Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

DEAL TETOIA EΠOXH; ΟΨΟΜΕΘΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ  ΣΤΡΑΤΗΣ
Στην  ''ΑΝΑΤΟΛΗ"  διαβάζομε  πριν  πέντε  μέρες  ότι  παραιτήθηκε σύσσωμο  το Δ.Σ. της  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC  , λόγω  ανυπέρβλητων  δυσκολιών  και  αδιαφορίας  του  κόσμου , στην ''ΑΝΑΤΟΛΗ" διαβάζομε  σήμερα   ότι  η  4μελής  επιτροπή  που  ανέλαβε  να  διευθετήσει  τις  όποιες  εξελίξεις  είναι  στο  παραπέντε  μιας  μεγάλης  συμφωνίας  που θα  λύσει  το  οικονομικό  πρόβλημα  της  ομάδας. Μπερδευτήκαμε  για  να  είμαστε  ειλικρινείς , και  περιμένομε ...
Η  είδηση  όπως  δημοσιεύτηκε  στην  ''ΑΝΑΤΟΛΗ"  :

Σε μια πολύ σημαντική επιχειρηματική κίνηση θέλουν να προχωρήσουν οι υπεύθυνοι της 4μελης επιτροπής, η οποία εάν ευδοκιμήσει τότε θα αλλάξουν εντελώς τα οικονομικά δεδομένα της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, άνθρωποι της ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με τον γνωστό επιχειρηματία κ. Ελευθερίου  Στρατή, ο οποίος είναι υπεύθυνος πολλών τουριστικών μονάδων και Ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα. Ο κ. Στρατής είχε διατελέσει πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου ομάδα περιφερειακού, ενώ πριν από 4 χρόνια είχε συνδεθεί έντονα το όνομα του με τον Απόλλων Αθηνών, όντας υποψήφιος να αναλάβει την διοίκηση της «Ελαφριάς Ταξιαρχίας».
Η επαφή της διοίκησης με τον γνωστό επιχειρηματία έχει γίνει και όπως μάθαμε από την επιτροπή της Ιεράπετρας ο κ. Στρατής ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ομάδα ενεργά και να την βοηθήσει οικονομικά. Βέβαια ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις όμως η θετική διάθεση του επιχειρηματία και η αισιοδοξία των «νερατζούρι» μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το «deal» είναι πολύ πιθανό να γίνει.

51 σχόλια:

