Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  1976
ANTIΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  "ANATOΛΗ"

Να λοιπόν που ήρθαν τα πάνω κάτω στην ομάδα της Ιεράπετρας, η διοίκηση της οποίας με μια μακροσκελή ανακοίνωση έκανε γνωστή την παραίτηση όλων των μελών του διοικητικού Συμβουλίου. Οι άνθρωποι της Ιεράπετρας εξηγούν τους λόγους που προχώρησαν σε μια τέτοια απόφαση και αφήνουν την κατάσταση σε μια 4μελη επιτροπή, η οποία θα συνεχίσει θα έχει την ευθύνη της ομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από μια πολύ δύσκολη χρονιά ,μια χρονιά που αν μη τι άλλο θα σηματοδοτούσε μια νέα αρχή με προοπτική και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρο της πόλη μας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση ο πρόεδρος και όλο το Δ.Σ της ομάδας να ανακοινώσει την παραίτησή του.
Η ομάδα πριν ένα χρόνο περίπου , ξεκίνησε με την συνένωση τριών ιστορικών σωματίων ,μια προσπάθεια για να αντιμετωπίσει πρώτα από όλα τα οικονομικά προβλήματα λόγο της κρίσης και έπειτα με την απόκτηση εμπειριών και χημείας να κάνει το βήμα παραπάνω όπως πιστεύουμε ότι αρμόζει και αξίζει στην πόλη μας και στο πλούσιο ταλέντο των αθλητών της.
Η παρότρυνση και η προώθηση στο να γίνει αυτό το εγχείρημα είχε μπροστάρηδες επιφανείς πολίτες ,παλιούς παράγοντες και το δήμο Ιεράπετρας με εκπρόσωπο-συντονιστεί της διαδικασίας τον αντιδήμαρχο κύριο Μαρκόπουλο ( μέχρι και το όνομα μας είχε προτείνει Π.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ) .Ο δήμος συγκεκριμένα μας είχε υποσχεθεί οικονομική βοήθεια ,ανεύρεση ισχυρών χορηγών και διάφορες διευκολύνσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς με πιο σημαντική την μεταφορά της αποστολής στους εκτός έδρας αγώνες. Βέβαια τίποτα από αυτά δεν είδαμε ,ούτε ακόμα τα έξοδα της ομάδας που μας είχε υποσχεθεί ,για την συμμετοχή σε αγώνα μας στην Αθήνα για τα προημιτελικά του κυπέλου ερασιτεχνών, που σχεδόν μας επέβαλε να πάμε για το <<καλό>> της Ιεράπετρας.
Η ομάδα ξεκίνησε με μια εικοσαμελή επιτροπή η οποία θα συντόνιζε και θα είχε την ευθύνη της όλης προσπάθειας επτά προτεινόμενους (όχι εκλεγμένους )από τον ΟΦΙ, έξη (όχι εκλεγμένους )από την ΑΟΑ ,έξη(όχι εκλεγμένους ) από το ΑΣΙ συν τον κύριο Χρυσό για πρόεδρο σαν άτομο ενωτικό κοινής αποδοχής.
Αφού ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος ,διαπιστώσαμε ότι παλεύαμε δυστυχώς μόνοι μας και οι όποιες υποσχέσεις για βοήθεια από αυτούς που μας προέτρεψαν να μπούμε μπροστά και να <<τρέξουμε>> την ένωση δεν ήταν ουσιαστική και από τους περισσότερους μηδαμινή έως ανύπαρκτοι, με αποτέλεσμα η εικοσαμελή επιτροπή να <<σπάσει>> και στο τέλος να μείνουν εννέα με δέκα άτομα, έχοντας την ευθύνη τριών ομάδων.
Φέτος ξεκινώντας την προσπάθεια σχεδιασμού των ομάδων για την νέα αγωνιστική περίοδο , συγκαλώντας γενική συνέλευση, εισπράξαμε μια αδιαφορία ειδικά από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και από τον δήμο που δεν παραβρέθηκε κανείς ούτε για τα μάτια του κόσμου .
Ψάχνουμε να βρούμε τα λάθη τα τόσο τραγικά που έγιναν ώστε να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση, κάνουμε την πιο σκληρή αυτοκριτική ,κοιτάζουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδος ,ψάχνουμε ανέντιμους ανθρώπους ανάμεσα μας και δεν βρίσκουμε ,ποιος είναι ο λόγος λοιπόν κύριοι που είσαστε απών από αυτήν την ομάδα ,την ομάδα της πόλης σας, μήπως θέλατε να ξεφορτώσετε κάτι από επάνω σας ή πλησίαζαν εκλογές;
Βέβαια δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την βοήθεια του απλού κόσμου που όποτε του ζητήσαμε στήριξη την είχαμε και η παρουσία του στους αγώνες ήταν ικανοποιητική, αλλά...
Αυτοί κυρίως οι λόγοι μας αναγκάζουν σήμερα να δηλώσουμε την παραίτησή μας .Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί ,δεν της αρμόζει ο ρόλος του κομπάρσου και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι ,υπερασπίζοντας τους βασικούς λόγους δημιουργίας της ,να κρούσουμε το κώδωνα αφύπνισης σε όσους πραγματικά αγαπάνε το ποδόσφαιρο ώστε να σταθούν κοντά στην ομάδα και να καταλάβουν πόσο σημαντικό ,πρωτοποριακό και φιλόδοξο είναι αυτό το εγχείρημα-βήμα που έκανε η Ιεράπετρα και ο κόσμος της πριν ένα χρόνο. Ένα εγχείρημα-βήμα που δύσκολα θα ξαναγίνει.
Εμείς το καράβι δεν θα το εγκαταλείψουμε ,θα σταθούμε με τον ίδιο και παραπάνω ζήλο δίπλα σε μια νέα αρχή , ακόμα και σαν απλοί στρατιώτες της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Π.Σ.
Έχει συσταθεί τετραμελή επιτροπή από το Δ.Σ της ομάδας αποτελούμενη από τους κύριους Μανόλη Ξομπλαράκη ,Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Μαστοράκη και Στέφανο Βορδώνη για την διευκόλυνση των εξελίξεων.
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ F.C.

