Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ www.ofierapetras.blogspot.com

Τέτοιες μέρες πριν από ένα χρόνο ακριβώς , ''ανέβαινε" το blog που έχετε στην οθόνη σας. Στην κυριολεξία ''έτσι γιά πλάκα" , παίζοντας με το laptop , γιά να δούμε αν είναι τόσο εύκολο να φτιάξει ο οποιοσδήποτε εύκολα ένα blog , όπως ένας φίλος μας είπε. Τι blog να επιχειρήσομε να φτιάξομε ; Ξέρω γω , ας φτιάξομε ένα blog για τον ΟΦΙ. Τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Και έτσι "ανέβηκε" το http://www.ofierapetras.blogspot.com/ τέλη του Μάη του 2009. Και τώρα τι κάνομε; Να το κατεβάσομε; Να το κρατήσομε ; Ας το κρατήσομε.

Και το κρατήσαμε. Το είπαμε σε πέντε (μπα λιγότεροι θάταν) φίλους . Αυτοί άρχισαν να το διαδίδουν και ξαφνικά τα γκάτζετ που μετρούν την επισκεψιμότητα άρχισαν δειλά - δειλά να μας ψιλοεντυπωσιάζουν. Το ίδιο και τα (τότε ανώνυμα) σχόλια των επισκεπτών.

Η συγκυρία για όσους θυμούνται , όσο αφορά τον ΟΦΙ , πολύ δύσκολη. Ο ΟΦΙ μόλις είχε χάσει το πρωτάθλημα . Παντού κατήφεια και απελπισία. Υπήρχαν σε λίγες μέρες τα μπαράζ όπου το κλίμα ήταν κάτι ανάμεσα στο ''να μην κατεβούμε'' έως "να αποκλειστούμε αξιοπρεπώς". Οταν συνειδητοποιήσαμε , σαν blog , εκείνες τις μέρες , ότι τελικά ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ το http://www.ofierapetras.blogspot.com/ λειτουργούσε πλέον σαν blog του ΟΦΙ , και μάλιστα διαβαζόταν αρκετά από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας (προπονητές - παίκτες .....) , αισθανθήκαμε ένα ελαφρύ βάρος. Και την προσπάθεια μας μέσω του blog να ανορθωθεί το ηθικό της ομάδας εν όψει μπαράζ , την θυμόμαστε σαν το επί της ουσίας εναρκτήριο λάκτισμα του blog μας.

Aπό εκείνα τα υπέροχα μπαράζ του ΜΑΙΟΥ του 2009 , πέρασε ένας χρόνος. Οτι έχασε άδικα ο ΟΦΙ στα μπαράζ αυτά , τα κέρδισε φέτος και με το παραπάνω. Σε αυτούς τους δώδεκα μήνες που μεσολάβησαν , ήταν πολλά αυτά που σαν blog μας απασχόλησαν. Απο τα χειρότερα , μέχρι τα καλλίτερα. Από τον θάνατο ενός 19χρονου παληκαριού , που φυσικά είναι ότι πιό συγκλονιστικό έγινε σε αυτό το διάστημα , μέχρι βέβαια και στην ....επίγεια χαρά της κατάκτησης του ΝΤΑΜΠΛ απο τον ΟΦΙ. Το πιό μη αναμενόμενο αυτής της περιόδου; Μα φυσικά το αναπάντεχο αφιέρωμα της REALNEWS στο blog μας με την φοβερή αναφορά : '' To blog του ΟΦΙ είναι το πιό σοβαρό οπαδικό blog του ελληνικού διαδικτύου".

Κλείνοντας ένα χρόνο το blog , αλλά και κλείνοντας και αυτό το επετειακό σημείωμα , θα λέγαμε ότι και η τωρινή συγκυρία είναι ''περίεργη". Ο ΟΦΙ πλέον , μετά από επίπονες προσπάθειες δύο ετών , βρίσκεται στο περιφερειακό. Αξιοι συγχαρτηρίων είναι όλοι οι συντελεστές αυτής της επιτυχίας , αλλά περισσότερο από όλους , ας μας επιτραπεί , άξιος συγχαρτηρίων είναι ο πρόεδρος της ομάδας ο Κ. ΣΑΚΑΔΑΚΗΣ.

Σε αυτή όμως την συγκυρία , που τα πάντα γύρω κινούνται γύρω από μία λέξη με πέντε γράμματα , ο ΟΦΙ , και ο κάθε ΟΦΙ έχει ανάγκη όλους τους φίλους του. Εχει ανάγκη τους πραγματικούς του φίλους. Πιστεύομε ότι η μεγάλη οικογένεια του ΟΦΙ , θα τον οδηγήσει και τη νέα σεζόν σε νέες επιτυχίες και διακρίσεις , συσπειρωμένη γύρω από τον πρόεδρο και την ομάδα.

