Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC 1-1. MΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Το  πρώτο  γκολ , και  τον  πρώτο  βαθμό  εκτός  έδρας , στην  ιστορία  της  πέτυχε σήμερα η  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC. Με  δεδομένο  δε , το  γεγονός  ότι   ισοφαρίστηκε  στο  87' , η  ομάδα  της  πόλης , σίγουρα  αφήνει  πικρή  γεύση   αυτή  η  ισοπαλία. Οπως  επίσης  δυσάρεστη  εξέλιξη  του  αγώνα , είναι  και  ο  (πιθανά σοβαρός)  τραυματισμός  του  Λ.Κουτούζου , καθώς  οι  πρώτες  εκτιμήσεις  κάνουν  λόγο  γιά  ρήξη  των  χιαστών  συνδέσμων  του  γόνατος. Ευχόμαστε  τελικά  να  μην  είναι   κάτι  το  ιδιαίτερο. Περαστικά  και   γρήγορα  στον  Λευτέρη.
Ισοπαλία  λοιπόν  απέσπασε  πριν  από  λίγο , η  ΙFC  στο  κεφαλοχώρι  των  περιχώρων  του  Ηρακλείου , στον  Κρουσώνα  , από  τον  τοπικό  ΠΑΟΚ. Σε  ένα  μοιρασμένο  αγώνα  , η  ΙFC  ευτύχησε  να  προηγηθεί  με  τον  συνήθη  ύποπτο  Κ. ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ  ο  οποίος  με  ένα  ωραίο  σουτ  στο  50'  ''κρέμασε''  τον  τερματοφύλακα  του  ΠΑΟΚ.  Ο   ΠΑΟΚ  προσπάθησε  στη  συνέχεια  να  αντιδράσει , είχε  την  πρωτοβουλία  των  κινήσεων , ιδίως  από  το  70'  και  μετά  , όμως  η  άμυνα  της  ΙFC  κρατούσε  καλά , χωρίς  να  επιτρέπει  στους  επιθετικούς  του  ΠΑΟΚ  να  γίνονται  απειλητικοί. Στο  87'  όμως  σε  μία  από  τις  ελάχιστες  ολιγωρίες  τών  αμυντικών  της  IFC  , η  μπάλα  από  κοντινό  πλασέ  κατέληξε  στα  δίκτυα  του  Ευαγγελινού.
Δεν  είναι  κακό  το  σημερινό  αποτέλεσμα , απέναντι  στην  ομάδα  του  Β.ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ , κακός  ήταν  ο  τρόπος  που  ήρθε. Εν  πάσει  περιπτώσει  όμως , η  σημερινή  ισοπαλία  , εδραιώνει  την IFC  μακριά  από  την  επικίνδυνη  την  ζώνη  και  προσθέτει  αυτοπεποίθηση  στους  παίκτες  της.

58 σχόλια:

  1. Λύτρωση στις καθυστερήσεις για Ρούβα, Ασίτες
    Χούτρης και Φουκαράκης λύτρωναν στις καθυστερήσεις του αγώνα Ασίτες και Ρούβα φέρνοντας τις ομάδες τους ένα βήμα από την κορυφή ενώ την ίδια ώρα η Επισκοπή άφηνε βαθμούς στην Βιάννο.


    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

    Ρούβας - ΠΟΑ 1-0 Τελικό αποτέλεσμα
    15' Άουτ πέρασε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολεμαρχάκη
    29' Πρώτη ευκαιρία για τον Ρούβα, το σουτ του Βαρούχα έφυγε μόλις άουτ
    49' Εκτέλεση φάουλ Καστελιανάκη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χριστοδουλάκης
    65' Χαμένο πέναλτι για τον ΠΟΑ! Ο Φουκαράκης εκτέλεσε το πέναλτι όμως ο Μακαρώνας απέκρουσε διατηρώντας το 0-0
    93' Γκολ για τον Ρούβα! Ο Φουκαράκης με δυνατό σουτ κάνει το 1-0

    ΠΑΟΚ - Ιεράπετρα 1-1 Τελικό αποτέλεσμα
    2' κεφαλιά Κουράκη, μόλις άουτ
    30' Mακρινό σουτ Καρβελά - έδιωξαν οι φιλοξενούμενοι σε κόρνερ
    45' Γκολ για τους Λασηθιώτες, ο Δεδελετάκης ανοίγει το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλάσε κάνει το 0-1
    87' Ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ! Ο Πουλάκης με κοντινή προβολή φέρνει το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1

