Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : OΦΙ-ΕΛΟΥΝΤΑ 5-0

Ενας 90λεπτος επιθετικός μονόλογος του ΟΦΙ ,ηταν ο σημερινός αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Μεραμβέλου. Δεν αντέχει κριτικής το παιγνίδι ΄, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων τεράστια. Ενδεικτικό το γεγονός ότι η ΕΛΟΥΝΤΑ δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία αξιώσεων. Τα γκολ πέτυχαν οι Πετράκης (2) , Χατζηγιαννάκης (πεν.) , Κουγιουμουτζάκης και Τσαμπανάκης. Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή με πολύ καλή εμφάνιση στην 11άδα , στο δεύτερο ημίχρονο του Καραλάκη.

Η ομάδα έδειξε ότι όταν θέλει , μπορεί. ΤΟΥΡΛΩΤΗ (εξω) - ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ (μέσα) - ΑΟΑΝ (έξω) , είναι τα επόμενα τρία παιγνίδια . Ισως οι τρεις αυτές αγωνιστικές αναδείξουν τον πρωταθλητή . Στόχος του ΟΦΙ προφανώς το απόλυτο των εννέα βαθμών , έχομε την ομάδα για να τα καταφέρομε.
Καλή η διαιτησία του Μπινιχάκη και των βοηθών του κ. Ταξειδαράκη, Αδαμάκη.
ΟΦΙ (ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ): Λευτέρης Καπαράκης, Χατζηγιαννάκης, Κουτρούλιας (70΄ Καραλάκης), Στεφανής (60΄ Ζουμπατόπουλος), Λ. Πετράκης, Πετάσης, Κουγιουμουτζάκης, Λαγουδάκης, Τσαμπανάκης, Μπάτσης, Αγγελάκης (55΄ Βασίλης Μίγγας).
ΚΟΡΦΟΣ (ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ): Ζαχαρόπουλος, Ανδρέας Κουμπανάκης (46΄ Κατσέλος), Γρηγοράκης, Απαλάκης, Νίκος Λουκάκης (55΄ Δελημπαλταδάκης), Εγγλεζάκης, Λιουδάκης, Ηλ. Ματθαιάκης, Πατσάνης (55΄ Γιάννης Σφυράκης), Μανόλης Πετράκης Λεμπιδάκης.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ : ''ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ''


ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ athleticradio.gr
Για παιχνίδια τα οποία...''χαρίζουν'' ομάδες στο α' τοπικό του Λασιθίου μίλησε ο τεχνικός του ΟΦΙ Νίκος Καπαράκης.Ο προπονητής της Ιεραπετρίτικης ομάδας ''ξέσπασε'' σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ''ΑΝΑΤΟΛΗ'' μετά την ισοπαλία 1-1 του ΟΦΙ στην Κρίτσα, που έδωσε έτσι την ευκαιρία στον ΑΟΑΝ να τον πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο νεαρός τεχνικός, μίλησε για παιχνίδια στα οποία η ομάδα του ''φτύνει αίμα'' για να κερδίσει ενώ σε άλλους χαρίζονται, αλλά έκανε λόγο και για εχθρικές διαιτησίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι κάθε Κυριακή.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καπαράκη όπως τις έκανε στην εφημερίδα του Λασιθίου: «Είναι άδικο εμείς να φτύνουμε αίμα για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και σε κάποιους άλλους να χαρίζονται. Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΑΟ Κριτσάς θα ήθελα να πω ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα τελευταία παιχνίδια, οι παίκτες μου δεν είχαν την απαιτουμένη πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να μην μας βγει το παιχνίδι μας και έτσι φέραμε ισοπαλία. Είναι η πρώτη φορά στα πέντε χρόνια που νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για την διαιτησία που πιστεύω ότι ήταν εχθρική απέναντι στην ομάδα μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Βλάση τι είδε και είπε στον διαιτητή να βγάλει κόκκινη κάρτα στο Χαρβαλιά; Μας έκοψε πολλές φορές την επίθεση με ανύπαρκτα οφσάιντ και θα ήθελα ακόμα να ρωτήσω τον διαιτητή πόσα τελικά ήταν τα λεπτά της καθυστέρησης, όταν με δικιά του υπαιτιότητα διέκοψε το παιχνίδι για τουλάχιστον 8 λεπτά.Το τελευταίο που θα ήθελα να πω είναι ότι διάφοροι παίκτες και μη, άλλων ομάδων, εάν έδειχναν το ίδιο πάθος και αγωνία με όλες τις ομάδες που έχουν αγωνιστεί ίσως τώρα να είχαμε περισσότερες ομάδες στην Δ΄ εθνική. Βλέπω ότι παίζουμε κάθε Κυριακή αντιμέτωποι όχι μόνο με την εκάστοτε ομάδα αλλά και με εχθρικές διαιτησίες που τους… τάζουν μάλλον να τους ανεβάσουν κατηγορίες για να τους κάνουν τα χατίρια στο Α΄ τοπικό. Εμείς όμως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε το στόχο μας και ζητάμε συγγνώμη αν στενοχωρήσουμε κάποιους. Άλλωστε τα παιχνίδια που έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα τα έχουμε κερδίσει καθαρά με την άξια μας χωρίς την βοήθεια κανενός. Παίκτες ομάδας του πρωταθλήματος μας βγαίνουν ανοικτά και ευχαριστούν παίκτες και ομάδες του Μεραμπέλου για τις βοήθειες που τους παρέχουν ώστε να πετύχουν τον στόχο τους γιατί προφανώς αυτοί από μονοί τους δεν μπορούν. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που μιλάω για την διαιτησία για όσα χρόνια ασχοληθώ με το τοπικό πρωτάθλημα μας».

Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

12 ΣΤΑ 12. ΕΤΣΙ ΣΗΚΩΝΟΜΕ ΚΟΥΠΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ''ΑΝΑΤΟΛΗΣ''ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΡΙΤΣΑ-ΟΦΙ
'' Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 70’ καθώς ο Χαρβαλιάς αποβλήθηκε μετά από υπόδειξη του α’ βοηθού Βλάσση, που είδε ότι έσπρωξε εκτός φάσης τον Δέλλιο στο χώρο του κέντρου.''
....που είδε ότι έσπρωξε..... ΚΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝH
Tα πράγματα είναι απλά. Τον τίτλο θα τον πάρομε μόνο αν παίξομε μπάλα και κάνομε το 12 στα 12 στους 12 εναπομείναντες αγώνες. Κόντρα σε ομάδες , διαιτησίες και έδρες όλοι ''εχθροί'' του ....Μύρωνα και φίλοι του ΑΟΑΝ. Δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς , το ανάποδο. Το Σάββατο διαλύθηκαν και οι τελευταίες ψευδαισθήσεις μας. Και δεν περιμένομε και τίποτα από κανένα. Την τύχη μας την κρατάμε στα χέρια μας , το 12χ12 μας δίνει τον τίτλο , η ΚΡΙΤΣΑ να μας παραδειγματίσει . Ευτυχώς ήρθε νωρίς. Παίζουμε 12 τελικούς , με δωδεκα αντιπάλους που το μόνο κίνητρο που έχουν για να μην σταματήσουν το πρωτάθλημα εδώ , είναι να κερδίσουν τον ΟΦΙ. Τους κερδίζομε όλους και σηκώνομε την κούπα. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ !!!!!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΚΡΙΤΣΑ-ΟΦΙ 1-1.ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...


Συνεχόμενες διακοπές , κόκκινες κάρτες , νεύρα χωρίς αιτία , είσοδο φιλάθλων στο τέλος εντος του αγωνιστικού χώρου , όλα τα είδαμε σήμερα στην ΚΡΙΤΣΑ , μόνο μπάλα δεν είδαμε να παίζεται. Ο ΟΦΙ θα μπορούσε να είχε κερδίσει , καθώς είχε δύο οριζόντια δοκάρια στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου , και ενώ το σκορ ήταν 1-1 , όμως ανεξάρτητα από τις αντίξοες συνθήκες του αγώνα , η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ κατώτερη του αναμενομένου , και βέβαια πολύ κατώτερη από τις τελευταίες εμφανίσεις της. Τώρα βέβαια εκκρεμεί ο αυριανός αγώνας ΒΡΑΧΑΣΙ-ΑΟΑΝ , όμως πιθανότατα θα έχομε αύριο συγκατοίκηση ΟΦΙ και ΑΟΑΝ στην κορυφή . Σε κάθε περίπτωση ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ .Κακές ημέρες , κακές εμφανίσεις , κακά αποτελέσματα και ομάδες παγκοσμίου διαμετρήματος έχουν . Προχωράμε , έχομε την καλίτερη ομάδα , την κούπα στο τέλος θα την σηκώσομε.

