Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOGS ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ F.C.

ΤΑ  ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ   ΤΟΥ  ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ
Με  χαρά  βλέπομε  να  ανεβαίνουν  στο  διαδίκτυο  blogs  στήριξης  της  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  F.C. Oι  ηλεκτρονικές  διευθύνσεις  των  δύο  πρώτων  είναι   στο  πάνω  δεξιά  μέρος  της  κεντρικής  σελίδας  του  blog  μας.  Μέ  ένα  κλικ  μπαίνετε. Σίγουρα  το  κίνητρο  των  δημιουργών  τους  είναι  η  αμέριστη  αγάπη  τους  για  την  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC  όπως  κάποτε  και  εμείς  δημιουργήσαμε  το  blog  από  αγάπη  στον  ΟΦΙ. Ευχόμαστε  στους (άγνωστους  προς  το  παρόν)  δημιουργούς  τους , καλή  δύναμη.
Υ.Γ.1. Στην  προηγούμενη  ανάρτηση  διέγραψα  αρκετά  σχόλια. Παιδιά  μη  με  αναγκάσετε  να  βάλω  φραγή  σχολίων , όπως  από  ότι  βλέπω  έχουν αυτά  τα  δύο  blogs. Αν  σε  κάποιον  δεν  αρέσει  κάποιο  blog  απλά  δεν  μπαίνει. Η  ελευθερία  του  λόγου  δεν  έβλαψε  ποτέ  κανένα.
Υ.Γ.2. Να  υποθέσομε  ότι  το  πρώτο  κατά  σειρά  blog  είναι  επίσημο  blog  της  ομάδος;

64 σχόλια:

  1. Παιδια γεια σας δεν σας προλαβαινω τρεχετε ποιο γρηγορα απο τις εξελιξεις!!!!
    Επειδη αναφερθηκε το ονομα μου σε σχολιο στην προηγουμενη αναρτηση θελω να τοποθετηθω.
    Οντως παραχωρω καποιο υλικο στο http://ierapetra-fc.blogspot.com/ μια και το ατομο αυτο ειναι φιλος προσωπικος, το τελευταιο διαστημα ο δημιουργος του μπλοκ http://ierapetra-fc.blogspot.com/ ειναι στην αθηνα και επειδη δεν εχει αρκετο ελευθερο χρονο να μπορει να ασχοληθει εμημερωτικα με το μπλοκ μου εκανε προταση να το αναλαβω τουλαχιστον μεχρι και τα χριστουγεννα. Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα, σε καθε τροπο ομως δεν 8α η8ελα να ειχα οποιαδηποτε μορφη συγκρουσης με το δ/σ της ομαδας και σιγουρα χωρις αυτο να μου στερει εν μερη την ασκηση της δημοσιογραφικης μου ιδιοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afta ta blog einai stiriksis poly sosta ta anaferete idiotikis protoboulias.apo oti ksero apo anthropo tou ofi sto d.s i ierapetra tha xei diko tis episimo site.o kathenas mporei na kanei blog.kali prospatheia ala sigoura perimenoume kati pio episimo apo ena blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ!!!! ΕΙΜΑΙ ΟΦΙΤΖΗΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC AΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ BLOG ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ Κον ΛΑΠΙΔΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ 4 ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΝΗΣΗΣ , ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ" ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΜΠΗΚΤΕΣ ΚΛΠ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΠΙΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ BLOG ΤΟΥ κου ΛΑΠΙΔΑΚΗ;
    ΥΣΤΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΟΦΙ , Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ.
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιστα.
    Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να είμαι φανατικός οπαδός της ομάδας που έχει ιστοσελίδα αυτήν τη προσωπογραφία; http://www.ierapetrafc.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΡΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣΣΣΣΣΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΙ blog ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC ; ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΑΛΙ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ; ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. antikeimenike προσπάθησες να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Καλά έκανες αλλά όπως βλέπεις και συ κάποιοι μαζεύουν το γάλα σταγόνα-σταγόνα και κάποιοι το χύνουν. Ελα για μια ακόμα φορά στη θέση μας και πές μας πάλι πως είμαστε αντιδραστικοί και δε βλέπομε πόσο ανοικτό μπλε είναι το φόντο , πόσο σκούρα είναι η φωτογραφία της ανάρτησης , πως θα έχει κι άλλες πολλές αναρτήσεις το blog της IERAPETRAS FC και πως πολλες απο αυτες δεν θα μιλανε μονο για το γραμματεα. Και πως μια αλλη φορα θα μιλα και για το ΞΟΜΠΛΑΡΑΚΗ και για το ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ και για το ΠΕΤΡΑΚΗ και το ΣΑΚΑΔΑΚΗ και για ανθρωπους του ΑΣΙ και οχι μονο της ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ. Το ξέρω ειναι λογικα αυτα που θα μας πεις και μεις κολημενοι , εγωιστες και ανυτιδραστικοι που δε καταλαβαινομε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεγάλη πρόκριση του Ο.Φ.Ι.(άντε πάλι...Κ21)
    Βραχάσι-Ο.Φ.Ι. 2-2
    φαίνεται ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ(προκρίσεις)
    συγχαρητήρια παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΑΦΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝΕ. ΚΑΙ ΕΔΟΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΣΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ 0-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. RE GIATRE TORA POY H FC EXEI DYO BLOG , DEN STAMATAS NA ASHOLEISE ME TH FC?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. διαβασα οτι κερδισε ο ΟΦΙ και φτερουγισε η καρδια μου. τι να λεμε τωρα. αντε υπαρχουν ωραιες μπλε συνεντευξεις σε αλλα blogς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΡΕ ΟΛΑ ΟΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ21(ΟΦΙ) ΘΑ ΑΝΑΡΤΩ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ....ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΙ , ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ 2700 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα καλά στο blog αυτό το περίφημο το μπλε , ο Κος ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ το έφτιαξε , ο Κος ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ είναι ο μοναδικός αναγνώστης , ο Κος Λαπιδάκης αυτοσυνεντευξιάζεται , ο Κος Λαπιδάκης βάζει δική του φωτογραφία και ο Κος Λαπιδάκης περιγράφει πόσο καλός παράγοντας είναι; Δηλαδή ; Τι να πω ρε παιδιά ; Ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΕΕΙ:

