Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΣΙΤΕΣ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. 3-0. ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ...

Με  το  μυαλό  των  παικτών  της  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ F.C. σίγουρα  μακριά  από  τον  αγωνιστικό  χώρο , η ομάδα της πόλης δεν μπόρεσε  σε καμία  στιγμή  της  παρθενικής  της  εμφάνισης , στις  επίσημες  αγωνιστικές  υποχρεώσεις , να  ''δηλώσει  παρούσα". Στο  χωριό  της  ενδοχώρας  του  Ηρακλείου , στους  ΑΣΙΤΕΣ , η  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C.  ηττήθηκε  εύκολα  με  3-0  από  την  τοπική  ομάδα. Οι  λόγοι; Σίγουρα  πολλοί. Ομως  σίγουρα  δεν  είναι  ώρα  ούτε για  απαισιοδοξία , ούτε γιά  ''απόδοση ευθυνών''. Οι  παίκτες  της  ομάδας  είναι  εγνωσμένης  αξίας ( γιά  αυτούς  που  ήρθαν  με  μεταγραφή  αρχίζομε  να  αναρωτιόμαστε) , κακή  αρχή  μπορεί  να  συμβεί  και  στις ''καλίτερες  οικογένειες''. Να  σημειώσομε  ότι  παρά  τους  κάποιους  φόβους , το  κλίμα στο  γήπεδο  ήταν  ήρεμο.

49 σχόλια:

  1. sorry παίδες για το ξενέρωμα. Δεν πρόλαβα να γράψω σχόλιο και μού άλλαξε σελίδα η διαχείριση. Ξανα-αντιγράφω μιά φοβερή (για μένα) είδηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Οι παραλία στη Χρυσή δεν θα διαθέτει πλέον «Γαλάζια Σημαία». Το βραβείο της γαλάζιας σημαίας αφαιρέθηκε επειδή στις επιθεωρήσεις που έγιναν, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, διαπιστώθηκε ότι η παραλία δεν πληρούσε τα αυστηρά κριτήρια του Προγράμματος.

    Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Κρίσεων και η Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος διαπίστωσαν μεν την πολύ καλή ποιότητα των Νερών Κολύμβησης, αξιολόγησαν όμως τις σοβαρές ελλείψεις στην επιβεβλημένη παροχή υπηρεσιών προς τους λουόμενους και τους επισκέπτες, στην τήρηση των κριτηρίων του βραβείου «Γαλάζιες Σημαίες» που αναφέρονται σε καθαριότητα, ορθή πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και δράσεις προστασίας περιβάλλοντος ακτής και παράκτιου χώρου.

    Έτσι σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος «γαλάζιες σημαίες», η Χρυσή δεν θα μπορεί να είναι υποψήφια για βράβευση την επόμενη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE MΠΡΑΒΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C.
    eddy ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ Ι.F.C. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΕΙ ΜΕΣΑ. Ο ΕΝΑΣ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΟΓΗ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΑ; ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΟΦΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ASTOYS KALITERA. AYTOI EINAI IKANOI NA TA RIKSOYNE OLA STON KAPARO TORA POY TON FAGANE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. swstos o eddie, giatre kai esy eisai apolyta swstos kai afta apo tin stigmi pou symvainoun prepei na grafontai gia na mathenei o kosmos ,giati o polys o kosmos den kserei ti symvainei kai sou leei "enwsi e, a kalo prama pane a kanoune".... xwris na kserei ti peizei pisw apo ola afta kai ti prwsopika symferonta paizontai....
    ofiouxe wraios kai sy to idio black