15 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ blog. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ , ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ο.Φ.Ι ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΤΟ ΑΙΜΑ Η ΑΝΑΠΝΟΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ Ο.Φ.Ι.ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΝΙΚΗ.ΟΜΩΣ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ Η ΚΑΤΑΛΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ.ΓΙΆΥΤΟ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΑΝΧΟΝΟΜΑΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΟΙΚΟΚΗΡΕΜΕΝΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BLOG OTI KAI NA ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η REAL NEWS.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΡΑΒΟ.ΕΙΣΑΙ ΟΦΙΤΖΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!!!



    ΟΦΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει δικιο και ο διαχειριστης , και ο βαμενος. ολοι κοντα στην ομαδα. ο προεδρος πρεπει να παρει δυναμη απο μας. εμεις ειμαστε ο ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ athleticradio.gr
    Προβληματισμός στις Αρχάνες
    Παρά την πολύ καλή θέση στην οποία τερμάτισε ο Γιούχτας,τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλάνε «ρόδινα» για την ομάδα.

    Η ομάδα βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και οι ιθύνοντες της ομάδας δείχνουν απογοητευμένοι από την αδιαφορία του δήμου και σκέπτονται να μη βρίσκονται στις θέσεις τους και την επόμενη σεζόν. Η κωλυσιεργία αυτή φαίνεται να απασχολεί έντονα τον τεχνικό της ομάδας, Μανώλη Πατεμτζή ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει ακόμα για πολύ το τι θα συμβεί στην ομάδα και δείχνει «ανοικτός» σε κάθε πρόταση.
    DIM: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Η ΚΡΙΣΗ - ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Ω! ΚΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΟΛΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίδες όχι τέτοια. Οχι απαισιοδοξία. Δεν πήραμε πρωτάθλημα για να τα βάψομε μαύρα. Οπα sorry. Φυσικά θα τα βάψομε όλα ασπρόμαυρα. Anyway. Λοιπόν παίδες μιά και ζω στην (κΩΛ0)ΑΘΗΝΑ, αρχίζω επαφές με το Δ.Ν.Τ. την άλλη εβδομάδα που θα ξανάρθουν. Τους πείθω. ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΦΙ. Κατακτουμε πρωτάθλημα ΕλλΑΔΟΣ,champion leage και διειπηρωτικο.Απο τις διαφημισεις , πληρωνομε το χρεος της Ελλάδας , διώχνομε το ΔΝΤ και ο ΟΦΙ αναδεικνυεται ισόβιος επιτιμος πρωταθλητης ΕΛΛΑΔΟΣ και σωτήρας της χώρας.
    ΟΦΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΕΣ.
    ΠΡΙΝ ΛΑΛΗΣΟΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΚΚΑΔΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΑΜ
    ΚΥΡΙΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΗΤΕΣ
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΙΥ ΟΦΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ
    ΟΦΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ αναγεννησης ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ 1ον ΠΑΡΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η αναγεννηση ΕΙΠΕ.''ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΣΥΝΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ.2ον ''Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ''ΕΙΠΕ.ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ? ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ προπονητη ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.3ον ''ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ προπονητη ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ''ΛΕΕΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.ΚΑΙ 4ον ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ αναγεννησης ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ετσι ειναι οπως τα λες blackgeraki αλλα αστους στην ησυχια τους. κι αυτοι ζορια εχουνε και μεις. συγχαρτηρια; ε θα μας πουνε που θα παει; μαλλον το ξεχάσανε. παντος μεχρι και ο μυρωνας μας έδοσε συγχαρτηρια στην ανατολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνω μαζι σου γερακι , αφτα που γινονται σε αυτη την ομαδα ειναι απαραδεκτα, αλλα οσο αφορα το οικονομικο κομματι αφτο συμβαινει και στην ομαδα μας με μερικους ντοπιους παιχτες τις ομαδας που ειχαν συμμετοχες πολλες φετος και περυσι να μην παιρνουν ουτε λεπτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΟΦΑΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΖΟΡΙΣΤΙΚΕ ΑΡΚΕΤΑ,ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ,ΑΛΩΣΤΕ ΕΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΛΥΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε γερακι δεν το ειπα για να σε κοντραρο προς θεου ,και δεν αμφιβαλω καθολου γι αφτα που λες και εγω ξερω οτι παλευε μονος του ,απλα ηταν κατι που ακουσα. Μην με περεξηγεις ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΦΙΛΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΜΕ. ΠΟΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΟΦΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΝΤΟΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΤΩΡΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951