Στην ΚΡΙΤΣΑ λοιπόν σήμερα το απόγευμα , δυστυχώς παίχθηκε αντιποδόσφαιρο. Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα , πολλές διαμαρτυρίες πολλές διακοπές. Ο αγώνας ποτέ δεν απέκτησε ρυθμό , και ο ΟΦΙ μακριά από τον καλό εαυτό του , ποτέ δεν κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα. Η ΚΡΙΤΣΑ προηγήθηκε νωρίς το πρώτο ημίχρονο , και θα μπορούσε λίγο μετά να κάνει το 2-0 , όταν και είχε ένα καλοτραβηγμένο σουτ στο κάθετο δοκάρι. Απο κει και μετά ποτέ δεν απείλησε σοβαρά την εστία του ΟΦΙ , ο ΟΦΙ είχε την κατοχή της μπάλας , όμως φλύαρα και χωρίς ουσία. Κατάφερε να ισοφαρίσει στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με τον Πετράκη και στάθηκε πολύ άτυχος στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όταν σε δύο φάσεις η μπάλα τράνταξε και τις δύο φορές το οριζόντιο δοκάρι. Αυτά.

Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου η ΚΡΙΤΣΑ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής παίκτη της με δεύτερη κίτρινη. Ενα πλεονέκτημα το οποίο κάθε άλλο παρά χάρηκε ο ΟΦΙ , καθώς στην επόμενη φάση ο επόπτης Βλάσης , φωνάζει τον διατητή , του λέει κάτι , και αυτόματα δείχει κόκκινη κάρτα στον Χαρβαλιά κάνοντας έξαλλους προπονητή και παίκτες του ΟΦΙ. Ηταν μια αποβολή που μας άφησε πολλά ερωτηματικά. Και το χειρότερο ήταν ότι ένα λεπτό πριν είχε γίνει αλλαγή ο Πετράκης με αποτέλεσμα να μείνει ο ΟΦΙ με μοναδικό επιθετικό τον Αγγελάκη.

Το σφύριγμα της λήξης , χωρίς καθόλου καθυστερήσεις , ενώ είχαμε τουλάχιστον δέκα λεπτά ''νεκρό'' χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εφαλτήριο για αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και είσοδο φιλάθλων της ΚΡΙΤΣΑΣ εντός του αγωνιστικού χώρου. Ευτυχώς τα πολύ χειρότερα αποφεύχθηκαν. Με ... ιδιαίτερη αγωνία έζησαν τον αγώνα , παίκτες και προπονητής του ΑΟΑΝ από τις εξέδρες του γηπέδου.
Διαιτητες οι Γκούντρας , Βλάσης και Παπαδοπετράκης
ΑΟ ΚΡΙΤΣΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΜΕΤΖΟΣ): Μπέρκοβιτς, Δέλλιος, Μαρκάκης Δ. (75’ λ.τ. Γρηγοράκης), Καρακυρίτσης, (72 λ.τ. Περάκης), Φανουράκης, Γκερδούκι, Βάρδας, Στεργιόπουλος, Παπαθεοδωρόπουλος, Μαυράκης, Μαρκάκης Κ. (20’ λ.τ. Πλατινάκης).
ΟΦΙ (ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ): Καπαράκης, Τσαμπανάκης, Πετράκης (67’ Πετάσης), Χατζηγιαννάκης, Κουτρούλιας, Κουγιουμουτζάκης, Ζουμπατόπουλος (46’ Καβλεντάκης), Μπάτσης, Αγγελάκης, Χαρβαλιάς, Λαγουδάκης (55’ Ι. Μίγγας).
Υ.Γ. 1 Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el
Υ.Γ. 2 Κλικάρετε την φωτογραφία της ανάρτησης γιά να ''απολαύσετε'' μια πολύ ωραία σημερινή άποψη της όμορφης κωμόπολης της ΚΡΙΤΣΑΣ.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΚΥΠΕΛΟ: ΑΣΙ-ΟΦΙ 1-4. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...