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mipos kserete an fetos gini ginekia omada podosfairou ierapetras? opos ine o arionas, giati thelo na grapso ti kori mou, efxaristo kai signomi gia tin enoxlisi, me agapi melina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 17 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΜΕΛΙΝΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι αληθεια οτι στο τελευταιο συμβουλιο που εγινε εφυγαν απο την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. και ο μεχρι χθες προεδρος του ΟΦΙ και ο μεχρι χθες προπονητης του ΟΦΙ; και ολα αυτα σαν μην τρεχει τιποτα; ο διαλυμενος παιδια ενωσεις δε κανει. απλα διαλυεται. αλιως αναστενει αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NAI ΛΕΜΕ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. logiko den einai afou sto symvoulio alloi kanoune koumanto, poioi, oi anthrwpoi tis anagennisis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά μη γελιόμαστε. Οι άνθρωποι του ΟΦΙ σαυτήν την ιστορία αισθάνονται ότι κάνουν αγγαρεία. Πως να κάνουν κουμάντο; Εχουν μια διαλυμένη ψυχολογία. Δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ζωντανή μιά ομάδα μαγαζί-γωνία.Θα χουν όρεξη να ασχοληθούνε με πειράματα; Ενώ οι άνθρωποι της ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ έχουν ψυχολογία στο φουλ. Πρώτη φορά αισθάνονται ότι έχουν ακροατήριο. Πως να μη θέλουνε να κάνουνε κουμάντο. Μονο μη συνεχίσουνε να το παιρνουμε πολύ πάνω τους. Γιατί τέτοια ευκαιρία γιαυτους μια φορα τυχαίνει. Και ενα καλαμάκι εδω που τα λεμε τοχουνε καβαλησει. Και κάνουνε πράγματα που αν αλαξουνε λίγο οι καταστάσεις θα τα βρούνε όλα μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sosta ola auta to thema ine ti kanome?? sinexizome na paizoume tous komparsous h' ksanaftiaxnoume to magazi gonia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τίποτα απο τα δύο. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά. Αλλα εξαρτάται απο πολλά. Και από πολλούς. Και όχι μόνο από τους ανθρώπους του ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ.
    ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ : ΠΟΑ - ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ. ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ-ΑΣΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ:

    Πανέτοιμη η Ιεράπετρα F.C., θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα στις Ασίτες.

    * anatolh.com
    * Μέγεθος γραμματοσειράς μειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς μειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς αυξήστε το μέγεθος της γραμματοσειράς
    * Προσθήκη σχολίου

    Πανέτοιμη και αποφασισμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα θα ταξιδεύσει αύριο η Ιεράπετρα F.C. στις Ασίτες για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Περιφερειακού. Οι Ιεραπετρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και εκτός από τον τιμωρημένο Κώστα Δεδελετάκη και τον Μανόλη Σκύβαλο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέσα σε 20 μέρες να πάρει ούτε μια έξοδο από την μονάδα που υπηρετεί και να παραστεί στις προπονήσεις όλοι οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά ετοιμοπόλεμοι. Βέβαιο ο 28χρονος Ιεραπετρίτης μέσος εάν καταφέρει και έρθει στις Ασίτες δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράδοση που έχουν οι Ιεραπετρίτες απέναντι στην Ηρακλειώτικη ομάδα είναι άκρος θετική με την πρώην Αναγέννηση πριν από δύο χρόνια να έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τις Ασίτες και να μετράει ισάριθμες νίκες. Δύο για το πρωτάθλημα 3-1 εντός και 4-3 εκτός και μια σε φιλικό 5-1 στο Πέτρος Βουζουνεράκης

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΟΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. Η ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε όλη την Κρήτη έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται εδω κάτω και μας κοροϊδεύουν, γελούν μ' αυτά που ακούνε , εδω κάτω εμείς όμως κοιμόμαστε όρθιοι και δε λέμε να ξυπνήσουμε , προχθές βρέθηκα στον Άγιο Νικόλαο για μια προσωπική δουλειά και συνάντησα ένα παράγοντα του λασιθιωτικου ποδοσφαίρου και μου είπε επί λέξη ότι, "ένας προπονητής 3 παράγοντες και 5 φίλαθλοι τους σας κάνουν ότι θέλουν εκεί, σας έχουν επιβάλει τους δικούς τους όρους με τα δικά σας λεφτά, επίσης έχουν βάλει δικό τους προπονητή δικό τους πρόεδρο και δικούς τους παίχτες", με λίγα λόγια την κατάντια μας....

