Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΩΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. H ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΗ ''ΕΝΩΣΗ" ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ;


ΡΕΘΥΜΝΟ. ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
 Την  Κυριακή  στο  Βουζουνεράκειο  θα λάβει  χώρα ο  αγώνας ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC - Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ  η  αλλιώς  ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟ  μετά τις διεργασίες του  προηγούμενου  καλοκαιριού. Αλήθεια πως πορεύεται  η  ΕΝΩΣΗ των  ομάδων του ΡΕΘΥΜΝΟΥ; Χωρίς  σχόλια  παραθέτομε χθεσινό  δημοσίευμα  του  έγκυρου Ρεθυμνιώτικου site  goodnet.gr.  :                                                                                                                                                            "Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε μια προσπάθεια συσπείρωσης του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει και να προλάβει τις ραγδαίες εξελίξεις που θα επηρέαζαν και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες της πόλης του Ρεθύμνου, μετά από σειρά συναντήσεων, διαβουλεύσεων και αμοιβαίων υποχωρήσεων, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με όραμα τους να ενώσουν το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο. Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, μέσα σε αυτούς τους έξι σχεδόν μήνες, το εγχείρημα δεν δείχνει ικανό να επιτύχει τον στόχο του. Δεν δείχνει ικανό να σηκώσει το μεγάλο βάρος της ιστορίας των δύο συλλόγων και να αλλάξει το ρου, της ποδοσφαιρικής ζωής αυτού του τόπου. Τα όνειρα και οι ελπίδες των παραγόντων του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν με την Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου. Ενώ κατά την περίοδο της συνένωσης, όλες οι αρχές ήταν στο πλευρό αυτής της νέας προσπάθειας για το καλό του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου και αθλητισμού, δεν άργησε η ώρα όπου οι περισσότεροι λάκισαν.
Παρόλα αυτά δημιουργήθηκε μία ομάδα με πολύ ταλέντο. Μία ομάδα αμιγώς Ρεθυμνιώτικη, αλλά χωρίς δυστυχώς, να μπορεί να εμπνεύσει τους Ρεθυμνιώτες και να «ξυπνήσει» τον επονομαζόμενο «γίγαντα» που επικαλούνταν οι εμπνευστές του.
Είχαν προαναγγελθεί πολλά πράγματα ότι θα γίνονταν, όμως είτε λόγω των σημείων των καιρών, είτε λόγω της αδιαφορίας ή μη σωστής προσέγγισης του κόσμου, δεν προχώρησε στην ουσία.
Πλέον, οι διοικούντες αυτή την ομάδα βρίσκονται μπροστά σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι εξελίξεων. Η κατάσταση μοιάζει πολύ δύσκολη..
Το άσχημο είναι ότι εφόσον, επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας, θα μιλάμε για την αρχή του τέλους μίας ιστορικής συνένωσης, ή δύο ιστορικών συλλόγων της πόλης του Ρεθύμνου αν θέλετε, οι οποίοι θα κληθούν να αναγεννηθούν και πάλι από τις στάχτες τους. Για να γίνει αυτό όμως, χρειάζεται χρόνος, υπομονή και πολύ δουλειά για να ξανακερδίσουν την χαμένη τους ταυτότητα, στην απαιτητική, αλλά αμέτοχη κοινωνία του Ρεθύμνου."

56 σχόλια:

  1. fysika kai den peirazei pou exasan ta paidia mas ,gia prwti fora fetos itan molis 11 paixtes (giati synithws einai 13-14) kai apo tous 11 pou epaizan oi 6 itan pitsirikades treis 15xronoi enas 14xronos kai dyo 20xronoi, me ton akamwtaki na paizei travmatias, me ton petasi ton papoutsaki kai tous 2 mile ektos kai 1-2 akoma apwleies kataferan na einai kaliteroi apo aftous tou vraxasiou kai na xanoun simantikes efkairies gia na paroun ti niki enw to vraxasi me mia kali efkairia (ekmetalevomenoi tin apeiria kapoion paixtwn mas)skoraran me anorthodokso tropo kai piran mia aprosdokiti niki!!!
    mi xalieste leventes mou exete apodeiksei ti mporeite otan eisaste pleireis!!

