Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΟΝ ΑΟΑΝ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΟΑΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
Γιατί τόση υποκρισία κύριε Μύρωνα Πολυχρονάκη πρόεδρε του ΑΟΑΝ;
Γιατί είναι κακό αν ο πρόεδρος του ΟΦΙ ήρθε στο τέλος του αγώνα (όπως γράφετε στην ανακοίνωση σας) στο γήπεδο; Οταν εσείς κάνατε εκείνο το αμίμητο στον πρώτο γύρο και παρατήσατε τόσο εσείς ως πρόεδρος , αλλά και ο προπονητής (!!!) σας ο Κος Νικητάκης , αλλά και όλοι οι παίκτες του πάγκου (!!!) σας , την ομάδα σας ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ στην ΝΕΑΠΟΛΗ με τους ΝΕΟΥΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ , για να πάτε λίγα χιλιόμετρα πιό μακριά στην ΕΛΟΥΝΤΑ , να δείτε τον αγώνα ΕΛΟΥΝΤΑ-ΟΦΙ , ήταν λιγότερο κακό; Οταν σχεδόν σε κάθε αγώνα που έδινε ο ΟΦΙ φέτος στο ΜΕΡΑΜΠΕΛΟ , ήταν σύσσωμοι στις εξέδρες ΠΑΙΚΤΕΣ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ΑΟΑΝ ήταν λιγότερο κακό; Οταν στον αγώνα ΚΡΙΤΣΑ - ΟΦΙ οι παίκτες του ΑΟΑΝ έκαναν κανονική κερκίδα , και στο τέλος πανηγύριζαν μαζί με τους παίκτες της ΚΡΙΤΣΑΣ ήταν λιγότερο κακό;
Ρωτάτε στην ανακοίνωση σας " πότε μετακινήθηκαν φίλαθλοι του ΑΟΑΝ με σκοπό να κάνουν επεισόδια σε αγώνα του ΟΦΙ πλησίον της πόλης μας". Γιατί δεν αναρωτηθήκατε κάτι ανάλογο όμως όταν είδατε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΑΝ , ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ , ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ , ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΦΙ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ; Και τα επεισόδια αυτά ήταν τόσο βίαια , που από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.
Κύριε Μύρωνα Πολυχρονάκη δεν έχομε καμία δυσκολία να καταδικάσομε ότι έγινε το Σάββατο στην Κοτσυφιανή. Η βία δεν μας βρίσκει σύμφωνους , δεν μας ταιριάζει. Μπορούμε να σας πούμε όμως , ότι αισθανόμαστε και μια δόση ανακούφισης (και ας γνωρίζομε ότι το συγκεκριμένο μπορεί και να παρερμηνευτεί) , που η εκτόνωση των τόσο αποκρουστικών και βίαιων επεισοδίων του τελικού ήταν ένας ντοματοπόλεμος.
Η ανακοίνωση σας μετά τις βιαιότητες του τελικού που ήταν; Η καταδίκη των πρωταγωνιστών που ήταν;
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΦΙ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΚΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΟΣ

7 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ , ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΝΑΤΟΛΗ. ΑΝΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΡΩΝΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ, Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ , ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΑΝ , ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σας ρε παίδες. Πως τα πάτε ρε αλάνια. Εγω στην ΑΘΗΝΑ με αυτά που συμβαίνουν κοντεύω να μεγαγχλήσω. Στο τέλος μόνο την ΟΦΑΡΑ μας θα σκέφτομαι για να παρηγοριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SHTEIA TH KYRIAKH , PAIDIA.
    OFARA REEEEEEEEEEEEEEE.
    OFI GERA - GERA PROTA8LHMA KSANA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ:
    Τη δική του «ιστορία» έχει γράψει ο διαιτητής της Κυριακής Γιώργος Αγγελάκος από την Αρκαδία, που σφυρίζει το ματς του Ασπρόπυργου με τη Ζάκυνθο, για την ομάδα του νησιού. Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν αυτός που «σφύριξε» το ματς Απόλλων Αθηνών – Ζάκυνθος στις 10 Σεπτεμβρίου 2006.

    Ήταν το πρώτο μας της νησιώτικης ομάδας στη Γ΄ εθνική και γι αυτό είναι ιστορικό. Βέβαια η Ζάκυνθος είχε ηττηθεί με 2-0 στη Ριζούπολη. Από εκεί και πέρα, την ίδια χρονιά ο κ. Αγγελάκος διεύθυνε τον αγώνα Ζάκυνθος – ΟΦ Ιεράπετρας, όπου η ομάδα του νησιού ηττήθηκε 0-1 από τους «κρητικούς».

    Συνεργάτες του στο μας Ασπρόπυργος – Ζάκυνθος θα έχει τους: Ν. Κουτσόγιαννο (Αθηνών) και Ν. Λαμπρόπουλο (Αθηνών), ενώ 4ος Διαιτητής θα είναι ο Α. Ζαραβίνος (Αθηνών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951