Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΑΚΗΣ : ENΩΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ


Παραθέτομε το σχόλιο του ποδοσφαιριστή του ΟΦΙ Χρήστου Κουγιουμουτζάκη στην προηγούμενη ανάρτηση με θέμα την ένωση των ομάδων του ΡΕΘΥΜΝΟΥ.
Το ίδιο κύριοι(ες) θα πρέπει να γίνει και στην Ιεράπετρα αν θέλουμε να υπάρχει ποδόσφαιρο σε σοβαρό επίπεδο.Και αναφέρω τα πράγματα πως έχουν τώρα και στις δύο ομάδες.
Πάμε πρώτα στα δικά μας, στον ΟΦΙ.Φέτος με την κρίση να χτυπάει την πόρτα όλων μας η χρονιά κουτσά στραβά βγήκε με απόλυτη επιτυχία και στο τέλος χαρές και πανηγύρια.Μετά όμως τι έχουμε;Ο ΟΦΙ έχει αύτην την στιγμή 8-10 παίχτες που μπορούν να σταθούν στο περιφερεικο..Ομως για να είναι σεβαστή και ανταγωνιστική η ομάδα στο Περιφερειακό χρειάζεται τουλάχιστον 8 μεταγραφές (τουλαχιστον 1 τερματοφύλακα,τουλαχιστον 4 μικρους (σε διάφορες θέσεις),τουλάχιστον ένα στόπερ,τουλάχιστον 2 χαφ και τουλάχιστον ένα σεντερ φορ που θα κάνει την διαφορά)!!Και όταν λέω τουλάχιστον...Το εννοώ!!'Οποιος λοιπόν ξέρει τα στοιχείωδη από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει για τι έξοδα μιλάμε έστω και οι μισοί που θα αποκτηθούν να είναι εκτός Ιεράπετρας!!!Θα μπορέσουν ο πρόεδρος και οι 5-10 που ασχολούνται με την ομάδα και δίνουν τα χρηματα τους να τα καταφέρουν;Σας απαντώ λοιπόν...Με την κρίση πλέον να έχει μπει στο σπίτι του κάθενος απο μας τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα..Σε κανένα πλέον δεν περρισεύουν 5 και 10 χιλιάδες ευρώ για να κάνει το χόμπι του και να βλέπει την ομάδα που αγαπά να του δινεi χαρές..Αλλά και φέτος να τα καταφέρουν, του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...Και με το "να την βγάλουμε και φέτος και έχει του χρόνου ο Θεός" καμμιά ομάδα δεν πήγε ποτέ μπροστά..Γιατί απλά μέχρι πότε θα αντέχεις να πληρώνεις 8 μεταγραφές για να βγάζεις την χρονιά; Και για όσους βρούν την λύση να αποκτηθούν παίχτες από την ευρύτερη περιοχή του νομού σας λέω ότι πέραν των παιχτών του ΟΦΙ και της Αναγέννησης οι παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν μια ομάδα στο περιφερεικό είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών!!Συμπέρασμα..Τα πράγματα για τον ΟΦΙ είναι πολύ δύσκολα!!
Πάμε τώρα στην Αναγέννηση...8-10 ντόπιοι ποδοσφαιριστές εξαιρετικής ποιότητας..'Ενα προπονητή που τους κρατάει κάθε χρόνο με νύχια και με δόντια και 2-3 ανθρώπους να βοηθούν όπως μπορούν την ομάδα..Απο κεί και πέρα μηδέν..Και η Αναγέννηση χρειάζεται μεταγραφες που όμως δεν έχει χρήματα να τις πραγματοποιήσει..Συμπέρασμα..Μια από τα ίδια με τον ΟΦΙ ίσως και χειρότερα λόγω έλλειψης χρημάτων.
Για μένα δεν υπάρχει πλέον άλλη λύση...Με την ένωση των δύο ομάδων προκύπτει μια ομάδα με 16-18 ντόπιους ποδοσφαιριστες χωρίς πολλά έξοδα η οποία με την προσθήκη 3 μεταγραφών χτυπάει το πρωτάθλημα...Πάνω απ' όλα όμως θα έχει την στήριξη όλης της Ιεράπετρας χωρίς αντιπαλότητες..Δυστυχώς ή ευτυχώς ήρθαν οι εποχές που θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα οπαδικά για το καλό του Γεραπετρίτικου ποδοσφαίρου..Δύσκολα πλέον ένας άνθρωπος μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας ομάδας στις πλάτες του!!!'Ανθρωποι ικανοί υπάρχουν..Καθίστε στο τραπέζι να τα βρείτε..Εξάλλου αυτό θέλει και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις δύο ομάδες.'Οσο για τα χρώματα και το όνομα..Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος άξιος νονός που θα την βαφτίσει και θα της πάρει και τα ρούχα!!!

