκου εκεί.ασχολησου με την ομάδα σου ρε φίλε που έχεις ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ τόσα χρόνια και έπαιζες στο τοπικό μεχρι περυσι και ασε τις αλλες ομάδες.εκτος και αν μας πεις ποιος είσαι.διοτι αν είσαι δημοσιογράφος η' αρθρογράφος πάω πάσο.αθλητικογραφος μπορείς να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι θέλεις εδώ μέσα μπορείς να μου πεις; Και μάλιστα δεν ξεκολάς και καθόλου;

      Διαγραφή
    2. ΓΡΑΦΕ ΡΕ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ενας φίλαθλος του ΟΦΙ είναι ο blogger και γραφει ότι γουσταρει. Εισαι στο blog του ΟΦΙ φιλε, αν δεν το χεις καταλαβει. Μπαινεις επισκεπτης και θα πεις και τι γουσταρεις να διαβαζεις για το γραφομε; Και θα βριζεις κι απο πανω; Ρε αντε ρε τραβα να δεις αν ερχομαστε.

      Διαγραφή
    4. ΠΩ ΠΩ ΝΕΥΡΑ!!!! ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΙΚΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ;

      Διαγραφή
  3. AN ΠΕΣΟΥΝΕ ΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ-ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΦΙΛΙΚΑ. ΕΚΤΟς ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω φίλε μπαίνω σε πολλα μπλοκ και διαβάζω,φιλάθλων εννοώ.ειμαι απο τα Χανιά και δεν δεν γουστάρω να μιλάς έτσι για τις ομάδες των Χανίων.καθε ομάδα εχει την ιστορία της και πρέπει να τη σέβεσαι,άσχετα αν ήταν τελευταία η' όχι.εχεις μια τάση και υποβαθμιζεις τα πάντα και τους πάντες εκτός όλα αυτά που αφορούν την ομάδα σου.σε διαβάζω και σε παρακολουθώ καιρό και διακρίνεται καθαρά αυτο.κοιταξτε λοιπόν την ομάδα σας και μην σχολιαζεται τις υπόλοιπες ομάδες.απο οτι διαβάζω και κυκλοφορεί στα Χανιά.,πάντα σε συζητήσεις ο πιο αδύναμος κρίκος δεν ειναι τα ζωνιανα και δεν θυμάμαι πιον άλλο είπες το πατουχα νομιζω,αλλα ειναι η ομάδα σας.οποτε μην κρίνεται έτσι τις ομάδες.αλλα πιστεύεις εσύ και αλλα οι υπόλοιποι.αλλωστε έχετε το χειρότερο ρόστερ αν εξαιρέσεις τον αλευρα και το τζελεπη που ειναι γνωστοί.δεν κάνει το ρόστερ τις ομάδες αλλα εχει τη σημασία του και αυτο.καθε ομάδα στον όμιλο της Κρήτης εχει 4-5 παίκτες βαρόμετρο και ονόματα .οσο τώρα για την αναγέννηση που λες οτι τις γνωρίζει ο κόσμος και μπορεί να κρίνει και βέβαια γνωρίζουμε την αναγέννηση εδώ και 5 χρονια ειναι αξιόπιστη και υπολογίσιμη δύναμη και πάντα μέσα στη 5αδα.και αφού έκανε κάποιες καλές προσθήκες φέτος θα ειναι αρκετά δυνατή και πάλι.απο οτι διαβάζω Ιασωνιδης,χαιντερ,πηγιακης,Δετορακης,σταχτιαρης απο γιουχτα,Χναρης απο επισκοπη που μαζί με το Δεδελετακη και το Κουτουζο( παικτεσ αλλησ κατηγοριασ) συν την αποκάλυψη τη περυσινη το ταρταλα η ομάδα τους γίνετε παρά πολύ δυνατή,δεν μπορούμε να μην υπολογίσουμε τη τεράστια δύναμη τους τον ηγέτη τους που ειναι ο προπονητής τους,που μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες μάστορακη,Χατζακης τοψιδελης δημιουργουν ενα ισχυροτατο συνολο.αυτον που δεν ξέρουμε για να κρίνουμε ειναι ο οφι.αρα πως λες ξέρετε τις ομάδες και κρίνετε.στο τοπικό έπαιζε η ομάδα σου χρονια τωρα.πως να κρίνουμε;η αναγέννηση εχει δώσει εξετάσεις.βλεπεις λοιπόν οτι δεν μπορείς να κρίνεις καθαρά και φαίνεται εδώ και καιρό οτι δεν βλέπεις με καθαρό μάτι τα πράγματα.πρεπει να είσαι πολυ προβληματισμένος πιο πολυ απο το πατουχα και τα ζωνιανα που έχουν κάνει μεταγραφές.και απο το νεροκουρου και απο το γερανι μην πάθεις τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι από τα Χανιά και ξέρεις τόσες λεπτομέρεις για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ;;;Μπράβο φίλε μου. Και μάλιστα τη στιγμή που τα Χανιά δεν έχουν ομάδα στο περιφερειακό; Αντί να ασχολείσαι με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ ή ΤΑ ΧΑΝΙΑ , ασχολείσαι με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μιά ομάδα του περιφερειακού από την άλλη άκρη της ΚΡΗΤΗΣ και ξέρεις όλη την ενδεκάδα της και τόσες πολλές λεπτομέρειες; Και ταυτόχρονα παρακολουθείς το blog του ΟΦΙ , δηλαδή ομάδας του τοπικού Λασιθίου μέχρι χθές πολύ καιρό; Πολύ με ευχαριστεί να βλέπω ανθρώπους άσχετους με την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ να αγαπούν την πόλη μου και να ασχολούνται με αυτήν. Α ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου , αν και αφού γράφεις από τα ....ΧΑΝΙΑ θα περίμενα να μας έγραφες κάποιες λεπτομέρειες για τους παίκτες και την κατάσταση του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ και όχι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Οσο γιά τον ΟΦΙ , έχεις δίκιο , τοπικό μέχρι χθες , που να ξέρετε εκεί στα ...ΧΑΝΙΑ σε τι κατάσταση να βρίσκεται. Ασε μην ασχολείσαι καλίτερα. ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΟΦΙ. Εκεί δεν ήθελες να καταλήξεις; Ναι έχεις δίκιο. Και εγώ , έχεις δίκιο , εδώ και καιρό δεν βλέπω με καλό μάτι και γράφω ότι μου ρθει. Αντε χαιρετισμούς στα όμορφα ΧΑΝΙΑ. Κρίμα που δεν έχετε καμιά ομάδα στο περιφερειακό φέτος να τα λέγαμε κι από κοντά.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΒΡΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΟΝΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΟΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΦΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ. ΓΡΑΨΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ , ΤΟΝ ΟΦΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΚΑΘΑΡΑΡΙΣΜΕΝΑ. ΦΙΛΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Ο ΟΦΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ . ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΚΑΙ Ο ΟΦΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ. ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ Η ΑΟΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΦΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  5. ean pesoune 7 telika i dihkish prepei na apofasisei ti thelei na kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oristiko kai teliomeno.apo to epomeno protathlima diladi thn alli sezon 2013-2014 h g' ethniki kai h d' ethniki tha ginei mia kathgoria.ayto simainei oti apo kathe omilo tha pesoyn polles omades.tis epomenes imeres perissotera nea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951