    Ας αφήσουν κάποιοι έξω τις μικροπρέπειες και ας βοηθήσουν. H Ιεράπετρα F.C. τους αντέχει όλους. Χωρίς μίση και πάθη. Αυτή η ομάδα το μόνο που θέλει είναι αγάπη και φροντίδα. Ακόμα είναι ένα μικρό παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα. Όχι λοιπόν μισαλλοδοξίες και λοιπές… εγωιστικές τάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να την πληγώνουν.

    ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ;

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ; ΜΟΝΟ Ο Κος ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΦΙ; ΟΙ ΠΡΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ Κ21 ΚΑΙ Κ18; ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ; ΜΟΝΟ Ο Κος ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ; ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΦΙ ΚΑΙ ΑΣΙ; ΤΥΧΑΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOG.ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ...
    ΣΗΜΕΡΑ 13 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ,ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ...!! ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ...ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΙΚΡΗ" ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ...!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ....ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ...!! ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η "ΜΕΓΑΛΗ" ΟΜΑΔΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ..?ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ..??ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ BIG BROTHER ΜΗΠΩΣ..? ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...?...ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ...? ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΟΦΙ???
    ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΜΕΓΑΛΟ"...ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΟΦΙ", ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ....
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ....!!!!!!!!!!!!
    ΠΕΤΑΣΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..
    football 25 ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΛΥΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ...
    ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ...ΜΙΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ...
    ΠΕΤΑΣΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φωναξατε ΟΦΙ στο κεντρο του γηπεδου ΘΟΔΩΡΗ;!!!! η τριχα μου ειναι ακομα σηκωμενη. μπραβο ρε παιδια. δεκατρια παλακαρια ειστε ρε. δεν θελουνε τη βοηθεια σας κυριοι της διοικησης. ειναι μαγκες απο μονοι τους. δεν σας εχουν αναγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ football25 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ?ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.Η΄ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΠΙΚΡΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.


    Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Ο.Φ.Ι. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΑΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mesa oloi mazi polla suxaritiria se ola ta paidia.koufales o efialtis sas epistrefei.to afentiko ntis polis einai pali edo oloi gipedo sto epomeno agona.gero suxaritiria megalos magas.koirioi tou sumvouliou pou eisastan???????
    kseftiles..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. paidia na kano mia erothsh ?
    sto kypelo an 8a paiksei h k21 enantion ths ierapetra fc ti 8a ginei?
    h kerkida(koyrhtes)ti 8a fonazei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. omilos omilos tragoudaei olh h megalonhssos,dynata pio dynata OFARA mou gera.................

    afto tha tragoudaei h kerkida...

