Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ο ΟΦΙ , Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ Η ''ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ".


Παίδες το πλήρωμα του χρόνου έφθασε. Πρέπει να διαλέξομε μονοπάτι να πορευθούμε. Ο ΟΦΙ αγωνιστικά μας τελείωσε. Οσο κι αν το θέλουμε , ασπρόμαυρη φανέλλα που να κάνει το μάτι μας να γυαλίζει και την καρδιά μας να χτυπάει δεν θα ξαναδούμε. Φυσικά αυτό που δεν θα τελειώσει ποτέ είναι το γεγoνός οτι ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ.


Ομως βρισκόμαστε μπροστά σε μιά νέα πραγματικότητα . Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , η πόλη μας , έχει πλέον μόνο μία ομάδα. Την "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ". Εμείς οι φίλοι του ΟΦΙ , όπως λέει και το λογότυπο που κάνει κύκλους στο πάνω μέρος του blog , είμαστε ΟΦΙ για την πόλη μας. Για την πόλη μας λοιπόν , είτε "ελαφριά τή καρδία" άλλοι , είτε "βαριά τή καρδία" άλλοι , πρέπει ο καθένας όσο "αντέχει και μπορεί" να στηρίξομε την μοναδική πλέον ομάδα της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Ο ΟΦΙ είναι μία από τις συνισταμένες της "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ" . Σίγουρα για εμάς αυτή η καινούργια ομάδα , δεν είναι ΟΦΙ και ούτε θα γίνει εύκολα. Ομως επειδή το συμφέρον της πόλης είναι να έχει μία ομάδα που να την στηρίζουν όλοι , όπως ήταν ο ΟΦΙ σε όλη τη δεκαετία του 70 , την καλίτερη κατά την προσωπική μας άποψη , ποδοσφαιρική δεκαετία της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ , ας φροντίσουμε , και ας ευχηθούμε αυτή η ομάδα να αγκαλιαστεί από όλους , και στις τάξεις των ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , να αποκτήσει φανατικούς φιλάθλους οι οποίοι μετά από δεκαετίες θα είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους και κατ επέκταση για την πόλη τους.

Τώρα όσο γιά το blog. Eιλικρινά αμφινταλαντευόμαστε. Η πιο γρήγορη σκέψη που κάνομε είναι να αποτελέσει ένα "ιστορικό" σημείο αναφοράς για τον Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και ανάλογα πλέον να διαμορφωθεί. Θα δούμε.
Υ.Γ. "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ , ΣΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΖΩΗ"

33 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΦΙ.
    ΟΦΙ ΖΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΟΦΙ θα ξαναxτιστεί θα δείτε!!!!

