Κυριακή 2 Μαΐου 2010

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: NIKH ΣΗΤΕΙΑΣ - ΟΦΙ 0-2. ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ.


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιγνίδι , ο ΟΦΙ πήρε μάλλον εύκολα αυτό που ήθελε , το απόγευμα στη ΣΗΤΕΙΑ. Κέρδισε άνετα , με το "καθαρό" 0-2 , την τοπική ΝΙΚΗ , και πλέον στις δύο τελευταίες αγωνιστικές , χρειάζεται τέσσερις βαθμούς για την κατάκτηση του τίτλου. Από την αρχή του αγώνα , ο ΟΦΙ έδειξε τις διαθέσεις του , έκλεισε την ΝΙΚΗ στα καρέ της , έχασε ευκαιρίες , είχε δοκάρι και τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 40' με τον Πετράκη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΟΦΙ κατέβασαν ταχύτητα , έδoσαν αδικαιολόγητα χώρο στην ΝΙΚΗ , η οποία σε κάποιες στιγμές φάνηκε απειλητική. Στο 85' όμως ο Παπαδάκης με ένα πολύ ωραίο γκολ , με σουτ απο πλάγια θέση , χάρισε οριστικά την νίκη στον ΟΦΙ.

Βραχάσι εντός και Πύργος Καλού Χωριού εκτός είναι το πρόγραμμα του ΟΦΙ στους τελευταίους δύο αγώνες. Μονόδρομος οι δύο νίκες (άσχετα αν αρκούν οι τέσσερις βαθμοί) , για τον ΟΦΙ , για να τερματίσει ΠΡΩΤΟΣ , ΠΑΝΩ απο τον ΑΟΑΝ , και να σηκώσομε και την ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΠΑ φέτος.

15 σχόλια:

  1. BRAVO RE MAGES. KAI TH KIRIAKH TO VRAHASI NA TOY 8IMISOME TI MAS EKANE STO PROTO GYRO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΠΤΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aντε ρε παίδες να χαμογελάσομε και λιγάκι. Την χρωστάμε την κούπα άλλωστε και στο παληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΘΕΣ Η ΚΡΙΤΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΦΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δε γαμιεται και το δ.ν.τ.
    οφαρα ρεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mην έχετε άγχος παίδες. Τώρα με την κρίση οι μόνες ομάδες που θα επιζήσουν είναι αυτές που έχουν κόσμο και είναι και ΙΔΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TH KYRIAKH OLOI STO MISEDAKEIO. NA XEIROKROTHSOME TA KOPELIA KAI NA KSEHASTOYME APO TIS MALAKIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΑΝΑΤΟΛΗ"
    Δεν πρέπει όμως να αγνοηθεί ότι και η διαιτησία στο πιο οριακό παιχνίδι ΑΟΑΝ - ΟΦΙ στο στάδιο Αγίου Νικολάου αλλοίωσε το αποτέλεσμα αναγκάζοντας σε ήττα την Αγιονικολιώτικη ομάδα. Άλλωστε ο διαιτητής της συνάντησης και ο βοηθός γνωρίζουν πολύ καλά τους λόγους που από τότε και οι δύο μένουν έξω από τον ορισμό διαιτητών στο τοπικό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.
    DIM: ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΒΟΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; Ο ΚΑΦΕΤΖΑΚΗΣ; ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΧΩΝΕΨΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2 fores tous kerdisame mesa stin edra tous kai malista me 10 paixtes ston teliko me anyparkti kokkini karta pou edwse gerapetrits dietitis , alla aftoi diamartirontai gia to goal pou valame sto prwto mats , opou o paixtis tou ofi tsimpise tin mpala exontas dipla tou 2 paixtes oute kan enan, alla epeidi stin arxi mperdeftike o epoptis kai sikose allon paixti offsaint , gi afto vgalane glwssa....


    oloi gipedo !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην ασχολειστε ρε με τους πουθεναδες. ομαδα δεν εχουν , λαο δεν εχουν , δυο φορες τους γαμησαμε μεσα στο σπιτι τους. τι θελουν τωρα τα κλαψομουνακια; αντε να κανομε δυο νικες να το σηκοσουμε και γαμησε τους. του χρονου να βγαλουν τη πικρα τους με το ΑΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΕ ΝΑ ΤΕΛΙΟΝΟΜΕ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΧΡΟΝΟΥ. ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΙ ΔΕ ΤΗ ΣΗΚΟΝΗ Η ΓΕΡΑΠΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΧΑΣΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΑΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΟΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗΚΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ.ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΜΕ. Α ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΟΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΜΕ ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951