Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

Ανακοίνωση  με  την  οποία  συγχαίρει  τον  Κισσαμικό  και  την  ΑΕΚατσαμπά   για  την  κατάληψη  των  δύο  πρώτων  θέσεων  , αλλά  και  τον  Ερμή  Ζωνιανών  γιά  την  καλή  αγωνιστική  του  παρουσία, στους  αγώνες  μπαράζ ,   εξέδωσε  η  διοίκηση  του  ΟΦΙ.  Επίσης  ο  αντιπρόεδρος  της  ομάδας  ο  Μιχάλης  ο  Κουκουρογιαννάκης  σε  δηλώσεις  σε  αθλητικό  site  αναφέρει  ότι  εύχεται  να  βγει  αληθινός  ο  πρόεδρος  της  ΕΠΣΡεθύμνου  Κος  Σταράκης  και  να  παραμείνει  ο  όμιλος  της  Κρήτης  κάτι  που θα  σημάνει  την  άνοδο  του  ΟΦΙ  στο  περιφερειακό  πρωτάθλημα.

10 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο ΟΦΙ ΘΑ ΠΑΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες ειπωθηκε σε αθλητικη εκπομπη των Χανιων οτι τελευταιες πληροφοριες λενε οχι στον κρητικο ομιλο.Ξέρει κανείς κατι?Επισης προ ημερων είχα διαβαση οτι η ενωση Β-Γ εθνικης δεν έχει προβλημα στον κρητικο ομιλο και τον αριθμο των ομίλων γενικά αρκεί οι ομαδες που θα ανεβενουν στην γ εθνικη να ειναι 5 η 6.Μηπως συνδεονται αυτα τα δυο?δεν γινεται δηλαδη αυτονομος ομιλος απο κρητη (4 ενωσεις)την ωρα που οι άλλοι ομιλοι θα εχουνν 10+ ενώσεις(αν οι όμιλοι είναι 6) ή 15+ αν γίνουν 4 όμιλοι.(Αν δεν κάνω λαθος οι ενωσεις ολης της χώρας είναι 53)ΑΝ ισχύει αυτο νόμιζω οτι πρέπει να το ανακοινωσουν στις ενωσεις και τις ομάδες και να αποφασίσουν μόνες τους τι θέλουν.
    Α)Αποκλειστικό κρητικό όμιλο με μη εξασφαλισμένη άνοδο του πρωταθλητή(με μπαραζ) ή
    Β)Όμιλο και απο άλλες περιοχές της χώρας με άνοδο του απευθειας του πρωταθλητη
    Μπορεί και να είναι μπουρδες αυτα που γραφω και να μην σχετίζονται αλλα ίσως και να είναι έτσι τα πραγματα και περιμένω τις γνώμες σας και τα σχόλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι ακόμα το σκέφτονται. Ο όμιλος της Κρήτης τους απσχολεί πολύ. Στο periferiako.com έχει ολόκληρη σήμερα για τη Δ Εθνική που τελειώνει έτσι:

      ''...Οσον αφορά στις εξελίξεις του καλοκαιριού, οι άνθρωποι της τριμελούς Επιτροπής θα προσπαθήσουν να έχουν το συντομότερο δυνατό τις συμμετοχές των ομάδων για να προχωρήσουν στον καταρτισμό των ομίλων. Ο Βαγγέλης Τοπολιάτης και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν να έχουν μία πρώτη και αξιόπιστη εικόνα λίγο μετά το τέλος του euro '12, ωστόσο το 'αγκάθι' δεν παύει να είναι ο όμιλος της Κρήτης. Οι Ενώσεις και τα σωματεία του μεγαλύτερου νησιού της χώρας έχουν φτάσει μέχρι τον... Σοφοκλή Πιλάβιο για να εξασφαλίσουν αυτόνομο όμιλο, όμως ο τρόπος που θα γίνει αυτό εφικτό, ακόμη αναζητείται.""

      Διαγραφή
    2. Pantos AN PARAMEINEI O KRHTIKOS OMILOS OS EXEI kai me dedomeno oti h prokyrhjh ths epo leei symplhrosh omadon apo tis parakato kathgories kai oxi sothria ayton pou epesan exoume 8 omades (poa,hrogoto,giouxta,paok,anagennhsh,patoyxa,kissamiko kai aek)kai xreiazomaste alles 8 pou prepei na er8oun apo ta topika dhladh tis omades:ofi,aen,almyro,koraka.zwniana,aggeliana,akrita kai ionia.arketa vato prota8lhma dhladh.

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑΝΑΙ ΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

      Διαγραφή
    4. Οι δικές μου πληροφορίες πάντος λένε ότι ο Κρητικός όμιλος θα μείνει. Δεν τους αρέσει ομως η ιδέα να ανεβούνε οι δευτεραθλητές και ψάχνονται με αυτό. Τους τη χαλάει η προκήρυξη.

      Διαγραφή
  3. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951