36 σχόλια:

  1. Εντελώς ανώνυμα σχόλια stop γιά λίγο. Κουράστηκα να σβήνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνανε δυο συνελεύσεις και δεν πάτησε άνθρωπος και δεν παραιτήθηκε κανένας. Τώρα τι τους έποιασε; Επειδή πήγανε κάποιοι χθες και ζητήσανε τον ΟΦΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα λοιπόν εξηγούνται όλα! Το συμπέρασμα από όλο αυτό το κατεβατό είναι ένα κι ας μην το λένε καθαρά οι παραιτημένοι πια σωτήρες του τοπικού ποδοσφαίρου: Διαλύσαμε τον ΟΦΙ για να κάνουμε μια κρατικοδίαιτη (για την ακρίβεια δημοδίαιτη) ομάδα! Αθέτησε ο Μαρκόπουλος την υπόσχεση να μεταφέρει τσάμπα την ομάδα με το λεωφορείο του δήμου και κατέρρευσε το σύμπαν! Αμ έτσι κάνει τον παράγοντα και η γιαγιά με τη σύνταξη των 300 γιούρο. Ντροπή και κρίμα. Ντροπή για όλους μας και κρίμα για την πόλη αλλά και για κάποιους από τους διοικητικούς που είχαν αγνές προθέσεις. Τουλάχιστον διαλύστε το κι επίσημα το μαγαζάκι κι αφήστε τον ΟΦΙ, το νέο ΟΦΙ, όπως θέλετε πέστε τον, να δημιουργηθεί από τις στάχτες του και να πορευθεί όπως μπορεί μόνος του, με τον κόσμο του, με τα όποια χρήματα μαζέψει χωρίς να περιμένει κρατικές ελεημοσύνες και κυρίως με την αξιοπρέπειά του. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους μεγαλοπαράγοντές μου.
    Υ.Γ. "Επίσημη" ανακοίνωση με 5 ορθογραφικά-συντακτικά λάθη, ούτε ομάδα καφενείου δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι κατανοούμε τις δυσκολιες που αντιμετώπισε το ΔΣ και το οτι πργματικά ο πολύς κόσμος δεν βοήθησε. Ομως τόσο μεγάλη ανακοίνωση και να σου μένει η εντύπωση ότι το ΔΣ δεν έκανε κανένα λάθος; Αυτό δε βοηθάει. Σκληρή αυτοκριτική και κανένα λάθος; Κανένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re sy ti problima exeis ta klamata se epiasan pou paraitithikan,afou den sou kanoun oi anthropoi se xalaei k afto?pio ofi dialysane?o dhmos mono tsampa metafora re stenomyale etaxe symfona me tin anakoinosi?ala toso komplex exeis,pigene esy k opioi theloun k exoun ta @@ tora na analaboun tin omada.ala kokoko.sto n.ofi kanete tous magges pou einai ola tsampe,pigente na ftiaxete ton ofi sto periferiako re kotoules ton n.ofi thelete,lamogia e lamogia.kolisate sto leoforio e ,mono afto diabasate.
    aftoi pou pigan sto symboulio extes k zitisan tous paiktes tou ofi k21 (oxi ton ofi) an exoun @@ na pane na analaboun tin omada tou periferiakou.idou i rodos idou k to pidima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file mano ta tragika lathoi psaxnoun symfona me tin anakoinosi
    Ψάχνουμε να βρούμε τα λάθη τα τόσο τραγικά που έγιναν
    oxi oti den eginan lathoi.to leei xekathara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. E OXI ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aπο την ανακοινωση καταλαβαίνεις γιατι αποτύχανε. Ψαχνουνε τα λάθη τους στην αγωνιστική κατασταση της ομάδας και στο αν ειναι εντιμοι. Το οτι αγνοησανε οτι ολος ο κοσμος ειναι ΟΦΙ και ηθελε για να ρθει στο γηπεδο κατι να θιμιζει ΟΦΙ; Μπα που να το σκεφτουνε; Και καλα οι υπολοιποι. Οι συμβουλοι που ηρθανε απο τον ΟΦΙ; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΛΟΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re kaname to kosmo tsi gerapetro na ksenerwsei me tis malakies tis enwsiakes tohete katalavei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΙ ΕΙΤΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΤΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ψάχνουμε να βρούμε τα λάθη τα τόσο τραγικά που έγιναν ώστε να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση, κάνουμε την πιο σκληρή αυτοκριτική ,κοιτάζουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδος ,ψάχνουμε ανέντιμους ανθρώπους ανάμεσα μας και δεν βρίσκουμε ,ποιος είναι ο λόγος λοιπόν κύριοι που είσαστε απών από αυτήν την ομάδα ,την ομάδα της πόλης σας, μήπως θέλατε να ξεφορτώσετε κάτι από επάνω σας ή πλησίαζαν εκλογές;"