    Ξυπνηστε επιτελους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o ofaras kai ofiouxos exoun apolito dikio alla den tous akouei kaneis peite kai ksanafonakste to re mpas kai ksipnisoun oi ipoloipoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΟ 60' ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ 2-0. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ ΣΚΥΒΑΛΟΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού και ο ΘΑΝΑΣΗΣ ο ΜΠΕΡΓΚΟΒΙΤΣ που περιγράφει live τον αγώνα μιλάει για τραγική εμφάνιση της ομάδας , τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ χάλια.
    Το 3-0 παραμένει στο 87'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. AΠΟ ΤΗΝ live ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ Θ.ΜΠΕΡΓΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ 'ΑΝΑΤΟΛΗ live" TΩΡΑ:

    Βαδίζουμε προς την λήξη του αγώνα με την Ιεράπετρα να γνωρίζει την ήττα με κάτω τα χέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ live ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ:

    Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τελικό αποτέλεσμα 3-0 για τις Ασίτες και με πολύ κακή εικόνα η ομάδα του Νομού μας, η οποία δεν πάλεψε ουσιαστικά έχασε με κάτω τα χέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. XATZHΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΝΟΜΙΖΩ Ο ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΗΓΟΡΑ. Ο ΤΣΑΜΠΑΝΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 2ο ΑΛΛΑΓΗ. ΙΣΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΑΚΗΣ. ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. teliko mithoi-ierapetra k18 3-3 (filiko). oi megaloi tous ampaloi, oi mikroi bgazoun matia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν ήταν άσχημο ξεκίνημα Καμιά φορά διδάσκεσαι περισσότερο στις ήττες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 0-2;
    ΟΣΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ.
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. απόσπασμα απο Ανατολή:Ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα αναλάβει αμέσως καθήκοντα και σε συνεργασία με το Νίκο Δεδελετάκη η Ιεράπετρα Κ21 όχι μόνο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας αλλά θα αναλάβει τον ρόλο να αγωνίζεται στα πρότυπα της ομάδας του Περιφερειακού και να αποτυπώνει μέσα στο σύστημα της παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού με αυτό της μεγάλης.
    Θεός φυλάξοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παιδιά σίγουρα η ήττα είναι βαριά. Πολλοί που μπαίνουν εδώ μέσα μπορεί πριν τον αγώνα να έλεγαν ας κάνει ότι θέλει η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ F.C. δεν με ενδιαφέρει. Οταν όμως είδαμε παντού στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ να γράφει ΑΣΙΤΕΣ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 3-0 κάπως μας ήρθε. Λέω εγώ βέβαια τώρα και υποθέτω αλλά κάτι μου λέει ότι δεν πέφτω και πολύ έξω. Τά πράγματα δεν ειναι ούτε εύκολα ούτε απλά. Μπορεί η ήττα να κάνει και καλό. Αρκεί ΟΛΟΙ να αρχίσουν να βάζουν νερό στό κρασί τους. Αλλά γιατί οι παίκτες σέρνονταν; Επειδή δεν είναι καλοί; Οχι βέβαια. Τότε; ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΗΔΕΝ. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΠΟ athleticradio.gr

    Η τύχη δεν γύρισε την πλάτη στον Χρυσοφάκη
    Μόνο ο ίδιος και ο Καραγεωργίου πίστευαν ότι έναν χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα, ο Χρυσοφάκης θα έκανε το come back.

    Τέτοια εποχή, πέρυσι την 1η Σεπτεμβρίου ο 20χρονος μέσος πάθαινε σοβαρό ατύχημα που έβαζε σε κίνδυνο την καριέρα του. Το πρωί εκείνης της ημέρας ο Χρυσοφάκης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα λεκάνης.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους έως και τρεις μήνες. Το πότε θα επανερχόταν σε φουλ δράση; Άγνωστο.

    Ο ίδιος όμως συνέχιζε να πιστεύει στον εαυτό του και παράλληλα το ίδιο έκαναν στην ομάδα που τον στήριξαν καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς. Στο τέλος της χρονιάς και ενώ η παραμονή έχει εξασφαλιστεί, ο Καραγεωργίου τον βάζει ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

    Ο Ιεραπετρίτης δικαιώνει τον προπονητή του και λίγο αργότερα πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του Εργοτέλη στο "Βατερλώ" της ομάδας μέσα στην Τούμπα.

    Το γκολ αυτό δεν αποτέλεσε βέβαια αποδεικτικό στοιχείο για την αξία του ωστόσο στον Εργοτέλη άρχισαν να τον πιστεύουν ακόμα περισσότερο. Ο χρόνος συμμετοχής που έπαιρνε στα φιλικά ήταν ακόμα μεγαλύτερος και φαίνοταν ότι ήταν θέμα χρόνου πότε θα καθιερωθεί.

