Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ -ΚΡΙΜΑ-ΑΔΙΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΚ21(ΟΦΙ)


 Τι  να  πεις  μετά  από  αυτό;  Πηγαίνεις  στην  Ελούντα  , παίζεις  με  την (υποτιθέμενη) καλλίτερη  ομάδα  του  πρωταθλήματος  τον  πρώτο  αγώνα  του  κυπέλου , χάνεις  με  1-0  στο  τελευταίο  λεπτό  του  αγώνα  και  σου  αποβάλουν  και  ένα  από  τους  καλλίτερους  παίκτες  σου (Πετάσης)  χωρίς  λόγο.
Καί  παίζεις  σήμερα  την  ρεβάνς  στο  Μισεδάκειο. Παίζεις  μεγαλειώδη  μπάλλα. Τιμάς  τη  φανέλλα που  φοράς , τα  δίνεις  όλα  για  90'  λεπτά  και  καταφέρνεις  και  προηγείσαι  στο  50'  με  τον  15χρονο  Χρυσοφάκη  με  1-0  , ισοφαρίζοντας  το  σκόρ  του  πρώτου  αγώνα  και  κάνεις  το  2-0  στο  90΄  με  τον  Πετάση  και  παίρνεις  την  πρόκριση.
Και  όμως. Απο  το  90΄'  και  μετά   αρχίζει  το   ....τρίτο  ημίχρονο  με  ατελείωτα  λεπτά  καθυστέρησης  όπου  αποβάλλεται  με  δεύτερη  κίτρινη  ο  Μίλλε  και  εκεί  κάπου  στο  ...100' (;)  , αφού  δεν  πήγαινε  άλλο , ο  διατητής  δίνει  σε  μία  κόντρα ΠΕΝΑΛΤΥ  υπέρ  της  ΕΛΟΥΝΤΑΣ. Γίνεται  το  2-1  και   λήξη  του  αγώνα. ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παικταράδες  της  ΙΚ21(ΟΦΙ)  ΜΠΡΑΒΟ  ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ  ΨΥΧΑΡΕΣ , ΠΑΙΖΕΤΕ  ΤΗΝ  ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ  ΜΠΑΛΛΑ , ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.
ΚΥΡΙΟΙ  ΦΙΛΑΘΛΟΙ  ΤΗΣ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ   ΤΗΣ ΙΚ21 (ΟΦΙ)  ΑΞΙΖΟΥΝ  ΤΗΝ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ  ΤΟΥ  SITE  THΣ  "ΑΝΑΤΟΛΗΣ"
Ιεράπετρα Κ21-Κόρφος Ελούντας 2-1

Ηταν το καλύτερο παιχνίδι των επαναληπτικών, τα οποία έλαβαν χώρα σήμερα για την Β΄ φάση του κυπέλλου. Ο Κόρφος πήρε μια περιπετειώδη πρόκριση με γκολ του Ζανταλή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, την οποία βάση απόδοσης των δύο ομάδων στο Μισεδάκειο δεν άξιζε, καθώς οι Ιεραπετρίτες ήταν πολύ καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το γκολ αυτό προήλθε από αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο ο φίλαθλος κόσμος του Λασιθίου θα έχει την ευκαιρία να δει και να κρίνει σε λίγη ώρα από το βίντεο που τράβηξε η κάμερα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η αναμέτρηση ήταν μονόλογος για τους πεισματάρηδες και παθιασμένους γηπεδούχους. Τελικά το γκολ που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα ήρθε στο 55΄ με τον 15χρονο Χρυσοφάκη. Ακριβώς με την συμπλήρωση 90 λεπτών ο Θοδωρής Πετάσης με ένα πολύ όμορφο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Τελικά στο 95΄ ο Πετράκης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Διαμαντάκη και ο κ. Μπινιχάκης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, ο Νίκος Ζανταλής το εκτέλεσε εύστοχα στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση. Λόγω διαμαρτυρίας ο διαιτητής απέβαλλε τρεις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων: Κ. Μήλε, Διαμαντάκη και Ξωμεριτάκη.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ  ΕΠΙΣΗΣ  ΤΗ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΤΗΣ  ΕΛΟΥΝΤΑΣ ΜΕΤΑ  ΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ.
Νεκτάριος Στάθης: Δεν αξίζαμε την πρόκριση»
Ο Νεαρός τεχνικός του Κόρφου Νεκτάριος Στάθης μετά το δραματικό παιχνίδι στην Ιεράπετρα και την περιπετειώδη πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του κυπέλλου μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και ήταν πραγματικά κατατοπιστικός: «Εμείς κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι χωρίς να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα. Αν λάβουμε υπόψη μας την εικόνα το σημερινού αγώνα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζαμε την πρόκριση βάση απόδοσης και η ομάδα της Ιεράπετρας το πάλεψε περισσότερο από εμάς και πιστεύω ότι ήταν καλύτερη από εμάς και άξιζε να προκριθεί».