Χριστόφορος Κουγιουμουτζάκης

23 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Η ΜΟΝΟ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε χρηστο καλα ειναι αυτα που λες. και καποια στιγμη το πραγμα θα παει μονο του εκει. ετσι που παμε. ομως εσυ που χεις παιξει μπαλα και δω και κει ξερεις καλιτερα απ ολους μας που κολαει η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OMILOS OMILOS TRAGOUDAEI OLH H MEGALONHSOS
    DYNATA PIO DYNATA OFARA MOY GERA!!!!!!!!

    STA KAGELA TOY AGIOY HRHSTO ADERFE
    MH STAMATAS NA TRAGOYDAS POTE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OXI PALI TA IDIA. ETSI POU TA LEEI O HRHSTOS EINAI ALLA AFOU OLOI KSEROME OTI ENOSH DEN MPOREI NA GINEI GIATI OI DYO OMADES EINAI NYKTA ME TH MERA METAKSY TOYS. 40 XRONIA POIOS MPOREI NA PAEI NA TA DIAPRAGMEYTEI? OFARA REEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΜΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΣΕΒΑΣΤΗ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω σε πολλα με το παλληκαρι, αλλα οχι στο ομως στο πιο βασικο, το να γινει ενωση το εχουμε προσπαθησει κι αλλες φορες και το αποτελεσμα παντα μα παντα το ιδιο.. Με την κινηση αφτη αφτοματος δημιουργουνται πολλα ερωτηματα οπως, ποιος θα ειναι προπονητης, ποιος προεδρος, ποιοι ντοπιοι ποδοσφαιριστες θα ερθουν στην ομαδα(γιατι οντως εχουμε πολυ καλους παιχτες στην ιεραπετρα που αξιζουν να παιζουν στο περιφερειακο τουλαχιστον 30), τι ονομα θα παρει η ομαδα, γιατι πιστεψτε με μεχρι και εκει θα υπαρχουν ενστασεις , και φυσικα τι θα γινουν ο ΟΦΙ, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, το ΑΣΙ και οι αλλες ομαδες, αλλα και οι υπολοιποι 100+ παιχτες ? Τι προτεινετε λοιπον ρε παιδια (και αναφερομαι σε ολους για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις) να πατησουμε ενα κουμπι και να τους διαγραψουμε απο το χαρτη????


    ΥΓ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΦΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΝΑΙ ΑΦΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!!!