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ; ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ, ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΟΙ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΕΖΕΙ; ΤΟΥ ΜΕΣΗΤΗ; ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to mono sigouro apo aftous pou paretithikan einai oti tha glitosoun apo tsampa eksoda tin epomeni xronia pou tha einai kai dyskoloteri mia kai tha pesoun 9 omades, twra aftoi pou emeinan tha paroun apo oti fainete to oikonomiko varos alla kai treksimo twn ypothesewn tis omadas, alla kai gia tous 2 symvoulous pou exoun apomeinei ston ofi exoun tin istoriki efkairia na deiksoun oti einai pragmatikoi ofitzides kai oti tha paramerisoun to egw tous gia tin omada!!!!

    efxomai kali fwtisi se olous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. RE ANTIKEIMENIKE EXEIS SALTAREI?
    ELEGES KOTOULES KAPOIOUS EPEIDH DEN PHGENAN NA ZHTHSOUN TON OFI.
    TORA POY TON ZHTHSAN TOYS LES KOTOYLES EPEIDH DEN ZHTANE THN IFC?
    TI EISAI SY RE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κριμα. Κριμα. Κριμα. Εγω ουτε ΟΦΙ ειμαι ουτε ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ. Γεραπετρίτης ειμαι που ηθελα παντα να χαμε μια ομάδα. Και ολο το χρονο χαιρομουνα απο τη μια που εγινε κια απο την αλλη εβλεπα οτι το πραγμα θα σκαλωσει. Και πως να μη σκαλωσει οταν ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ σηκωνουν πανο , κανουν ανταρτικο , φορουν οποια φανελα θελουν και η διοικηση απλα κοιταζει. Βρεστα μαζι τους η τιμωρησε τους. Ενα απο τα δυο. Το να κοιταζεις μονο ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. Αυτο κανατε. Γιαυτο φθασαμε εδω. Τα τραγικα λαθη αυτα ήτανε. Και ητανε ΟΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 'κάνουμε την πιο σκληρή αυτοκριτική'μάλλον δεν την κάνατε καλά.Παρατήσατε τις άλλες δύο ομάδες στο έλεος του Θεού να βολοδέρνουν χωρίς καμία βοήθεια,να διαλύονται και'σείς σφυρίζατε αδιάφορα.
    'κοιτάζουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδος'απλά τραγική μηδέν ποδόσφαιρο.Και ο μεγαλύτερος λόγος ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. BΡΗΚΑΜΕ 10 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά οι ανθρώποι παραιτηθήκανε. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Λαθη ξελάθη , τώρα τι κάνομε. Υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ιεράπετρα η μόνο κουβέντα; Απο αυτούς που κάνουν κριτική θέλει να προσφέρει κανείις; Η όλοι περιμένομενε να δούμε άν θα υπαρχουν οι επόμενοι να αρχίσομε πάλι να τα χώνομε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. esy pou eisai gerapetritis kai itheles na exeis mia omada panta i idea den exeis apo to podosfairo tis polis i den se symferoun ta gegonota, kai sou eksigw se periptwsi pou isxyei to prwto , loipon katarxin den yparxei mia omada stin ierapetra to xoume ksanapei kai pote den tha yparksei giati etsi einai i fysi i zwi ,afti ti stigmi pou milame yparxoun oi eksis omades
    ofi k21
    anagennisi fc
    asi k18
    doksa mythwn
    n ofi
    katsyfiani
    thyela
    kai to megalo mpamme tis efxes tou symvouliou sas...
    ae anagennisi
    kai o ofi 1970 pou legete oti tha einai o neos ofi ...
    gia poia mia omada mou milate loipon gia na ginei mia omada prepei na dialysoun oles, kai afto einai adynaton giati titha ginoun tosoi podosfairistes pou agwnizontai, kaloi kai kakoi, min paizete eseis epeidi emeis tha sas epivaloume na ypostirizete mia klika...
    kai skefteite oti erxete mia megali fournia paixtwn pou einai etoimoi na mpoun sta prwtathlimata mas....

