Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΦΙ.

Κάποια  πιτσιρίκια  με  το  σήμα  του  ΟΦΙ  στις  φανέλες  τους  , συμμετείχαν  στο  πανελλήνιο πρωτάθλημα  ακαδημιών  στην  Αράχωβα. Και  επέστρεψαν  στην  Ιεράπετρα  από την Αράχοβα με μία  τεράστια  διάκριση . Η  Ακαδημία του ΟΦΙ,  κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο απέναντι σε ιστορικά σωματεία της χώρας μας.

Η ακαδημία του ΟΦΙ   κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό μέσω της πρώτης θέση στον όμιλο που συμμετείχε έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ από τον άλλο όμιλο πέρασε ο ΠΑΝΟΜ και έτσι οι δύο Κρητικές ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό με την Ηρακλειώτικη ομάδα να επικρατεί τελικό με σκορ 4-0. Στον μεγάλο τελικό πολλές φορές είχαμε διακοπή του αγώνα λόγω ομίχλης με την Λασιθιώτικη ομάδα να παρουσιάζει ένα μέτριο πρόσωπο και να χάνει κυρίως από δικά της λάθη στην άμυνα.
Αναλυτικά οι αγώνες της Ακαδημίας   ΟΦΙ:
1η αγωνιστική
ΟΦΙ-Πανελλήνιος 3-0 με τα γκολ των: Χρονάκη, Κορνιωτάκη και Ζερβάκη.
2η αγωνιστική
ΟΦΙ-Παπάγου 4-0 με τα γκολ των: 2 Μαυράκη και 2 Κουγιουμουτζάκη.
3η αγωνιστική
ΟΦΙ-Παράδεισος Αμαρουσίου 1-0 με το γκολ του Τρικοίλη
4η αγωνιστική
ΟΦΙ-Παναιτωλικός 1-1 με το γκολ του Χρονάκη

Μεγάλος τελικός
ΠΑΝΟΜ-ΟΦΙ 4-0

Την αποστολή του ΟΦΙ εκτός από τον πρόεδρο κ. Κώστα Μεταξάκη και τον προπονητή Γιώργο Πατεράκη ακολούθησαν και αρκετοί γονείς των παιδιών δίνοντας τεράστια ψυχολογική και ηθική συμπαράσταση.

Τα παιδιά που ταξίδευσαν στην Αράχοβα ήταν: Μανόλης Κουκουρογιαννάκης, Κώστας Καβουσανός, Γιάννης Τρικοίλης, Μάριος Σγουρός, Κώστας Μαυράκης, Ιάκωβος Κουγιουμουτζάκης, Μανόλης Ζερβάκης, Μανόλης Κορνιωτάκης, Σταύρος Μπελιμπασάκης, Παναγιώτης Βαρελάκης, Άγγελος Νικολουδάκης και Νίκος Κορνάρος.

Συγχαρτήρια  θερμά  στα  πιτσιρίκια  του  ΟΦΙ , στους  γονείς  τους , και  στον  προπονητή  τους  τον Γιώργο  Πατεράκη. Τα  πιτσιρίκια  αυτά , μάλλον  είναι  η  ψυχή  του  ΟΦΙ.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε πιτσιρικάδες. Εμείς οι ''ΜΕΓΆΛΟΙ" του ΟΦΙ τα σκατώσαμε εσείς είστε ο ΟΦΙ , εσείς θα μας οδηγήσετε , εσείς θα αναστήσετε την ΟΦΑΡΑ μας.
    Οι γονείς των παιδιών καλά θα κάνουν να είναι προσεκτικοί γιατί κυκλοφορούν κάτι περίεργοι τύποι , που σκοπό της ζωής τους έχουν κάνει να εξαφανίσουν όποια φανέλλα έχει πάνω της το σήμα του ΟΦΙ. Τώρα που θα δουν ότι κυκλοφορούνε κι άλλες τέτοιες φανέλες στην πιάτσα , μπορεί να βγουν πάλι παγανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΝΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ. Ε ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΙ Ε; Ο ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΑΡΤΗ 16.30 ΚΥΠΕΛΟ ΙΕΡΑΠΕΤΑ FC - EΠΙΣΚΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΠΑΕΙ Ο ΟΦΙ , ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝΕ ΟΜΙΛΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΝΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΑΡΑ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΕ , ΟΥΤΕ ΜΕΙΣ ΞΕΡΟΜΕ ΠΙΑ ΠΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ? ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΟΦΙ?
    1ον.ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΟΦΙ(Κ21).
    2ον.ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΦΙ.
    3ον.ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 100 ΦΟΡΕΣ 'Η ΜΑΛΛΟΝ 1000 ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΩ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΩ ΟΦΙ.
    ΥΓ 1.ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ.
    ΥΓ 2.ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
    ΥΓ 3.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΦΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006,Γ ΕΘΝΙΚΗ,κ.α. ΠΟΛΛΑ)ΠΑΡΟΝ ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗΣ,ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ,ΧΡΥΣΟΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Κ21(ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΧΕΙ MONO TON ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 10αρες ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951