Σάββατο 24 Απριλίου 2010

27η AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: OΦΙ-ΙΤΑΝΟΣ 8-1 ....στο 70' ΛΕΠΤΟ.


Στο 70' τελείωσε ο αγώνας ΟΦΙ-ΙΤΑΝΟΣ με νικητή τον ΟΦΙ με 8-1. Και αυτό γιατί σε αυτό το χρονικό σημείο , οι παίκτες του ΙΤΑΝΟΥ , "πέφτοντας" κάτω , ανάγκασαν το διαιτητή να σφυρίξει την λήξη. Αξιοσημείωτο του αγώνα το γεγονός ότι ο ΙΤΑΝΟΣ προηγήθηκε στο 1' λεπτό , και αμέσως μετά έχασε μία καλή ευκαιρία για το 0-2. Απο εκεί και μετά ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΙ έπαιζε με επτά μικρούς , ενώ πολλές ήταν γενικότερα οι αλλαγές στην ενδεκάδα. Τα γκολ πέτυχαν οι Χαρβαλιάς (4) , Μίγγας Β. (2) , Ζουμπατόπουλος , Μπαριτάκης.
Ο ΑΟΑΝ κέρδισε την ΔΟΞΑ ΜΥΘΩΝ , η διαφορά των δύο βαθμών παραμένει , και τώρα την επόμενη Κυριακή στη ΣΗΤΕΙΑ , στον αγώνα ΝΙΚΗ-ΟΦΙ , κρίνεται τουλάχιστον ο μισός τίτλος. Φυσικά μονόδρομος για τον ΟΦΙ είναι η νίκη επι της ΝΙΚΗΣ.

9 σχόλια:

  1. AOANAKIA ME TON OFI MH TOLMHSETE NA TA KSANAVALETE. KAI SY DHMHTRIADH DYO FORES SE KSEESKISANE OI PEKTARADES TOY OFI MESA STON AGIO. KI ALLO 8ELEIS? GIAYTO SKOUZEIS? MIRONA 8A KSANAFEREIS ALBANOUS STO GHPEDO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη μας πουν οτι εχουν παραπονα απο τη συμπεριφορα των φιλαθλων χθες στη κοτσυφιανη τα λαμογια του αοαν; γιατι θα ξαναρθουν. μπορουμε και καλιτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante na sovarevomaste siga siga ena mats emeine min xasoume to provadisma pou exoume na ta dwsoume ola tin kiriaki oloi sitia

    pame ofaraaa!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΜΗΤΡΙΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ; ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΚΡΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΟΝΑ ΚΡΙΤΣΑ-ΟΦΙ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΓΙΡΙΖΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΣΤΗ ΚΡΙΤΣΑ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΣΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΓΙΡΙΖΑΤΕ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ; ΤΟΡΑ ΣΕ ΠΗΡΑΞΑΝΕ ΟΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΚΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΑΟΑΝ , ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ; ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά τελείωσε το θέμα με τον ΑΟΑΝ. Δεν φταίνε οι παίκτες του ΑΟΑΝ για ότι έγινε στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. Κακώς πληρώσανε αυτοί τα σπασμένα το Σάββατο. Τη Κυριακή παίζομε όλη τη χρονιά στη ΣΗΤΕΙΑ. Ας ασχοληθούμε καλίτερα με αυτόν τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ "ΑΝΑΤΟΛΗ"
    Στόχος της δημοτικής αρχής της Ιεράπετρας είναι να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες φτιάχνοντας την μεγαλύτερη τοματοσαλάτα ενώ στις εκδηλώσεις που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες προβλέπεται και τοματοπόλεμος.

    Κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί, έκαναν το Σάββατο δοκιμή στον… τοματοπόλεμο, βάζοντας στόχο τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ στο παιχνίδι στη Γρα Λυγιά κόντρα στη Δόξα Μύθων υποχρεώνοντας αρκετές φορές τον διαιτητή της αναμέτρησης να διακόψει το παιχνίδι, λόγω τόσο αυτού του περιστατικού όσο και της συνεχούς ρίψης κροτίδων τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ευτυχώς, χάρη στην φιλότιμη προσπάθεια του παρατηρητή της αναμέτρησης, του προπονητή αλλά και των παικτών των Μύθων τα πνεύματα ηρέμισαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μέχρι το τέλος του που και πάλι «επιτέθηκαν» στον πρόεδρο του ΑΟΑΝ αλλά και στους ποδοσφαιριστές, ρίχνοντας μάλιστα πολλές κροτίδες στα αποδυτήρια των «κυανόλευκων». Οι άνθρωποι της Δόξας έκαναν πάντως ότι μπορούσαν και προστάτεψαν την ομάδα του ΑΟΑΝ.

    Έστω και έτσι, ο ΑΟΑΝ δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε μια εύκολη νίκη με 4-0 παραμένοντας σε απόσταση δυο βαθμών από τον ΟΦΙ που το Σάββατο πέρασε πρόσθεσε τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό του κερδίζοντας τον Ίτανο Παλαικάστρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΙΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ..... ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κυριο ΤΣΙΡΚΙΝΗ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΑΡΧ....Α ΤΟΥ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΑ ΒΡΙΚΕ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΤΑΕ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΧΕΣΤΕΣ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗ !ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2,3 ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ν1 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΣΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΖΕ Ο ΟΦΙ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ! ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΦΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ !ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΤΖΟΣ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EBΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΥΡΩΝΑΚΟ Ε; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951