37 σχόλια:

  1. KRIMA KAI PALI KRIMA. DEN SEBESE TIPOTA KIRIE MPINIXAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΚΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΠΟ 5-6 ΚΙΤΡΙΝΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΗΡΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα το κοπο μας και τον ιδρωτα μας.
    Κανουμε τετοια προσπαθεια αφηνουμε δουλειες για να κανουν καποιοι διαιτητες τετοια εγκληματα και να στερουν τη χαρα της προκρισης και της νικης γιατι αυτη η νικη ηταν σαν ηταν οχι μονο απο μενα αλλα πιο πολυ απο ενα δεκαπενταχρονο που εκλαιγε στα αποδυτηρια.Κριμα σε μας που ανεχομαστε τετοιες διαιτησιες κριμα σε αυτους που εχουν θρασσος και μας κοιταν στα ματια με ειρωνικο υφος.
    Οπως αυτοι κρινουν εμας με τις αποφασεις τους ετσι καποιος πρεπει να κρινει αυτους.
    Κριμα κι αδικο που γραφει και ο τιτλος.

    Με πολυ αγανακτηση λυπη και πικρια............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://ierapetra-football.blogspot.com/2010/11/k21-korfos-2-1-kypelo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. afto pou egine pali simera einai aparadekto 90 lepta ta paidia moxthisan gia paroun tin prokrisi, kai enas referi etsi apla sto 97 enw eixe dwsei 4 lepta kathisteriseis edwse ena anyparkto penalnty pou akoma kai oi anthrwpoi tou korfou eipan oti den itan!!!!!!
    egw tha pw ena megalo mpravo sta paidia gia tin mpala pou epeksan kai gia tin prospatheia pou kanoun olo afto ton kairo me ta provlimata tous, a kai apo oti ematha epaizan kai 2-3 travmaties simera,

    mpravo ofara mou!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΝ ΄ΑΝΑΤΟΛΗ΄ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΖΑΝΕ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. ΟΠΟΤΕ Ο.Φ.Ι.- ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ 2-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ. Ο ....ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ...ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΦΑΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας διαβάζω από μακριά και αρχίζω και μπερδεύομαι .Μπράβο παιδιά. Αν βλέπω καλά τη φωτογραφία η Κ21 φορά την εμφάνιση του ΟΦΙ , ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ομάδα έχει 13-14 παίκτες ολους κι ολους και ο Κος Μπινιχάκης σήμερα απόβαλε τρεις και κιτρινισε πεντε-εξι. Το ΣΑΒΒΑΤΟ στη ΝΕΑΠΟΛΗ η ομάδα δεν θα συμπληρωνη ούτε 11καδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην προηγουμενη αναρτηση ενας κομπεξικος πιθανοτατα (αν κανω λαθος συγνωμη, αλλα δεν νομιζω..) παιχτης της αναγεννησης κατηγορει καποιους παιχτες της ομαδας μας οτι δηθεν επειδη δεν ειναι στην ομαδα του περιφερειακου προσπαθουν να κανουν κακο στην ομαδα του, σε πληροφορω κομπλεξικε φιλε μου οτι αυτοι οι παιχτες που υπονοεις ειχαν προτασεις για να παιξουν σε αλλες 3 ομαδες και μαλιστα με λεφτα , το οτι αυτη τη στιγμη βρισκονται στον ΟΦΙ ειναι επειδη το εχουν επιλεξει και το γουσταρουν και σε παρακαλω να ληξει εδω το θεμα , δεν ασχολουμαστε μαζι σας μην ασχολειστε με μας και αν δεν εισαι παιχτης η καποιος απο την αλλη ομαδα ,πες το ονομα σου και θα σου ζητησω συγνωμη οχι γι αυτο που ειπες αλλα για την ιδιοτητα σου, με συγχωρητε που δεν ειμαι στο κλιμα της ημερας αλλα πρεπει καποιοι να σταματησουν επιτελους!

    και να πουμε οτι αυτο που εγινε σημερα παλι ηταν απαραδεκτο, εγκλημα κατα του ποδοσφαιρου και εχει επαναληφθει κατα της ομαδας μας αλλες 3 φορες φετος , σημερα παλι ειδα ενα 15χρονο παιδι να κλεει μεσα στα αποδυτηρια, και σοβαρους ανθρωπους καποιας ηλικιας να παρεκτρεπονται (δικαιως), επιτελους σεβαστητε μας!!!