    otan milate skefteste prwta....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H POLI MALAKAS EISAI H POLI ASXETOS !!!!
    POY TIS BRIKES
    ANAGENNHSH F.C ?
    K21 ??
    ASI K18?
    A S X E T E !!!!MHN XANAGRAPSIS MALAKIES
    MATHE PROTA KAI META GRAFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://ierapetra-football.blogspot.com/2011/07/blog-post_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΙ 4 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Μ@@@@@Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ. ΚΑΛΑ ΠΑΣ. ΟΠΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ; ΜΠΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΕΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΗΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΟΦΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΠΟ athleticradio.gr

    Συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας Γ.Χρυσό και στον τεχνικό της ομάδας Ν.Δεδελετάκη θα γίνει σήμερα το βράδυ.
    Ο τεχνικός του συλλόγου της Ιεράπετρας F.C. θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Χρυσό όπου και ο Νίκος Δεδελετάκης περιμένει να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του συλλόγου.
    Ο πρόεδρος της ομάδας αναμένεται να ζητήσει από τον προπονητή των "νερατζούρι" να κάνει λίγο ακόμα υπομονή καθώς όπως διαρρέει από το περιβάλλον του συλλόγου, ο πρόεδρος της ομάδας έχει κάνει κρούση προς υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος ζήτησε κάποιες μέρες προθεσμία ώστε να αποφασίσει αν θα εμπλακεί με την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. TI PROERDOS LEEI RE PAIDIA? EXOYNE PARETH8EI H OXI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. «όπως διαρρέει από το περιβάλλον του συλλόγου, ο πρόεδρος της ομάδας έχει κάνει κρούση προς υποψήφιο επενδυτή». Να υποθέσουμε λοιπόν ότι ο παραιτημένος πρόεδρος συζητά μυστικά με υποψήφιο «επενδυτή» που βλέπει στον FC Ierapetra την επενδυτική ευκαιρία της ζωής του. Υποθέτω ότι τη στιγμή που μιλάμε οι λογιστές του «επενδυτή» ξεσκονίζουν τα βιβλία του FC Ierapetra για να κλείσει κι επίσημα το deal. To επόμενο βήμα προφανώς θα είναι να δώσει «ο προπονητής της ένωσης» λίστα με 15-20 μεταγραφές, τις απολύτως απαραίτητες δηλαδή, για να γίνει ανταγωνιστική η ομάδα και το μεθεπόμενο να κλειστεί προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό για προετοιμασία. Να μου το θυμηθείτε ότι η δουλειά θα χαλάσει την τελευταία στιγμή, επειδή ο Μαρκόπουλος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το λεωφορείο του Δήμου για τη μεταφορά της ομάδας στο αεροδρόμιο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. AFISE TON MARKOPOULO NA APOLOGITHI MONOS TOY.
    KATA TA ALLA TIS IRONIES GIA TO SPITI SOY!!!
    ME ANONIMIES OLA EFKOLA!!!!LAMOGIAKIA
    KAI EGO SAN ANONIMOS KALOS MALAKAS EIMAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. EAN BROYNE LEFTA THA KSANAMAZEYTOYNE OLOI SAN MILOYNIA KAI THA THA KANOYN TOYS MEGALOPARAGONTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. afou to katalaves megale oti eisai malakas pali kala!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951