Μετά το 3-0 του πρώτου ημιτελικού , το σημερινό 1-4 με το οποίο (ξανα)κέρδισε ο ΟΦΙ τον ΑΣΙ ήρθε φυσιολογικά και αναμενόμενα. Κι αυτό , γιατί όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ , είδαν εξ αρχής μία ομάδα τον ΟΦΙ να παίζει μπάλα , και μία ομάδα τον ΑΣΙ να κάνει περισσότερο αγγαρεία , έχοντας αποδεχθεί πλήρως την τύχη του. Δεν παραγνωρίζομε βέβαια το γεγονός οτι έμεινε νωρίς ο ΑΣΙ με 10 παίκτες (αποβλήθηκε δίκαια ο Ταρτάλας , διότι κτύπησε εκτός φάσης τον Ζουμπατόπουλο) , όμως και πριν την αποβολή και μετά , μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Τα γκολ του ΟΦΙ έβαλαν οι Πετρακης (1) , και Χαρβαλιάς (3). Ο Χαρβαλιάς να σημειώσομε ότι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και το σημερινό χαντ τρικ , είναι απλώς ενδεικτικό. Το δε γκολ του ΑΣΙ προήλθε από καραμπόλα , καθώς ο Κουτρούλιας σουτάρει δυνατά για διώξει την μπάλα , η μπάλα με πολύ δύναμη "βρίσκει" στο στέρνο παίκτη του ΑΣΙ , και επιστρέφει πίσω , καταλήγοντας στα δίκτυα. Εν πάσει περιπτώσει , σταματάμε τα του ΑΣΙ-ΟΦΙ εδώ. Αλλωστε ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ απο το γεγονός ότι ο ΑΣΙ περνάει πολύ δύσκολες ώρες. Είναι μια Γεραπετρίτικη ομάδα , η οποία όλοι θα θέλαμε να είχε αντιπροσωπεύσει την πόλη μας φέτος καλίτερα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μπινιχάκη που είχε βοηθούς τους Παπαπαδοπετράκη και Τζαράκη.
ΑΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ): Λυράκης, Ταρτάλας, Κίσσας, Πινάλε, Τριπολιτσιώτης (71΄ Κοντοπόδης), Καρύδης, Δασκαλάκης (23΄ λ.τ. Μαλαθράκης), Ασπραδάκης (55΄ Φρουζάκης), Ξωμεριτάκης, Αϊβαλιωτάκης.
ΟΦΙ (ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ): Λ. Καπαράκης, Τσαμπανάκης (55΄ Καβλεντάκης), Γιάννης Μίγγας (36΄ Βασίλης Μίγγας), Χατζηγιαννάκης, Κουτρούλιας, Κουγιουμουτζάκης, Ζουμπατόπουλος, Μπάτσης (61΄ Μπαριτάκης), Πετράκης, Χαρβαλιάς, Λαγουδάκης.

Τα σπουδαία τώρα για τον ΟΦΙ είναι πίσω. Αρχής γενομένης απο το Σάββατο , οπότε και παίζει ένα από τους κρισιμότερους αγώνες φέτος. ΚΡΙΤΣΑ-ΟΦΙ λοιπόν το Σάββατο στις 15:00 την ΚΡΙΤΣΑ , και όλοι περιμένομε ο ΟΦΙ να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διμήνου , και να πάρει μιά άνετη νίκη.
Υ.Γ. Στον άλλο ημιτελικό ΑΟΑΝ-ΝΙΚΗ 0-0. ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΣΛ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 , ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : ΑΟΑΝ -ΟΦΙ.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

KΡΙΣΙΜΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Χωρίς πρωτάθλημα στο Λασίθι είναι προγραμματισμένο το τριήμερο της Αποκριάς. Ο ΟΦΙ , διανύοντας περίοδο φόρμας , δεν ευνοείται από την διακοπή , προετοιμάζεται όμως με τον καλίτερο τρόπο γιά τα δύσκολα παιγνίδια που έρχονται. Δύο πολύ κρίσιμα παιγνίδια περιμένουν τον ΟΦΙ την επόμενη εβδομάδα. Κατ αρχήν την Τετάρτη στο Βουζουνεράκειο , θα αντιπετωπίσει τον ΑΣΙ στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλου. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει σαφές προβάδισμα στον ΟΦΙ , με στοιχειώδη σοβαρότητα και προσοχή λογικά θα προκριθεί στον τελικό. Τα σπουδαία όμως έρχονται το επόμενο Σαββατοκύριακο , όπου ο ΟΦΙ στα πλαίσια του πρωταθλήματος θα δώσει ένα αρκετά δύσκολο και οριακό παιγνίδι. Θα ταξιδέψει στην ΚΡΙΤΣΑ να αντιμετωπίσει την δυνατή τοπική ομάδα , στην πιό δύσκολη ίσως έδρα της κατηγορίας. Το συγκεκριμένο ματς , είναι νομίζομε ματς-κλειδί. Αν ο ΟΦΙ κερδίσει (κάτι που πιθανολογούμε και ευχόμαστε όλοι) , κατά πάσα πιθανότητα στο μεγάλο ντέρμπυ της 7ης αγωνιστικής στον Αγιο Νικόλαο με τον ΑΟΑΝ , ο ΟΦΙ θα πάει προπορευόμενος στην βαθμολογία. Και αυτό σίγουρα θα είναι σημαντικό πολλαπλώς. Να παραμείνουμε όλοι αισιόδοξοι , σοβαροί και πειθαρχημένοι και φυσικά κοντά στην ομάδα και τα καλίτερα σίγουρα έρχονται.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟΣ: OΦΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 5-3. ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Συνεχίζει να παίζει μεγάλη μπάλα ο ΟΦΙ , ακόμα και στα φιλικά. Σήμερα κέρδισε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (της οποίας μάλλον της έχει πάρει εντελώς τον ''αέρα'' φέτος) , σε φιλικό αγώνα με 5-3 , πιστοποιώντας την σπουδαία φόρμα που διανύουν οι ποδοσφαιριστές του. Με απόντα τον τραυματία Κουτρούλια , αλλά και τον Γ.Μίγγα οι παίκτες του ΟΦΙ , κατά διαστήματα ''έκρυβαν'' τη μπάλλα. Ο γιός του παλαιού ''άσσου'' της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ , ο 14χρονος Ζουμπατόπουλος πέτυχε τρία περίτεχνα γκόλ , και έδειξε για μια ακόμα φορά , ότι ένα μεγάλος παίκτης ανατέλλει. Τά άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Λαγουδάκης και Χαρβαλιάς. Ευχή όλων αυτό το διάστημα φορμαρίσματος της ομάδας να διαρκέσει , γιά να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στο περιφερειακό. Αξιοσημείωτο της σημερινής συνάντησης , η εμφάνιση με τα χρώματα του ΟΦΙ για πρώτη φορά φέτος των Καραλάκη , Κορνάρου και Παπουτσάκη ο οποίος εδώσε τρείς ασίστ στον Ζουμπατόπουλο , με τις οποίες έβαλε τα τρία γκόλ. Τα γκολ της Αναγέννησης έβαλαν οι Τσιτλακίδης (2) και Δεδελετάκης.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟΦΙ-ΔΟΞΑ ΜΥΘΩΝ 7-3. ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΓΚΟΛ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ...


Επτά γκολ συνολικά έχει δεχθεί ο ΟΦΙ στο πρωτάθλημα έως τώρα , τα τέσσερα από αυτά απο τους ΜΥΘΟΥΣ (!) , τα τρία δε σήμερα. Αλλο χαρακτηριστικό του σημερινού αγώνα το γεγονός ότι και τα δέκα γκόλ επιτεύχθηκαν από παίκτες του ΟΦΙ. Πως έγινε αυτό; Τα επτά γκολ του ΟΦΙ τα πέτυχαν οι Χαρβαλιάς (3) , Αγγελάκης (3) και Χατζγιαννάκης. Τα τρία γκόλ της ΔΟΞΑΣ τα πέτυχαν οι Χατζηγιαννάκης (αυτογκόλ) και οι Φιλιππάκης , Παρθενάκης. Ποιοί είναι αυτοί ; Είναι άλλα δύο δεκατετράχρονα ταλέντα τα οποία (και αυτά) ανήκουν στο δυναμικό του ΟΦΙ , και έχουν παραχωρηθεί δανεικοί στην ΔΟΞΑ ΜΥΘΩΝ. Σήμερα δε , έδειξαν ότι και αυτοί οι δύο παίκτες , οτι αποτελούν παρακαταθήκη για τον ΟΦΙ.