    Τελικά, το ματς με την Ξάνθη έμελλε να τον κάνει γνωστό και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ο Χρυσοφάκης περνάει αλλαγή στο ματς και με την παρουσία του αλλάζει όλη την εικόνα του Εργοτέλη.

    Χρυσοφάκης: "Θέλω να καθιερωθώ"
    Ο Χρήστος Χρυσοφάκης τόνισε στις δηλώσεις του ότι στόχος του είναι να καθιερωθεί στον Εργοτέλη. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «ξέρω ότι οι υποχρεώσεις μου φέτος είναι μεγάλες και θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου την ομάδα. Το ίδιο προσπάθησα να κάνω και στο παιχνίδι με την Ξάνθη και χαίρομαι που πάνω απ' όλα κέρδισε η ομάδα. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να καταφέρω να καθιερωθώ. Από την προετοιμασία έχουμε δουλέψει πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Όπως έχει πει ο προπονητής, θέλουμε να μη δεχθούμε τα πολλά γκολ που δεχθήκαμε πέρυσι. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και κοιτάμε τον Άρη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kalws ta ta paidia 3-0, oxi de to lew gia na xlevasw afou kai deka miden na kerdize i ierapetra emena i gnwmi mou den tha allaze ,se oti pistevw diladi to opoio einai oti afti i enwsi den eprepe na ginei kai oi logoi einai einai polloi, merikoi apo aftous tous eipan parapanw o ofiouxos kai o ofaras oi opoioi me vriskoun apoluta synfwnw, alla o kyrioteros einai oti dialyse h thryliki omada tou ofi mas, kai den xreiazetai na exei parei to chanpions league gia na ti leme thriliki alla alloi paragontes pou ama tous analysoume tha sygginithoume, kai den einai tis parousis....
    telos na pw mpravo sto xristaki kai tou efxomai na synexisei etsi, kai na exei tin ygeia tou panw apo ola!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. min mourmourate paidia itan koino mistiko o ofi eixe imerominia liksis.kakos xirismos ta teleutaia 15 xronia,me anthropous na katastrefontai oikonimika san proedroi tou ofi.oso ipirxe enas kai esproxne kai kanan oooloi oi alloi giro trigiro koumanto kai trogane kai autoi itan ola kala kai o ekastote proedros ''proedrara''.oloi to legane oti molis then tha vrethei kapoios trelos(kalos trelos)na vazei leuta o ofi tha dialisei.plazantonis(katastrafike)papadakis(patentas)anatoliotakis(o poio petiximenos)ton dioksane kati kseroles giati tous ekane stin panta,sakkadakis(emeine tapi)kai piso apo autous o damoulakis na sproxnei kai autos megala paketa.molis figane autoi kai then frethike allos oi kiroi pou emeinan ksefortothikan tin omada dinontas tin stin enosi kai kala(ston orkismeno exthro tou ofi ola auta ta xronia diladi)min mporontan na tin sosoun vgazontan tin efthini apo pano tous kai menontas simvouloi kapoioi apo autous metoxoi(ametoxoi).auti en oligis einai i istoria tou ofi ta teleutaia xronia nomizo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. simera to filo tis kiriakis ANATOLI exei to roster tis k21 ( OFI )pisteuo oti htipame aneta protathlima me aytous tous paixtes, sinolika 27, oso gia ta proigoumena maure exis dikio alla posoi to paradexonte??? mono agores paixton kaname kai spatales, xoris ependisis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. maure ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ; ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ; Η ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΣΙΤΕΣ !!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Js6rqSVoFrE&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλο αυτο που μας εβαλες GR@.
    ειδε κανεις τις δηλωσεις των προπονητων μετα τον αγωνα ΟΦΗ-ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ; τις ακουσα τυχαια και ξαφνικα μια γνωστη φωνη που παγωσε το αιμα. του ΤΖΟ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗ που ειναι προπονητης στην ΑΝΑΓΕΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Α ρε ΟΦΑΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. den krino oute katakrino kanena ego apo tin pleura mou to mono pou mporousa na kano einai na enisxio tin omada me tin parousia mou stous kourites.den mporousa na kano tipota allo leuta den exo gia na edina gia na ton soso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. file ierapetriti poious paixtes exoume? an ksereis pes mas kai mas , exoume kanena apo perisi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951