Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

AΡΧΕΙΟ ΟΦΙ. Η ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Κ. ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ.


ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ - “Εμεινα στην Ιεράπετρα για τον κόσμο του ΟΦΙ”
"Στην μεταγραφική περίοδο είναι “νόμος” ότι αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορεί να θεωρείται “τελειωμένη” οποιαδήποτε μετακίνηση. Ετσι και στην περίπτωση του Κώστα Σεμερτζίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ έκανε σαν “τρελός” να φύγει από την Ιεράπετρα και να πάει στον ΠΟΑ, ενώ ξεπεράστηκε και το πιο δύσκολο... εμπόδιο με την συναίνεση του κ. Ανατολιωτάκη παρά τις αρχικές του έντονες αντιρρήσεις, αλλά και πάλι η δεδομένη για πολλούς μεταγραφή “ναυάγησε”.
“Την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση γιατί πιέστηκα από τις καταστάσεις”, τόνισε χθες στην “Π” για το θέμα ο Σεμερτζίδης και συμπλήρωσε: “Ηθελα να παίξω στον ΠΟΑ που πρωταγωνιστεί, είναι σοβαρή ομάδα και όλα είναι στην εντέλεια αλλά μετά τη νίκη επί του Κορωπίου αποφάσισα να μείνω στον ΟΦΙ. Το έκανα για μένα αλλά και για τον κόσμο της Ιεράπετρας”. Ετσι γράφτηκε ο επίλογος μιας... μεταγραφής που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. "

Τον  Κώστα  τον  Σεμερτζίδη  όλοι  τον  θυμόμαστε. Από  τους  μεγάλους  πρωταγωνιστές  του  ΟΦΙ , και  την  ''μεγάλη  περίοδο''  2005-2006   του  πρωταθλητισμού , αλλά  και  την  περίοδο  2006-2007  της  Γ  Εθνικής. Ηταν  μάλλον  το  πιό  αγαπημένο  παιδί  της  κερκίδας. Μιά  άγνωστη  πτυχή  της  καριέρας  του  στον  ΟΦΙ , ήταν  αυτή  που  περιγράφει  πιό  πάνω  η  Ηρακλειώτικη  εφημερίδα ''ΠΑΤΡΙΣ"  όταν  τον  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ  ΤΟΥ  2007 , τον  ήθελε  διακαώς  ο  ΠΟΑ  που  τότε  διεκδικούσε  άνοδο  στη  Β  Εθνική , όμως  τον  κράτησε  στην  Ιεράπετρα  η  αγάπη  του  κόσμου. Στη  δεξιά  στήλη  , εκεί  όπου  είναι  τα  video  των  αγώνων  ΟΦΙ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μπορείτε  να  τον  δείτε  να  σκοράρει  επί  του  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ  δύο  φορές  στην  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και  μία  φορά  στο  ΑΓΡΙΝΙΟ.


23 σχόλια:

  1. A RE KOSTAKI.

    APO ANATOLH.

    Διστακτικός παρουσιάζεται ο επιχειρηματίας κ. Στρατής Ελευθερίου, στο ενδεχόμενο να μπει και να αναμειχθεί με τα κοινά της Ιεράπετρας F.C., καθώς το μεγάλο του πρόβλημα είναι η απόσταση και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν θα μπορεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η γεωγραφική θέση της Ιεράπετρας είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για τον επιχειρηματία από την Μύκονο, ο οποίος πολύ δύσκολα θα μπορεί να δίνει το παρών και να συμμετέχει ενεργά στην λειτουργία της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι αγαπάει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, καθώς είχε τεράστια επαφή από μικρός, όντας ποδοσφαιριστής και μάλιστα σε επαγγελματικά επίπεδο, αλλά και μεταγενέστερα σαν πρόεδρος.

    Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Ελευθερίου, μας ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται σε επαφή με την διοίκηση και συζητάει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να προδικάζει κάτι. Οι πιθανότητες συνεργασίας του γνωστού επιχειρηματία βάση και της τοποθέτηση τους σε εμάς είναι μοιρασμένες και από ότι φαίνεται θα έχουμε οριστικό αποτέλεσμα την Κυριακή. Μέχρι τότε θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι της Ιεράπετρας να κάνουν υπομονή, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας μπορεί να παρουσιάστηκε διστακτικός, όμως μας έδειξε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της συνεργασίας με την Λασιθιώτικη ομάδα παρά το αρνητικό δεδομένο της απόστασης, κάτι που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κωστακι προσφερε πολλα στα 2 χρονια πηρε πολλα κι εδωσε πολλα στο ποδοσφαιρο της ιεραπετρας και ειναι κι αυτος ενας κρικος τις ιστοριας του οφι και εχει καθε δικαιωμα κι αυτος να φωναζει οφαρα μια ζωη!!!

    να σαι καλα ρε κωστακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Σεμερτζίδης όπως και αρκετοί από τη μεγάλη ομάδα του ΟΦΙ της διετίας 2006-7 συνεχίζουν και κάνουν σπουδαία καριέρα σε επαγγελματικά πρωταθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια τι θα γινει με το ποδοσφαιρο της ιεραπετρας , δεν κουνιετε φυλλο , τι θα γινει παλι φετος, εχουν τη δυνατοτητα στην fc να συντηρησουν 3 ομαδες, θα δωσει απαντησεις καποιος?
    τα περιθωρια εχουν στενεψει αρκετα καντε κατι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙFC ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΕΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ή ΤΙ ΘΕΣ ΝΑΓΙΝΕΙ ΚΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δε ζητησα απο σενα να κανεις κατι οποτε μεινε εκει στην ανωνυμια σου οπως κι εγω και μην πεταγεσαι εκει που δεν σε σπερνουν, το ερωτημα αφορα μονο αυτους που εχουν τη "δυναμη"......
    και πες αν ξερεις ποια ειναι η λογικη του προεδρου και πως θα βγουμε απο το αδιεξοδο , περιμενω απαντηση εστω ανωνυμα κανενα προβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να κανω και γω σαν ανωνυμος μια ερωτηση .
    μπορει ο ντεμης να φωναζει αθλετικο μια ζωη?
    μπορει ο νομπλιας να φωναζει ΠΑΟ μια ζωη? και αλλοι παιχτες που εχουν φαει την καριερα τους σε αλλες ομαδες? μα βεβαια οχι!!! τουλαχιστον εκεινοι που εχουν λογικη.
    Τωρα κατι πετροβολιμενοι που λενε οτι ο κωστας μπορει να λεει οφαρα μια ζωη ειναι μαλακιες χοντρες για ρωτηστε τον σεμερτζηδη να δουμε τι θα σας πει. Το παλικαρι που ειναι λογικο θα πει οτι εχει τον οφι στην καρδια του και οτι τον αγαπαει αλλα δεν διατυμπανιζει οφαρα μια ζωη και μαλακιες σαν το ψωνιο τον Μ.Α. Τι θα λενε μετα οι αλλες ομαδες τα χρονια που ηταν εκει?.
    αν αγαπας μια ομαδα δειχτο με πραξεις και οχι λογια αλλιως ΜΟΥΓΓΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΩΝΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΦΙΛΕ. Ο Μ.Α. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΝΕΙ. ΑΓΑΠΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ; ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΥ , ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O καθένας φωνάζει ότι είναι μια ζωή την ομάδα που αισθάνεται ρε φίλε. Κουμάντο στο τι αισθάνεται ο καθένας θα κάνεις; Τι κόλπα είναι πάλι αυτά; Με το ζόρι να μην αισθάνεται κάποιος μια ζωή ΟΦΙ; Ρε κάτι νταλκάδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ SITE:

    Πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου και αποτυπώνονται πλήρως στην ατάκα του προέδρου της κ. Κώστα Παπαδάκη, «Προσπαθούμε, αλλά δεν μπορούμε να αναστήσουμε ένα νεκρό!», δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΕ Ρεθύμνου, ο οποίος βρήκε τοίχο σε όποια προσπάθεια και αν έκανε να επιφέρει σύμπνοια και να βρεθεί μία λύση για την ομάδα.