    Πατούχας - Επισκοπή 1-1 Τελικό αποτέλεσμα
    Παπαδημητρίου - Αντιασβίλι

    Πανακρωτηριακός - Ασίτες 0-1 Τελικό αποτέλεσμα
    94' Xούτρης

    Αετός Ανωγείων - Γιούχτας 0-0 Τελικό αποτέλεσμα
    11' Λάθος έξοδο Καλομοίρη, πλασέ Τσαφαντάκη - απομάκρυναν οι αμυντικοί του Αετού
    24' Κεφαλιά Παπαδόπουλου, μόλις άουτ

    Ρέθυμνο - Ακρίτας 1-0 Τελικό αποτέλεσμα
    15' Ο Κουρνιάνος σημάδεψε το δοκάρι του Συγγελάκη στην πρώτη χαμένη ευκαιρία του παιχνιδιού
    33' Ο Χνάρης πήρε την μπάλα από τον Κουρνιανό όμως το σουτ που έκανε έφυγε μόλις άουτ
    93' Λύτρωση στις καθυστερήσεις για το Ρέθυμνο με γκολ του Αστρινάκη μετά από σέντρα του Τσακάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ SPORT.FM

    Ανακοίνωση διαμαρτυρίας με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Μπινιχάκη (Λασιθίου) κόντρα στη Χερσόνησο, εξέδωσε η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας αναφέρει : «Ο συγκεκριμένος διαιτητής στο περσινό πρωτάθλημα αδίκησε κατάφορα ως διαιτητής στους αγώνες Αγία Παρασκευή-Αίας:2-1 και Αίας-Παναργειακός 1-1 καθώς και ως τέταρτος στο παιχνίδι στην Κρήτη ήταν προκλητικός. Είχαμε ζητήσει την εξαίρεσή του πέρσι, αλλά τον βρήκαμε ξανά μπροστά μας και μάλιστα στο παιχνίδι με τη Χερσόνησο την Κυριακή, μισή ώρα απόσταση από τον τόπο καταγωγής του στο Λασίθι. Χάθηκαν οι διαιτητές δηλαδή απʼ την Αθήνα ή από άλλη περιοχή να έρθουν στην Κρήτη; Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Σαλαμίνα, ο επόπτης ήρθε απʼ την Σάμο (κ. Βούρος) και ο παρατηρητής διαιτησίας απʼ τα Χανιά. Και τώρα παρατηρητής απʼ το Ρέθυμνο. Γιατί αυτά; Πέρα απʼόλα αυτά επειδή σας έχουμε εμπιστοσύνη κ Πρόεδρε και Δ.Σ. της ΚΕΔ πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θα έχει φιλοκρητικά αισθήματα και θα είναι ακριβοδίκαιος".

    Στον αγωνιστικό τομέα ο Ανδριανόπουλος υπέστη διάστρεμμα και τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με την Χερσόνησο ενώ δεν υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι οι Ρόππας και Σγουρός που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re paidia 4-2 exase o ofi pws egine afto!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΦΙ ΗΡΘΕ 1-1 ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai, kai gia mena 0-2, exthes elege to creta sta stigmiotypa anagenisi-paok 1-1 , kala pame....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΟΚ-ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re file etsi ine sta xartia akomi. emas giati lei OFI?? asta ta pola psaxiata mono zimies kanome!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re paidia ti ennoeite oti o ofi irthe 1-1 gia mena, i o allos filos 0-2 apo pou to vgalate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. giati pexame pali kali mpala apo ti ematha.eixame 2 dokaria den mas edose leei katafanestato penalti kai toys edose ena aniparkto penalti(skontapse leei kai to sfirixe)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι ετσι ειναι υπαρχει και βιντεο απο την ανατολη, δειτε εδω... http://www.anatolh.com/lasithi/soccer-lasithi/item/5916-%CE%B1%E2%80%99-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CF%83%CE%BB-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TA ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. Ο ΟΦΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΞΕΜΙΣΟΣ , ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ , 11-12 ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΛΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΚΟΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. 11 ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΥΣ ΟΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pedia iremia min ta isopedonoume pali ola, Ta idia kai ta idia!!alaksete miala telos panton. den varethikate pia to idio tropario!!!
    pravo stin IERAPETRA F.C, pravo stin IERAPETRA K21 pravo kai stin IERAPETRA K18!!!
    MONO SE ESAS DEN AXIZI PRAVO!!
    MONO ESIS DEN THELETE KATI KALO GIA TO PODOSFERO TIS IERAPETRAS.
    JA sas ke den axizi na asxolite kanis mazi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ 4 ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΑΓΑΛΩΣΑΝΕ ΕΔΩ. ΑΝΤΕ ΓΥΡΕΥΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