    ΠΑΜΕ ΟΦΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν κάνω και την τελική μου πρόταση καθώς θα δώσω και μερικές απαντήσεις σε μερικά ερωτήματα που τέθηκαν..
    Τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης μας δεν τις συμπεριέλαβα διότι όσο περισσότεροι τόσο δυσκολότερο το εγχείρημα..Εξάλλου δεν έχω δεί πουθενά να γίνεται ένωση μεταξυ τριών ή παραπάνω ομάδων..
    Οι περισσότεροι παίχτες θα απορροφηθούν από την κανούρια ομάδα που θα προκύψει..Οι υπόλοιποι που θα μείνουν ελεύθεροι δεν θα χαθούν..Υπάρχουν αρκέτες ομάδες στην περιοχή μας για να συνεχίσουν να παίζουν μπάλα ή να γίνει κάποια ομάδα θυγατρική αυτής που θα δημιουργηθεί!!
    Για το θέμα του προπονητή προτείνω (αν και δεν θα έπρεπε γιατί αυτή η δουλειά είναι για άλλους και ειλικρινά είναι το τελευταίο) τεχνικό δίδυμο Δεδελετάκη-Καπαράκη με κλειστό συμβόλαιο ωστε να μπορούν να δουλέψουν ανεπηρέαστοι!!
    Για το θέμα του ονόματος και των χρωμάτων της ομάδας που θα προκύψει να ανετεθεί σε ένα άτομο ή ομάδα ατόμων κοινής αποδοχής (π.χ δήμαρχος ή δημοτικό συμβούλιο) των οποίων η απόφαση να είναι δεσμευτική για τα δύο σωματεία!!
    Αν ήταν στο χέρι των παιχτών να γίνει η ένωση να είστε σίγουροι ότι θα είχε γίνει εδώ και καιρό..Δυστυχώς δεν έχουμε ούτε καταστατικά των ομάδων ούτε σφραγίδες..Γενικά άλλοι έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι..Ομως αυτή την φορά θα γίνουμε πιο πιεστικοί από ποτέ..Μια πρώτη μου σκέψη είναι η συλλογή υπογραφών από τους παίχτες των δύο ομάδων για την δημιουργία της νέας ομάδας έτσι για να δείτε και πόσοι είμαστε!!
    Και πάμε στο δια ταύτα...Προτείνω λοιπόν να γίνει μια πρώτη συζήτηση σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό με εκπρωσόπους των δύο ομάδων (π.χ Πρόεδρος και Γενικός Αρχηγός και τους αρχηγούς των δύο ομάδων) , να μπορεί να θέτει τα ερωτήματα του ο κόσμος και στο τέλος να μάθουμε όλοι ποιός είναι η μέρα και ποιός η νύχτα..Για μένα τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια που λέγονται στα καφενεία...
    Θα παρακαλέσω τον διαχειριστή του Blog (πρόσωπο σεβαστό και αποδεκτό και από την πλευρά της Αναγέννησης από όσα γνωρίζω) να διαβάσει προσεχτικά την πρόταση και αν την αποδέχεται να αναλάβει την πρωτοβουλία ώστε να γίνει το πρώτο βήμα για το καλό του ποδοσφαίρου στην Ιεράπετρα!!