    oi kourites etoimazontai to eksakrivosa x8es kai ektos apo afto einai oloi stin priza.ta exoun parei sto kranio..tora na doume ti 8a tous peite.to mono pou den kataferate htan na tous dialysete.ksefiles ta kanate mpourdelo ola.

    mazi sas paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειναι κριμα οχι μονο για τον οφι αλλα πιο πολυ για τα παιδια-ποδοσφαιριστες ''δευτερας διαλογης''που θεωρει το συμβουλιο και πολλοι ανενημερωτους γεραπετριτες φιλαθλους ΑΛΛΑ και λεω ΑΛΛΑ μην ξεχνατε οτι η Κ21-Κ18 θα ειναι οι ομαδες που θα βγαζουν νεους παιχτες-ταλεντα.
    Εχετε αφοσιωθει κυριοι του συμβουλιου τοσο πολυ στην ierapetra f.c που ξεχασατε οτι αυριο αυτοι που σημερα νικησαν μονοι τους με το παθος και το ταλεντο τους θα απαρτησουν την ιεραπετρα f.c και θα σας γλιτωσουν απο χρηματα που σημερα δωσατε για μεταγραφες.και δεν ηταν λιγοι οι πιτσιρικαδες σημερα που πηραν την προκριση. 8 ητανε σε ηλικια 20 και κατω.Κανατε λαθος που δεν ρωτησατε τα παιδια που θελουν και αν θελουν να παιξουν ποδοσφαιρο μια και ειναι ερασιτεχνες μη αμοιβωμενοι-χομπιστες με συνεπεια καποιοι να σταματησουν γιατι δεν τους εκφραζει η ομαδα που βρισκονται ειτε γιατι δεν θελουν να συνεχισουν με συνεπεια Κ18- Κ21 να ειναι ανολοκληρωτες και σε συνολο και παιχτικα.
    Καιρος να αναλαβετε ευθυνες μερικοι για το καλο το γεραπετριτικου ποδοσφαιρου και να μην δινετε δικαιωμα να εμφανιζονται τα παραπανω προβληματα που αναφερουν και οι αλλοι. ευχαριστω για τη φιλοξενια και συγχαρητηρια στη ιεραπετρα κ-21-οφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. entaksei re paidia to blog einai anoikto mple alla den einai episimo tis omadas,makari na ekana k ego ena(den exo gnosis)k tha to ekana roz,bisini kai prasino opou ftanei i blakia tou kathenos.einai idiotiko .ego etsi gia spasimo tha eftiaxna ena tou olympiakou me prasino fonto etsi gia plaka .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κε ΛΑΠΙΔΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΝ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΦΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΖΗΜΙΑ. ΑΛΗΘΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΜΕΙΣ ΕΝΑ BLOG ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΜΙΑ ΓΕΛΑΣΤΗ ΝΑ ΔΕΙΞΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΗΣ;
    ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 13 ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΣΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΙ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΟΦΙ. ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΝ ΟΦΙ. ΤΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΣΥ ΑΛΗΘΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΟΝΑΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΦΙ; ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ. ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ; ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΞΕΡΩ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΜΕ.ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΤΕ.
    Κε ΛΑΠΙΔΑΚΗ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΝΟΣΗΣ. ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕς ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΟΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΟΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΗΣ.
    Υ.Γ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΟΦΙ. ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΘΙΑ 13 ''ΗΡΩΙΚΟΥΣ'' ΠΕΤΑΣΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ Κου ΛΑΠΙΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG THΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ F.C.
    AN KANETE ANTIΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΣΤΗ:
    http://www.anatolh.com/lasithi/soccer-lasithi/item/3298-λάμπης-λαπιδάκης-να-λοιπόν-που-ιεράπετρα-fc-ξεκινάει-την-νέα-ανοικοδόμηση-του-ποδοσφαίρου
    ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΤΕ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.live
    ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ..ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ..ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ..ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο.Φ.Ι ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ(ΚΟΥΡΗΤΕΣ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. Π.Χ.ΤΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΑΚΗ,ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο.Φ.Ι.ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ..ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ..ΕΒΑΛΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ Ο.Φ.Ι. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΑΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.....ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΓΗΠΕΔΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ..