    Δύο μεταγραφές 11αδας κυνηγάνε στην Ιεράπετρα

    Αυτή την ώρα λαμβάνει χώρα το καθιερωμένο διοικητικό συμβούλιο των μελών της Ιεράπετρας F.C. με θέμα συζήτησης τα τρέχοντας ζητήματα της μεγάλης ομάδας αλλά και των άλλων δύο που συμμετέχουν στο Α΄ τοπικό.

    Οι παράγοντες βρίσκονται σε εγρήγορση και προσπαθούν να καλύψουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα κενά που ήταν λογικό να υπάρξουν από το καλοκαίρι αφού όλα έγιναν γρήγορα. Πέρα των πολλών οργανωτικών θεμάτων, τα οποία χρίζουν άμεσης διεκπεραίωσης όπως για παράδειγμα οι αλλαγές των ονομάτων, οι οποίες βρίσκονται σχεδόν προς την ολοκλήρωση τους, υπάρχει έντονη κινητοποίηση και στα αγωνιστικά. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ που βγαίνει, η διοίκηση της Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον τεχνικό Νίκο Δεδελετάκη βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα είναι σε θέση να μπουν στην 11αδα και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή (άγνωστο αν θα είναι ακραίος ή κεντρικός) και ο άλλος στην επιθετική γραμμή. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες είναι σε εξέλιξη και αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για την Ιεράπετρα όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» έτσι ώστε να έχουμε συμφωνία.

    θΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ?
    ΠΑΛΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ?
    ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΙΜ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ?
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ?
    ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΑΚΗΣ Ο ΧΑΤΖΑΚΗΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ο ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ Ο ΠΑΙΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ?
    ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 0ΜΑΔΕΣ.
    Ο ΜΙΓΓΑΣ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Ο ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΤΟΣ 18ΑΔΑΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
    Η Κ21-Κ18 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.
    ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ.
    ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δύο μεταγραφές 11αδας κυνηγάνε στην Ιεράπετρα

    * anatolh.com
    * Προσθήκη σχολίου

    sima-ierapetras-350Αυτή την ώρα λαμβάνει χώρα το καθιερωμένο διοικητικό συμβούλιο των μελών της Ιεράπετρας F.C. με θέμα συζήτησης τα τρέχοντας ζητήματα της μεγάλης ομάδας αλλά και των άλλων δύο που συμμετέχουν στο Α΄ τοπικό.

    Οι παράγοντες βρίσκονται σε εγρήγορση και προσπαθούν να καλύψουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα κενά που ήταν λογικό να υπάρξουν από το καλοκαίρι αφού όλα έγιναν γρήγορα. Πέρα των πολλών οργανωτικών θεμάτων, τα οποία χρίζουν άμεσης διεκπεραίωσης όπως για παράδειγμα οι αλλαγές των ονομάτων, οι οποίες βρίσκονται σχεδόν προς την ολοκλήρωση τους, υπάρχει έντονη κινητοποίηση και στα αγωνιστικά. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ που βγαίνει, η διοίκηση της Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον τεχνικό Νίκο Δεδελετάκη βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα είναι σε θέση να μπουν στην 11αδα και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή (άγνωστο αν θα είναι ακραίος ή κεντρικός) και ο άλλος στην επιθετική γραμμή. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες είναι σε εξέλιξη και αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για την Ιεράπετρα όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» έτσι ώστε να έχουμε συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kirioi tou simvouliou an kanete metagrafes tha iste gia ftisimo.. an proxorisete se metagrafes o kosmos tha sas girisei ti plati.. doste xrono sta dika mas paidia kai afiste ta efe.. oi alles 2 omades den exoun rouxa kai papoutsia na valoun...rezilides....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. oxi de thelw alvanous stin omada mou giati ime ratsistis...rantevou to savato mikrouli....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. file oi alvanoi pou anaferesai ypotimitika einai ypodeigma politi o kathenas tous kala paidia kai kaloi paixtes gia topiko kai tha eprepe na ntrepese pou to anafereis, ki opws leei enas filos genithikan stin ierapetra kai exoun timisei me tin parousia toys opoia omada kai an epaiksan, an den mas goustarete dialiste to ante giati ta polilete teleftea....