Στον σημερινό αγώνα , που περισσότερο με προπόνηση έμοιαζε , παρά με αγώνα πρωταθλήματος είδαμε ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο , τουλάχιστον όσο αφορά την διακύμανση του σκορ. Δύο φορές προηγήθηκε ο ΟΦΙ (1-0 και 2-1) , δυο φορές ισοφάρισε η ΔΟΞΑ , στη συνέχεια ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΔΟΞΑ 2-3 για να λήξει το ημίχρονο με τον ΟΦΙ προηγούμενο 4-3. Στο δεύτερο ο ΟΦΙ έπικράτησε στον αγωνιστικό χώρο σκοράροντας άλλες τρεις φορές.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ : OΦΙ-ΑΣΙ 3-0 . ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ...


Και η άλλη ομάδα του περιφερειακού της πόλης μας, ο Α.Σ.Ι. ένιωσε μετά την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τις ...δαγκωματιές του φετινού Ο.Φ.Ι. Ανετα , όπως δείχνει και το τελικό σκορ , κέρδισε το απόγευμα στο ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ ο ΟΦΙ , τον αγωνιζόμενο μία κατηγορία πιο πάνω ΑΣΙ , δείχνοντας μιά προφανή ανισορροπία αντιστοιχίας θέσης. Και αυτό βέβαια καθόλου δεν σημαίνει ότι η θέση του ΑΣΙ είναι στο τοπικό. Ομως σίγουρα ο ΟΦΙ αδικείται αγωνιζόμενος στο τοπικό πρωτάθλημα , και αυτό είναι το πιο ασφαλές συμπέρασμα που βγαίνει από τις αναμετρήσεις στο κύπελο με ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΑΣΙ.

Με δυο γκολ λοιπόν του Παπαδάκη και ένα γκολ του Κουτρούλια , ο ΟΦΙ θάλεγε κανείς οτι μάλλον χαλαρά κέρδισε σήμερα . Και το λέμε αυτό , γιατί και τον έλεγχο του αγώνα είχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σπουδαία απόδοση δεν χρειάστηκε να πιάσει. Στα τελευταία λεπτά δε , αν ο Πετάσης απέναντι στον τερματοφύλακα του ΑΣΙ προτιμούσε το σουτ και οχι την πάσα σε συμπαίκτη , και αν ο Μεμετζής δεν σημάδευε το δοκάρι , το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο...

Ο ΑΣΙ με κάποιες μόνο εξάρσεις των παικτών στο β ημίχρονο , έχασε κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς να κάνει την πολύ μεγάλη φάση. Αν και δεν μας πέφτει λόγος πιθανώς , νομίζομε ότι ήταν εμφανέστατη η ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ των παικτών του ΑΣΙ λόγω της κακής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα , και ίσως αυτό είχε κρίνει την τύχη του αγώνα πριν καν αρχίσει , με δεδομένο ότι τα μάτια των παικτών του ΟΦΙ ''γυαλίζουν'' το τελευταίο διάστημα.

Τα τελευταία δέκα περίπου λεπτά του αγώνα , ο ΟΦΙ έπιαξε με δέκα παίκτες , λόγω τραυματισμού του Κουτρούλια , και ενώ ο προπονητής του ΟΦΙ είχε κάνει και τρεις αλλαγές.
Τον αγώνα διετήτευσαν οι Δρανδάκης , Αδαμάκης , Ταξειδαράκη.
ΟΦΙ(ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ): Καπαράκης, Τσαμπανάκης, Γιάννης Μίγγας(62΄ Λαγουδάκης), Χατζηγιαννάκης, Κουτρούλιας, Κουγιουμουτζάκης, Παπαδάκης(65΄ Πετάσης), Μπάτσης, Πετράκης, Χαρβαλιάς)82΄ λ.τ. Μ. Μήλε), Μεμετζής.
ΑΣΙ(ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ): Βελίτσικος, Αιβαλιωτάκης, Μαλαθράκης, Τοψιδέλης, Ταρτάλας, Τζιρβελάκης(70΄ Μούσλη), Καρύδης. Κίσσας, Τριπολιτσιώτης, Φρουζάκης(46΄ Καταζάς).

Στον αλλο ημιτελικό που έλαβε χώρα στην ΣΗΤΕΙΑ , ο ΑΟΑΝ κέρδισε την τοπική ΝΙΚΗ με 2-1. Τελικά από ότι φαίνεται πάμε γιά μετωπική σύγκρουση ΑΟΑΝ-ΟΦΙ και σε πρωτάθλημα και σε κύπελο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951