Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΤΟ 2013-14 Δ ΕΘΝΙΚΗ;

Στην  κλήρωση  του  περιφερειακού  την  Δευτέρα , στην Αθήνα , επικράτησε  τρομερή  ένταση , με  τους  διοικητικούς  παράγοντες  πολλών  ομάδων , να  επιτίθενται  φραστικά , και  παρ ολίγον  όχι  μόνο  , στους  ανθρώπους  της  ΕΠΟ  , λέγοντας  τους  ότι  αυτοί  "ματώνουν"  γιά  τις  ομάδες  τους  , και  η  ΕΠΟ  δεν  είναι  άξια  ούτε  γιά στοιχειώδη  προγραμματισμό , με  αποτέλεσμα  η  σημερινή  κατάσταση  με  τους  ομίλους  των 10-12  ομάδων. 
Στην  προσπάθεια  του  ο  πρόεδρος  του  περιφερειακού  πρωταθλήματος  κ.Τοπολιάτης  , να  διακαιολογήσει  τα  αδιακαιολόγητα  είπε , μεταξύ  άλλων ,  ότι  και  την  επόμενη  σεζόν  2013-14  θα  υπάρχει  Δ  εθνική.
Γιατί  τα  γράφομε  όλα  αυτά; Μα  γιατί  έτσι  προσεγγίζομε  κάπως  (υποθέτομε)  , το  πόσες  ομάδες  θα  πέσουν. Και  τέλος  πάντων  αν  ισχύσει  αυτό  που  λέει  ο  κ. Τοπολιάτης , δεν  θα  πέσουν  από  τις  10  ομάδες   οι  7-8  όπως  λένε  κάποια  σενάρια  αναδιάρθρωσης. Ελπίζομε  η  πλήρης  προκήρυξη  του  πρωταθλήματος  , που  θα  περιγράφει  πόσες  ομάδες  ανεβαίνουν  και  πόσες  πέφτουν , να  βγεί  σύντομα  και  πάντος  πριν  την  έναρξη  του  πρωταθλήματος.

16 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΙ ΑΝ ΣΩΘΟΥΝΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΟΦΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Επανίδρυση και οργάνωση». Αυτές είναι οι δυο λέξεις που συζητούνται από αρκετούς (νυν και τέως) παράγοντες ποδοσφαίρου της Ιεράπετρας για τη νέα περίοδο και ουσιαστικά αποτελούν τους στόχους του Γεραπετρίτικου ποδοσφαίρου. Νέα προσπάθεια όμως επάνω στον ΟΦΙ αυτήν την στιγμή θεωρείτε απαραίτητη για το καλό του ποδοσφαίρου. ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θελει ο βοσκος να γινει πανω στο ονομα του οφι και δεν τον αφορα κιολας αφου εχει δικες του ακαδημιες οπως εχει δικες του και ο οφι και το ασι, ολοι κοντα στον οφι και μην ξανακανουμε λαθοι του παρελθοντος, ποσα πρεπει να γινουν επιτελους για να μαθουμε.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα πλέον δεν είναι ο…αναγέννησης ο.. Α.Σ.Ι.
      Μερικές φορές είναι δίπλα μας άνθρωποι που δεν ξέρουμε ακριβώς σε τι χρησιμεύουν και για να μη τους πληγώσουμε πατάμε το κουμπί RECYCLE έτσι ώστε αν τους χρειαστούμε, που συνήθως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, τους επαναφέρουμε. Η απλώς για να μη σου πρήζουν τα @@@@ τους κάνεις μια και καλή DELETE από την ζωή σου. Προσχωρούμε λοιπόν όλοι μαζί και χωρίς τους…… είναι σίγουρα καλύτερα!

      Διαγραφή
    3. γινε λιγο πιο σαφης

      Διαγραφή
    4. oute esy den ksereis ti thes alla kai pio skopo eksypireteis ante parata mas loipon , tosa provlimata exei i xwra..

      Διαγραφή
    5. Πιο σαφης. Να γίνει ενωση πανω στον ΟΦΙ,

      Διαγραφή
  3. Μετά από απουσία από τα κοινά του Ποδοσφαίρου 1 χρόνο και χωρίς να γράψω τίποτα με λύπη μου ξαναγράφω γιατί βλέπω να ασελγούν διάφοροι με ποικίλους τρόπους εις βάρος του ΟΦΙ.!!! Η ομάδα ανέβηκε με πολλή αγώνα και κόπο, το παραπέρα όμως είναι ακόμα πιο δύσκολο, η ομάδα δυσκολεύεται να κάνει το επόμενο βήμα, το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δύσκολο και πρέπει επιτέλους όλοι οι φίλαθλοι της Ιεράπετρας επώνυμοι και απλοί να ενωθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα με όποιον τρόπο μπορούμε ο καθένας μας!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αφήστε τις κόντρες και τους εγωισμούς, τις απαντήσεις από την μια πλευρά και τις απαντήσεις από την άλλη και βοηθήστε τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΦΙ! Ο ΟΦΙ βιώνει ίσως την δυσκολότερη φάση της ιστορίας του και αντί να είμαστε όλοι οι φίλαθλοι ενωμένοι εμείς έχουμε εμφύλιους! ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια τα διαρκειας του οφι εχουν κυκλοφορησει?ποσο κανουν?
    για τους κουρητες θα εχει πιο φθηνα οπως περσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν κυκλοφορήσει. Για τους Κουρήτες νομίζω ότι μπορούν να τα προμηθευτούν πολύ φθηνότερα.

      Διαγραφή
  5. Παιδιά κατα 99% πέφτουν 7 ομάδες από τον όμιλο μας.θα ψηφίσουν στη γενική συνέλευση κατάργηση της γ" εθνικής να γίνει δηλαδή ερασιτεχνική,αναβάθμιση της β" εθνικής και διάλυση της δ"(συνένωση με τα τοπικά).οποτε όπως καταλαβαίνετε τα πράματα ειναι άσχημα και αποδείχτηκε λάθος που ανέβηκε η ομάδα.εδω θα πέσουν ισχυρές ομάδες φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Που τα έμαθες όλα αυτά ; 2. Οποια ομάδα σέβεται τον εαυτό της παίζει στην κατηγορία που ανήκει ανεξάρτητα πόσοι πέφτουνε πόσοι ανεβαίνουνε και ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρή αισθάνεται.

      Διαγραφή
    2. autoi na fofounte pou exoune dosei leuta emeis pame kai oti ginei xoris agxos kai oi paixtes pou hrthan kai tha minoun aplirotoi kai o xontros pou tous taizei tha faei proka

      Διαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951