Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΦΙ

ΠΡΟΕΡΔΟΣ:  Κουκουρογιαννάκης  Μιχάλης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαυράκης  Εμμ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χατζηδάκης  Τάκης
ΕΙΔΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: Σωμαράκης  Δημήτρης
ΤΑΜΙΑΣ: Σαρρής  Φίλιππος
ΓΕΝΙΚΟΣ  ΑΡΧΗΓΟΣ: Μαστοράκης  Πέτρος
ΜΕΛΗ: Διαμαντής  Γεώργιος
               Φρονιμάκης  Ματθαίος
               Ορφανουδάκης  Κων/ος
                Λαθουράκης  Ιωάννης
                Σταματάκη  Γαρυφαλιά
                Βογιατζόπουλος  Νικόλαος
                Φρονιμάκης   Νικόλαος
                Σγουρός  Εμμ
                Ξωμπλαράκης  Εμμ
                Φραγκάκης  Γεώργιος

25 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante paidia siderenioi kai me polles epityxies!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. san perisi.. oi 2 prwtoi einai goneis paidiwn tis akadimias kai o sgouros fisika , paiktis thrilos gia ton ofi.. mano eisai megalos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MEΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ? ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουκουρογιαννακη δεν μας τα λες καλα και αν πέρυσι εκείνες μόνος φέτος θα μείνεις πιο μόνος.τι διάβασα στο τοπικό Κρήτης και γω και οι άλλοι κουρητες;είδαν καλα τα ματιά μου;αθλητισμό;ξέρεις ρε συ τι σημαίνει οφι εχεις επίγνωση;ο όφι μια ζωη πρωταγωνιστει και είναι πρωτος.Προσεξτε τι πάτε να κάνετε.τα παιδιά σας θέλετε να παίζουν;δεν είναι ίδρυμα οικογενειών η ομάδα.περιμενουμε να δούμε...άκου εκεί αθλητισμό.ο ΟΦι είναι ομάδα με πίεση και όχι αστεία και πειράματα.δεν δέχεται ο κόσμος που έχει και αυτός που κρύβεται κΑι έχει μείνει μακρυά γιατι δε γουσταρει να χάνει στο τοπικό.αναρωτηθητε γιατι μείνετε μόνοι πέρυσι και το ίδιο θα γίνει πάλι φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΣΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ , ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ SUPERLEAGE

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε εξυπνάκια , εξαιτίας σου και εξαιτίας και των δύο γνωστών ανώμαλων που μπαίνουν, ξανάβαλα φίλτρο στα σχόλια.
      Πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος κάποιος γιά να βάζει στο στόμα του ανώνυμα τα παιδιά κάποιου. Μόνο για αυτό θα έπρεπε να σου είχα σβήσει το σχόλιο , αλλά το αφήνω γιά βλέπεις και μόνος πόσο μ..... είσαι. Ο κάθε Κουκουρογιαννάκης κύριε εξυπνάκια που αποφασίζει να ασχοληθεί διοικητικά με μιά ομάδα και μάλιστα από την θέση του προέδρου , το πρώτο πράγμα που θυσιάζει είναι χρόνος από τα παιδιά και την οικογένεια του. Αλλά τι κάθομαι και σου γράφω. Δεν νομίζω ότι έχεις το μυαλό να το καταλάβεις. Σε πληροφορώ ότι ο Μιχάλης ο Κουκουρογιαννάκης θυσιάζεται για τον ΟΦΙ εις βάρος της οικογένειας του. Για ποιό λόγο ρε φίλε; Για να γράφεις εσύ τις μαλακίες σου; Αν γουστάρεις έλα να πάρεις εσύ την ομάδα. Εξαιτίας σου , και εξαιτίας κάτι τύπων σαν εσένα δεν ασχολείται κανείς σοβαρός άνθρωπος με το ποδόσφαιρο. Θα σου γραφα πολλά άλλά συγχίστηκα. Αντε λ....

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙΣ. ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΚΞΙΚΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΤΙ ΣΑΙ ΣΥ ΡΕ;

      Διαγραφή
    4. Μιχάλη ο τύπος είναι μαλάκας. Δώσε τόπο στην οργή. Απλά σαν blog και σαν Γιώργος σου ζητάω συγγνώμη που άργησα να πάρω χαμπάρι το συγκεκριμένο σχόλιο. Και περισσότερο ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα και τα κοπέλια σου.