    ofara re!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τι φιλο που λεει για το καλο του γεραπετρικου ποδοσφαιρου , θα πω οτι κανεις δεν θελει το κακο του ποδοσφαιρου μας ποσο μαλλον εμεις οι οφιτζιδες δεν σημενει οτι αφου καντε ενωση φροντιζεται για το καλο του ποδοσφαιρου μας ισα ισα που τωρα τσακωνωμαστε χειροτερα απο οτι πριν και μου φαινετε οτι αυτο δεν θα σταματησει οσο υπαρχουν καποιοι ανθρωποι σ αυτο , εκατεροθεν , για να μην νομιζετε οτι δεν σκεφτομαι αντικειμενικα , και σας λεω οσο ειναι νωρις ας παρει ο καθενας την ομαδα του και ας συνεχισουμε οπως ειχαμε συνηθισει με την ωραια κοντρα που ειχαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΟΙΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ. Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟς ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟς. ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΒΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΚΟΛ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ELA DE. GIATI DEN PAIZEI POTE O ARHAGELIDHS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΟΙΤΟΙ.
    ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΗΡΕΜΗΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΗΡΕΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ?
    ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ.
    ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
    Ο ΓΚΙΝΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ(ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ).
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε ανώνυμε από πάνω μου ακριβώς είπες το πιό σωστό από όλα. Οτι όλοι μπορούμε να κρίνομε. Και δε μιλάω τώρα γιά προπονητές και συμβούλια. Και εκεί βέβαια ισχύει. Μιλάω για εμάς που οι κριτικές μας κάποιους τους ενοχλούν. Λες και κάποιοι έχουν το αλάθητο. Και βασικά μιλάω για το blog επειδή πάλι ξανάκουσα από κάποιον ότι κάνει ζημιά. Λες και υπογράψαμε κανένα μνημόνιο στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και τώρα τα κεφάλια όλοι κάτω. Στους γάμους ο καθένας παντρεύεται τα κουσούρια του αλλονού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. alazoyn ta onomata poly sintoma thema hmerwn..kai emeis ametoxoi...teleionoyn ola ....kala na pathoyme...afoy koimomaste!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. pigene na rotisis to gini an ta perni. An omos den ta perni dosta esi!!!! re ante apo eki......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kapios grafi oti i K17 kai K21 den exoun pari FRANGO!!!! ise me ta kala sou??? pios prepi na pari frago apo aftous???
    ELATE ELOUNTA (NISI)!!!!! XRIMATA !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ , ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ ΟΦΙ-ΕΛΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. NE RE FILE EKI THA IME!!!!!
    GIATI OXI?? AGAPO THN OMADA MOU!!!!
    TORA ESI KALA KANIS KE IPOSTIRIZIS IERAPETRA K21! THA TA POUME KAI ME TIN IERAPETRA F.C. KIPELO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλο αγωνα το Σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΝΩ ΣΧΟΛΙΑ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ , ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΑΝ ΟΠΑΔΙΚΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εμαθα παιδια οτι οι φανελες για τις Κ18 και Κ21 θα ειναι ετοιμες την αλλη εβδομαδα με τα χρωματα της Ιεραπετρας fc. Ειναι αληθεια? Ποιος μπορει να με ενημερωσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ego ematha oti oi omades pane kala. Pou to vlepete to lathos. Ierapetra fc gia na doyme kalo podosfairo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Sono fan di Inter e guardare la tua squadra ha gli stessi colori come il
    la mia squadra Bravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν έχω γράψει κανένα σχόλιο σε αυτή υην ανάρτηση...Μόλις τώρα με πήραν τηλέφωνο ότι αναφέρθηκε το όνομα μου σε ένα σχόλιο...
