Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ Η ΙΚ21(ΟΦΙ) ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΜΕ 3-0.

Μπορεί  λόγω  εκλογών  το  περιφερειακό  πρωτάθλημα  να  έχει  δεκαπενθήμερη  διακοπή , όμως  το  τοπικό  του  Λασιθίου  συνεχίζεται  κανονικά , και  σήμερα  το  απόγευμα  η  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC  K21 (OΦΙ) , κέρδισε  με  το  ''καθαρό''  3-0  την  συμπαθή  γειτονική  ομάδα  της  ΔΟΞΑΣ  ΜΥΘΩΝ.  Ετσι  στις  τρεις  πρώτες  αγωνιστικές  η  ομάδα  της  Ι.Κ21 (ΟΦΙ)  έχει  ισάριθμες  νίκες  , έχοντας  κάνει  το  καλλίτερο  δυνατό  ξεκίνημα  και  αν  αναλογιστεί  κανείς  ότι  στις  δύο  πρώτες  αγωνιστικές  η  αποστολή  της  ομάδας  ήταν  14μελής , τότε  πρόκειται  περί  άθλου. Και   βέβαια  να  συνυπολογίσομε  και  την  πρόκριση  της  ΙΚ21 (ΟΦΙ)  στον  2ο  γύρο  του  κυπέλου  Λασιθίου  επί  του  Βραχασίου  με  διπλούς  αγώνες.
Σε  ένα  ήρεμο  λοιπόν  παιγνίδι  σήμερα  το  απόγευμα  στο  ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ , η  ΙΚ21  με  δυο  γκολ  του  αειθαλούς  Παπουτσάκη  στο  πρώτο  ημίχρονο  και  ένα  γκολ   του  Ακαμωτάκη  στο  δεύτερο  ημίχρονο  νίκησε  άνετα  την  ΔΟΞΑ. Η  ομάδα  χωρίς  να  χρειαστεί  να  πιάσει  απόδοση  αξιώσεων , ήλεγχε  και  στα  90  λεπτά  τον  αγώνα. Οι  εκατό  περίπου  φίλαθλοι  που  βρέθηκαν  στο  Μισεδάκειο έφυγαν  ευχαριστημένοι  βλέποντας  καλό  ποδόσφαιρο  με  συχνές  εναλλαγές  της  πρωτοβουλίας  των  κινήσεων  και  του  σκηνικού  στα  δύο  καρέ.  Νομίζομε  ότι είναι  αξιέπαινη  η  προσπάθεια  στην  ΙΚ21 (ΟΦΙ)  και  καλό  είναι  να  ''αγκαλιαστεί''  περισσότερο.  

31 σχόλια:

  1. ομιλος .. ομιλος..τραγουδαει ολη η μεγαλονησος ... δυνατα... πιο δυνατα.. ΟΦΑΡΑ μου γερα!!!!!