      Διαγραφή
    5. SIGA MHN EISAI KOYRHTHS RE MALAKA. ENAS MALAKAS ANTIOFITZHS KAI MISOS EISAI. KOYKOY GAMHSE TONE TO MALAKA

      Διαγραφή
  6. Πολλούς πείραξε βλέπω που ο ΟΦΙ έβγαλε ΔΣ και αρχίσανε πάλι να βγάζουν τη χολή τους. Συνεχίστε να γράφετε τις μαλακίες σας. Δε πειράζει. Ο ΟΦΙ θαναι πάντα εδώ να σας τη χαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΡΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΛΗΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ , ΔΕΙΛΕ..ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ 2) ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΙΤΖΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΝΟΙ ΣΕ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΟΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΝΕΙ, ΕΝΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΦΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια ειμαι ο κωστας σεμερτζιδης και θα ηθελα να πω και γω την γνωμη μου σε ολους σας για το αν καποιος αγαπαει η οχι μια ομαδα....,θα πω μονο για την οφαρα ομως...,τα 2 χρονια που περασα εκει με την ομαδα και γενικα με ολο τον κοσμο θα μου μεινουν παντα και μεσα μου αλλα και εξω μου την οφαρα την αγαπησα οσο καμια αλλη ομαδα,ασχετα αν μετα τον οφι πηγα πανθρακικο και πανηγυρισα την ανοδο στιν α εθνικη τοτε..,ο οφι ειναι η αγαπημενη μου ομαδα και το δηλωνω δημοσια....!!!!!!σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Κώστα παικταρά ψυχάρα για πάντα ΟΜΙΛΑΡΑ. Ο Κωστής είναι από τους καλίτερους παίκτες που έχουν παίξει μπάλλα στην Ιεράπετρα και ίσως ο Νο 1 πρωταγωνιστής της χρυσής διετίας 2006-2007 και 2007-2008. Λίγο πιό κάτω από εδώ στην δεξιά στήλη του blog είναι το video ΟΦΙ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2 όπου έβαλε και τις δύο γκολάρες του ΟΦΙ ο Κώστας ο Σεμερτζίδης.

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΙ. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.

      Διαγραφή
  10. Παιδια δεν νομιζω οτι ο ανωνυμος ειπε κατι κακο ,απλα το ειπε με λαθος τροπο ισως ,και πιστευω οτι ειναι ΟΦΙΤΖΗΣ και σας το λεω επειδη παρακολουθω το μπλογκ απο τοτε που φτιαχτηκε και μπορω να καταλαβω τι γινετε, μπορω επισης να πω οτι εχει ενα δικιο οπως ενα δικιο εχει και ο Κουξουρογιανακης ,δεν μπορουμε να αφησουμε τον ΟΦΙ μας μονο με πιτσιρικια να βολοδερνουν στο τοπικο τρωγοντας 5αρες και 7αρες, αντι καλο θα τους κανουμε κακο και στην ψυχολογια τους και στην σωστη ποδοσφαιρικη τους παιδια και οχι μονο αυτο αλλα και οπαδους θα χασουμε και το πρεστιζ της ομαδας θα καταρακωθει και οχι μονο αυτο θα δωσουμε την ευκαιρια στους "εχθρους μας" να τσιμπισουν παιχτες μας και εκει που αργοπεθαινουν να αναστηθουν , ας ειμαστε λοιπον λιγο εξυπνοι ο ΟΦΙ μπορει να κανει και αθλητισμο και πρωταθλητισμο ,η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει καποιους παιχταραδες για τοπικο θα πλαισιοθουν απο νεαρους ταλαντουχους παιχτες που θα παιρνουν συμμετοχες και ετσι θα γινουν ολα πιο ομαλα και οι νεαροι παιχτες θα παρουν πολλα πραγματα απο τους παλιους και εμπειρους και θα εχουν και την ψυχολογια του νικητη και οχι του ηττημενου ,αλλιως ρε παιδια αμα θελαμε να εχουμε μονο πιτσιρικια ας κρατουσαμε τους νεους ΟΦΙ..
    Αν λοιπον κανουμε τα παραπανω που λεω τα οποια νομιζω ειναι και αυτονοητα τοτε η ομαδα θα λειτουργει τελεια και τα οφελη πολλαπλα , εκτος αν μας αρεσει η πρωτη ομαδα να εχει κακη εικονα και να ξεφτυλιζεται και να μην θελουν οι γονεις να στελνουν τα παιδια στις ακαδημιες μας κι επισης να χασουμε οπαδους και να χαλασουμε το πρεστιζ της ιστορικης ομαδας που λεγεται Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ!!!
    Ελπιζω να συμφωνειτε μαζι μου και να σταματησουμε να τσακωνωμαστε μεταξυ μας αφου το καλο του ΟΦΙ το ξερουμε οσοι αγαπαμε την ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κυριε μπλογκερ υπαρχει πιθανοτητα να εχω στειλει το σχολιο μου 2 φορες παρακαλω εμφανισε καλυτερα την πρωτη φορα ευχαρισστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1) ΤΟ ΑΝ ΒΟΛΟΔΕΡΔΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΣΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΤΡΟΣΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΣΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΑΠΛΑ ΔΙΝΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΕΧΕΙ 4-5 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ.
    2)ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΟΦΙ ΜΟΝΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΝΟΕΙΝΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΠΙΑ ΜΙΞΗ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΕΣΤΙΖ ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΣΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ
    3)ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?
    4) ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    5)ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΘΡΩΠΟΣ , ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΣΥ ΡΙΧΝΕΙΣ 5ΑΡΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑ, ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ?
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΑ , ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥ ΚΣΑΝΑ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειμαι ο φιλος που απαντας. αλλα να σου πω δωσω μερικες απαντησεις.
      Εν μερη εχετε δικιο και οι δυο.
      1)και το μουρινιο να φερεις αν δεν εχεις παιχτες θα εισαι για κλαματα.
      2)Συμφωνουμε απολυτα.
      3)εχει παιχταραδες. σκυβαλο τζελεπη τσαμπανακη ακαμωτακη πεταση μιγγα κ.α.
      5)Συμφωνουμε σε αυτο αλλα η μεγαλη ομαδα ειναι προτυπο οπως και να χει και ειναι καφενειο οι μεγαλη ομαδα τι θεληση θα εχουν να παιξουν σ αυτη.