    Χριστόφορος Κουγιουμουτζάκης

    Υ.Γ. Οσο για τους παλαίμαχους να είστε σίγουροι οτι θέλουν να πάει το Γεραπετρίτικο ποδόσφαιρο ψηλά..Γιατί πριν αγαπήσουν οποιαδήποτε ομάδα, αγάπησαν αυτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΦΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλέ Χριστόφορε, σίγουρα κι εσύ όπως όλοι οι γεραπετριτες θέλουμε το καλό του ποδόσφαιρου αλλά πίστεψε με μερικά από αυτά θυμίζουν ταινία φαντασίας όπως πχ δεν υπάρχει πιθανότητα συνύπαρξης των 2 προπονητών, και αν ακόμα γίνει δεν θα κρατήσει, επίσης παίχτες από τη μια ομάδα δεν θα θέλουν το ένα η τον άλλο προπονητή(άκουσα παιδιά που έχουν έρθει στον ΟΦΙ έφυγαν από ΑΝΝΑΓΕΝΝΗΣΗ εξαιτίας του προπονητή της) , και σου λέω με βεβαιότητα και εκ πείρας ότι αυτό το εγχείρημα ακόμα και αν είναι εφικτό να γίνει δεν θα κρατήσει , σίγουρα θα υπάρξουν τσακωμοί γκρίνιες , και πολύ σύντομα η ομάδα αυτή θα διαλύσει άλλωστε δεν έχουμε και πολύ χρόνο στη διάθεση μας για να αλλάξουμε καταστατικά κ.α. για να προλάβουμε την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, πιστεύω επίσης ότι επενδυτές υπάρχουν για όλες τις ομάδες απλά πρέπει να έχεις τον τρόπο να τους προσεγγίσεις.
    Και τέλος να πω ότι η ομάδα μας είναι σχεδόν έτοιμη μερικές προσθήκες παικτών θέλουμε μονό κυρίως πιτσιρικάδες και θα είμαστε ανταγωνιστικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΜΕ. ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΜΕ; ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε ofara...Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια..Αν τελίκά γίνει μια ομάδα αυτοί οι ποδοσφαιριστές (2 το πολύ) αν δεν θέλουν μπορούνε να μην πάνε..Μπορούν να βρουν μια άλλη ομάδα που να κάνουν και κουμάντο ποιός θα είναι ο προπονητής..Βασικά εμένα δεν με ενδειαφέρει ποιός θα είναι ο προπονητής γιατι η δουλεια μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο!!
    Τα καταστατικά μπορούν να είναι έτοιμα στην ώρα τους αν υπάρχει όρεξη από τις δύο πλευρές...
    Και τέλος η ομάδα μας δεν έχει πρόβλημα μόνο στους μικρούς αλλά κυρίως επιθετικό (τώρα είναι χωρίς επιθετικούς ουσιαστικά)...Και πιστεύω ότι πολλοί κατάλαβαν τι εννοώ!!!!
    Από κει και πέρα εγώ θα κάνω σήμερα μια προσπάθεια για να δω αν η άλλη πλευρά είναι διατεθειμένη να κάτσει στο τραπέζι και θα ενημερώσω τους αρμόδιους...
    Δεν επανέρχομαι απο δω για το ίδιο θεμα...

    Χριστόφορος Κουγιουμουτζάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ athleticradio.gr
    Επέστρεψε στον Κόρφο Ελούντας ο Ζανταλής
    Ο Νίκος Ζανταλής αποχώρησε από την Αναγέννηση Ιεράπετρας επιστρέφοντας στον Κόρφο Ελούντας μετά από 6 χρόνια.

    Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του και ακολουθώντας μια διαδρομή σε ΟΦΙ, Ηρόδοτο, Μοχό και Αναγέννηση Ιεράπετρας θα φοράει ξανά την φανέλα του Κόρφου Ελούντας.

    Αναμφίβολα, με την απόκτηση του Νίκου Ζανταλή o Kόρφος Ελούντας ενισχύεται σημαντικά στην οπισθοφυλακή με την απόκτηση ενός από τους καλύτερους αμυντικούς στην Κρήτη.

    Ο Λασηθιώτικος σύλλογος μετά από μερικά χρόνια ταλαιπωρίας, είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣ Λασιθίου ώστε να κατακτήσει τον τίτλο και να επιστρέψει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε μου από όσο ξέρω τουλάχιστον 10 παίχτες μας έχουν φορέσει τη φανέλα της άλλης ομάδας αν όχι όλοι σίγουρα 5-6 έφυγαν εξαιτίας του αλλού προπονητη !!!Α, τι έγιναν οι επιθετικοί της ομάδας έφυγαν? Η μήπως εννοείς ότι δεν αξίζουν, γιατί αν εννοείς αυτό τότε απαξιώνεις τους συμπαίκτες σου δημόσια και αυτό δεν είναι σωστό, και τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει πολλά γκολ όλοι τους!!! Επίσης απαξιώνεις και τον ίδιο τον προπονητή σου ο όποιος έχει δείξει καλά δείγματα γραφής!!!

