Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΙ.

Τον  18χρονο  Χατζησπύρου  Ελευθέριο   από  τον  Φωστήρα  απέκτησε  ο  ΟΦΙ. Πρόκειται  γιά  σέντερ-φορ  1.90 , που  αγωνίζεται  στην  κατηγορία  των  μικρών και  αναμένεται  να  ενισχύσει  σημαντικά  τον  ΟΦΙ.

19 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?
    ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ? ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΜΗΛΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ ΚΡΙΘΗΚΕ "ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΠΑΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, Ε ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΔΩ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΟΑ ΚΑΙ ΟΦΙ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ; ΝΑΙ Ε; Ε ΜΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΔΩ...

      Διαγραφή
    3. Γιά να σου τη σπάσομε ρε έξυπνε και να κάθεσαι όλο το πρωί σήμερα να ψάχνεις να δεις από σου ήρθε. ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

      Διαγραφή
    4. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΣ..

      Διαγραφή
    5. Φιλαρακι εγω και πολλοι αλλοι στην πιατσα γνωριζαμε για την περιπτωση αυτη , μαλλον εσυ δεν ηξερες οτι το ξεραμε εμεις, γελα τωρα καλα...

      Διαγραφή
  2. kirioi sto erasitehniko podosfairo kaneis de pernei mia,frago, opoios mporei na paiksei epagelmatias , na paei sti g' ethniki kai panw, na parei an mporei lefta, an kai sti super liga vlepe (aek) oi pio poloi einai apo tin erasitehniki omada pitsirikades. apla i doikish prospathei na mazepsei liga hrimata gia 2-3 pektes apo perisina taksimata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην αγχώνεσαι φίλε. Ουτε ένα ευρώ δεν στοιχίζει ο παίκτης , ούτε τον φέραμε από πάνω. Μόνος του ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. einai ofitzis apo genisimiou tou e?

      Διαγραφή
    2. Ολη μέρα τέτοιες μαλακίες διαβάζω. Αυτά που δεν "αναβάζω" είναι τρισχειρότερα. Αυτό τουλαχιστον είναι χαριτωμένο. Ρε πόνο που έχουν κάποιοι με τον ΟΦΙ !!!!

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟΠΑΝΩ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σεις χαλαρώστε λίγο. Τα σπίτια και τα φαγητά των φοιτητών παντού στην Ελλάδα τα πληρώνουν οι γονείς των φοιτητών. Ασχοληθείτε με τίποτα πιό σοβαρό από το να κηνυγάτε μάγισες. Ευτυχώς που έχω βάλει τον έλεγχο στα σχόλια γιατί αν διαβάζατε και σεις τι και τι έχω διαβάσει από χθες το βράδυ θα είχατε "λαλήσει"

      Διαγραφή
  5. Το δικό μου σχόλιο γιατι δεν το βγάζεις κύριε διαχειριστα.δεν ιπαρχει στο φωστήρα τετιος παικτις.και μετα τι περνετε μπροστά παίκτες.εχουμε πολλούς.αλλου ειναι το πρόβλημα.αλα γιατι βγάζετε τέτοια πσεμματα.πιο φωστήρα ρε σεις.και βρήκατε και ομάδα να πείτε που έχει βγει κατηγορία και ειναι στα σάιτ όλα τα πάντα.μαθαινεις εύκολα τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου το σχόλιο σου δεν το δημοσίευσα γιατί ήθελα να τσεκάρω αυτό που έγραφες. Σε πληροφορώ ότι η μεταβολή του παίκτη έχει υπογραφή από τον ΦΩΣΤΗΡΑ. Αν επιμένεις την σκανάρω και τη δημοσιεύω.

      Διαγραφή
    2. Οχι μόνο υπογραφή , και σφραγίδα και όλα τα απαιτούμενα εννοείται.

      Διαγραφή
  6. Βρε έχει εκατο φωστήρες με τετιο όνομα στην ελλαδα.φωστηρας απο το ταυρο που ανέβηκε στη γ φέτος χατζησπυρου δεν υπάρχει.και αφού λες ότι εψαξες βρήκες ;για πες μας;γιατι η ανατολή λέει απο τους βασικούς σιντελεστες του πρωταθλητή φωστήρα στη δ.για πες μας βρήκες;γιατι παικτις του ΟΦι ρώτησε και έμαθε και δεν υπήρχε παικτις με όνομα τέτοιο στο φωστήρα και δεν έκανε ούτε συμμετοχή.και επιδι και γω και άλλοι ψάξαμε στα σάιτ δεν υπάρχει παίκτης με τέτοιο όνομα στο φωστήρα τουλάχιστον τη χρόνια που πέρασε.αλλα σε αυτα μια ζωη πρώτοι ειμαστε να φέρνουμε παλτα.που έλεγες σε παλιά σου ανάρτηση. Τα ίδια κανείς πάλι που εσύ εκραζες ότι γερνάνε καράβια.αλλου ειναι το πρόβλημα μάγκες αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεταβολή του έχει σφραγίδα ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΑΥΡΟΥ !!!! Περσι ήταν στην 2η ομάδα του Φωστήρα , ανέβηκε στην πρώτη ομάδα τώρα το καλοκαίρι , πέρασε ΤΕΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και βρέθηκε στον ΟΦΙ. Εσυ ψάχνε ακόμα δεν κάνει κακό. Ετσι κι αλλιώς εξ αιτίας του ΟΦΙ μιά ζωή ψάχνεσαι.

      Διαγραφή
  7. eseis ta palta pou ferate? apo pou einai? kai tha tafisete kiaplirwta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. 1)ΓΙΑΤΡΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ 2)ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 3)Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΚΣΕΙ 4)ΓΙΑΤΡΕ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ SITE ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ,ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951