Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΦΙ". ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ"

 "ΑΝΑΤΟΛΗ"   11-11-2010                                                      Κρατούν ψηλά το όνομα του ΟΦΙ

Μερικές φορές λέμε και γράφουμε για την ιστορία και την δυναμική μιας ομάδας στο ποδόσφαιρο και ότι αυτά από μόνα τους είναι ικανά να γίνουν οδηγός στην πορεία αυτού του συλλόγου στο πρωτάθλημα. Πολλές φορές μοιάζει σαν ουτοπία να λέγονται λόγια σαν τα παραπάνω όμως στην περίπτωση της Ιεράπετρας Κ21 δεν είναι τόσο υπερβολικά. Μπορούμε να πούμε ότι χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα, η οποία εκφράζει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Ιεραπετρίτικου ποδοσφαίρου.
Το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, τα οποία είχαν να κάνουν με τις ριζικές αλλαγές που έγιναν στο ποδόσφαιρο της Ιεράπετρας. Το γεγονός ότι ο ΟΦΙ, η Αναγέννηση και ο ΑΣΙ ενώθηκαν, χτίζοντας μια ενιαία ομάδα της πόλης είναι κάτι που για πολλούς στην Ιεράπετρα έπρεπε να γίνει και άργησε να πάρει σάρκα και οστά. Λόγω της διαδικασίας που χρειάζεται, ακόμα δεν έχουν διαγραφεί τα ονόματα των τριών σωματείων της πόλης. Επίσημα η Ιεράπετρα Κ21 δεν έχει λάβει το όνομα της, μιας και η διαδικασία της αλλαγής του καταστατικού βρίσκεται προ της διεκπεραίωση της. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; ότι η Ιεράπετρα Κ21 με τη νέα τάξη πραγμάτων θα έχει το ρόλο της ανάδειξης των ταλέντων της περιοχής χωρίς να δίνει βάση στα αποτελέσματα στο τοπικό αλλά περισσότερο στα μικρά παιδιά, τα οποία θα αποτελούν μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον. Ακόμα όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ήταν δυνατόν άμεσα να αλλάξουν και το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι ποδοσφαιριστές έμπειροι με ποιότητα (οι οποίοι καθοδηγούν τους πιτσιρικάδες) που χωρίς καμία βοήθεια έχουν φτάσει την ομάδα να προπορεύεται στο πρωτάθλημα είναι κάτι που αξίζει να αναγνωριστεί.
Οι περισσότεροι από αυτούς λένε και ξανά λένε ότι όσο ακόμα η ομάδα έστω και στα χαρτιά φέρει το όνομα ΟΦΙ θα προσπαθούν να κρατήσουν την αξιοπρέπεια ψηλά και βάση αποτελεσμάτων έχουν δικαιωθεί απόλυτα.
Ο προπονητής Γιάννης Παπαγεωργίου δουλεύει με κέφι με τους ποδοσφαιριστές για να μην διαβρωθεί η ιστορία του ΟΦΙ αλλά και για το εγχείρημα των ανθρώπων που πάσχισαν, μόχθησαν και κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε η Ιεράπετρα να μπορέσει να εκπροσωπηθεί από ένα σωματείο, το οποίο έχει ψηλές βλέψεις.
Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που έχουν καταφέρει οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπαγεωργίου, παρότι ακόμα δεν έχουν αντιμετωπίσει τους λεγόμενους «μεγάλους» του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου. Το Σάββατο έρχεται η πρώτη πραγματικά δύσκολη αποστολή για τους Ιεραπετρίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον φιλόδοξο και ενισχυμένο Πύργο στο Καλό Χωριό. Ο Ιεραπετρίτης τεχνικός γνωρίζει τις δυσκολίες αυτού του αγώνα και για αυτό προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του κατάλληλα για να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις. Σε ότι αφορά τις απουσίες και ποιους ποδοσφαιριστές θα μπορεί να υπολογίζει ο Γιάννης Παπαγεωργίου αυτό θα φανεί την τελευταία στιγμή αλλά γίνεται προσπάθεια να έχει στην διάθεση του όσο το δυνατόν περισσότερους.

27 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Η ΙFC ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΟΥΧΑ ΕΔΩ. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΠΥΡΓΟΣ-ΟΦΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Ο ΟΦΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!

    ΟΦΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας παιδιά ανοίξανε πάλι τα σχόλια βλέπω. Αντε μπράβο γιατί καλίτερα τα κακά σχόλια παρά το φίμωτρο. Κι αυτό ισχύει για τα πάντα. Κανένα νέο απο την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC έχομε; Ποιοι φύγανε τελικά; Ο αγώνας που έρχεται με τον Πατούχα αν δεν κερσισει η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , θα αρχίσει να βρωμάει η ιστορία. Και η ΙΚ21 τι σκοπό έχει; Αντε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ.
    ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ(ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗ)ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΜΠΑΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mpravo palikaria!!!!
    ologera protathlima ksana!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΕΤΣΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΥΣ ΡΩΤΑ ΦΙΛΕ ΟΦΙΟΥΧΕ.
    ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ.
    ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΑΚΗ ΟΥΤΕ ΧΑΤΖΑΚΗ ΟΥΤΕ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΑ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ 2-3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.
    ΠΗΡΑΜΕ 3-4 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ.
    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. iponoeis kati gia ti thesi tou epithetikou?? kai giati de pernei epithetiko??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΕΤΑΣΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ η ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10000 ΕΥΡΩ η ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ η ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10000 η ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και ποιος σου ειπε φιλε οφιουχε οτι ο πετασης η καπαρακης θα αφηνουν της δουλειες τους για να τρεχουν γυρο απο την κρητη, τζαμπα ενω οι αλλοι θα πληρωνονται και μαλιστα σε ενωση την οποια δεν την πιστευουν... κοροιδα ψαχνετε?
    οφιουχε δεν παει για σενα φιλε μου γενικα μιλαω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    Ο ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    Ο ΠΕΤΑΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.anatolh.com/lasithi/soccer-lasithi/item/5156-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%8C-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BA21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΙΝΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΒΑΑΛΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε φιλε γιατι δεν πας να ρωτησεις τον καπαρακη αν του αρεσει να αφηνει τη δουλεια του, και να τρεχει αριστερα και δεξια χωρις να παιζει και χωρις να πληρωνεταιενω πληρωνονται αλλοι, οσο και να του αρεσει η μπαλα θα ξενερωσει, οσο για τον πεταση δεν ισχυει το ιδιο γιατι κανενας δεν πληρωνεται στην ομαδα που παιζει, και δεν φευγει εκτος λασιθιου, αλλα μεθαυριο που εχει η ομαδα κυπελο πως θα αφησει τη δουλεια του να παει στην ελουντα ,αν φυγει ποιος θα του πληρωσει το μεροκαματο μηπως η ενωση σας?

    υγ. δεν μιλεω εκ μερους κανενος ουτε του καπαρακη ουτε του πεταση, απλα παραδειγματα φερνω, αυτος ισχυει για ολους τους παιχτες και στις 3 ομαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΥΤΕ ΠΕΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 60 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ''χωρις να παιζει και χωρις να πληρωνεταιενω πληρωνονται αλλοι''.
    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΛΑΒΗ.....
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ; Ο ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ; ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΑΝΕ; Ο ΠΕΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ21; ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ. ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά η κατάσαταση είναι παντού δύσκολη , ολοι το ξέρομε. Ο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ με προπονητή τον ΜΥΡΩΜΑ ΣΗΦΑΚΗ παρακαλώ αποχωρεί από το περιφερειακό για οικονομικούς λόγους. Θα ακολουθήσουνε κι άλλοι. Αν μαυτες τις συνθήκες η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ δεν μπορεί να κρατήσει μιά ομάδα στο υποβαθμισμένο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΡΗΤΗΣ με μόνο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ παίκτες μη σώσει και τη κρατησει. Να ΓΥΡΊΣΟΜΕ στο τοπικο με ΟΦΙ-ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ - ΑΣΙ - ΜΥΘΟΥΣ-ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗ κλπ και να κάνομε τη πλάκα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φιλε μου συμφωνω σε σχεδον σε ολα αυτα που λες , αλλα οταν ο αλλος βαζει σε κινδυνο τη δουλεια του δεν μπορει να εχει σε προτεραιοτητα το ποδοσφαιρο, τελος παντον.
    φιλε οφιουχε δεν ειπαμε οτι δεν ειναι συνεπεις, εγω τουλαχιστον δεν το ειπα.

    ειμαι ο κ-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. geia sas filoi mou , parakwlouthw ma endiaferon afta pou grafete, kai ithela na apantisw se pola apo afta alla eixa ena provlima me to pc mou kai den mporousa na grapsw, den peirazei omws , i geniki idea alla kai afta pou akouw eksw apo ton kosmo stin ierapetra simvadizoun me afta pou pistevw kai egw kai exw anaferei kata kairous kai afto me xaropiei idietera , prepei paidia na katalavoume oloi omws to lathos pou exoume kanei kai idietera emeis oi ofitzides, pou afisan na dialusoun toin omada mas , elpizw oti tha allaksoun ta pragmata....

    epistrefw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΚΑΤΙ; ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΟΦΙ ΜΕ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΗΠΩΣ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝΕ ΟΛΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΔΡΑ; ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ. ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε eddy αν η ομάδα λεγόταν ΟΦΙ θάτανε όλα διαφορετικά σίγουρα. Τώρα δύσκολο μου φαίνεται να γίνει κάτι τέτοιο. Και ο Κ.Δεδελετάκης θάθελε να δει στο γήπεδο ατμόσφαιρα σαν αυτη στις φωτογραφιες ακριβώς δεξιά , αλλά πώς; Ισως με το καιρό να βρεθούνε καινούργιοι να φτιάξουνε συνθήματα , ψυχολογία ,ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ. Ο ΟΦΙ ΕΓΡΑΨΕ ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΟΙ. ΤΩΡΑ Η ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε παρτε το χαμπαρι ακομα κι αν μας διαλυσετε τελειος φετος εμεις θα ξαναφτιαξουμε τον οφι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951