Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

10η (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΛΑΚΩΝΙΑ-ΟΦΙ 0-3. ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ...


Με πολύ αέρα και κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά , ο ΟΦΙ ''πέρασε'' και από τα ΛΑΚΩΝΙΑ. Στο γήπεδο της ΕΛΟΥΝΤΑΣ σήμερα το απόγευμα , ο ΟΦΙ με αντίπαλο επί της ουσίας μόνο τον ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΕΡΑ , έπαιξε φοβερή μπάλα και έκανε σίγουρα την καλίτερη φετινή εμφάνιση του . Είτε με ευνοϊκό αέρα (Α ημίχρονο) , είτε με κόντρα τον αέρα (Β ημίχρονο) η μπάλλα παιζόταν στο μισό γήπεδο. Ολοι οι παίκτες του ΟΦΙ βρισκόταν σε φοβερή μέρα , είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας , έκαναν συνεχώς οργανωμένες επιθέσεις δημιουργώντας απίστευτες ευκαιρίες (πολλές από τις οποίες όμως χάθηκαν). Το τελικό 0-3 σίγουρα αδικεί τους παίκτες του ΟΦΙ. Δύο γκόλ πέτυχε ο Γιάννης Αγγέλακης και ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μάκης Κουτρούλιας. Δύο γκόλ του ΟΦΙ ακυρώθηκαν το ένα ως οφσάιτ και το άλλο ως φάουλ (και τα δύο κατά την γνώμη μας με αρκετά ερωτηματικά). Επίσης ο ΟΦΙ είχε και δύο δοκάρια σε σουτ των Χ. Κουγιουμουτζάκη και Μ. Κουτρούλια.

Ανάλογη εμφάνιση και νίκη , περιμένομε τώρα όλοι και σε τρείς μέρες (το Σάββατο) , στο ΜΙΣΕΔΑΚΕΙΟ απέναντι στην ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ.
Kαλή η διαιτησία των Κουτσελάκη , Μπινιχάκη , Δρανδάκη.
ΟΦΙ: (ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ) , Λ.Καπαράκης , Μεμετζής (65΄ Μπαριτάκης) , Πετράκης , Χατζηγιαννάκης , Κουτρούλιας , Κουγιουμουτζάκης (83' Ακαμωτάκης) , Τσαμπανάκης , Πετάσης , Αγγελάκης (70' Παπαδάκης), Μπάτσης , Λαγουδάκης.

Υ.Γ. 1.Στον άλλο εξ αναβολής αγώνα σήμερα στον Αγιο Νικόλαο ο ΑΟΑΝ κέρδισε τη ΝΚΗ με 1-0 με γκολ στα τελευταία του αγώνα και ενώ η ΝΙΚΗ έπαιζε με 10 παίκτες.
Υ.Γ. 2. Οποιος θελει να γραψει σχολιο , με ψευδωνυμο , αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el

4 σχόλια:

  1. Φίλε "ant21eg" (;;;;) , (ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ) που σου έσβησα το σχόλιο , αν και δεν ήσουν υβριστικός , σου υπενθυμίζω απλώς , ότι είμαστε blog του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. Οι ομάδες του ΠΟΚ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ) έχουν δικά τους sites και δόξα το ΘΕΟ , έχουν και αρκετούς οπαδούς. Εμείς που είμαστε λίγοι , καλίτερα να ασχολούμαστε μόνο με τον ΟΦΙ. Μας έχει ανάγκη , ενώ οι μεγάλες ομάδες έχουν εκατομμύρια σαν εσένα και εμένα. Και τέλος πάντων , πεδίο αντιπαράθεσης των οπαδών του ΠΟΚ εδώ μέσα , σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΠΡΑΒΟ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAME RE OMILARA. TO SAVATO H NIKI 8A ANASTENAKSEI. KAI STO DEYTERO TON AGIO 8A TON PATISOME STIN EDRA TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ "ΑΝΑΤΟΛΗ"
    Σάββατο

    ΟΦΙ - ΝΙΚΗ

    Με νικηφόρα αποτελέσματα, ξεπερνάει ο ΟΦΙ τον «αγωνιστικό Γολγοθά» στο ξεκίνημα του 2010. Μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα με Ίτανο Παλαικάστρου και ΑΕ Λακωνίων, σειρά παίρνουν οι αναμετρήσεις με πολύ πιο δύσκολες ομάδες. Πρώτος αντίπαλος, αύριο Σάββατο είναι η Νίκη Σητείας, το επόμενο Σαββατοκύριακο θα παίξει στην Ελούντα με τον ΑΟ Βραχασίου και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου θα παίξει κόντρα στην Αναγέννηση στο επαναληπτικό του κυπέλλου. Όπως φαίνεται, τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα κρίσιμα αφού θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Ιεραπετρίτικης ομάδας και στους δυο θεσμούς που μετέχει και βλέπουν κάθε παιχνίδι χωριστά σαν τελικό.

    Η διαφορά των δυο βαθμών που χωρίζει τον ΟΦΙ από τον ΑΟΑΝ δεν του δίνει περιθώρια για στραβοπάτημα. Με ατού τον παράγοντα έδρα, είναι πιο κοντά στην κατάκτηση του τρίποντου κόντρα στην Νίκη όμως η Σητειακή ομάδα είναι σκληρός αντίπαλος και παρά τα διάφορα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά διαστήματα είναι κοντρολαρισμένη ομάδα και ικανή για τη ζημιά.

    Ο ΟΦΙ δεν έχει απουσίες ενώ από τη Νίκη δεν θα αγωνιστεί ο Τσιμιτάκης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951