    ΟΦΑΡΑ μια ζωη ρε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mpravo re paidia aksizate tin proksrisi diksate pathos dinami kai aksizate na tin parete tin proksirisi kai sas to sterise enas xazos pou les kai misi tin fanela tou ofi ofara ree.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. deite kai to video na deite ti penaltu edwse.
    8a trela8w twra pou to vlepw.

    http://www.anatolh.com/multimedia/videos/item/5769-%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BA21-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83-2-1-24-11-2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις είδα και το video και τρελλάθηκα. Κρίμα τον ιδρώτα των παιδιών. Κρίμα την απογοήτευση του 15χρονου που έκλαιγε στα αποδυτήρια. Δεν ντρεπόμαστε καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΙ , ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mάλιστα. Τώρα έμαθα και κάποιες ωραίες λεπτομέρειες από τον χθεσινό αγώνα. Στο 2-0 ο ΠΕΤΑΣΗΣ πήγε στην κερδίδα , φιλούσε το σήμα του ΟΦΙ και φώναζε ΟΦΑΡΑ. Τήν ίδια στιγμή στη κερκίδα ο Χατζηγιάννης έσφιγγε τα δόντια και τη γροθιά του. Κάποιοι σύμβουλοι της ΙFC απο τον ΟΦΙ , πρώτη φορά φέτος πανηγύριζαν ουρλιάζοντας. Και λίγο μετά ο Μαυρικάκης και μερικοί αλλοι μούνταραν στο Μπινιχάκη. Και η ψυχή του ΟΦΙ άρχισε εκείνη την ώρα να πετά χαμηλά-χαμηλά πάνω απο το μισεδάκειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Nα ζητήσουμε την εξέρεση τουτου του διαιτητη που απο οτι φαινεται εχει σκοπό να θάψει μαζί με κάτι άλλους παράγοντες, φέτο τον Ο.Φ.Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τωρα οτι εγινε εγινε.
    και να εξαιρεθει μικρο το κακο.Εχει αλλους να κανουν αυτη τη δουλεια.
    Η προκριση εκλαπη.
    Η ομαδα πρεπει να προστατευθει απο τετοιες διαιτησιες.
    δεν ειναι τυχαιο και στα 2 επαναληπτικα παιχνιδια και με βραχασι και με κορφο να δωσουν ανυπαρκτα πεναλτυ στις καθυστερησεις.
    Βρομαει η δουλεια.


    Φιλε μανο η ψυχη του ΟΦΙ πεταει καθε αγωνα που παιζει η ομαδα.
    Ξερουμε τι φανελα φοραμε και γιατι παιζουμε.
    ολοι δινουμε οτι εχουμε κι ακομα παραπανω.ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κλητοριδα εβγαλε στο κύπελλο ζευγάρι I.F.C.-EΛΟΥΝΤΑ.... μαλλον καποιοι δεν ηθελαν το ζευγάρι IFC-IK21...τυχαίο ?? δε νομίζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H "ANATΟΛΗ" σήμερα γράφει άθελα της υποθέτω ότι ο ΟΦΙ δεν έχει ππροιστορία με τον ΠΑΟΚρουσώνα την αντίπαλο της ΙFC την Κυριακή.
    Την περιοδο 2007-08 ήταν και οι δύο ομάδες στο περιφερειακό. Στον πρώτο γύρο στον Κρουσώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΙ 2-1. Στο δεύτερο γύρο στο ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ ΟΦΙ-ΠΑΟΚ 2-0. Προπονητης τότε του ΠΑΟΚ ο ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ ο οποιος στον αγώνα αυτό αποθεώθηκε απο τους φίλους του ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

    "Η Ιεράπετρα Κ21 δεν είναι ομάδα δεύτερης διαλογής"