    mia fora ofitzis ,gia panta ofitzis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ 4 Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΧΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΚΑΜΩΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. arxizoun kai ksypnane oi rethimiwtes kai pane na diortosoun to lathos pou ekanan, emeis pote tha ksypnisome?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ; Η ΑΜΕΤΟΧΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ. ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΟΛΑ. ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ; ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai oti peis file tha tis ksexasoume epeidi to les esy o ofi tha ksanafteiaxtei eite to thes eite oxi

    ofara re!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAI STO RETHIMNO KAI STHN IERAPETRA ANEVIKE MIA OMADA STH G E8NIKH , EPESE KAI META TO XAOS. KAI HR8E H ENOSH GIA NA SOSEI TH KATASTASH. APO DO KAI META KAI KEI KAI DO YPOMONH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAI STO RE8YMNO TO IDIO POVLHMA ME THN IERAPETRA. KANEIS DEN PA8IAZETAI ME MIA OMADA XORIS ISTORIA. ALLA OYTE AYTOI VGALANE THN OMADA RE8YMNIAKO OYTE EMEIS OFI. KALA NA PA8OME KAI OI DYO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ego blepo file oti ligostevome kai pame , edo mesa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΕΣΥ. ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑΧΟΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. exeis dikio file mou, alla to thema einai twra emeis ti kanome ,pws tha ksana ftiaksome tin omada mas , giati den mporoume na vlepoume na tin ofara mas na katevazei 11 paixtes olous ki olous den lew exei 2-3 kalou paixtes i omada kai 2-3 talenta alla otan katevainoun isa isa 11 e tote einai kseftila, kai de milw agwnistika giati i omada pige kala proxtes asxeta ama den kerdise...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ είμαστε όλοι. Που να πάμε; Αν παρατηρούσες την επισκεψιμότητα θα καταλαβαινες τι γίνεται. Αλλά τι να κάνομε; Να γράφομε άσκοπα λέγοντας το πόνο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. afou re magka oi misoi paixtes tou OFI paizoun stin Ierapetra F.C. , mas dialisane kai mas apodekatisane mpas kai traviksoune to endiaferon, sto vouzounerakio, stoxos itan i teliotiki dialisi tou Ο.Φ.Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΟΕΙΣ ΜΑΝΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΟΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΦΙΤΖΙΔΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν εννοώ τίποτα. Πολλοί είναι κωλυμένοι με την ομάδα τους σε όλο το κόσμο. Πολλοί λοιπόν στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ είναι κωλυμένοι με τον ΟΦΙ. Δεν περιμένουν τίποτα. Απλά είναι ΟΦΙ και μπαίνουν εδώ μέσα. Τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΦΙ. ΕΧΕΙ FAN TO ΒLOG ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΦΙ. ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ BLOG ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΗΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΥΤΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΜΕ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε; ΤΟ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΜΕ ΝΑΙ. ΚΑΙ ΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. Ο ΟΦΙ ΔΙΕΛΥΣΕ. ΜΕΤΑ; ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ; ΚΑΙ Η ΙFC ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑΡΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ ΓΕΜΙΣΕ; ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.youtube.com/watch?v=jaCV5SJ6bCs
    http://www.youtube.com/watch?v=r8bNxBcxjgg
    2 palikaria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ... ΚΑΝΤΕ ΤΟ ...............ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...........ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...................ΣΩΣΤΟ??????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. pali tha vroune tropo na parousiasoun opws ta theloun file, les kai trwme koutoxorto......

    ksypnate re ofares!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε gr ακριβως παληκαρια καλοι παιχτες και καλα παιδια συνεχιστε ετσι λεβεντες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O XΡΗΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΓΕΡΑΠΕΤΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΜΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ-ΛΟΥΚΑΣ-ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AΠΟ athleticradio.gr