      Διαγραφή
    2. Εγω ειμαι ο φιλος που απαντας , και δεν καταλαβαινω το υφος που μου απαντας !!
      Υπαρχει κατι απο τα παραπανω που εργαψα τα οποια σε θιγουν ?

      1)οχι δεν ειμαι προπονητης αλλα εχω κανει και γω το περασμα μου στο ποδοσφαιρο και εχω αποκτησει γνωσεις αρκετες και για μεσα απο το γηπεδο και για απ εξω(και δεν εννοω παρασκηνιο..),ετσι λοιπον εχω ενα δικαιωμα να μπορω να λεω καποια πραγματα μιας και ειμαι φιλαθλος του ΟΦΙ και δεν μπορω να τον βλεπω να χανει ακομα κι απο τις Τουρλωτες ρε παιδια..
      2)εδω συμφωνουμε απολυτα κι εγω ειμαι κατα του μισθοφορικου.. μ αρεσουν οι παιχτες που παιζουν να παιζουν για τη φανελα και οχι να ερχονται μονο για το χρημα και να μου κανουν και τους κουμανταδορους..
      3)δεν ειπα οτι παιζει ο ΜΕΣΙ κι ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ειπα οτι εχει παιχταραδες για τοπικο και αυτο δεν μπορει να το αμφισβητισει κανεις, και ο κατω σου ανεφερει πολυ σωστα μερικους απο αυτους (ασχετα αν δυο απο αυτους μισθονονται.. δεν εχει να κανει)
      4)ο ΟΦΙ πρεπει να ειναι ενας και αδιαιρετος αν θελει να προχωρησει , κι ΟΦΙ και οι νΟΦΙ εχουν κερδη απο την κοινη πορεια τους κι εισαι γνωστης του αντικειμενου θα καταλαβεις τι εννοω..
      5)συμφωνω απολυτα και σε αυτο τα παιδια πρεπει να μαθαινουν και τις αξιες τις ζωης ωστε να γινουν σωστοι ανθρωποι στην κοινωνια μας αλλα στον ΟΦΙ οι γονεις τα στελνουν και πληρωνουν για να μαθουν ΚΑΙ ποδοσφαιρο αλλιως θα τα εστελναν σε κατηχητικο, οταν του παιδιου σου η ομαδα τρωει συνεχεια 5αρες τοτε ο γονιος θα το παρει και θα το παει σε αλλη ακαδημια και ετσι σιγα σιγα θα φυγουν ολοι...

      Στα λεω αυτα ως φιλος και ως ενας ανθρωπος που αγαπαει την ομαδα , και δεν θελω να με βλεπεις καχυποπτα...

      Διαγραφή
  13. Παιδιά όπως καταλαβαίνετε εσείς που γράφετε σχόλια και δεν τα βλέπετε δημοσιευμένα , είναι απλά επειδή συνεχίζετε ανώνυμα να κατηγορείτε όποιον σας έρθει ,κλπ κλπ. Αν δεν γουστάρετε κάποιον παίκτη ,κάποιον προπονητή ή κάποιο παράγοντα μη περιμένετε όταν αναφέρεστε δε αυτούς ανώνυμα να ξαναδείτε τα σχόλια σας δημοσιευμένα. Εχω βαρεθεί και να τα διαβάζω και να τα σβήνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951