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Σας είπε κανείς κύριοι αρμόδιοι ότι η ομάδα ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Κ21 είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας ή ομάδα ενός κατώτερου θεού; Ή μια ομάδα που υπάρχει έτσι απλά για να υπάρχει; Όχι κύριοι αυτή η ομάδα ,είναι ομάδα που πονάμε ,είναι ομάδα που παίζουνε παιδία με ελπίδες όνειρα και φιλοδοξίες και πρέπει να την σέβεστε. Από την αρχή της χρονιάς (μιας δύσκολης μεταβατικής περιόδου σε όλα τα επίπεδα)έχουμε γίνει μάρτυρες σε ένα ανελέητο κυνηγητό της ,με την διαιτησία να την αντιμετωπίζει με τέτοιο τρόπο που ειλικρινά μας βάζει σε πολλές σκέψεις .Το κερασάκι στην τούρτα που πραγματικά μας έβγαλε έξω από τα ρούχα μας ο σημερινός αγώνας κυπέλου(προχθεσινός) που βαρέθηκε ο άνθρωπος (διαιτητής) να περιμένει , μήπως βάλει γκολ η Ελούντα και κάπου στο 99΄λεπτό έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο και σε όλο τον αγώνα η διαιτησία του ήταν προκλητική ,συνέχεια θα λέγαμε της κωμωδίας του πρώτου παιχνιδιού ,αλλά και άλλων αγώνων μας.. Λοιπόν τέλος αυτά κύριοι απαιτούμε και θέλουμε δικαιοσύνη από εδώ και πέρα , τέρμα η ανοχή η υπομονή μας εξαντλήθηκε .

    Γραφείο τύπου

    ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια δημοσιευση της Ανατολης στο site της για ΟΦΙ(Κ21).

    Ιεράπετρα Κ21: Έστειλε πολλά μηνύματα

    * anatolh.com
    * Προσθήκη σχολίου

    athl_sima_k21301Τελικά αυτή η φανέλα έχει τεράστια δυναμική και αξία κάτι που φάνηκε περίτρανα στο χθεσινό παιχνίδι του κυπέλλου. Η Ιεράπετρα Κ21 όντας το αουτσάιντερ απέναντι στην σαφώς καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα του Κόρφου έκανε και πάλι τον Λασιθιώτικο ποδοσφαιρικό κόσμο να παραμιλάει. Ξεπέρασε τον εαυτό της και παρόλα τα μύρια προβλήματα που είχε στάθηκε πανάξια στον αγωνιστικό χώρο, όντας ανώτερη με παίκτες «καμικάζι», οι οποίοι «έτρωγαν σίδερα». Το μήνυμα που έστειλαν προς όλες τις κατευθύνσεις οι παίκτες του Γιάννη Παπαγεωργίου ήταν σαφές και έλεγε ότι δεν χρειάζεται να δαπανήσεις χρήματα για να φτιάξεις από την αρχή μια νέα και φιλόδοξη ομάδα, η οποία να παίζει με καρδιά, για τον κόσμο την πόλη.. και να κερδίζει.

    Αν εξαιρέσουμε 2-3 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρυσι είχαν θέση βασικού στις ομάδες που έπαιζαν τα περισσότερα παιδιά της Ιεράπετρας Κ21 ήταν αναπληρωματικοί χωρίς πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια του Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος πίστεψε και πιστεύει σε αυτά τα παιδιά και τους έχει μεταδώσει το πνεύμα του νικητή.

    Μπορεί στο παιχνίδι με τον Κόρφο να μην ήρθε η πρόκριση και μάλιστα να αποβληθούν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται όλοι στην άμυνα: Διαμαντάκης, Κλ. Μήλε και Ξωμεριτάκης, αλλά τίποτα δεν πτοεί και δεν χαλάει το καλό και οικογενειακό κλίμα, με την αισιοδοξία για θετικά αποτελέσματα να παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ε πήραμε και 5-6 παίχτες απο το Α.Σ.Ι. και καλύψαμε καποια κενά.. καλά μας ήτανε για φέτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει αυτή η σφαγή φέτος αλλά να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να νικάμε αντίπαλους και διαιτητές...Άυριο ποιος ξέρει πάλι τι μας επιφυλάσουν...?
    Όσο γι'αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω,ότι φίλησα το σήμα του όφι και φώναζα δυνατά οφάρα, έχω να πω ότι τουλάχιστον όσο φοράμε αυτές τις φανέλες και είμαστε στο έλεος του θεού θα το κάνω και θα το ξανακάνω κάθε φορά που θα σκοράρω...
    Α και αύριο όποιος λέει ότι πάμε για να μην διασυρθούμε είναι βαθιά νυχτομένος....γιατί απλά αυτή η ομάδα υπάρχει μόνο για να κερδίζει...
    Θοδωρής Πετάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΡΘΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΦΙ.
    ΕΙΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. SIGXARTHRIA KAI STON PROPONHTARA TO GERO POY TOYS EKANE OMADA KAI TOYS PORONEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α και κατι αλλο δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι η ομαδα φοραει ακομα τις εμφανισεις του ΟΦΙ και μονο αυτη απο τις τρεις ομαδες της Ιεραπετρας.
    Δεν βρισκω καποιο λογο.Υπαρχει καποιος απο εδω να μου πει?
    Μηπως νομιζαν οτι με αυτη την ομαδα-παιχτες και φανελες θα διασυρθουν στο πρωταθλημα?(προς το παρον τους διαψευδουν πανηγυρικα).
    Μηπως βρουν πατημα αν στραβωσει κατι και ριξουν ευθυνες και αλλοθι οτι και καλα υπαρχει ακομα οφι ενω εμεις ειμαστε ιεραπετρα fc?
    Μηπως δεν τους νοιαζει καθολου για την ομαδα και δεν εχουν λεφτα η δεν δινουν λεφτα να παρουν αλλες?
    Παντως μου αρεσει ακομα αυτη η ομαδα με αυτους τους παιχτες που παιζουν με πολυ παθος!!!
    Και το ομορφο και ρομαντικο ειναι πολυ παιζουν και για την φανελα.
    Και ας ηρθανε και απο την Αναγεννηση και απο τον ΑΣΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μολις 5 παιχτες συνολικα ηρθαν απο τισ αλλες ομαδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΟΦΙ , ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΑΛΗΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΓΙΝΕΣΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΦΑΝΕΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΘΙΑΖΕΙ. ΣΕ ΠΟΡΟΝΕΙ. ΑΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΖΗΣΑ. ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2-2 ακαμωτακης παλι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 4-2 ΤΕΛΙΚΟ. ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ . ΤΟ ΣΚΟΡ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕς. ΜΙΣΟΙ ΠΗΓΑΝΕ , ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΠΑΛΙ ΘΕΑΜΑ. ΟΦΑΡΑ ΡΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν πειραζει παιδια.κανετε οτι μπορειτε.Βγηκαν οι τιμωριες απο τους τιμωριμενους?Πολλες ελλειψεις ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ.

    ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ:

    Δύο ομάδες υποβιβάζονται από τον Κρητικό όμιλο
    Τυχερές στάθηκαν οι Κρητικές ομάδες που συμμετέχουν στο περιφερειακό καθώς θα υποβιβαστούν μόλις δύο ομάδες.

    Τα... ευχάριστα νέα για τις 13 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα από ολόκληρη την Κρήτη ήρθαν από τα γραφεία της ΕΠΟ που ανακοίνωσε τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος.

    Έτσι, λοιπόν από τις 13 ομάδες που συμμετέχουν, θα υποβιβαστούν αυτές που θα καταλάβουν την 12η και την 13η θέση στην βαθμολογία.

    Ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν, στην περίπτωση υποβιβασμού των Κρητικών ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League 2. Τότε...

    1) Εάν υποβιβασθεί μια ομάδα, θα υποβιβασθούν στις τοπικές ΕΠΣ 3 ομάδες.
    2) Εάν υποβιβασθούν δύο ομάδες, θα υποβιβασθούν στις τοπικές ΕΠΣ 4 ομάδες.
    3) Εάν υποβιβασθούν τρεις ομάδες, θα υποβιβασθούν στις τοπικές ΕΠΣ 5 ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Μπινιχάκη (Λασιθίου) κόντρα στη Χερσόνησο, εξέδωσε η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας αναφέρει : «Ο συγκεκριμένος διαιτητής στο περσινό πρωτάθλημα αδίκησε κατάφορα ως διαιτητής στους αγώνες Αγία Παρασκευή-Αίας:2-1 και Αίας-Παναργειακός 1-1 καθώς και ως τέταρτος στο παιχνίδι στην Κρήτη ήταν προκλητικός. Είχαμε ζητήσει την εξαίρεσή του πέρσι, αλλά τον βρήκαμε ξανά μπροστά μας και μάλιστα στο παιχνίδι με τη Χερσόνησο την Κυριακή, μισή ώρα απόσταση από τον τόπο καταγωγής του στο Λασίθι. Χάθηκαν οι διαιτητές δηλαδή απʼ την Αθήνα ή από άλλη περιοχή να έρθουν στην Κρήτη; Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Σαλαμίνα, ο επόπτης ήρθε απʼ την Σάμο (κ. Βούρος) και ο παρατηρητής διαιτησίας απʼ τα Χανιά. Και τώρα παρατηρητής απʼ το Ρέθυμνο. Γιατί αυτά; Πέρα απʼόλα αυτά επειδή σας έχουμε εμπιστοσύνη κ Πρόεδρε και Δ.Σ. της ΚΕΔ πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θα έχει φιλοκρητικά αισθήματα και θα είναι ακριβοδίκαιος".


    http://www.sporfm.gr/permalink/4001.html?print&output_type=txt&output_type=txt

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951