  1. καταλαβαμε θα ερθει παλι ενας θα ταζει και μετα θα τρεχουν τα παιδια που εμειναν στο συμβουλιο, παιδια καντε την πριν βουλιαξετε μαζι με το καραβι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . ΑΝ ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΟΦΙ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΗ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw pai tin kovw moufa ti douleia, ta xronika perithoria stenevoun kai afti tous i kathisterisi tha katastrepsi olosxeros to podosfairo stin ierapetra, dwste ton ofi pisw kai ferte ton abramovits...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TORA SAS ARESEI NA SPROXNEI ENAS KAI ESEIS NA TO PAIZETE SOTIRES EEEEEE?VRE EISTE KATI LAMOGIA ESEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC!!!!
    ΧΛΩΜΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ , ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aφήστε ρε να δούμε τι θα γίνει. Μπορεί αυτός να χει συμφεροντα στη περιοχη και να θέλει να γινει γνωστος. Γιατι για τη ψυχη της μανας του κανεις δε βαζει λεφτά σε ομάδα και σε πόλη που δεν εχει ξαναπαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξερω αν εχει συμφεροντα αλλα εδω ευδοκιμουν τα θερμοκηπια , με τα τουριστικα τα οποια ασχολειτε οπως λεει και πανω δεν πιστευω οτι θα επενδυε σε μια πολη οπως την Ιεραπετρα , απο την στιγμη που ειμαστε πολυ χαμηλα σε σχεση με πολλους προορισμους στην Ελλαδα , γι αυτο εμενα η δουλεια μου βρωμαει λιγο, ελπιζω να μην ειναι λογια του αερα παντως γιατι ηδη ο προγραμματισμος εν οψη νεας χρονιας εχει καθυστερησει και οπου να ναι λογικα αρχιζει η προετοιμασια σε ενα πρωταθλημα που πεφτουν 9 ομαδες οποτε τα πραγματα ειναι σε μια κλωστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. RE MAGES ESIS EDO OLOI ISASTE OFI. GIATI DEN ASXOLISTE ME TON OFI PARA MONAXA ME THN IFC?
    IDIOKTITI TOU BLOG GRAPSE KATI GIA PARTI SOU H GIA TIN OMADA SOU KAI MIN ASXOLISTE ME THN IERAPETRA AFOU DEN THN GOUSTARETE. OI MASKES SAS EXOUN BGEI PLEON. TO AN THELETE TO KALO TIS IERAPETRAS AFOU ESIS DEN MPORITE H DEN THELETE NA PROSFERETE ASTO SE ALOUS.
    KALA MPANIA KAI KALES DIAKOPES SE OLOUS SAS. KAKI RATSA RE POUSTI MOU POU EISTE!!! PA PA PA
    APO TORA SAS TO LEO: THA FATE TA MOUTRA SAS SE LIGO ERXETE H EKPLIXI GIA SAS!!!LIGO YPOMONI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ta anwnyme sxolia file mporoun na ta doun polloi ki oxi mono o deixiristis gi afto min pairneis poly aera giati akougete oti sas psaxnoun na sas vroun .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΦΙ; ΓΑΙΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ BLOG; ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΗΣΑΣΤΑΝ 20 ΜΕΙΝΑΤΕ 10 ΤΩΡΑ 4 ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ. ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ. ΚΑΚΗ ΡΑΤΣΑ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. giafto re de sas xonevoume ...den prokete pote na katalavete ti einai na kilaei sto aima sou mayro aima.ki ama de sou aresei min xanampeis edw.koitate re se poious empisteftikame to podosfairo tis ierapetras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοίτα ρε κάτι τύπους. Δεν μπορουν να κάνουν μια συνέλευση , παραιτούνται γιατι είναι ανήμποροι και τώρα καμαρώνουν επειδή βρήκανε κάποιον που δε τον εχουνε ξανακουσει στη ζωη τους , που δε ξερει που πέφτει η Ιεράπετρα και κουβεντιάζουν. ΝΑΙ ΡΕ ΟΛΟΙ ΟΦΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δωστε την ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ πισω και τις εκπληξεις βαλτε τις εκει που ξερετε... ουστ παλιορατσα κιολας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε ανώνυμε δεν θα μου πεις εσύ τι θα γράφω στο blog. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να μπαίνεις εδώ μέσα. Και αμφιβάλω αν εσύ έχεις προσφέρει πιό πολύ από πολλούς από αυτούς που κατηγορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΙ ΡΕ ΟΦΙ ΗΜΑΣΤΕ. ΔΟΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο καινουργιος προεδρος θα φερει και καινουργιο προπονητη αλλα και παιχτες που θα κανουν τη διαφορα, το ιδιο εκανε με την αο μυκονου θα δειτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η IFC ΟΜΑΔΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. esi vre noumero pou empenes toso kairo kai tin mia to ena sou murize to allo sou vromouse tora ta vazeis me ton giatro pou toses fores exei grapsei gia tin ierapetra ta kalitera kai pano apo ola tin alithia den ntrepese mpastardofara ki olas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ,ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ??
    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ,Η ΕΦΟΡΙΑ,ΤΟ ΙΚΑ,Η ΤΡΑΠΕΖΑ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ????
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ.
    ΕΓΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ(του ΦΡΑΓΚΙΟΥ)
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΚΩΛΟΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΦΙ.
    ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ , ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛΟΣ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ. ΜΕΙΝΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΦΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπα , μπα τι βλέπω. Επενδυτής μεγάλος και τρανός; Αφού αρχίζετε σιγά σιγά να ακολουθείτε συνταγές ΟΦΙ , γιατί δεν την βγάζετε και την ομάδα ΟΦΙ να ησυχάσετε; Που να κάθεστε τώρα να εξηγείτε στον μεγαλοεπενδυτή ότι η IFC προέρχεται και από τον ΟΦΙ αλλά κάποιοι μ@@@@@ες γουστάρουν ακόμα τον ΟΦΙ , και κάνουν μ@@@@@ς , κλπ κλπ. Μπέρδεμα. Και που να καταλάβει και ο άνθρωπος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MAKAΡΙ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. se ligo ksekinaei h mpartsa file kane ligo ypomoni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΣΕΤΕ ΠΙΣΩ; ΓΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ IFC ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΟΦΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ; Η ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. φιλε αντε γεια , ετσι ειναι δεν ρωτησανε κανενα ουτε παλαιμαχους ουτε φιλαθλους , αποφασισανε μονοι τους να διαλυσουν τον οφι , ζητησαμε καποιοι ψηφοφορια και δεν το δεχτηκαν ολα ηταν κανονισμενα στη γ.σ. του οφι περσι, εκβιασαν και εκμεταλλευτηκαν την οικ . κατασταση που επικρατουσε και πετηχαν το σκοπο τους που δεν ηταν αλλος απο τη διαλυση του οφι αλλα και του γεραπετριτικου ποδοσφαιρου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ------------------ΠΡΟΤΑΣΗ---------------
    Η ΙΕΡ. F.C. ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ.Σ. ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ο.Φ.Ι. ΚΑΙ Α.Σ.Ι. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ? ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΟΜΩΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

