Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ


Ιστορική νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Νιγηρία στο Μουντιάλ
Η εθνική ομάδα επικράτησε με 2-1 της Νιγηρίας με γκολ των Σαλπιγγίδη και Τοροσίδη.

Ιστορική θα μείνει η σημερινή ημέρα για την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αφού στις 17 Ιουνίου 2010 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέγραψε την πρώτη νίκη, κατάκτησε τους πρώτους βαθμούς και σημείωσε τα πρώτα γκολ στην ιστορία του, σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση η ελληνική ομάδα επικράτησε με 2-1 της Νιγηρίας στο γήπεδο «Φρι Στέιτ» του Μπλουμφονέιν (44΄ Σαλπιγγίδης, 71΄ Τοροσίδης - 16΄ Ούτσε), σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου.

Η Ελλάδα διατηρεί ακέραιες όλες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Νότια Κορέα (από 3 βαθμούς), που νωρίτερα ηττήθηκε με 4-1 από την Αργεντινή.

18 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
    Με επίσημη ανακοίνωση του ο ΑΟΧ δηλώνει ότι βλέπει θετικά την πρόταση του Απόστολου Παπουτσάκη. 4 μεταγραφές θέλουν οι "μπλε".

    Φαίνεται ότι η πρόταση του Απόστολου Παπουτσάκη για την δημιουργία μιας ομάδας από όλη την Κρήτη αρχίζει να αντιμετωπίζεται θετικά από άλλες ομάδες του νησιού. Η πρώτη ομάδα που παίρνει, επίσημα, θέση είναι ο ΑΟΧ που εξέδωσε ανακοίνωση μετά την πρόταση-βόμβα του μεγαλομέτοχου του Εργοτέλη.

    Με αυτήν την ανακοίνωση η ομάδα τψν Χανίων κάνει γνωστές τις προθέσεις της λέγοντας ότι βλέπει θετικά την πρόταση του Απόστολου Παπουτσάκη για παγκρήτια ένωση των ομάδων που αγωνίζονται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

    "Η υπό σύσταση ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΟ. ΧΑΝΙΑ παρακολουθεί με ενδιαφέρον κάθε προσπάθεια- πρωτοβουλία για αναβάθμιση και ενδυνάμωση του Κρητικού ποδοσφαίρου.Με γνώμονα αυτό κρίνει ως θετική την πρωτοβουλία – πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσης Εργοτέλης Απόστολου Παπουτσάκη για παγκρήτια ένωση των ομάδων που αγωνίζονται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, υπό την έννοια ότι και η φιλοσοφία της ομάδας μας κινείται στα πλαίσια του συγκρητισμού και της ειλικρινούς συνεργασίας των σωματείων της Κρήτης.Το δόγμα, η Κρήτη μας ενώνει, είναι και δική μας αρχή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fovero to video panw pou mas exei mazi me tous prwtathlites tis ellados!!! gia alli mia fora mpravo giatre xaris se sena kai to sait, h omada mas paramenei stin epikairoththa, mpravo kai stous paixtarades tis omadas mas pou zhsame aftes tis stigmes!!!!!!


    elpizw tou xronou na ta pame kala kai sto periferiako!!!!!!!

    ante mori ofaraaa!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ athleticradio.gr
    Δυσοίωνο το μέλλον της Χερσονήσου
    Τα νέα από την Αθήνα δεν ήταν ευχάριστα και το μέλλον της Χερσονήσου προβλέπεται αρκετά δυσοίωνο.

    Αναφερόμαστε στην συνεδρίαση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής όπου την Χερσόνησο εκπρόσωπησε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μαναράκης. Όπως γνωστοποιήθηκε από την Αθήνα, την επόμενη περίοδο οι σύλλογοι επιβαρύνονται με τα έξοδα μετακίνησης κάτι το οποίο δεν ίσχυε πέρυσι.

    Αυτό σημαίνει ότι τα έξοδα μεγαλώνουν για μια ομάδα όπως η Χερσόνησος που έχει συνεχόμενα ταξίδια. Εκτός από αυτό το δυσάρεστο νέο, στην Κρητική ομάδα πληροφορήθηκαν ότι... αποτελεί παρελθόν και η χορηγία από τον ΟΠΑΠ.

    Με όλα τα παραπάνω γεγονότα και σε συνδυασμό με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος, υπάρχει ο φόβος ακόμα και για την μη δήλωση συμμετοχής της Χερσονήσου στο νέο πρωτάθλημα!

    Η διοίκηση της Χερσονήσου με μεγαλομέτοχο τον Κώστα Παπαδάκη και πρόεδρο τον Γιάννη Μαναράκη ανταπεξήλθε στις υποχρεώσεις της όμως πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει και τη νέα χρονιά αν δεν υπάρξει βοήθεια από την περιοχή της Χερσονήσου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκληθεί μια, άτυπη, γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απ οτι καταβαινω τα πραγματα στον ΟΦΙ ειναι ζορικα. δεν ακουμε τιποτα , δεν διαβαζομε τιποτα. μαλλον κατι ακουμε , αλλα αστο. τι θα γινει ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και μη χειροτερα φιλε στεφ7, γιατι ακουγεται οτι θα φυγουν καποιοι παιχτες γιατι δεν πηραν ουτε λεπτο ενω αλλοι με μικρη συνεισφορα στην ομαδα τα πηραν και τωρα τρεχα προεδρε, καλα κανουν μου φαινεται...

