Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ.

Την  άλλη  Κυριακή  9  Οκτωβρίου  έχομε  σέντρα. Ξεκινάει  το  πρωτάθλημα  με  τον  ΟΦΙ  να  αρχίζει  με  μιά  δύσκολη  τριάδα  τις  υποχρεώσεις  του. Πρώτη  αγωνιστική  στο  Βουζουνεράκειο  με  την  ΔΟΞΑ ΜΥΘΩΝ , δεύτερη  αγωνιστική  στην  Σητεία  με  την  ΝΙΚΗ  ΣΗΤΕΙΑΣ  και  τρίτη  αγωνιστική  στα  Λακώνια  με  τα  ΛΑΚΩΝΙΑ. Οπως  εύκολα  καταλαβαίνει  κανείς  στις  δύο  πρώτες  αγωνιστικές  ο  ΟΦΙ  έχει  δύο  δύσκολα  ντέρμπυ. Θα  αντιμετωπίσει  δύο  από  τις   τέσσερις-πέντε  καλίτερες  ομάδες  του  φετινού  πρωταθλήματος. Τίποτα  βέβαια  δεν  καθορίζεται  από  τις  δύο  πρώτες  αγωνιστικές , όμως  σε  ένα  πρωτάθλημα  με  λίγες  αγωνιστικές  όπως  του Α Λασιθίου  και  με  ομάδες  δύο  ταχυτήτων , η  οποιαδήποτε  απώλεια  σίγουρα  θα  παίξει  ρόλο. Η  ομάδα  από  ότι  έδειξε  στο  φιλικό  με  την  Αναγέννηση  θα  είναι  πανέτοιμη  στην  πρεμιέρα , και  αγωνιστικά  και  ψυχολογικά , και  νομίζομε  ότι  ένας  καλός  ΟΦΙ  με  το  ρόστερ  που  έχει  δεν  φοβάται  κανένα  αντίπαλο.

11 σχόλια:

  1. http://www.anatolhsport.com/football/menu-foot/a-lasithiou/ofi

    gia na mathainete ta nea tou ofi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΟΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ...ΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΙΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ. ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΑΘΑΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΦΙ. ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΔΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Σταύρο. Εμείς τα είπαμε πρόσφατα στο blog σου. Καλή επιτυχία πάλι στον ΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΟ ΚΑΙ ΟΦΙ
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο 28χρονος Ιεραπετρίτης αμυντικός μίλησε στο anatolhsport.com για την απόφαση αυτή των διοικούντων, την οποία και επικρότησε:
    Πιστεύω ότι η Αναγέννηση έπρεπε να παίξει στο περιφερειακό, γιατί μόνο εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μπάλα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για πολλούς λόγους, όμως ο πιο σημαντικός ήταν, να ξεφύγουν οι ποδοσφαιριστές και κυρίως οι μικροί σε ηλικία από την μιζέρια του τοπικού Λασιθίου. Βλέπουμε πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο και τι γίνεται κάθε φορά που αγωνιζόμαστε. Πολύ σωστά λοιπόν οι διοικούντες δίνουν την ευκαιρία στα πολλά νέα παιδιά να αγωνιστούν σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα όπου εκεί προσπαθείς να παίξεις μπάλα και όχι να «σκοτώσεις» τον άλλο. Πιστεύω ότι οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν τα παιδιά αυτά θα είναι σημαντικές για το μέλλον τους. Θα πάμε χωρίς άγχος για να παίξουμε την μπάλα μας και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Μετά από εκεί, σίγουρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες αξιώσεις την παραμονή μας, αλλά και εάν δεν το πετύχουμε δεν χάλασε και ο κόσμος, άλλωστε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια
    Τι λες ρε χατζάκη θα εχεις την ευκαιρια να παιξεις μπαλα?ποτε επαιξες μπαλα και θα παιξεις και φετος?μονο να διωχνεις εισαι.οσο αφορα τωρα τον να ΄΄σκοτώσεις΄΄τον αντιπαλο σου λεω οτι τις κινητες λεμιτομους τις εχετε εσεις στην ομαδα σας (δεδελετακης ταρταλας)που βαρανε στο ψαχνο οι δολοφονοι.οσο αφορα την μιζερια του τοπικου που λες ρε παιχταρα μην ξεχνας οτι 2 σοβαρα φιλικα που επαιξες δεν τα κερδισες.αλλα τωρα ετοιμασου στον αγιο σε εβγαλε στο 20 τωρα θα σε βγαζει απο το 10.ορε γελια που θα κανουμε φετος!!!α και το αλλο παλι θα παιζεις σε αδειες κερκιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και στο β τοπικο να παιξεις παλι μπαλα δεν θα επαιζες βλακα που θες περιφεριακο για να παιξεις μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΡΙΑΡΕΣ ΑΠΟ 'ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ' ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ.
    ΚΑΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kai stin A ethniki na paikseis pali mizeros tha eisai kakomoiri e kakomoiri!!!!!!!!!!
    xatzaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. amintiko san ton xatzaki dn exei dei pote i ierapetra..kai to na dioxnei dn mporei na kanei kati allo efoson i omada den exei kikloforia kai anagazete na dioxnei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951