    Υ.Γ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νομίζω ότι εδώ που φθάσαμε , αυτοι οι 4 που μείνανε κινδυνεύουν να κατηγορηθούν άδικα αν όλα διαλύσουν. Οι 2 από αυτούς είναι του ΟΦΙ. Αν και από οτι μαθαίνω δεν θέλουν να ακούνε για ΟΦΙ πιά , αφού η IFC δεν μπορεί ούτε συνέλευση να κάνει , ή πρέπει να δώσουν τον ΟΦΙ πίσω σε αυτούς που τον θέλουν η να κάνουν αυτοί συνέλευση του ΟΦΙ. Και εκεί αν μαζευτούν τριπλάσιοι από ότι στην IFC το πράγμα θα μιλήσει μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. na kai kati swsto poy eipe kapoios anonimos..mbravo file kali protasi , takoute petro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. to swstotero einai ayto.kante geniki sinelefsi .etsi ki alios prepei na ginei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kapoioi nomizan oti sygxwneyontas tis omades kai tous paixtes tis ierapetras oloi tha akolouthousan mia omada , opws apodeixteike omws kai sto parelthon pou egine i enwsi tou diagora me ti thyela den ginotan afto, afou ligo meta idrithike i anagennisi i, i ligia kai paei legontas , afti ti stigmi ksanadialisame tin omada pou ftiaxtike apo tis palioteres omades tou gerapetritikou podosfairou to istoriko ofi ierapetras tin omada tis palias gerapetros, tin omada tis polis mas, gia na ftiaksoume pali mia kainouria omada pou tou xronou tha agwnizete sto topiko , ki ola afta me tous perissoterous filathlous (kirios tou ofi) na antidroun para tin paraplirwfwrisi kai ta megala logia peri g ethnikis kai megalis mpalas, ola gia na eksipiretisoun oi ligoi ta symferonta tous ...
    ta apotelesmata mexri stigmis dikaionoun tous gnisious filathlous tou ofi alla to kako einai oti exoun argisei na ksypnisoun oi ypolipoi kai na doun ti pragmatika symvainei....


    ofara mia zwi!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. san ti ns ginei re file?pali 10 metagrfes xreiazete h omada pali leuta tha dosoun kai kapia stigmi tha figei kai autos kai tha exoume mi apo ta idia apla tha paroun mia paratasi zois gia ligo den vlepete oti o kosmos tis ierapetras then enthiaferete pia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. οι μερες περνουνε και τα περιθωρια στενευουνε , δωστε μας την ομαδα μας πισω πριν διαλυσει το γεραπετριτικο ποδοσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρε παιδια ποιος ειναι ο αρμοδιος για να συγκαλεσει τη γενικη συνελευση του οφι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΦΕΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ Ο ΣΑΚΑΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΙ ΠΑΡΕΤΗΜΕΝΟΙ ΞΕΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝΕ Η ΑΚΟΜΗ; ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΞΕΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΧΩΣΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΑΝΑΤΟΛΗonline

    ....Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην Ιεράπετρα σήμερα, με τα δεδομένα που είχαμε και ήθελαν την ομάδα, να βρίσκεται μια ανάσα από την διάλυση, να διαψεύδονται οριστικά. Μάλιστα θα γίνουν κινήσεις άμεσα για να ενισχυθεί το ρόστερ σε όλες τις γραμμές, έτσι ώστε του χρόνου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε λίγες ώρες με τον προπονητή των «νερατζούρι» Νίκο Δεδελετάκη να είχε συνάντηση με τους παράγοντες της Ιεράπετρας και τον Γιώργο Χρυσό. Η κουβέντα δεν διήρκησε πάνω από μερικά λεπτά και οι δύο πλευρές συμφώνησαν, στο ότι τη νέα αγωνιστική χρονιά, το σωματεία πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω. Αφού παρατέθηκαν όλες οι απόψεις και δόθηκαν οι εγγυήσεις ότι θα ισχυροποιηθεί η ομάδα αγωνιστικά, έχοντας σαν στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, ο έμπειρος τεχνικός έδωσε την έκθεση του, με τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του και η διοίκηση του υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό για να καλύψει τις προσδοκίες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιατί ρε μάγκες του ΔΣ κάνετε τα εύκολα δύσκολα; Μία απόφαση είναι. Και καινούριος κόσμος θα μπει στο ΔΣ και οι φίλαθλοι θα γουστάρουν και θα ζεσταθούν και βοήθειες θα βρείτε. Τι τα θέλετε τα σουρτα-φέρτα; ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΟΦΙ. Ολα τα υπόλοιπα σας βραζουν στο ζουμι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αλλάζει ο χάρτης της Δ΄ Εθνικής
    Την Παρασκευή (15/7) αναμένεται να είναι έτοιμη η προκήρυξη της Δ’ Εθνικής και θα αποσταλεί στις Ενώσεις και τους συλλόγους το αργότερο ως τη Δευτέρα.

    Στο ΔΣ της ΕΠΟ την Τετάρτη αποφασίστηκε να αποσταλεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος πριν από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, η οποία έχει οριστεί για τις 22/7. Ωστόσο, λαμβάνονται ως δεδομένες οι αλλαγές την κατηγορία που περιλαμβάνονται στην πρόταση της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, η οποία πρέπει να ψηφιστεί από τη ΓΣ.

    Στα κύρια σημεία της η προκήρυξη θα περιλαμβάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την περσινή. Αρχικά, ο αριθμός των μικρών που κάθε ομάδα θα υποχρεούται να έχει στην ενδεκάδα μειώθηκε από τέσσερις σε τρεις, αν και η πρόταση της Επιτροπής της Δ’ Εθνικής ήταν να γίνει δύο. Αυτό όμως το θέμα ίσως αλλάξει στη Γενική Συνέλευση.

    Από εκεί και πέρα, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για τα σωματεία λήγει στις 5 Αυγούστου και βάσει αυτών θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων, που ενδέχεται να έχει κάποιες διαφοροποιήσεις, ανάλογα με τις ομάδες που δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

    Επειδή ο στόχος είναι την περίοδο 2012-13, οι όμιλοι της Δ’ Εθνικής να μειωθούν σε έξι των 16 ομάδων, οι ομάδες που θα υποβιβάζονται θα είναι αρκετές, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν την προσεχή χρονιά θα ανέβουν στη Football League 2 και όλοι οι πρωταθλητές των ομίλων. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, όπου θα τεθεί προς ψήφιση στο σχέδιο για αναδιάρθρωση.

    Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 25/9, ή στις 18/9. Αυτό θα καθοριστεί στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Δ’ Εθνικής την Παρασκευή, καθώς θα πρέπει να ρυθμιστούν οι ημερομηνίες και να ληφθούν υπόψη τυχόν αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

    Πάντως, αποφασίστηκε πως από την προσεχή περίοδο, οι πρωταθλητές των Ενώσεων, θα συμμετέχουν σε ομίλους των τεσσάρων ομάδων, από τους οποίους θα ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι. Δηλαδή από τους 56 πρωταθλητές, οι 28 θα παίρνουν το εισιτήριο για τη Δ’ Εθνική, μέσω αυτού του μίνι πρωταθλήματος που θα διοργανώνεται σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν στην προκήρυξη.


    apo to bolg tis ierapetras fc....