    αντε ξυπνηστε πριν ειναι αργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ofara ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο φιλε μπλακ ωραιο επιπεδο, τωρα θα αρχισουμε να βριζομαστε μεταξυ μας, καλο ειναι νομιζω οταν εχεις διαφορετικη αποψη να τη λες και οχι να βριζεις , αφτο που ειπα εγω μου το ειπε ατομο απο την ομαδα, και αν νομιζεις οτι λεω ψεματα ρωτα τους ιδιους τους παιχτες..

    οσο για τη βρισια τι αλλο να πω, κριμα που σε διαβαζω τοσο καιρο και συμφωνω σε πολλα μαζι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝΕ Ο.Κ. ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΔΕ ΞΕΡΟΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ; ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν εχω σκοπο να προκαλεσω προβλημα και δεν καθομαι στα καφενεια να σχολιαζω , απλα ειχα μια σχετικη συζητηση,κι αφτο δε μου το ειπε ο ιδιος ο παιχτης αλλα συγγενης του, και πιστεψε με ξερω πραγματα, αλλωστε μικρη πολη η ιεραπετρα...
    Αν λοιπον εσενα σου φαινεται φυσιολογικο καποιοι π.χ να μην ερχονται καν στην προπονηση και αλλοι να αφηνουν δουλειες και να μην ακουνε ουτε μπραβο τοτε τι να πουμε παραπανω, γι αφτο θα υπαρχει γκρινια, καποιες καλες μοναδες που εχουμε θα φυγουν και θα φερνουμε μετα καθε μισθοφορο, και αμα τελιωσουν τα λεφτα , θα ξανατρεχουμε στα τοπικα...

    ΥΓ. Φιλε Σοβιν οπως βλεπεις εγω δεν εχω προθεση για καβγαδες σκοπος μου ειναι ο διαλογος μεταξυ μας επειδη κι εγω οπως κι εσεις θελω το καλο της ομαδας και πιστευω οτι για γινει αφτο πρεπει να υπαρχει ισοροπια σε ολους τους τομεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΝΥΣΧΙΘΕΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΗΝ ΠΩ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ηθελα να μπω σε λεπτομεριες για να μην εκθεσω καποιον ανθρωπο αλλα ποσο δυσκολο σου ειναι να συνδιασεις αφτο που ειπα, ποσοι παιχτες η πρωην παιχτες εχουν συγγενεις που να ειναι στο συμβουλιο η απλα να ακολουθουν την ομαδα???
    Ποσο δυσκολο σου ειναι να το συνδιασεις αφτο, ειχα την εντυπωση οτι μιλαω με ατομο που εχει στοιχειωδη νοημοσυνη!!!!

    ΥΓ. Δεν εχει νοημα να τσακωνομαι μαζι σου, δεν μπορει να ειμαι εγω αφτος που θελει το κακο της ομαδας αλλιως δεν θα μιλουσα για ισοροπιες, εγω απλως αγαπαω την ομαδα με το σωστο τροπο και οχι με τροπους που μου προτεινονται... Οσο για το αν ξερεις πραγματα, μπορει, αλλα ισως αφτοι που στα λενε να μη στα λενε οπως ακριβως ειναι, σκεψου το αφτο...

    α, και ξαναδιαβασε να δεις τι ακριβως εχω πει, γιατι τα εχει μπερδεψει μου φαινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ,ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΒΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ Ο ΟΦΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ
    ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΙ (ΔΕΣ ΦΩΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ).ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΟΑ ΔΙΝΕΙ Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ
    ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε μπλακ δεν ειπα οτι δεν εχεις νοημοσυνη μην τα μπερδευεις συνεχεια, και σιγουρα ο ΟΦΙ προσεχει καλητερα απο τους αλλους τους παιχτες του γι αφτο βρισκεται παντα απο πανω τους , αλλα να εχεις υποψην σου οτι στις αλλες ομαδες πανε τσαμπα η σχεδον τσαμπα αλλα πανε για το χαβαλε η αν θελεις την καβλα τους και οχι για να κανουν πρωταθλητισμο η να παιξουν κατηγοριες, αν λοιπον εσυ θες να εχεις τους καλητερους ντοπιους η ξενους στην ομαδα σου και για να ειναι συνεπης στις υποχρεωσεις της ομαδας πρεπει να τους δωσεις καποιο κινητρο παραπανω απο την τιμημενη φανελα του ΟΦΙ μας!!!!
    Μην συγκρινεις λοιπον την οφαρα μας με τους αλλους γιατι εμεις πρεπει να διαφερουμε και ασε τα αλλα τα λαμογια και τους τυχαρπαστους να κανουν οτι θελουν δεν μας αφορουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ (ΛΟΓΙΚΟ ΟΜΩΣ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΣ ΑΟΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ Η ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951