Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ;

Γιά την  επόμενη  Κυριακή  μετατέθηκε   ο  ημιτελικός  του  κυπέλου  ερασιτεχνών  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - ΑΣΤΕΡΑΣ  ΜΑΓΟΥΛΑΣ.  Και  αν  για  τον  προημιτελικό  με  τον  ΑΙΟΛΙΚΟ  ήταν  λογικό  ο  αγώνας  να  γίνει  στο  λεκανοπέδιο  της  Αττικής ,  ο  αγώνας  με  τον  ΑΣΤΕΡΑ  ΜΑΓΟΥΛΑΣ , καθώς  η  ΜΑΓΟΥΛΑ  είναι  μιά  κωμόπολη  του  λεκανοπεδίου  της  Αττικής, θά  είναι  εντελώς  παράλογο  να  ξαναγίνει  εκεί.
Η  ΜAΓΟΥΛΑ    είναι  μιά  κωμόπολη  της  Αττικής   που  βρίσκεται   4  χιλιόμετρα  βόρεια  της  Ελευσίνας.  Εχει  5000  περίπου  κατοίκους   και  πάρα  πολλές  αποθήκες  εργοστασίων και  βιοτεχνίες  στις  οποίες  εργάζονται  όλοι  οι  κάτοικοι  της.  Η  ομάδα  της  ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  ιδρύθηκε  το  1980 , έπαιζε  χρόνια  στα  τοπικά  πρωταθλήματα , ανέβηκε  περιφερειακό  την  δεκαετία  του  2000  και  φέτος  έκανε  το  μεγάλο  άλμα  , κατακτώντας  την  άνοδο  της  στη  Γ  Εθνική , αφήνοντας  πίσω  την  ...γνωστή  μας  ΘΗΒΑ  , στον  7ο  όμιλο  του  περιφερειακού  πρωταθλήματος.
Λοιπόν  που  θα  γίνει  ο  αγώνας  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  FC - ΑΣΤΕΡΑΣ  ΜΑΓΟΥΛΑΣ;  Στους  ημιτελικούς  η  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  FC έκανε  ταξίδι  στην  Αθήνα  ενώ  ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  ΜΑΓΟΥΛΑΣ  έκανε  μια  μικρή  βόλτα  στη  γειτονιά  της. Οπως  βόλτες  στην  γειτονιά  της  έκανε  σε  όλο  το  πρωτάθλημα  δεδομένης  της  γεωγραφίας  του  7ου  ομίλου.
Το  ΗΡΑΚΛΕΙΟ  απέχει   90  λεπτά  από  την  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ   και  μόλις  30  λεπτά  από  την  ΑΘΗΝΑ.

21 σχόλια:

