Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ENΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ


Ο ΟΦΙ έκοψε χθες στην ταβέρνα "ΓΟΡΓΟΝΑ" την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Και την έκοψε με τον καλίτερο τρόπο. Με κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΙ , Ανδρέα Ανατολιωτάκη , με άψογο οικοδεσπότη τον νυν πρόεδρο του ΟΦΙ , Κώστα Σακαδάκη , και με παρόντες αρκετούς ομιλίτες εκ των πρωταγωνιστών των τεκταινομένων τα τελευταία χρόνια στον ΟΦΙ , φάνηκε καθαρά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το εξής: H EIΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ. Και όλοι οι περί τον ΟΦΙ , γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος , Αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Με την γλυκιά αίσθηση της ενότητας πού όλοι αισθανθήκαμε , και του χαμόγελου που ακολούθησε , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΦΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ....
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ''ΑΝΑΤΟΛΗΣ''
Ο ΟΦΙ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2010 16:31 διαχειριστής

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με πάρα πολύ κόσμο –παραβρέθηκαν περισσότερα από 80 άτομα- ο ΟΦΙ έκοψε τη Δευτέρα το βράδυ στην ταβέρνα «ΓΟΡΓΟΝΑ» την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Εκτός από τους απλούς φιλάθλους του ΟΦΙ, παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές εν ενεργεία και μη αλλά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μανόλης Μαστοράκης, ο αντιδήμαρχος κ. Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος των Δημοτικών Χώρων Άθλησης Ιεράπετρας κ. Νίκος Κοϊνάς και ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΙ Ανδρέας Ανατολιωτάκης.
Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό καθώς υπήρχε ομόνοια και σύμπνοια απόψεων με γνώμονα όλων το καλό του ΟΦΙ.
Πριν γίνει η καθιερωμένη κοπή της πίτας μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΦΙ κ. Χατζιδάκης που καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους μίλησε για την πορεία τη ομάδας μέχρι τώρα. Ζήτησε τη στήριξη και τη βοήθεια όλων -ακόμα και αυτών που δεν έδωσαν το παρών στην εκδήλωση- για να πάρει ο ΟΦΙ τον δρόμο του και να φτάσει ψηλά. Αναφέρθηκε στις καλές στιγμές της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Περιφερειακό και την συμμετοχή στην Γ΄ εθνική και τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα για τη νέα χρονιά.
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΙ Ανδρέας Ανατολιωτάκης πήρε στη συνέχεια το λόγο και μίλησε για το πώς έχει δει τον ΟΦΙ μέχρι τώρα, δίνοντας συγχαρητήρια στον νυν πρόεδρο Κώστα Σακκαδάκη για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο και προμήνυσε την επιστροφή του στα κοινά της ομάδας και την βοήθεια του στο να ξεκινήσει και πάλι μια νέα πορεία επιτυχιών για τον ΟΦΙ. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Δ.Σ. για την πολύ καλή προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα και την καλή εικόνα που δείχνει η ομάδα προς τα έξω. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα σε κάποια παιχνίδια της και μου άρεσε πάρα πολύ, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και σε αυτό τον τομέα. Εγώ θα βοηθήσω τον ΟΦΙ να ορθοποδήσει και πάλι να μπει στον δρόμο των επιτυχιών και να επιστρέψει εκεί που του αξίζει δηλαδή στην Γ΄ εθνική. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε ένα σωστό προγραμματισμό το καλοκαίρι και όλα θα έρθουν από μόνα τους».
Τελευταίος πήρε το λόγο ο κ. Κώστας Σακκαδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη για τα καλά του λόγια και υποσχέθηκε στον κόσμο ότι θα γίνει τεράστια προσπάθεια από όλο το συμβούλιο, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για να κατακτήσει ο ΟΦΙ το πρωτάθλημα και να αρχίσει μια νέα εποχή. Επίσης ευχαρίστησε και την Ταβέρνα ΓΟΡΓΟΝΑ για την φιλοξενία και την όμορφη βραδιά
Υ.Γ. 1. Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el

13 σχόλια:

  1. GIRNA PISO RE PROEDRARA NA TOYS KSANATRELAMOME OLOYS.
    OMILOS ---OMILOS---TRAGOYDAEI OLI I MEGALONISOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SORRY ΦΙΛΕ (Α....) ΠΟΥ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΜΕ. 'Η ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΜΕ) , Ή ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΜΕ ΝΑ ΜΑΣ "ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ" ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia den xreiazetai na ginei tipota afti ti stigmh afou h omada paei apo to kalo sto kalitero kai xwris ypervolh diathetei 15 me 16 paixtes pou paizoun periferiako me kleista matia, to mono pou xreiazetai gia tou xronou an anevoume(pragma pou einai sxedon sigouro) einai pitsirikades kai tipota allo, afto oso afora to agwnistiko kommati.
    twra gia to an tha epistepsei pou lene o k. anatoliwtakhs gia emena tha itan to idaniko afou afti ti stigmh oikonomika den mporoun na stiriksoun tin omada mono 2-3 atoma pou th stirizoun fetos prepei na mpoun ki alloi gia na erthei h omada ksana sta epipeda pou theloume!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΠΣ!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ; ΕΙΧΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΑΘΑΝΑΤΗ ΟΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI TΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ Ε; ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ (ΑΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ) , ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ !!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΦΙ Ε Ρ Χ Ε Τ ΑΙ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ! ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ! ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΟΦΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΜΗΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΞΕΦΤΙΛΑ !!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΤΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ . ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΙΑ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΟΦΙ ΗΤΑΝΕ. ΤΙ ΨΑΧΝΟΜΕ ΤΩΡΑ; ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΟΦΗ.

    "...Εξίσου καλή άλλωστε είναι και η φιλοξενία που θα δείξουμε στους οπαδούς της μεγάλης ομάδας που υποδεχόμαστε την Κυριακή, του ΟΦΗ. Ο προκλητικός ορισμός Καλογερόπουλου, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεάσει τη συμπεριφορά μας απέναντι στον κόσμο του ΟΦΗ. Δε λησμονούμε τους αγώνες που έδωσε επί μακρόν αυτός ο περήφανος κόσμος για να απαλλαγεί από τα διοικητικά του "κακώς κείμενα". Ήταν και δική μας χαρά το περασμένο καλοκαίρι που αυτοί οι αγώνες του δικαιώθηκαν, γιατί μας θύμισαν τους αντίστοιχους δικούς μας παλιότερα. Καλώς να ορίσετε ανεξάρτητοι Κρητικοί. ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια λιγο δυσκολο ειναι να παρει ο Ανατολιωτακης τον ΟΦΙ μονος του, αν βρεθουν αλλοι 2-3 ισως κατι να γινει, ξερω απο πρωτο χερι οτι δεν προκειται να βαλει αυτος ολα τα λεφτα και να κανουν οι αλλοι τα κουμαντα η να σχολιαζουν αρνητικα.Το καλο με αυτον ειναι οτι ειναι τελιομανης οποτε μπορει να παρει και το πρωταθλημα στο περιφερειακο ακομα και αν αλαξει 5 προπονητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΦΑΙΝΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΟΦΙΤΖΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΕ ΠΙΣΩ.ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ.ΜΟΝΟ Ο ΟΦΙ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡ....Ο ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΒLOG ΜΑΣ.ΟΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951