    Υ.Γ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ...ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΑ-ΠΑΤΟΥΧΑΣ 4-1 , ΡΟΥΒΑΣ-ΑΣΙΤΕΣ 0-1 , ΡΕΘΥΜΝΟ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 4-0 , ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 0-3 , ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-3 , ΑΚΡΙΤΑΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 1-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Tρύφωνα στο Βραχάσι δεν ήσουνα χθες; Γιατί έσβησες το σχόλιο σου; Ξαναγράψτο αγόρι μου. Πες μας πως αισθάνθηκες παίζοντας για τη πάρτη σας , ξεχασμένοι απ ολους. Τη φανέλα του ΟΦΙ νομίζω πρώτη φορά τη φόρεσες. Μπράβο ρε παληκάρια. Κρατάτε μόνοι ψηλά μιά σημαία που όλοι εμείς ΦΙΛΑΘΛΟΙ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν μπορέσαμε. Και οι πιο πολλοι δεν ησασταν ποτε ΟΦΙ. Είστε ήρωες ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. maure den katalabes to yponooumeno mou sto pou ftanei i blakeia enos anthropou stin sygkekrimeni aidia blog. pou thelo na pistevo oti den einai tis omados.leo pou ftanei i blakeia tou kathena.i blakeia den einai to mple to mavro toz einai to PSONIO pou krybei o kathenas mesa tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. antikeimenike επιτέλους μια φορά μίλησες αντικειμενικά. Η ΑΝΑΤΟΛΗ όμως αν είδες μιλά για το blog της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC. Τώρα βέβαια μετα από όλα αυτά μπορεί να φτιάξουνε κάτι άλλο για να μας πουνε να αυτό ειναι το ...επίσημο. Αλλά όταν το ΝΟ 1 (ετσι ακούω) της ομάδας συμπεριφέρεται έτσι , εμείς φταίμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΦΟΒΕΡΟ" BLOG ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΤΟΡΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ωραιο video. τα κουρελια τραγουδανε ακομα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. mano ta blog den elenxonte o kathenas mporei na kanei ena .afta pou elenxonte einai oi episimes isoselides.den nomizo oti mia sovari omada mporei na ekprosopite apo afta .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. οταν ο κατασκευαστης ενος blog ειναι ο γραμματεας μιας ομαδας , ολα καλα ; καμια ευθύνη για το συμβουλιο; και γω τι ειμαι; χανος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πόσο ανεπίσημη είναι antikeimenike μια ιστοσελίδα που τη φτιάχνει ο γραμματέας μιας ομάδας ;
    Ωραίο video ρε παιδιά. Πραγματικά stef τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. an einai etsi opos ta lemes k kataskevastis einai melos perimenoume na doume ti tha praksi to symboulio.gia mena an einai pragmatika o kataskevastis prepei na parei to poulo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δηλαδη antikeimenike αν σου πει αυριο ο ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ οτι το blog το φτιαξε ο γειτονας του κι αυτος ειδε φως και μπηκε μεσα και εδοσε και συνεντευξη και εβαλε και φωτογραφια και γραψε και ποσο καλος παραγοντας ειναι και τοκανε ολο μπλε και και και , εσυ θα τον πιστεψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. gia deite k afto blog k afto http://ierapetra-football.blogspot.com/ poly blog re paidi mou .afto einai ligo parapano mavro.an eixe kanei h dioikisi sosta tin douleia tis k eixe episimo site den tha sinebenan afta ta karagkiozilikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. exo mia orimi entiposi oti o kosmos theli na blepei ofi kai oxi enosi mautes tis proipotheseis.. kai oti oi kourites tha pigenoun sto gipedo otan pezei o ofi... einai kaneis allos pou vlepei to idio ?? i idea mou einai???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εμένα μου αρέσει το blog ρε παιδιά. Αμερόληπτο , αντικειμενικό , πλουραλιστικό. Ωραία χρώματα , ωραία φωτογραφία , ωραίο σενάριο. Εχει καλούς , έχει κακούς τι άλλο θέλετε . Α πολλά νομίζω οτι ζητάτε. Με τίποτα δεν είστε ικανοποιημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ BLOG ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...
    ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΠΛΕ...
    "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ?...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ierapetriti ο κόσμος και εδώ και παντού δεν μπορεί να βλέπει κάποιους να τον δουλεύουν μπροστά στα μούτρα του. Και εδώ κάτι τέτοιο γίνεται όπως πιστεύω βλέπεις και συ. Τώρα αν οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ πάνε στον ΟΦΙ ποιος θα φταίει; Την προηγούμενη Κυριακη όμως όπως είδες δεν ήταν κανένας ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ. Ολοι ήταν ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. stin apostoli tis k 17(asi)itan 12 paiktes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti ginete re paidia 13 i mia 12 i alli?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΑΛΙΣΤΑ. Μ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ. ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ενημερωνω οτι αυτη την σιγμη που μιλαμε υπαρχουν
    6 καθαρα αθλητικα μπλοκ και 9 μπλοκ γενικου περιεχομενου (βαζουν και αθλητικα),φυσικα το ενα περνει υλικο απο το αλλο (λινκς, φωτο, βιντεο, κειμενα κ.α.) και ειναι ολα στην περιοχη της ιεραπετρας.
    συμπερασμα: ο κοσμος εχει αναγκη να μαθαινει τα γεγονοτα και απο αλλη οπτικη γωνια.
    φιλε αντικειμενικε η ενημερωση δεν ειναι καραγκιοζιλικι αμα δεν γουσταρεις μην βλεπεις και μην ακους τον πλουραλισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. μάλλον τελικά αποτι φαίνεται 1 ομάδα επρεπε να γίνει στο α΄τοπικό 12+13=25 ,καποιοι τα έλεγαν, αλλα καποιοι αλοι τα έκαναν έτσι μαλλον για να διαλυσουν και τις 2...γιατί άραγε ??? ξέρει κανείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. antikeimenike όπως βλέπεις πολύ κόκκινη κάρτα παίρνεις. Πραγματικά γιατί είναι καραγκιοζιλίκι; Μια προσπάθεια είναι το blog αυτο. Μήπως τελικά είσαι OΦΙ και σου φταινε όλα και δεν τόχεις καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ierapetriti τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμίδια; Για σκέψου μια γερή ομάδα στο τοπικό που πάει για πρωτάθλημα. Ποιός δεν θα την ήθελε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ego blepo oti troo kartes apo pantou ara mallon eimai antikeimenikos mano,to problima tha itan na tis etroga apo tin mia meria.ofi_6 esy k oi sympaiktes sou k o parapano pou paizei stin ierapetra(periferiako)oti exete na peite prepei na to lete sto gipedo .ta polla logia einai ftoxia paikste tin mpala sas stis omades sas timiste tin fanela sas k i dikaiosi tha erthei.to na katheste k na ta lete edo ti noima exei.ektos an exete symferonta na ta kanete afta k milao gia touw paiktes(einai polloi)pou paizoun k stis 3 omades gia na min paraksigitho oxi gia tin k21.akou na mou pei oti prootho blog tis enosis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΕΝΩΣΗ : ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗ Κ21 , ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΦΙΤΖΗΔΕΣ ΘΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ (ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ), ΚΑΙ ΘΑΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕ antikeimenike ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ"