    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ BLOG ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 80%. ΕΧΟΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΡΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομαδα θελει βοηθεια απο ολους.
    Και απο τον λαο της και απο τους διοικουντες.
    Εχουν μεινει μονοι οι παικτες-Προπονητης να παλευουν.
    Πρεπει να αρχισουν να κανουν νικες για να αποδειξουν οτι αξιζουν κατι παραπανω και να ερθει κοντα ο κοσμος και οι λοιποι?
    Στα καλα μαζι και στα δυσκολα μονοι?
    Το ιδιο ισχυει και για Κ18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά ομάδα , ποιός λαός. Παιδιά όσοι παίζετε στον ΟΦΙ παίξτε για τη πάρτη σας. Ξεχάστε και τον ΟΦΙ και το λαό και όλα. Σε λίγο θα φοράτε μαυρο-μπλε. Σε λίγο θα λέγεστε μόνο ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 21. Κάντε τη κάβλα σας. Τίποτα άλλο. Ο ΟΦΙ θα ζει πάντα στις καρδιές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κούνια που σε κουναγε φίλε , για πάρτη σου να παίξεις εσύ φίλε , σε πληροφορώ ότι παίχτες και φίλαθλοι δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στις παλιές τους αγάπες και συνήθειες και πίστεψε με ότι δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι του οφι , αλλά και της αναγέννησης που θέλουν το ίδιο με εμάς, γιατί κάτι ουσιαστικό μέχρι στιγμής δεν έχει βγει (οικονομικά , παικτικα) , και ούτε θα βγει αλλά και να βγει δεν θα έχει συνεχεία..
    Ίσως να φαίνομαι απαισιόδοξος αλλά άμα τα βάλετε κάτω , έτσι είναι τα πράγματα , αυτή είναι η δυναμική της πόλης μας και πρέπει να το χωνέψουμε και να σταματήσουμε ποια τις αλχημείες....
    Αυτή τη στιγμή κύριοι έχουμε γυρίσει το ποδόσφαιρο μας 40 χρόνια πίσω(εννοώ την παλιά "ένωση" που δεν καρποφόρησε , όπως δεν καρποφόρησε και η 2η προσπάθεια..) και όταν αναληφθούμε αυτό που έχουμε κάνει πάλι φέτος θα περάσουν άλλα 40 χρόνια για να το πάρουμε χαμπάρι και θα λέμε τι μ..... ήμασταν τότε .. , όταν ήδη θα έχουν ξεμυτίσει άλλες 5-10 γεραπετριτικες ομάδες....
    Γι αυτό ξυπνήστε όσο είναι νωρίς ακόμα και αναφέρομαι και στα 2 "στρατόπεδα"...


    ΟΦΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ , ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ Β, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ ΜΕΣΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΟΠΕΙΣ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΟΦΙ . ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΕΝΗΣΙΑΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΟΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΟΦΙ , ΑΟΑ , ΑΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΟΝΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΜΕ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. IERAPETRA EXEIΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΙΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oso einai noris stamatiste ti diadikasia alagis onomatos...i prospathia tis enosis exei apotixei...xipna lae toy ofi ....kai sis tis aoa...prin einai arga...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den trogetai me tipota to palikari!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΑΛΛΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΑΚΗ.ΗΤΑΝΕ ''ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ''ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΗΞΕ Η ΧΟΥΝΤΑ?ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιά ΧΟΥΝΤΑ και ποιά άδεια ρε φίλε ; Τόσα ξέρεις τόσα λες. Λοιπόν παιδιά με ξέρετε , εγώ δεν σας γνωρίζω. Τα σχόλια ξανάνοιξαν και μάλιστα ανώνυμα. Γράφομε ήρεμα τη γνώμη μας . Δεν βρίζομε , δεν κατηγορούμε κανένα επώνυμα. Και φυσικά σεβόμαστε τις γνώμες ΟΛΩΝ. Οποιος θέλει να γράφει επώνυμα τόσο το καλλίτερο. Sorry για το δασκαλίστικο ύφος μου , αλλά ξέρω ότι ακόμα και μεταξύ "αντιπάλων" μπορεί εδώ μέσα να γίνει σοβαρή κουβέντα έστω διαφωνώντας.
    Και κάτι γενικότερο: Είτε ήταν κάποιος ΟΦΙ και τώρα γουστάρει ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC , είτε ήταν κάποιος ΟΦΙ και τώρα έχει πέσει σε κατάθλιψη , είτε ήταν κάποιος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και τώρα είναι ότι νομίζει , ας δεχθούμε ότι όλοι θέλομε το καλό του Γεραπετρίτικου ποδοσφαίρου , και έτσι ας μιλάμε τουλάχιστον καλοπροαίρετα μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pia alagi onomatos kai prasina aloga.. tipote den ifistate nomika stin epo ta onomata ine opos prin giati mono etsi anagnorizonte, mi trote koutoxorto apla logia tou aera ine gia ta matia tou kosmou, merikoi poniri ta dimiourgoun auta..apla kanoun kai kana simfonitiko gia ta tipika. OFARA RE KSIPNATE TO FIDI KSANAZONTANEVEI, OLOS O LAOS KONTA STIN OMADA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AN KOITAΞΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ TOY BLOG ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΦΗΕΡΙΔΩΝ , ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 1979 ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΦΙ-ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ 2-0.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ in.gr

    Ο Ανταγόρας Κω αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής

    Ο Ανταγόρας Κω, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για αναγκαστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής (9ος όμιλος) λόγω οικονομικών προβλημάτων.