    Ξέρετε καλά ότι γράφω πάντα επώνυμα...
    Την ώρα που αναρτήθηκε το παραπάνω σχόλιο ήμουν προπόνηση ούτως ή αλλος....κι εγώ κι ο Μάνος....
    Γι' αυτό μην προτρέχετε...
    Αφήστε τους τσακωμούς κι ελάτε όλοι στο μισεδάκειο το σαββάτο να μας στηρίξετε...
    Και πιστέψτε, αν ήθελε και μπορούσε κάποιος να πάρει την ομάδα θα το είχε κάνει...
    Μακάρι να έπιανα το τζοκερ και θα το έκανα εγώ...!!!!!
    Να ξέρετε πάντως ότι ο καιρός έχει γυρίσματα...
    Πετάσης θοδωρής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΘΟΔΩΡΗ? ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ BACKROUND ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ? ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ... ΟΧΙ 4 ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. 3 H K18 KAI 2 ΕΜΕΙΣ Κ21 (ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ). ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΤΕ??? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ?? ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο.Φ.Ι.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΛΗ ΤΟΝ Ο.Φ.Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το αν έγινε σωστά ή όχι θα το δείξει το μέλλον....Πάντως έγινε η ένωση με κάποια πράγματα να μένουν ίδια και απαράλαχτα...
    Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σε ρωτήσω τι άλλαξε ουσιαστικά με την ένωση...?...και μην μου πεις ότι έρχεται πολύ κόσμος στο γήπεδο ή ότι μονιαστήκανε οι φιλάθλοι και οι παίχτες... κάτι ουσιώδες θέλω να μου πεις...
    Όσο γι' αυτό που ρώτησες υπάρχει μέλλον εάν κρατήσει τις ακαδημίες οι οποίες αν θυμάμαι καλά στην αρχή της χρονιάς κατέκτησαν κάποια τουρνουά και απ' όσο έχω δει εγώ υπάρχουν μεγάλα ταλέντα εκεί μέσα...
    Πετάσης Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΟΥ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΚ18? ΦΙΛΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ? ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.. ΣΩΣΤΑ ΘΟΔΩΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΑΣ Ψ......ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΗΝΕΣ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΝαι ετσι ΚΥΡΙΟΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΤΙΚΟΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΤΩΡΑ.
    ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΩΣΗ?
    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ + 2 ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ 2 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ.
    6 ΝΤΟΠΟΙΟΙ 8Α ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 6 ΕΚΤΟΣ 18ΔΑΣ.
    ΤΙ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΟΦΙ-ΑΣΙ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ?
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΩΡΑ.
    ΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ,
    ΒΓΑΛΕ 5-6 ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ.
    ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ.
    ΜΕ Κ18-Κ21 ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΕΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΟΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΑΟΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΦΙ Η ΑΣΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΟΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η διοίκηση της Ιεράπετρας με γνώμονα τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της Κρήτης και με στόχο την επικοινωνία με αυτούς, διαψεύδει κατηγορηματικά τελευταία ρεπορτάζ ριαδιοφωνικών σταθμών που ανέφεραν ότι η ομάδα μας, αυτή που εκπροσωπείται στο περιφερειακό, είχε παράπονα για τη διαιτησία σε αγώνα που διεξήχθη στην Ιεράπετρα. Εμείς ποτέ δεν εκφράσαμε επίσημα παράπονα για τη διαιτησία και ό,τι είδε το φως της δημοσιότητας μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ ήταν αναληθές, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει ειπωθεί μέσω του γραφείο τύπου ούτε και στηρίχτηκε από κανέναν.


    Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι στο καθιερωμένο συμβούλιο, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, αποφασίστηκε η απομάκρυνση ποδοσφαιριστή της Ιεράπετρας Κ18 για απρεπή συμπεριφορά στη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΟ Βραχασίου. Τιμωρούμε την εγκληματική ενέργειά του να κλωτσήσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή από πίσω προς τον τοίχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά η σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή του Βραχασίου.

    Η διοίκηση της Ιεράπετρας στο πλαίσιο της αυστηρής πειθαρχίας, της ανάδειξης της ευγενούς άμιλλας δε θα επιτρέψει στο συγκεκριμένο παίκτη να ξανά φορέσει τη φανέλα ομάδας μας και δεν θα ανεχτεί στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές από τους ποδοσφαιριστές της, οι οποίες θα τιμωρούνται ανάλογα.

    Τέλος, ζητούμε ταπεινά συγνώμη από την ομάδα του Βραχασίου και τον ποδοσφαιριστή που υπέστη το αντιαθλητικό χτύπημα.

    Από το γραφείο τύπου της Ιεράπετρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ BALA-DEUR.TΙΜΩΡΗΣΑΝΕ ΠΑΙΧΤΗ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΙΠΟΣΙΑΣΜΟΥ?ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. symfvwnw mazi sou baladeur, alla eipame oti to pio simantiko gia emas tous ofitzides einai oti mas dialysan tin omada mas , kai emeis san ofi frontizame 40 xronia gia to kalo tou gerapetritikou podosfairou kai to pigame oso psilotera ginotan sti g ethniki , kai an eimastan pio kala organomenoi kai mes sta pragmata, tha eixame meinei, kai prosopika pistevw oti me tin enwsi poli dyskola tha ftasoume pote ksana ekei , akoma kai an ftasoume dyskola tha kratithoume giati poli apla den exoume ti dynamiki san poli......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΝ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΑΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΟΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ Κ21; ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ . ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. den ida kanena apo esas pera apo to na rixnei xoli dexia kai aristera gia tous pantes kai ta panta, na boithaei tis omades akoma kai tin k21 mono kritiki xerete na kanete tipota alo kai xerete kati ton ofi den ton dialisan kapoioi ala emeis oi idioi exoume oloi efthines parte to xampari.episis exei ginei prosklisi(meso ton mme) apo to d.s na pigenoume tin 1h deftera tou mina sto anoikto symboulio,poios exei paei kanenas mas.kathe paraskevi pou bgainoun san zitianoi to d.s k o proedros akoma kai poulane eisitiria kai laxnous emeis pouthenades mono kritiki k tipota alo etsi kaname k ston ofi kai tora anyparktoi.k oi dikaiologies mas o boskos to asi o xrisos o argyros oloi ektos apo emas.parte to xampari prepei na mpoume energa stin omada ftiaxte (protasi)kirie diaxirista mia epitropi tou blog na pame sto symboulio na endiaferthoume na poume afta pou leme edo na boithisoume opos o kathena mporei.kai min ksanapoume oti an itan ofi k an legotan ofi ola tha itan kala giati perisi itan ofi kai enas anthropos katastrafike pou den tou periseban ta xrimata pou exone kai meta apo afton to xaos dialisi.etsi k i mythoi pernoun protathlimata.pou itan i organosi pou itan oi akadimies tora ta thimithikame ola.ftiaxnoume epitropi kai energopioumaste.alios apo to na petaei xoles den blepo ti prosferoun ta sxolia tou blog.i ta leme me epixirimata sto d.s i ante geia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. πως την εχετε δει στην ελουντα ρε εριστικοι χαλαρωστε ρε χωριο.ζανταλη χαλαρωσε γραφε για τον ολυμπιακο στο face και ασε την Ιεραπετρα που εχεις παιξει μπαλα εδω ησυχη ειρωνα γιατι εδω δεν παιζουμε τιμωρουμε ανυπαρκτοι.στο νομο ποδοσφαιρικα μονο η Ιεραπετρα υπαρχει!!!γι αυτο το νου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 'Η ΘΕΛΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
    ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 10000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΜΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΩΣΤΟΤΕΡΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΛΑΘΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΟΙ ΚΟΟΥΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΡΕ ΖΑΝΤΑΛΗ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΞΙΑ. ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ; ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΕΛΟΥΝΤΑ ΩΡΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΑΝ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΝΤΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Στην Ελλάδα όπου δημιουργούνται επιτροπές σταματάνε τα έργα. Και ύστερα τι επιτροπή να φτιαχθεί μέσα από το blog? Οποιος θέλει να βοηθήσει το μόνο εύκολο είναι να βρει το τρόπο να το κάνει. Απλά κάποιοι να καταλάβουν επιτέλους ότι το συναίσθημα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Και ας βρουν τρόπο εστω και τώρα κάτι να κάνουν για αυτό. Ας ρωτήσουνε ΄γιά την ιστορία του ΑΟ ΧΑΝΙΑ γιά να καταλάβουνε τι θέλω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΠΕΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΙΛΑΘΛΟΙ. ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΗ Ο ΟΦΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. agapa ton ofi re file oso mporis. alla oxi sxolia gia o tin IERAPETRA FC. K21, K18 afou den ise kala enimeromenos. Oso gia ton filo mas ton petasi min lei pragmata pou den ine sosta.oi dioikisis tou ftei oi proponites h organosi kai den ksero ti. O boskos sou emaue na klotsas tin mpala !!!! ligo sebasmo.min ta isipedonete ola. kala lei kapoios na pame sto d.s.na poume ton ermo ton ponomas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ?
    ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΣΗ ΤΩΡΑ?
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΛΕΕΙ?ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΣΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ ΜΠΑΛΑ ΔΗΛ?'Η ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΗΡΩΝΕ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΝΤΕΚΑΔΑ?
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951