Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΦΙ.

Το  Δ.Σ. του  ΟΦΙ , συνεδρίασε  εκτάκτως  την  Δευτέρα  3/9/2012  και  απεφάσισε  να  θέσει  τον  ποδοσφαιριστή  Πετάση  Θεόδωρο  εκτός  ομάδος ,  λόγω  εκβιαστικής  συμπεριφοράς  του  παίκτη. Ο  ποδοσφαιριστής  Πετάσης  Θεόδωρος  αξίωσε  συγκεκριμένο  χρηματικό  ποσό  , προκειμένου  να  συμμετέχει  στην  προετοιμασία  της  ομάδος .  Το  Δ.Σ.  του  ΟΦΙ  ενδιαφέρεται  για  ποδοσφαιριστές  οι  οποίοι  πρωτίστως  "πονούν"  την  φανέλα  της  ομάδος.

                                                                    ΕΚ  ΤΟΥ  Δ.Σ. ΤΟΥ  ΟΦΙ

14 σχόλια:

  1. Από τις δυσκολότερες αναρτήσεις μου. Ο Θοδωρής είναι στο κέντρο της κεντρικής φωτογραφίας του blog , από τους πρωταγωνιστές εκέινης της ημέρας , εκείνης της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην παρεξηγηθώ , και γω μέλος του ΔΣ είμαι , όλοι μαζί την πήραμε την απόφαση.

      Διαγραφή
  2. ti einai to ds , idrima? lefta iparhoun, alla dipla stou boskou, o anatoliotakis ta mirazei ta hiliarika.. ainte petasi vour gia anagenisi, ekei einai ta fraga..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιγα με το πεταση. Ειναι απο τους λιγους που δεν παρατησαν την ομαδα στα δυσκολα και απο τους λιγους οφιτζιδες. Ειναι ντροπη για μενα που η διοικηση τον εθεσε εκτος ομαδας. Κριμα.
    Ειναι λαθος τους απο τη στιγμη που καποιοι θα παρουν χρηματα να μην παρει και αυτος. Ειναι αδικια.
    Εκτος κι αν δεν παρει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KANEIΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΣΙΝΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΜΑΣ (ΣΑΣ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ ΤΕΛΙΚΑ.ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ποιο τροπο ρε μεγαλε προσπαθει ο πετασης να κοψει το κεφαλι της ομαδας , επειδη το παιδι δεν εχει δουλεια και οικονομικους πορους και παει και δουλευει πρωι απογευμα και δεν μπορει να κατεβει?

      Διαγραφή
  5. Παιδιά έχω σβήσει πολλά σχόλια ανώνυμα που κατηγορούν συγκεκριμένους ανθρώπους.Μη το συνεχίζετε αλλιώς γράψτε τα επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giatre afine ta sxolia na mathoume tin alitheia, an ta afines kai prin otan eixa steilei sxetika isws afta na ta apofevgame simera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνεχίζετε από ότι βλέπω. Γράφετε συνέχεια , γράφετε ανώνυμα , οι περισσότεροι όχι γιατί σας "μάρανε" ο Θοδωρής αλλά για να κατηγορήσετε το συμβούλιο. Κάποιοι βέβαια κατηγορείτε και τον Θοδωρή. Λοιπόν αν κανείς από σας τα γράψει αυτά που γράφει επώνυμα ευχαρίστως να τα δημοσιεύσω , διαφορετικά τα "το ξέρω από μέσα" , και "ο τάδε δεν είναι εκβιαστής;" , "να γιατί φεύγουν και πάνε στην ΑΟΑ" και κάτι τέτοια πείτε τα μεταξύ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giatre krima poy den exeis vgalei alla sxolia mono kalo skopo exoun den to perimena apo esena afto

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΡΕ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

      Διαγραφή
  8. Για να κλείσει το θέμα εδω και να πάρετε χαμπάρι τι γίνεται.ηγετης και ψυχη της ομάδας ειναι εκείνος που αγωνίζεται για τη φανέλα και μόνο.σημαια μιας ομάδας ειναι εκείνος που ειναι υπεράνω χρημάτων και ειναι πάνω απο όλα.ματωνει και αγωνίζεται και ειναι στρατιώτης της ομάδας του προπονητή και της διοίκησης και του κόσμου της ομαδας.εκεινος που πληρώνετε και το παίζει αρχηγός δεν ειναι ψυχη και σημαια.μιλαμε πάντα σε αυτο το επίπεδο.δεν μιλαμε σε επαγγελματικές κατηγορίες.και σε τέτοιο επίπεδο ειναι αδιανόητο να πληρώνονται παίκτες που ειναι μέτριοι και δεν κάνουν τη διαφορα.δεν θα σωθούν με τα τρία η" τέσσερα κατοσταρικα που θα πάρουν.τωρα φαίνονται ποιοι ειναι οφιτζηδες και ποιοι όχι.και γω αν πληρωνομουνα φανατικός θα ήμουν.ποιοι είστε ρε και θέλετε και λεφτά ;τι μπάλα παίζετε και πρέπει να σας πληρώνουν κιόλας.εδω υπαρχουν παίκτες τις κατηγορίας που καθαρίζουν τα ματς μόνοι τους και δεν παίρνουν μια και σεις ξυπνησατε και ζητάτε και λεφτα!ποιοι νομίζετε ότι είστε ρε.κανενας σας δεν αξίζει να ζητάει λεφτα κανενας σας.δεν μπορείτε να ζήσετε απο τη μπάλα σε τέτοιο επίπεδο.εδω επαγγελματίες και δεν μπορούν να ζήσουν και θα ζήσετε εσεις έστω και αυτο το χαρτζιλίκι που ζητάτε.είστε μέτριου προς κακοί παίκτες της σειράς και πρέπει να πληρώνετε για να παίζεται και όχι να σας πληρώνουν και για να μην παρεξηγηθώ εκτός απο τον σκυβαλο το τζελεπη και τον αλευρα που έχουν κάποιο επίπεδο αλλα και αυτοί έχουν πέσει αγωνιστικά μέσα εκει στη κακή ποιότητα των υπολοίπων και δεν έχουν ψυχολογία.Και θα το καταλάβουν στο τεράστιο κουπί που θα τραβήξουν φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poso asxetos mporei na eisai re file me to podosfairo!!!!!!!!!!!!!
    an einai etsi na paksei o aleyras terma,o tselephs amyna kai o skyvalos epithesi.afoy mono aytoi aksizoyn!!!!ti akoyw panagia moy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951