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

    Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε στο διαδίκτυο πολλές δημοσιεύσεις σε chat,blog για την ομάδα μας ,ακόμα και blog αφιερωμένα εξολοκλήρου στην ομάδα μας .Χαιρετίζουμε αυτές τις προσπάθειες που μας δείχνουν το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγωνία του . Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι οι θέσεις και οι απόψεις τους δεν είναι και επίσημη θέση και άποψη της ομάδας. Η ομάδα έχει γραφείο τύπου και σύντομα θα είναι έτοιμο και το επίσημο site της. Ως τότε μόνο οι ανακοινώσεις μέσω του τύπου είναι επίσημες και ανακοινώνονται μόνο από το γραφείο τύπου.

    Δ.Σ IEΡΑΠΕΤΡΑΣ FC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αν το blog αυτό το μπλέ , δεν είναι επίσημο της ομάδας και είναι προσωπικό του γραμματέα , τουλάχιστον ας του δινε άλλο όνομα και οχι ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ FC blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. O KAPAROS EGRAPSE ENA GRAMA STHN EFHMERIDA KAI TON DIOKSANE. O LAPIDAKIS POY FTIAXNEI OLOKLHRO BLOG KAI GRAFEI THN ISTORIA THS ZOHS TOY? ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΤLO IERAPETRA FC?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. μαλλον υπαρχουμε 2 ierapetritis εδω μεσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΠΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ο ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Ω ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Eντάξει παιδιά. Καλά έκανε. Μπράβο του. Μη το ξεφτυλίσομε. Εληξε το θέμα νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ego ksero poios einai sto symboulio o pio sostos k myalomenos ekei mesa,an to psaksete tha to breite!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951