Σάββατο 29 Μαΐου 2010

MIA NOTA ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ : TA ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΦΙ


Με χαρά πήραμε μέσω e-mail χθες δύο φωτογραφίες από τα πιτσιρίκια των ακαδημιών του ΟΦΙ . Με χαρά μας μετέφεραν ότι οι αυριανοί παίκτες του ΟΦΙ ήθελαν να δουν τις φωτογραφίες τους στο blog του ΟΦΙ. Θαυμάστε τους.

22 σχόλια:

  1. exw parakolou8isei auta paidia stis proponishs kai iparxoun kati paixtarades pou de prepei o ofi na tous afisei na pane xamenoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ETΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΦΙ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ta les ofiouxe, alla giati molis megalwsoun ta ntopia talentakia mpenoun sto perithorio kai fernoun allous, amfivolou aksias polles fores???
    makari afta ta paidia na min exoun tin tyxh pou eixan paliotera kapoia alla paidia pou logo kapoion lamogion emeinan talenta xwris kamia ekseliksh !!!
    pantws ta syggekrimena paidia pistevw oti doulevoun se swstes vaseis kai den to lew epeidh einai ston ofi alla epeidh pleon kapoia pragmata pane na allaksoun... makari!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΗΤΑΝΕ 14-16 ΑΤΟΜΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mages piga na grapso to gio mou stin akadimia kai ine ipefthinos enas gimnastis pou doulevi klista group kai den moy ton dektike.fetos ematha apton gio mou, vgikan 1 sto lasithi kai 3 se panelinio protathlima kai doulevi ta idia paidia 2 xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καλό κλίμα η «διερευνητική» συνάντηση παραγόντων στον ΟΦΙ
    Τρίτη, 01 Ιούνιος 2010 11:00 διαχειριστής .Το πρώτο διερευνητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί μεταξύ των διοικούντων του ΟΦΙ και κάποιων ανθρώπων που έχουν εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη αποστολή που την περιμένει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και του προέδρου κ. Κώστα Σακκαδάκη και συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα λειτουργήσει ο ΟΦΙ τη νέα αγωνιστική χρονιά. Μεγάλη αναφορά έγινε και στο οικονομικό κομμάτι και τον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθούν τα έξοδα ώστε η ομάδα να δείξει ένα ανταγωνιστικό -και γιατί όχι- πρωταγωνιστικό πρόσωπο. Υπήρχε ομοψυχία και συσχέτιση απόψεων και πλέον περιμένουν τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχετικά με την τύχη των πρωταθλημάτων της Γ΄ και Δ΄ εθνικής ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Ανάλογα με τις αλλαγές και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Δ΄ εθνικής θα κινηθούν και οι διοικούντες του ΟΦΙ, οι οποίοι φιλοδοξούν να χτίσουν μια δυνατή ομάδα αποτελούμενη από ντόπια παιδιά και τις Ακαδημίες, οι οποίες φέτος έκαναν εξαιρετική δουλειά.

    Τη Γ.Σ. της ΕΠΟ που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο θα ακολουθήσει νέα συνάντηση των «ασπρόμαυρων» παραγόντων την επόμενη Κυριακή στις 11:00 το πρωί όταν θα ξέρουν τα δεδομένα στο Περιφερειακό. Στη συνάντηση αυτή, θα ανακοινωθεί η μορφή του νέου Δ.Σ. η οποία αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ πιθανό να έχει αρκετές προσθήκες, ενώ ακόμα και αυτοί που δεν θα είναι τυπικά στο συμβούλιο θα βοηθήσουν και θα βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

    Επίσης μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι ο Νίκος Καπαράκης θα κάθεται και του χρόνου στον πάγκο του ΟΦΙ, καθώς όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι μεγάλο με την αξία του Ιεραπετρίτη τεχνικού να φαίνεται κατά μεγάλο ποσοστό φέτος, έχοντας τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

    Η έκθεση που έχει υποβάλλει στη διοίκηση εξετάζεται προσεκτικά και αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ των «ασπρόμαυρων» είναι ότι ο Νίκος Καπαράκης έχει δουλέψει σκληρά για την οικοδόμηση του νέου ΟΦΙ και έχει φτιάξει διάφορα πλάνα, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση που θα υπάρξει. Ακόμη δηλαδή και στην περίπτωση που τα οικονομικά δεν θα επιτρέψουν μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές.

    Για όλα αυτά θα μπορέσουμε να μιλήσουμε καλύτερα μετά την συγκέντρωση της επόμενης εβδομάδας όμως το σίγουρο είναι ότι τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά στο στρατόπεδο του ΟΦΙ και ο κόσμος του μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη και δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο.
    DIM: ΑΠΟ "ΑΝΑΤΟΛΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ακουω , δεν διαβαζω κανενα νεο για τον ΟΦΙ. κινειται τιποτα; ενταξει η κριση , αλλα καμια μεταγραφη θα γινει; οι παικτες θα μεινουν , θα φυγουν; πως θα κατεβουμε στο περιφερειακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. file stef me tin krisi pou yparxei einai dyskolo na vrethoun xrimata an kai i omada mas den xreiazetai polles prosthikes afou ton yparxon yliko einai kalo apo oti gnwrizw pio polli xreiazomaste pitsirikades , deftero termatofylaka kai 1-2 akoma paixtes stis pteryges, etsi ki alliws exoume enan kalo kormo 2 etwn pou exei desei,nomizw oti opou na nai tha ginei symvoulio kai tote tha doume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΚΑΙ SENTER FOR ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. symfwnw se afto file geraki , alla eksartountai polla, opws ti lefta tha diatheseis gia senter for giati kalitera yparxoun sigoura, alla gia na ta vreis prepei na skaseis ena 20riko kai,fai,spiti , an thes na pareis ana paixti pou tha sou valei 20 goal .
    an thes ti gnwmi mou pio symantiko einai na pareis paixti pou tha dimiourgei kai oxi na teliwnei faseis, giati tetoious exome alla den kserw an kratisoume kapoion apo aftous idi akousa oti o aggelakis fevgei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα ομιλαρες ,εχουμε καποιο νεο, εγινε το συμβουλιο που λεγατε, εγινε καποια ανανεωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TIΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παιδια σημερα ακουσα καπου οτι θα παρουμε παιχτες απο το ασι αληθευει? Αφτοι δε ηταν που ετρωγαν 5αρες περση που εμεις τους ριξαμε 2 4αρες ???!!! Πρεπει να προσεξουμε τι παιχτες θα φερουμε στην ομαδα αν ειναι να φερουμε τετοιους καλυτερα να κρατησουμε τους περσηνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω παλι ακουσα οτι ο προεδρος σκεφτεται να παραιτηθει. ειναι αληθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΕΜΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καμια ειδηση ρε παιδια; εχομε και νευρα. θα ακουσομε επιτελους τιποτα; θα διαβασομε επιτελους τιποτα; τι ναρκη ειναι αυτη;
    ΟΦΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. αντε να ξυπνησομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951