  1. ΦΟΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
    ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. elate twra sth krhth san kala pedakia kai mh lete kai polla polla!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΕΜΑ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνωμη φιλε αλλά με αυτά που γράφεις στο μπλογκ ειναι λογικό να υπάρξουν τετοιου ειδους σχόλια.. Η Μαγούλα ειναι κομώπολη της Περιφέρειας Αττικής αλλά και η Ιεράπετρα είναι στην Περιφέρεια Κρήτης και πιο παραλογο είναι να παιξουμε Κρήτη μιας και το οτι είναι νησι μειωνει κατα καποιο τρόπο την ουδετεροτητα του οποιου γηπέδου. Αμα το πρόβλημα ειναι η Αττικη, τότε ας παίξουμε οπουδήποτε αλλού εκτος από Αττική και Κρήτη, που είναι το απόλυτα δικαιο...και αν τιθεται θεμα ποση ωρα κανει ο καθενας τότε ας παμε και οι δύο σε ενα αλλο νησί. Τώρα αν το προβλημα σας ειναι οικονομικο αυτό δεν ειναι δικό μας θέμα, και αν δεν μπορουσατε να ανταπεξελθετε να μην δηλωνατε συμμετοχή οπως εκαναν αρκετες αλλες ομαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε καλώς ήρθες στο blog. Συμφωνούμε ότι δεν πρέπει να γίνει στην Αττική ο αγώνας και βέβαια συμφωνούμε ότ σε κάποιο άλλο νησί θα ήταν πιό "ουδέτερος" χώρος. Το αν έχομε οικονομικό πρόβλημα η όχι , το είπες σωστά δεν είναι δικό σας θέμα , για αυτό καλό θα ήτανε να μην ξαναασχοληθείς. Πάντος και στην Ορεστιάδα να γίνει ο αγώνας να ξέρεις ότι η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ θα είναι εκεί.
    Στο blog είσαι ευπρόσδεκτος και σε καλοσωρίζομε ξανά. Συγχαρτήρια για την άνοδο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΗΡΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥΣ , ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝΕ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν το παίζουμε ανετοι, απλά θελω να πώ οτι για να τίθεται από εσάς θεμα να οριστεί ο αγώνας στην Κρήτη, ένας καλός λόγος για να ζητησετε κατι τετοιο ειναι το οικονομικο...Παρόλα αυτά όμως δεν νομιζω πως θα γίνει Κρήτη το παιχνιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nαι φίλε το οικονομικό είναι το πρόβλημα. Για τον προηγούμενο αγώνα έγινε έρανος στη πόλη για να ανεβεί η ομάδα στην Αθήνα. Για να παμε στο Ηράκλειο εινα 100 χιλιόμετρα , στο Ρέθυμνο 160 χιλιόμετρα και στα ΧΑΝΙΑ 220 χιλιόμετρα. Εσεις με το αεροπλάνο είστε σε μισή ωρα στη Κρητη. Γιατί να μη γίνει στη Κρήτη ο αγώνας; Α και μη σνομπάρεις τις ομάδες που έχουν οικονιμικά προβλήμτα. Εκεί που είστε ήμασταν και και εκεί είμαστε θα ρθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν σνομπαρω καμια ομαδα, και ξερω οτι ολα ειναι "ρόδα". Ομως δεν γινεται με προφαση το οικονομικο να επιρεαζεται η διοργανωση του Κυπέλλου μέσω των ορισμών, μιας και ήταν γνωστό από την προκύρηξη ότι λόγω οικονομικης κρίσης, η συμμετοχή στο Κυπελλο Ερασιτεχνών είναι προαιρετική, και οι ομάδες με την δήλωση συμμετοχής αποδέχονται εξ ολοκλήρου τις ευθύνες και υποχρεώσεις που τους αναλογούν. Και μη μου πειτε οτι δεν ξερατε οτι θα χρειαστει να κανετε ταξιδια εκτος Κρητης σε περίπτωση πρόκρισης, ή οτι τα όποια προβλήματα μπορεί να έχετε δημιουργήθηκαν μετά την δήλωση συμμετοχής στο κυπελλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαγκες απο τη μαγουλα εδω το μπλογκ του ΟΦΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ,ακομα, εσεις παιζετε με την αναγεννηση της ιεραπετρας μπειτε στο μπογκ τους και πειτε εκει εμεις εδω εχουμε τρελαθει που εχουν διαλυσει τον ΟΦΙ μας και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα , εχουμε διαλυσει το γεραπετριτικο ποδοσφαιρο προς οφελος του ενος , εχουμε διαλυσει μια ομαδα με 40 χρονια ιστοριας περνωντας παιχτες θρυλοι του ελληνικου ποδοσφαιρου, και τη διαλυσαμε για να παιζουμε στην ιδια ακριβως κατηγορια και σας ευχομαι να μην ερθετε ποτε στη θεση που ειμαστε τωρα....

    ΟΦΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.facebook.com/event.php?eid=194353203944972

    Τι είναι αυ΄τοί ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά οι άνθρωποι είναι ανώμαλοι. Αυτά γράφουν στο σύνδεσμο τους στο FACEBOOK:

    Ultras Asteras Magoulas
    Οοοο Οφιτζιδες η μαμα σας ηταν λεπρη,
    στη Σπιναλογκα ζουσατε μουνακια Κρητικοι
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ι ιεραπετρα και ολο το νησι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΟΙ ΜΑΓΟΥΛΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΓΟΥΛΑ
    ofara
    kostis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΑΓΟΥΛΑΔΕΣ , ΜΕ ΜΑΓΟΥΛΑΔΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΧΑ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C
    ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C.
    ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΛΟ..
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 8η Ο ΟΦΙ 8ος ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΑΛΙ 11 ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ.
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΗ. ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
    ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    Ο 'ΓΕΡΟΣ' ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ.ΜΙΛΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΦΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΤΕ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΟΦΑΡΑ ΜΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά το ποιός είναι ρομαντικός με τον ΟΦΙ και ποιός όχι το ξέρει μόνο ο ίδιος.
    Παίζει μιά Γεραπετρίτικη ομάδα ημιτελικό κυπέλου ερασιτεχνών. Δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε , δεν γίνεται να μην την υποστηρίξομε. Δεν είναι απολογία βέβαια αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΙΤΖΗ ΑΠ ΕΔΩ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΓΕΙΗΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΦΑΡΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. giatre entaksi diko sou einai to blog oti theleis anevazeis den lew na mi ginete anafora stin epitixia tis fc alla kontevei na ginei diko tis to blog.
    twra oso afora ton ofi eidame poies einai oi kotes pou olo lene tazoune kai olo vganoune tin oura tous ap eksw tous eipane na kanoume symvoulio na swsoume tin omada apotelesma irthan ligoi kai oi misoi apo aftous idi eskavan to lako tou ofi ...
    ti omada itan aftoi pou eskavan to lako tou ofi ? ti ? ofitzides? kai giati arage eskavan to lako tou ofi? oi logoi itan polloi , mexri pou akoustike oti kapoioi xrimatistikan ... poioi? afto den mporw na to pw , giati den eimoun parwn kai den exw apodeikseis , to sigouro einai oti oi energeies aftes proerxontai apo aftous pou exoume empisteftei to podosfairo tis polis mas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν να εξηγηθούμε γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθούμε. Μέχρι τώρα μου την έλεγαν οι αντιΟΦΙΤΖΗΔΕΣ , τώρα θα αρχίσουν να μου τη λένε και οι ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ.
    Το blog αυτό , blog του ΟΦΙ ξεκίνησε , blog του ΟΦΙ συνεχίζει να είναι. Ενα χρόνο τώρα γράφω για μιά ομάδα που δεν υπάρχει. Σας πληροφορώ ότι αυτό είναι τρομερά δύσκολο και ψυχολογικά και αντικειμενικά. Γιατί το κάνω; Δεν ξέρω. Τέλος πάντων. Αστο.
    Με την IFC ποτέ δεν ήταν το blog εχθρικό. Δεν μας φταίει αυτή η ομάδα αν εμείς τα σκατώσαμε.
    Δεν γίνεται ρε μάγκες όταν μπαίνουν εδώ μέσα ΑΙΟΛΙΚΟΙ , ΜΑΓΟΥΛΑΔΕΣ και δεν ξέρω ποιοί άλλοι εγώ να τους εξηγώ ότι στην Ιεράπετρα διαλυθήκαμε , ενωθήκαμε κλπ. Θα τους το παίξω Γεραπετρίτης και θα τους τα γράψω ανάλογα. Και αφού (τι να κάνομε) αυτό το blog έχουν σημείο αναφοράς όλοι αυτοί ,κάποια πράγματα τα παραμερίζεις.
    Παιδιά είναι μιά κατάσταση δύσκολη , που αυτές τις μέρες γίνεται δυσκολότερη. Λετε εγώ να μην ήθελα μια ασπρόμαυρη εκδρομή στο Ηράκλειο η στην Αθήνα τη Κυριακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 2-3 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΠΟΣΟ ΩΡΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ..ΤΩΡΑ ΤΙ; ΜΕ ΤΙ ΟΡΕΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951