    «Αφού δεν το θέλει κανείς παράγοντας, ποδοσφαιριστής ή φίλαθλος δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την κατάσταση με μηχανική υποστήριξη, που κάποια στιγμή θα παύσει και αυτή και θα έλθει το μοιραίο».

    Από τα λόγια του κ. Κώστα Παπαδάκη, παραπέμπουν σε ραγδαίες εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Το σκηνικό έχει αλλάξει και η ΠΕ Ρεθύμνου, μόνο με ένα θαύμα θα κατέλθει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την τελευταία συνάντηση που θα προκύψει με τους διοικούντες την ομάδα. Όμως κοντεύουμε 20 Ιουλίου και αυτή τη στιγμή στην ΠΕ Ρεθύμνου το μόνο που υπάρχει είναι η διοίκηση. Δεν υπάρχει προπονητής, υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες, αφού οι περισσότεροι έχουν πάει για άλλες πολιτείες.

    Τα επόμενα 24ώρα θα κρίνουν την ακριβή στάση της διοίκησης της ΠΕ Ρεθύμνου, για το αν θα προχωρήσει συμμετέχοντας μόνο στα τοπικά πρωταθλήματα ή θα υπάρξει ακόμη και διάσπαση των δύο σωματείων που προχώρησαν πριν από ένα χρόνο στην συγχώνευση, του Ρεθυμνιακού και του Αστέρα Ρεθύμνου. Χωρίς να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης του Δ.Σ. της ΠΕ Ρεθύμνου, με την κατάθεση των δελτίων των ποδοσφαιριστών και των καταστατικών των συλλόγων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΕΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΤΕ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φως φαναρι ειναι αδερφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οφαρα (μαλλον ηρακΛειου) μια ζωη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ:

    Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στο Ηράκλειο οι Νίκος Χατζάκης και Αργύρης Αλευράς, με την διοίκηση του Πατούχα, η οποία έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με εμφανή την διάθεση συνεργασίας, από όλες τις πλευρές. Οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Ιεράπετρα F.C. είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους Βιαννίτες το ενδεχόμενο να φορέσουν την φανέλα του Πατούχα. Οριστική απάντηση δεν έδωσαν, καθώς ζήτησαν δύο μέρες προθεσμία, μέχρι την Τετάρτη δηλαδή για να αποφασίσουν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι προτάσεις της διοίκησης προς τους Χατζάκη και Αλευρά ήταν δελεαστικές, ανάλογες τις αξίας τους και για αυτό οι δύο παίκτες βρίσκονται μια.. ανάσα από την μεταγραφή τους στο σωματείο της Βιάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. popo kauto kalokairi o rouvas xtipaei dedeletki o xatzakis milaei me patouxa ti ginete re paidia enas enas h iroes tis anagennisis ti kanoun siga siga pontikakia perimenete exei ki alla episodia to sirial

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ F.C. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κοστας σεμερτζιδης20 Ιουλίου 2012 στις 9:37 μ.μ.

    παιδια ειμαι ο κωστας σεμερτζιδης και θα ηθελα να πω και γω την γνωμη μου σε ολους σας για το αν καποιος αγαπαει η οχι μια ομαδα....,θα πω μονο για την οφαρα ομως...,τα 2 χρονια που περασα εκει με την ομαδα και γενικα με ολο τον κοσμο θα μου μεινουν παντα και μεσα μου αλλα και εξω μου φιλε μου ανωνυμε που λες για δομαζο και αλλους θελω να σου πω για μενα οτι την οφαρα την αγαπησα οσο καμια αλλη ομαδα,ασχετα αν μετα τον οφι πηγα πανθρακικο και πανηγυρισα την ανοδο στιν α εθνικη τοτε..,ο οφι ειναι η αγαπημενη μου ομαδα και το δηλωνω δημοσια....!!!!!!σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951