    ta symperasmata dika sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. O ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΗΡΘΕ; ΤΟΝ ΟΦΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. file perimenoume to mana apo ton ourano, to hrima diladi gia na proskinisoume oloi , to megalo ependiti, poion ofi les twra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» προσπαθούν να πραγματοποιήσουν οι διοικούντες της Ιεράπετρας, έτσι ώστε να ζεστάνουν τον κόσμο τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πριν από λίγο λοιπόν έλαβε χώρα μια διερευνητική προσέγγιση της διοίκησης, με τον γνωστό σε όλους μας από την θητεία του στον Εργοτέλη Παναγιώτη Κορδονούρη. Η επαφή που έγινε με τον 37χρονο αμυντικό ήταν καθαρά για να διαπιστώσουν οι «νερατζούρι» τις προθέσεις του έμπειρου στόπερ, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΟ Χανιά και τον Ρούβα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας η πρόθεση του Παναγιώτη Κορδονούρη είναι να μείνει στην Κρήτη και εάν δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις με Ρούβα και Χανιά η πρώτη του επιλογή από το περιφερειακό θα είναι η Ιεράπετρα.

    EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. paidia na kanw ena rezoume gia na katalavoun oloi ti akrivws yparxei mipws kai vgaloume ki emeis akri..
    i ierapetra fc den exei lefta , den exei mono 4 symvoulous ,peftoun 9 omades kai paei gia kordonouri an den ton parei o rouvas i ta xania, mporei kaneis na mas eksigisei ti sta alitheia yparxei?
    poly koufa mou fainounte ola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΑΡΑ-ΚΟΝΔΟΝΟΥΡΗΣ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΦΙ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΟΦΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ , ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ , ΠΑΡΑ ΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αφήσανε τα νεαρά παιδιά Γκίνη και Χατζηανδρέου απλήρωτους και φύγανε και τώρα κουβεντιάζουν με τον 35χρονο Κορδονούρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕGO FILE ANONYME POY EGRAPSES STIS 5.32 DEN PERIMENO KANENA MANA APO TON OYRANO. MONO TON OFI 8ELO NA KSANADO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΡΓΚΟΒΙΤΣ ΕΣΥ ΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΙ. ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΜΙΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ
    ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ
    ΟΦΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. AGAPITA MOU PAIDIA TORA POU THA DIALISEI TO GERAPETRITIKO PODOSFAIRO THA PARETE KAI SEIS TON OFI SAS.MHN ANXONESTE,IREMISTE LIGAKI.SE LIGES MERES THA YPARXOUN NEA.THA TRABIXEI XANA O KATHENAS TO DROMO TOY.ESEIS LOIPON THA PALEPSETE KI THA AGONIZESTE GIA TON OFI SAS KAI KALA THA KANETE.KAI MPRABO SAS POU TON YPOSTIRIZETE ME TOSO THERMI KAI PATHOS.OTAN OMOS H OMADA XREIASTEI NA ANEBEI ENA SKALOPATI KAI ISOS KATIGORIA MHN ARXISETE NA POLEMATE THN OMADARA SAS,TON OFI SAS,EPIDI DEN THA SAS XREIAZONTE.THA ANAZITISOYN PEKTES KALOYS POU THA MPOROUN NA STATHOYN STO YPSOS TON PERISTASEON,DIOTI ESEIS DEN KANETE,DEN MPOREITE.H ANTHROPOI LIPON THS EKASTOTE DIIKISIS THA SAS KANOUN PERA,APOLITOS FISIOLOGIKO.MHN ARXISETE LOIPON TORA AYTOI POU AGAPATE TON OFI SA TRELOI KAI FONAZETE GIA AYTON SA PALABOI,NA TON POLEMATE,EPIDI DEN PEZETE.KAI FONAZETE PALI ANAFENISI.EEEEE PEDIA MOU.OREA ISTORIA E!RE PEDIA OLOI EINAI PIA GIA TO SYMFERON TOUS,DEN YPARXOUN IROES.OSOI FONAZETE TORA,PATATE STO PTOMA TOY OFI KAI TIS ADINAMIES TOY,MOLIS GINEI PALI ISXIROS KAI DINATOS KAI SAS KANOUN PERA THA KRAZETE KAI THA ALLAXETE PALI OMADA.APLA EINAI TA PRAGMATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. http://www.nichesites360.com/noddy/video/-oP4B2Wx6kQ&feature=youtube_gdata_player

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951