    ΥΓ. Αν πιστευτέ ότι πρέπει να διαλύσουμε ελαφρά την κάρδια 2 ιστορικές ομάδες , επειδή νομίζουμε ότι θα βοηθήσουμε έτσι το ποδόσφαιρο της Ιεράπετρας, τότε τι να πω το κρίμα στο λαιμό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. symfwnw kai egw me ton ofara paidia einai san leme na enwthei o panathinaikos me ton olumpiako mipws kai paroume to evropaiko den ginontai paidia , to ksanadokimasame kai alles fores xwris apotelesma kai den prepei na pairnoume viastikes apofaseis, kai apo oti kserw oi rethymiwtes to syzhtousan kairo afto to thema den ksypnisan ena prwi kai eipan na kanoun enwsh, an kai ekei pera olo enwseis theloun kai sto telos dialioun, kai telos pistevw oti oi epithetikoi mas einai poly kaloi paixtes kai einai adiko na tous krazoume giati oloi tous exoun voithisei poly afta ta teleftaia dyskola xronia...

    epishs einai poly krima na dialusoun afta ta istorika swmwteia ,kai pistevw oti ependytes yparxoun alla den tha erthoun na se psaksoun aftoi...

    ofara re!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο SΟVIN IER EIXE ΔΙΚΙΟ ! ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΕΙΔΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ SITE ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΒΑΣΕ ! ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο κυριος ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ! ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ , ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΜΙΛΑΜΕ !ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ αυτον ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΜΟΝΟ ΟΦΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΑΟΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ . ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΚΛΑΚΙΔΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ! ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.rodiaki.gr/article.php?id=46341&catid=1&subcatid=10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε Blackgeraki ποτέ δεν φοβήθηκα κανένα και τίποτα..Είχα πει σε προηγούμενη απάντηση ότι δεν θα επανέλθω πάνω στο ίδιο θέμα..Ομως θα το κάνω...!!
    Η άποψη του κυρίου Δεδελετάκη είναι ότι αυτήν την φορά θα πρέπει οι παίχτες του ΟΦΙ να πάνε στην πλευρά της Αναγέννησης (διότι το αντίθετο είχε γίνει το 1995) και θα υπογράψει χαρτί εφόσον προχωρήσει το όλο εγχείρημα ότι του χρόνου θα αλλάξει το όνομα της ομάδας...Αυτά σε πολύ γενικά πλαίσια και χωρίς να μακρυγορώ!!
    Οπως καταλαβαίνεται ένωση υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να γίνει..
    Τραβάει λοιπον η κάθε ομάδα τον δρόμο της και τα αποτελέσματα θα δείξουν τι έπρεπε τελικά να γίνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο κύριος δεδελετάκης ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1995 ΠΗΡΕ Ο ΟΦΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ?ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝΩ ΗΘΕΛΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ ΧΑΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΤΣΙ?ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ κυρίου ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ότι έγινε το '95 μόνο ένωση δεν ήταν..Διότι δεν υπάρχει ένωση εφ' όσον εξακολουθούν να υπάρχουν και οι δύο ομάδες...Οπότε το ότι έγινε τότε δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για μένα, αλλά ούτε μέτρο σύγκρισης!!Δηλαδή αφού απέτυχε τότε θα αποτύχει και τώρα..Αυτό συνέβη διότι συνέχισαν να υπάρχουν και οι δύο ομάδες!!!
    'Οσον αφορά τον Χατζάκη το '95 ήταν μόλις 13 χρονών οπότε δεν νομίζω να τίθεται καν θέμα και ο Πρωτογεράκης ήταν ο μοναδικός από τους πρωτοκλασάτους παίχτες της Αναγέννησης που έμεινε!!Ξαναλέω ότι τότε η κίνηση απέτυχε διότι συνέχισαν να υπάρχουν και οι δύο ομάδες οπότε και ο πόλεμος μεταξύ τους συνεχίστηκε...
    Για μένα το θέμα "ένωση" κλείνει εδώ και ο "Θεός βοηθός" και για τις δύο ομάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ?ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ?

    ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

    ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨Ο.Φ.Ι¨

    ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο.Φ.Ι.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ!!!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951