    Έκλεισε ο Τσελέπης, ήρθε ο Αλευράς
    Παίκτης της Ιεράπετρας είναι ο Γιάννης Τσελέπης ενώ ο Νίκος Δεδελετάκης θα έχει στην διάθεση του και τον Αλευρά.
    Πλήρης επιβεβαίωση για το athleticradio.gr που είχε προαναγγείλει τις δύο αφίξεις για τους Λασηθιώτες εδώ και ένα μήνα.
    Ο Τσελέπης ήδη προπονείται με την Ιεράπετρα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, είναι η ελευθέρας του από τον Ναυπακτιακό όπου αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο.
    Όσον αφορά, τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΟΑ και της Μινωικής, ήδη βρίσκεται στην Κρήτη έχοντας πάρει μετάθεση και αποτελεί μιας πρώτης τάξης... "εσωτερική" μεταγραφή για την Ιεράπετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ BLOG. ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. einai alithia oti o thodoris petasis tha figi apo ton ofi..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ; ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΑ , ΝΑ ΠΑΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. A RE OFARA POS KATANTHSES. NA LEME STOYS PAIKTES SOU KALITERA NA FYGOYN , NA VROYN KATI KALITERO. 40 XRONIA EINAI AYTA RE. KAI TI XRONIA !!! KRIMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. mallon tha figei apo ti k21 outos i allos einai over 21 einai antitheta sta protypa tis neas dioikisis ...........ala kalitera tha mas pei o idios an alithevei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ; ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ; ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ; ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ , ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΕ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΝΕ , ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΟΦΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ. Η Ρ Ω Ε Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. den nomizw oti tha afisei sta kria tou loutrou tous sympaixtes tou kai na fygei, oso gia ti fanela frontisan na paroun sta paidia alles faneles mipws kai tous allaksoun myala alla den to nomizw ton ofi ton exoun mes tin kardia tous, opws kai merikoi romantikoi apo emas kai na deite oti tha ton ksanaftiaksoume ton ofi mas , apo oti akouw perimenoun oloi kapoion na mpei mprwstaris...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΑΥΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΦΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ; 12-13 ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ. ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΑΣ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ...

    ΓΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. GEIA SOY GERO PSIXARA
    GIA PANTA OMILARA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΑΛΑΖΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ (ΣΕ ΛΙΓΟ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9. ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ; ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΕΝΟΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. den paei na kanei oti thelei oi doihkisi , emas mono h ofara mas noiazei!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.GR ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ "Ο.Φ.Ι." ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΑΓΕ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. makari na min allaksoun ta onomatakai na oloklirwthei afti i vlakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://www.youtube.com/watch?v=s1Mc9nvVBnE

    Εγώ δε θέλω στη ζωή να κυβερνήσω
    θέλω να μείνω οπαδός φανατικός
    αυτών που πάντοτε την τρώνε από πίσω
    και στο μηδέν ξαναγυρνάνε διαρκώς

    Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία
    εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι
    παίρνω την κιθάρα μου και τραγουδάω
    σας αγαπάω μα δεν παντρεύομαι

    ακουστε αυτο το τραγουδι λεει πολλα, και τεριαζει λιγο στην περιπτωση μας αν το δουμε ποδοσφαιρικα!