    «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΣ Ανταγόρα Κω, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι μετά την έκτακτη συνεδρίασή του την 9/11, είναι αναγκασμένο να παύσει τις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού οι οικονομικές απαιτήσεις της Δ' Εθνικής κατηγορίας είναι δυσανάλογες με τα έσοδα του συλλόγου.

    » (..) Παρόλα αυτά, αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε που να θέλει και να μπορεί να αναλάβει έστω και τώρα την τύχη του συλλόγου, μπορεί να το πράξει μέχρι την Παρασκευή 12/11/2010. Σε άλλη περίπτωση ο σύλλογος θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του, αποκλειστικά με την ομάδα των ακαδημιών του στο ποδόσφαιρο και φυσικά με την ομάδα της άρσης βαρών».

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?
    ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η ομαδα εχει γινει ηδη τσιφλικη τους και δεν παει αλλο, φιλε dim , γινε πιο συγγεκριμενος αν θελεις γιατι ο καθενας μπορει να το ερμηνευσει οπως θελει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC ΚΑΙ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Κ21; ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC KAI O OΦΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΟΑ ΚΑΙ Ο ΟΦΙ; ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ; ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΜΑΓΙΣΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. λοιπον παιδια απο οτι φαινεται αυτο το πραγμα που λεγεται ενωση ολοι βλεπουμε οτι δεν οδηγει πουθενα, χωρις αυτο να σημαινει οτι το γεραπετριτικο ποδοσφαιρο οτι δε θα προχωρησει , το ποδοσφαιρο μας οτι ειναι να μας προσφερει θα μας το προσφερει δε χρειαζετε ολος αυτος ο σαματας, δηλαδη να κανουμε ανω κατω 3 ομαδες να τους αλλαζουμε ονοματα , παιχτες με αποτελεσμα να τις κανομε και τις 3 ανισχυρες να σταθουν στις κατηγοριες τους, γι αυτο λοιπον θα παρουμε παλι πισω τις ομαδες μας και θα συνεχισουμε απο κει που ειχαμε μεινει , κι οταν με το καλο ξεπεραστει η οικονομικη κριση τοτε θα βρεθει και καποιος επενδυτης να παρει μια ομαδα απο τις 3 και να την ανεβασει πιο ψηλα μαζι φυσικα με την βοηθεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. OΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Η ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φιλε 3 χρονια τωρα η αναγεννηση πρωταγωνιστουσε στο περιφερειακο χωρις πολλα λεφτα και οπαδους , μεσα σε 3 χρονια καταφεραν και πηρανκαι οι τρεις τους 3 πρωταθληματα και κατεβαιναν μια χαρα στο περιφερειακο και τωρα δεν εχουνε λεφτα ουτε για να κατεβουν, αν ειναι ετσι δεν θα πρεπε να ξεκινησει καθολου αυτο το εγχειρημα και να κατσουμε στα αυγα μας και οχι να ειμαστε αναγκασμενοι να τα χωσουμε χοντρα χωρις λογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΩΝΟΜΕ ΧΟΝΤΡΑ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ Η ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ. ΦΘΗΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙFC ΓΙΑΤΙ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H ANAGENNHSH AN EIXE LEFRA 8A PLHRONE. KAI O OFI AN EIXE LEFTA TORA 8A IPHRHE. KAI H IERAPETRA FC AN EIXE LEFTA 8A EPERNE PROTA8LHMA. HREMIA. OTI EINAI NA GINEI 8A GINEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΠΥΡΓΟΣ - ΟΦΙ.
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙFC;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ.
    ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ(ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗ)ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΜΠΑΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951