    όμιλος... όμιλος...τραγουδαει όλη η μεγαλόνησος... δυνατά.. πιο δυνατά οφαρα μου γερά..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ENA KOKKINO TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ. ΘΑΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pou?sauta pou apofasisate eseis gia mas ase re ierapetra grapse sto allo blog an theleis emeis mono omilos tipota allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο ΑΝΑΤΟΛΗ
    Στα χαρτιά θα παραμείνουν για λίγο καιρό τα ονόματα Αναγέννηση, ΟΦΙ και ΑΣΙ
    Τα ονόματα
    Αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι της Ιεράπετρας είναι ότι λόγω της καθυστέρησης και του γεγονότος ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσει το θέμα του ενιαίου καταστατικού και να είναι έτοιμο πριν αρχίσουν τα πρωταθλήματα (περιφερειακού και τοπικού). Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί μια άμεση λύση και αυτή ήταν η αλλαγή των ονομάτων των τριών ομάδων ώστε να προκύψει ένα κοινά αποδεκτό και αντιπροσωπευτικό όνομα της ομάδας και ουσιαστικά μέχρι ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι. Σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο κ. Κελεμάνη οι διαδικασίες αυτές για να γίνει η συγχώνευση και να δημιουργηθεί ένα ενιαίο καταστατικά θα διαρκέσουν 6-8 μήνες. Επειδή οι άνθρωποι που πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν επιτέλους αυτή την Ένωση δεν ήταν δυνατόν να διατηρήσουν τα ονόματα όπως ήταν για ευνόητους λόγους αποφάσισαν να τα αλλάξουν έστω και εάν τα τυπικά δεν έχουν ολοκληρωθεί. Έτσι λοιπόν έπρεπε να διατηρηθεί ένα καταστατικό στην Δ΄ εθνική που θα εκπροσωπήσει με το όνομα Ιεράπετρα την πόλη και άλλα δύο στο Α΄ τοπικό με τα ονόματα Ιεράπετρα Κ18 και Ιεράπετρα Κ21.
    Με βάση αυτά η εξήγηση, που οφείλεται να γίνει στον κόσμο είναι ότι οι ομάδες μπορούν να ονομαστούν και να αναφέρονται όπως το επιθυμούν οι άνθρωποι τους. Στις κληρώσεις όμως της ΕΠΟ και της ΕΠΣΛ θα αναγράφονται τα ονόματα Αναγέννηση, ΟΦΙ και ΑΣΙ αναγκαστικά μέχρις ότου αλλάξει το καταστατικού. Έτσι ορίζει ο νόμος και όλοι είναι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουν.
    Αυτό δεν πρέπει να ενοχλεί και να προβληματίζει κανέναν φίλαθλο του ποδοσφαίρου στην Ιεράπετρα και στο Λασίθι γενικότερα γιατί στα χαρτιά οι αρμόδιοι θα έχουν τα τρία ονόματα των ομάδων αλλά στην πράξη όλα θα λειτουργήσουν με τα δεδομένα που ξέρουμε και μας έχουν δώσει οι Ιεραπετρίτες παράγοντες με την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την πόλη στο Περιφερειακό, η οποία ονομάζεται Ιεράπετρα και έτσι θα την μάθει όλος ο κόσμος. Όλα θα γίνουν με βάση το νόμο και την σωστή σειρά όπως ορίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι που είχαν ξεκαθαρίσει οι άνθρωποι της Ένωσης από την πρώτη στιγμή.
    Η ίδια ακριβώς περίπτωση έλαβε χώρα και στο Ρέθυμνο με τη νέα ΠΕΡ (Ποδοσφαιρική Ένωση Ρεθύμνου) να αποτελείται από την Ένωση του Ρεθυμνιακού και Αστέρα Ρεθύμνου με το καταστατικό του πρώτου να ακολουθείται στο περιφερειακό και αυτό του δεύτερου στο Α΄ τοπικό. Σε περίπου εφτά μήνες αναμένεται οι υποθέσεις των δύο σωματείων ΠΕΡ και Ιεράπετρα να έχουν ολοκληρωθεί και να λυθεί το τυπικό κομμάτι κάτι που θα σημαίνει ότι στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων 2011-2012 θα αναγράφονται τα σωστά αντιπροσωπευτικά ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6-8 μηνες; Δηλαδη θα τελειωσει το επομενο πρωταθλημα και η ομαδα θα λεγεται ακομα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ; Και με προεδρο απο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και με προπονητη απο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ; Ενωση καναμε η οικογενειακο δυστυχημα; Οταν αλαξει το ονομα ενημερωστε με να παω γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. etsi einai file as prosexame perimene ligo kai then exeis dei tipota akoma.anastisame tous pethamenous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai pou eisai akoma sta mexri stigmis filika vazei paixtes dikous tous kai twra pou tha diwksei 5-6 atoma tha kratisei pali tous dikous tous kai mathenw oti pali oi misoi paixtes tha paroun lefta kai oi alloi tsampa, wraia enwsh pame na kanoume epi isis oris!!!!!!!!!!

    re ofara kai pali ofara !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σε ενα διαρκειας που ετυχε να δω , εγραφε carraro ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ η μου φανηκε; ρε σεις μηπως δεν εγινε ενωση και απλα κατεβαινει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. CARRARΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ; ΕΝΩ ΠΕΡΣΙ ΛΕΓΟΤΑΝ CARRARO ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. then einai kako an exei dosei megali xorigia alou einai to kako paides!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν το αντεχω ρε παιδια.
    Σαν να χασα ενα δικο μου ανθρωπο αισθανομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α ΡΕ ΟΦΑΡΑ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑΝΝΟ ΦΙΛΙΚΟΣ : ΠΑΤΟΥΧΑΣ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951