    αφιερωμενο σε ολους τους οφιτζιδες και αγνους φιλαθλους της πολης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. tsaknis - gyrizw tis plates mou sto mellon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ;ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ; Η 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΦΘΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΧΡΟNIA ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. χρονια πολλα στουσ γιαννηδες!!!
    ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δ/Σ ΠΡΟΕΚΕΙΨΕ ΟΤΙ Η ΑΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ:
    1 18 φεβρουαριου γαι την ιεραπετρα fc
    2 22 μαρτιου για την Κ21 και Κ18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. min les polla coach....xaxxaxa!!!
    tha vroume to mpela mas....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 22 MAΡΤΙΟΥ GR ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΟΦΙ ΟΝ0ΜΑ;
    ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ;
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ne1y-EETNUg&feature=player_embedded
    KAI ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΟΦΙ ΟΝΟΜΑ;
    ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ;
    ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αχχχχ ρε φιλε τι μας θυμισες τα βλεπω και δακρυζω, ειχα την τιμη να τα ζησω απο κοντα τα τελευταια παιχνιδια του ΟΦΙ και πραγματικα απορω πως αφησαμε τα πραγματα να εξελιχθουν ετσι, μακαρι να γυρνουσαμε πισω στο χρονο και να διορθωναμε πραγματα αλλα αυτο ειναι αδυνατον το μονο που μπορουμε ομως να κανουμε ειναι το μελλον και πρεπει να ξεκινησουμε σιγα σιγα να ξυπναμε , δεν ειναι δυνατον να εχουμε αφησει πισω μας την ομαδαρα μας τον ΟΦΙ μας την ομαδα που μας εκανε τοσες φορες περυφανους η ομαδα που γελασαμε, κλαψαμε, χαρηκαμε, λυπηθηκαμε, τσακωθηκαμε, και αλλες τοσο ομορφες στιγμες τις σβησαμε μεσα σε 2 γενικες συνελευσεις τοσο γρηγορα τοσο απλα σαν να ηταν ενα παλιο ενδυμα, και μετα απο χρονια θα νοσταλγουμε και θα τα βαζουμε με τον εαυτο μας (για οσους τον αγαπησαμε πραγματικα), και θα λεμε "ειχα τη δυνατοτητα να σωσω την ομαδα και δεν εκανα τιποτα αφησα να μου στερησουν τα ονειρα που ειχα απο μικρος".
    ολοι θα εχουμε την ευκαιρια στο μελλον να επανακτησουμε αυτο που μας ανηκει την ομαδα μας τον ΟΦΙ μας

    σας χαιρετω, ενας ρομαντικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΠΑ , ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. diabazo parakato kapoia apospasmata tou blog apo efimerides bathmologies ktlp.sta perisotera an oxi se ola o ofi anagrafete san ierapetra diladi me to simerino tis onoma!!!! niki i ierapetra ierapetra-syros,2-1 i panaxaiki me tin ierapetra,ierapetra-anagenisi ierapetras,egoh-ierapetra,ierapetra antagoras,ierapetra-ergotelis, akoma kai stis bathmologies ierapetra anagrafete .ME TO SIMERINO TIS ONOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. re file pare ti omada sou kai fwnaze ti opws thes ierapetra anagennisi oti se symferei telos pantwn , emeis legomaste ofi ierapetras 40 xronia ekprosopousame tin ierapetra an de goustarei trava allou na les vlakies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. de honeveis me tipota to peisma twn ofitzidwn etsi???? avrio tha eiste eseis kai eseis sto gipedo, 5-6 tis anagenisis kai kala sas einai oi kourites de pane avrio gipedo................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. KAΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟΝ ΟΦΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΦΙ=ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΟΦΙ ΛΕΓΟΤΑΝΕ. ΜΕΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Φίλε και τώρα αν την είχανε βγάλει την ομάδα ΟΦΙ , πάλι ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ θα γράφανε οι εφημερίδες εμείς θα γεμίζαμε το Βουζουνεράκειο , θα φωνάζαμε και θαταν όλοι ευχαριστημένοι. Ολοι εκτος από σένα και καμιά 10ρια ακόμη. Εσείς τώρα οι 10 φωνάζετε ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ μοναχοί σας , αφού τα ατιοφίτζικα κόμπλεξ σας θέλουν να εξαφανισουν ότι θυμίζει ΟΦΙ. Και ναστε και μια ζωή με την αγωνία αν και πότε θα ξαναγίνει ο ΟΦΙ. Ολα ήταν πολύ εύκολα. Εσεις τα κάνατε δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ftiaxte ali omada kai paratiste mas,den sas theloume ok,ftiaxte ali omada ,ante pou tha sas parakalame ki olas.ante ti perimenete apo deftera balte mprosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. OPOTE 8ELOME 8A KANOME 8A KANOME OTI 8ELOME. STIS 3.22 PAS GIA YPNO KAI PRIN KOIMH8EIS MPAINEIS STO BOLG TOY OFI. KI YSTERA LES OTI DEN MAS 8ELETE KAI NA SAS PARATHSOYME!!. XA XA XA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΣΙΜΠΙΣΑΤΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ 90 ΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951